Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AALBERTS NV AEX:AALB.NL, NL0000852564

  • 44,180 25 apr 2024 13:25
  • -0,160 (-0,36%) Dagrange 44,000 - 44,300
  • 6.762 Gem. (3M) 150,3K

Aandeelhoudersvergadering 22 April 2010

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 bartbas 8 april 2010 22:24
    Ik vrees dat er niemand van de forumbezoekers naar de jaarvergadering zalgaan. Veel zin heeft dat ook niet. Je kunt de stukken lezen op de website van Aalberts en de volgende dag staat er waarschijnlijk een verslag in het FD. Ook in Effect, het blad van VEB staat vaste prik een redelijk uitgebreid verslag dat door een deskundige op het gebied van jaarverslagen en jaarverslagen geschreven wordt.
    Overigens verwacht ik dat er weinig schokkends gezegd gaat worden. Jan Aalberts is altijd zeer terughoudend met prognoses en de uiteindelijke resultaten vallen bijna altijd mee. Ik sluit niet uit dat het aandeel enkele weken na de jaarvergadering een stukje kan dalen. Dat is een normaal effect in een nieuwsarme periode. Bovendien speelt ook het 'sell in may' effect een rol. Voor de wat langere termijn blijft het een goed aandeel dat nog een behoorlijke rit kan maken. Wanneer er geen gekke dingen gebeuren moet 2/3 van de hoogste beurskoers van een jaar of twee drie weer mogelijk zijn. Dat betekend ongeveer 20 euro.

    Basbart
  2. forum rang 5 bartbas 9 april 2010 09:54
    Dag Voda

    Ja het waren mooie tijden op het Hagemeijerforum.
    Ik zie dat je het beleggen toch niet kunt laten. De tijden zijn ondertussen wel postieve zin veranderd. Ik kreeg het stukje dat ik gisteravond postte zelf helemaal verminkt op het scherm. Ieder woord was met een hoofdletter geschreven en er waren op verschillende plaatsen woorden toegevoegd. Nu staat het er weer goed. Snap er niets van.

    groeten

    Bartbas
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links