Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ageas BRU:AGS.BL, BE0974264930

  • 43,060 19 apr 2024 17:39
  • -0,060 (-0,14%) Dagrange 42,700 - 43,320
  • 298.979 Gem. (3M) 415,1K

Woendag 15-04: ING koersdoel Fortis € 2,25

66 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 april 2009 17:51
    quote:

    spoeltje7 schreef:

    [quote=APPIEZELF]
    [quote=Julia's Stocks Rock]
    ZITTEN JULLIE NOG NAAR DAT DODE PAARD TE KIJKEN EN ER AAN TE TREKKEN?

    PATHETISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [/quote]

    Wel beste Julia's Stocks Rock wij, althans ik, kunnen/kan ons voorstellen dat deze vraag bij u zodanig leeft dat u er HIER kond van MOEST doen!! ...... opgelucht nu??

    Een bekende Doctorandus te Buitenveldert placht nogal eens op te merken:

    "Ik ben BLIJ dat u die vraag stelt"

    welnu ZO ver wil(len) wij/ik nu OOK weer niet gaan ......maar toch!!

    Groetend, APPIE
    [/quote]

    wat ken jij lullen zeg, jezus wat irritant..
    Wel beste spoeltje, last van inductiespanning?? ......tsja een kortsluitreactie wil dan nog wel eens helpen ......... nietwaar??!!

    Groetend, APPIE.

  2. [verwijderd] 15 april 2009 18:17
    Fortis-holding en bank krijgen aparte website

    De websites van Fortis worden voortaan aangepast in een aparte website voor de holding en één voor de bank. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend in een persbericht.
    (belga)

    De deal over de opsplitsing van Fortis (en de verkoop van de bankactiviteiten aan BNP Paribas, nvdr) moet eind deze maand nog worden goedgekeurd door de aandeelhouders, maar daar is niet op gewacht om het verschil tussen beide nu reeds te beklemtonen.

    De website van de holding luidt www.fortis.com (of ook www.holding.fortis.com), met als hoofdkleur grijs in plaats van rood om het onderscheid met de bank te beklemtonen. De website van de bank wordt www.fortisbank.com.

    Als men surft naar www.fortis.be, kan men doorklikken naar de websites van de verschillende activiteiten, waaronder ook de verzekeringstak. De pc-bank van Fortis Bank blijft ongewijzigd op www.fortisbanking.be.

    Deze aanpassing is hoogstwaarschijnlijk maar tijdelijk, want de holding zal op termijn van naam moeten veranderen.

    16:05 - 15/04/2009 Copyright © De Tijd

    www.tijd.be/
  3. [verwijderd] 15 april 2009 18:53
    Modrikamen: "Toutes les possibilités restent ouvertes"
    Belga

    Mis en ligne le 15/04/2009

    Alors que la cour d'appel de Bruxelles a finalement refusé d'accéder aux demandes des quelque 2.400 actionnaires de Fortis holding défendus par le cabinet Modrikamen, ce dernier examine toujours la possibilité de mettre sur pied un "plan B" pour Fortis, a-t-on appris mercredi. Vendredi dernier, la cour d'appel de Bruxelles a finalement décidé que tous les actionnaires de Fortis holding pourront voter lors de l'assemblée générale de la fin du mois d'avril.

    La cour d'appel a également refusé d'accéder à la demande des actionnaires d'inscrire un "plan B" pour le sauvetage de Fortis à l'ordre du jour de l'assemblée générale du 28 avril. Deux décisions qui contrecarrent les plans des actionnaires défendus par le cabinet Modrikamen.

    "On examine toujours les différentes pistes qui s'offrent à nous", a déclaré mercredi à l'agence Belga, Me Olivier Bonhivers, du cabinet Modrikamen, assurant que "toutes les possibilités", que ce soit une poursuite ou un abandon du "plan B" imaginé par le cabinet Modrikamen pour Fortis, "restent ouvertes".

    Le cabinet d'avocats fera connaître le résultat de son examen de la situation "dans les prochains jours", a encore précisé Me Bonhivers, estimant toutefois qu'il était prématuré de parler d'une conférence de presse organisée lundi prochain, comme l'annonce ce mercredi l'hebdomadaire Trends sur son site internet.

    Selon Trends, l'avocat Mischaël Modrikamen et les autres partisans du cavalier seul, Test-Achats et l'Adaf, continuent à défendre cette option qui sera vraisemblablement présentée en détail lundi après-midi, lors d'une conférence de presse. Au niveau judiciaire, une audience est prévue ce jeudi à 11h devant le tribunal de commerce de Bruxelles afin de mettre au point l'agenda dans le cadre de l'action, au fond cette fois, intentée par le cabinet Modrikamen afin d'obtenir une annulation du démantèlement de Fortis ainsi que des dommages et intérêts.

    www.lalibre.be/

  4. [verwijderd] 15 april 2009 18:58
    Wordt u graag bedrogen?
    dinsdag 14 april 2009

    In augustus 2007, bij het uitbreken van de subprime crisis, schreef ik dat beleggers in bankaandelen sukkels waren. Of liever: geconditioneerde sukkelaars. Ze beschouwden Fortis, Dexia en KBC nog steeds als goedehuisvaderaandelen. Dat was hen door de financiële industrie ook jarenlang zo ingelepeld. Het nieuws over de problemen met Amerikaanse rommelhypotheken ondermijnde hun vertrouwen niet. Integendeel. Ze stopten nog wat extra spaargeld in deze zogenaamde veilige aandelen.

    Naarmate de maanden verstreken, werd het – althans voor mij – steeds duidelijker dat het goed fout zou lopen. Ik vergeleek het financieel bestel met beschimmelde Zwitserse gatenkaas. De bankwereld gaf een barbecue, waarbij het zwembad gevuld was met kerosine. De feestgangers zouden er gegarandeerd een gratis vuurwerk bovenop krijgen. De brandwondencentra hielden zich maar beter klaar.

    Om mijn abonnees uit bankaandelen te jagen, stak ik in het voorjaar van 2008 nog een tandje bij. Ik schreef dat de financiële wereld verworden was tot een beerputtenstelstel. Banken waren niet meer dan een stoet wandelende lijken: de ene al wat bleker dan de andere, maar allemaal morsdood. Ik werd verweten een paniekzaaier te zijn. Zeker toen ik op 14 juli ook nog eens een e-mail rondstuurde met de titel ‘Alarm: financieel systeem in crashmodus’.

    Enkele dagen voordien had ik bovendien in Beursparels al zwaar uitgehaald. Ik schreef: “Iedere analist die momenteel nog een bankaandeel aanbeveelt is óf incompetent óf te kwader trouw [schatplichtig aan de financiële industrie].” Menig collega, econoom en journalist moest zich aangesproken voelen. Ik begreep gewoonweg niet dat al die ‘specialisten’ niet zagen dat hun eigen sector al jaren aan een woekerende kanker leed. Wilden ze de tak waarop ze zaten niet afzagen? Of wisten ze echt niet beter?

    Ik kan aannemen dat zo’n uithaal niet in goede aarde valt. Misschien wordt het zelfs beschouwd als nestbevuiling. Het is in alle opzichten veel veiliger om samen met de massa verkeerd te zitten, dan alleen juiste voorspellingen te doen. Wellicht had ik beter gewoon financiële aandelen in de voorbeeldportefeuille opgenomen. Dan schreef ik nu gewoon dat niemand dit kon voorzien. Dat het allemaal de schuld is van Yves Leterme, Wouter Bos, Didier Reynders, Modrikamen of wie dan ook. Gewoon wat roepen. De mensen lezen dat graag.

    Er is niets veranderd. Zij die de crisis niet hebben zien aankomen, vertellen op televisie en in de krant hoe het allemaal moet opgelost worden. Geloofwaardigheid nul, maar u blijft het slikken. Terwijl er vele analisten zijn die de bankcrisis al jaren geleden hebben voorspeld. Als een krant als De Tijd dan zo’n lijstje publiceert, dan staat er geen enkele landgenoot bij. Terwijl ik er toch meteen vijf kan opnoemen. Typisch Vlaams, zeker. Zolang we ons maar kunnen nestelen in onze geliefde middelmatigheid. Er vooral niet uitspringen.

    In Nederland is het toch wel even anders. Daar zie ik Willem Middelkoop in diverse programma’s opduiken. Bij ons krijgt Geert Noels meteen iedereen over zich heen wanneer hij voorstelt om een economisch oorlogskabinet samen te stellen. En Jean-Pierre Van Rossem wordt in Phara weggelachen door de ‘begrotingsspecialist’ van CD&V – een leeghoofd eerste klas. Zal zich in de Wetstraat dan ook wel als een vis in het water voelen. Het is duidelijk dat er niet meteen iets zal veranderen. En daarom zal deze crisis ook een tiental jaar duren. Alle ponzi-fraudes zullen uiteindelijk wel naar boven komen. Ook die van de overheid: het pensioenstelsel en de sociale zekerheid. Niet te snel, want dan zou u kunnen wakker schrikken en trachten te redden wat er nog te redden valt. Men laat u liever langzaam gaar koken.

    Beursparels gaat op hetzelfde elan verder. De voorbeeldportefeuille blijft de meest transparante van alle beleggingsbladen. Met winst- en verliespercentages uitgesplitst per positie en per jaar. En een rendement op jaarbasis, berekend volgens de regels van de kunst. Dat kost me ongetwijfeld abonnees, want met de verbloeming van een track-record (of de afwezigheid ervan) kan je beleggers zand in de ogen strooien. En de mensen willen blijkbaar bedrogen worden. Of zichzelf iets wijsmaken. U ook?

    Kevin Van Campenhout

    De auteur is uitgever van het beleggingsblad Beursparels. Hij schrijft deze column in eigen naam.

    www.standaard.be/

  5. forum rang 8 lucas D 15 april 2009 20:19
    Mmm. mensen willen zich graag iets wijs laten maken? Leuk verkoop praatje, de schrijver dezes zullen we dan wel op zijn blauwe ogen moeten geloven?
    Nee, de enige waar je op aan kunt ben jezelf, beleggen is je eigen boeren verstand gebruiken, zo simpel is het.

    Alle breedsprakerigheid van degene die z.g. de crisis al voorspeld hadden dient geen enkel doel, want wie krijgt er zijn verlies mee terug?

    Juist niemand, het is enkel het strelen van het eigen ego die de persoon er toe aanzet om dergelijke oude uitspraken, (als die al ooit gedaan zijn en in wat voor context, en heeft deze persoon ook tegengestelde uitspraken gedaan, want dan heb je altijd een keer gelijk) te plaatsen.

    lucas D
  6. [verwijderd] 15 april 2009 20:27
    quote:

    spoeltje7 schreef:

    [quote=APPIEZELF]
    [quote=Julia's Stocks Rock]
    ZITTEN JULLIE NOG NAAR DAT DODE PAARD TE KIJKEN EN ER AAN TE TREKKEN?

    PATHETISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [/quote]

    Wel beste Julia's Stocks Rock wij, althans ik, kunnen/kan ons voorstellen dat deze vraag bij u zodanig leeft dat u er HIER kond van MOEST doen!! ...... opgelucht nu??

    Een bekende Doctorandus te Buitenveldert placht nogal eens op te merken:

    "Ik ben BLIJ dat u die vraag stelt"

    welnu ZO ver wil(len) wij/ik nu OOK weer niet gaan ......maar toch!!

    Groetend, APPIE
    [/quote]

    wat ken jij lullen zeg, jezus wat irritant..
    AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    APPIE VOL VAN ZICHZELF. EIGENWIJS. ALTIJD LAATSTE WOORD. WEET ALLES ALTIJD BETER. POST DAG EN NACHT MET GROTE ARROGANTIE. IS ZOOOOOOOOOOOO VOL VAN ZICHZELF EN EIGEN GELIJK DAT HIJ HET ALTYD BUITEN ZICHZELF HOUDT. HIJ 'LULT' NIET NEE 'JIJ'HEBT LAST VAN SPANNING. OOK HIER GAAT IE IRRITANT OP REAGEREN MET 'WEL BESTE', EEN SLAP DUITS GEZEGDE EN UITERAARD ZIJN ÉIGEN-WIJZE GELIJK'.
  7. [verwijderd] 15 april 2009 21:08
    quote:

    Julia's Stocks Rock schreef:

    [quote=spoeltje7]
    [quote=APPIEZELF]
    [quote=Julia's Stocks Rock]
    ZITTEN JULLIE NOG NAAR DAT DODE PAARD TE KIJKEN EN ER AAN TE TREKKEN?

    PATHETISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [/quote]

    Wel beste Julia's Stocks Rock wij, althans ik, kunnen/kan ons voorstellen dat deze vraag bij u zodanig leeft dat u er HIER kond van MOEST doen!! ...... opgelucht nu??

    Een bekende Doctorandus te Buitenveldert placht nogal eens op te merken:

    "Ik ben BLIJ dat u die vraag stelt"

    welnu ZO ver wil(len) wij/ik nu OOK weer niet gaan ......maar toch!!

    Groetend, APPIE
    [/quote]

    wat ken jij lullen zeg, jezus wat irritant..
    [/quote]

    AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    APPIE VOL VAN ZICHZELF. EIGENWIJS. ALTIJD LAATSTE WOORD. WEET ALLES ALTIJD BETER. POST DAG EN NACHT MET GROTE ARROGANTIE. IS ZOOOOOOOOOOOO VOL VAN ZICHZELF EN EIGEN GELIJK DAT HIJ HET ALTYD BUITEN ZICHZELF HOUDT. HIJ 'LULT' NIET NEE 'JIJ'HEBT LAST VAN SPANNING. OOK HIER GAAT IE IRRITANT OP REAGEREN MET 'WEL BESTE', EEN SLAP DUITS GEZEGDE EN UITERAARD ZIJN ÉIGEN-WIJZE GELIJK'.
    Joh, veel verloren vandaag...??
  8. [verwijderd] 15 april 2009 22:18
    quote:

    Julia's Stocks Rock schreef:

    [quote=spoeltje7]
    [quote=APPIEZELF]
    [quote=Julia's Stocks Rock]
    ZITTEN JULLIE NOG NAAR DAT DODE PAARD TE KIJKEN EN ER AAN TE TREKKEN?

    PATHETISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [/quote]

    Wel beste Julia's Stocks Rock wij, althans ik, kunnen/kan ons voorstellen dat deze vraag bij u zodanig leeft dat u er HIER kond van MOEST doen!! ...... opgelucht nu??

    Een bekende Doctorandus te Buitenveldert placht nogal eens op te merken:

    "Ik ben BLIJ dat u die vraag stelt"

    welnu ZO ver wil(len) wij/ik nu OOK weer niet gaan ......maar toch!!

    Groetend, APPIE
    [/quote]

    wat ken jij lullen zeg, jezus wat irritant..
    [/quote]

    AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    APPIE VOL VAN ZICHZELF. EIGENWIJS. ALTIJD LAATSTE WOORD. WEET ALLES ALTIJD BETER. POST DAG EN NACHT MET GROTE ARROGANTIE. IS ZOOOOOOOOOOOO VOL VAN ZICHZELF EN EIGEN GELIJK DAT HIJ HET ALTYD BUITEN ZICHZELF HOUDT. HIJ 'LULT' NIET NEE 'JIJ'HEBT LAST VAN SPANNING. OOK HIER GAAT IE IRRITANT OP REAGEREN MET 'WEL BESTE', EEN SLAP DUITS GEZEGDE EN UITERAARD ZIJN ÉIGEN-WIJZE GELIJK'.
    Wel beste Julia's Stocks Rock ik heb uw fanmail met aandacht gelezen, toch altijd weer prettig om te ervaren dat men trouwe lezers heeft ...... nietwaar??!!

    Het gebruik van de capslock onderstreept, zo maak ik er althans uit op, nog maar eens de Hochdringlichkeit van de behoefte uwerzijds om te reageren.

    Der einzige Weg, eine Versuchung loszuwerden, ist, ihr nachzugeben!! ......... nicht??

    Heel goed Julia's Stocks Rock!!

    Wat de psychoanalytische strekking van uw indrukwekkende betoog betreft wil ik u graag bekend maken met een mooie Duitse spreuk naar Karl Kraus.

    Psychoanalyse ist jene Geisteskrankheit, für deren Therapie sie sich hält!!

    Tsja DAAR zit wel wat in vindt u ook niet Julia's Stocks Rock?? ......... wellicht iets voor u om over na te denken!!

    Weet u beste Julia's Stocks Rock:

    Einer spinnt immer …. wenn zwei spinnen, wird's schlimmer!!

    Graag tot horens!!

    Groetend, APPIE.
  9. BekSide 15 april 2009 22:26
    Beste fortis mannen en vrouwen!

    ook ik heb een hele lange tijd in fortis gezeten en heb uiteindelijk zo veel gemiddeld dat ik ze op de 1,45 heb verkocht een week geleden ongeveer.

    op dat moment was het voor mij ook twijfelen toch nog wachten of toch niet.

    nog een leuke winst gemaakt met fortis.... na al het drama! nu ondertussen weer zeer leuke ritjes gemaakt met arcelor mittal en AMG.

    mijn advies is. gooi die fortisjes er nou toch eens uit en stop het in een ander aandeel.

    je kan wachten en wachten . en dan zit de kans erin dat het weer een NEE word of weer een doem scenario komt en dan is het helemaal over.

    ik wens jullie het beste en veel wijsheid!

    Groeten BekSide
  10. [verwijderd] 15 april 2009 22:27
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Van de AEX-fondsen met een notering in de VS, staan er na het slot van Wall Street 7 op winst in vergelijking met hun slotkoers op de AEX, 0 onveranderd en 0 op verlies. Omgerekend boekt de AEX op Wall Street een winst van 2,20 punten (0,92%).
    De fondsen op een rij, met achter hun naam de koers op Wall Street (omgerekend in euro's) en het verschil tussen de koers in New York en de slotkoers in Amsterdam (in percentage):
    Aegon 3,56 (4,40%) ArcelorMittal 20,42 (2,15%) ASML Holding 14,82 (0,34%) ING Groep 6,87 (4,09%) Kon. Olie 16,24 (0,62%) Philips 12,89 (0,78%) Unilever 15,10 (0,94%)
    Bron: Wallstreetweb.nl
    - Dow Jones Nieuwsdienst; 20-5715200; amsterdam@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    April 15, 2009 16:20 ET (20:20 GMT)
    Copyright (c) 2009 Dow Jones & Company, Inc.

  11. [verwijderd] 15 april 2009 22:35
    quote:

    APPIEZELF schreef:

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Van de AEX-fondsen met een notering in de VS, staan er na het slot van Wall Street 7 op winst in vergelijking met hun slotkoers op de AEX, 0 onveranderd en 0 op verlies. Omgerekend boekt de AEX op Wall Street een winst van 2,20 punten (0,92%).
    De fondsen op een rij, met achter hun naam de koers op Wall Street (omgerekend in euro's) en het verschil tussen de koers in New York en de slotkoers in Amsterdam (in percentage):
    Aegon 3,56 (4,40%) ArcelorMittal 20,42 (2,15%) ASML Holding 14,82 (0,34%) ING Groep 6,87 (4,09%) Kon. Olie 16,24 (0,62%) Philips 12,89 (0,78%) Unilever 15,10 (0,94%)
    Bron: Wallstreetweb.nl
    - Dow Jones Nieuwsdienst; 20-5715200; amsterdam@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    April 15, 2009 16:20 ET (20:20 GMT)
    Copyright (c) 2009 Dow Jones & Company, Inc.

    Klinkt goed voor morgen :)
  12. [verwijderd] 15 april 2009 22:38
    Beste forumleden.

    Na het mooie slot op Wallstreet en de daaraan gepaard gaande verwachting dat de Nikkei 225 deze nacht, na drie dagen van kommer en kwel, gaat herstellen wacht ons allen morgen een schitterende beursdag!!

    Degenen onder u die nog positie's in Aegon/ING hebben openstaan zijn morgen goudhaantje!!

    Tsja en ook Fortis zal morgen wat MOETEN laten zien!!

    Groetend APPIE.
  13. [verwijderd] 15 april 2009 22:40
    quote:

    APPIEZELF schreef:

    Beste forumleden.

    Na het mooie slot op Wallstreet en de daaraan gepaard gaande verwachting dat de Nikkei 225 deze nacht, na drie dagen van kommer en kwel, gaat herstellen wacht ons allen morgen een schitterende beursdag!!

    Degenen onder u die nog positie's in Aegon/ING hebben openstaan zijn morgen goudhaantje!!

    Tsja en ook Fortis zal morgen wat MOETEN laten zien!!

    Groetend APPIE.
    Ik zit op het moment in RBS, hopelijk geldt dat ook hier :)
  14. [verwijderd] 15 april 2009 22:43
    quote:

    APPIEZELF schreef:

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Van de AEX-fondsen met een notering in de VS, staan er na het slot van Wall Street 7 op winst in vergelijking met hun slotkoers op de AEX, 0 onveranderd en 0 op verlies. Omgerekend boekt de AEX op Wall Street een winst van 2,20 punten (0,92%).
    De fondsen op een rij, met achter hun naam de koers op Wall Street (omgerekend in euro's) en het verschil tussen de koers in New York en de slotkoers in Amsterdam (in percentage):
    Aegon 3,56 (4,40%) ArcelorMittal 20,42 (2,15%) ASML Holding 14,82 (0,34%) ING Groep 6,87 (4,09%) Kon. Olie 16,24 (0,62%) Philips 12,89 (0,78%) Unilever 15,10 (0,94%)
    Bron: Wallstreetweb.nl
    - Dow Jones Nieuwsdienst; 20-5715200; amsterdam@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    April 15, 2009 16:20 ET (20:20 GMT)
    Copyright (c) 2009 Dow Jones & Company, Inc.

    Ziet er voor morgen goed uit, Albert; ik heb nu echt het gevoel, dat we morgen door de 1,60 gaan.
    Financials weer gevraagd vanavond en gelukkig komt van jouw "bloedrode voorspelling"vooralsnog niets uit...
    Het blijft spannend tot het laatste moment, maar het komt toch goed.
    De bodem komt steeds hoger te liggen en zonder rare dingen lopen we de komende 2 weken naar de 2,00 Eu. Dan is het devies: wie schrijft, die blijft!
  15. [verwijderd] 15 april 2009 23:05
    quote:

    Trikkie Dikkie schreef:

    [quote=APPIEZELF]
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Van de AEX-fondsen met een notering in de VS, staan er na het slot van Wall Street 7 op winst in vergelijking met hun slotkoers op de AEX, 0 onveranderd en 0 op verlies. Omgerekend boekt de AEX op Wall Street een winst van 2,20 punten (0,92%).
    De fondsen op een rij, met achter hun naam de koers op Wall Street (omgerekend in euro's) en het verschil tussen de koers in New York en de slotkoers in Amsterdam (in percentage):
    Aegon 3,56 (4,40%) ArcelorMittal 20,42 (2,15%) ASML Holding 14,82 (0,34%) ING Groep 6,87 (4,09%) Kon. Olie 16,24 (0,62%) Philips 12,89 (0,78%) Unilever 15,10 (0,94%)
    Bron: Wallstreetweb.nl
    - Dow Jones Nieuwsdienst; 20-5715200; amsterdam@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    April 15, 2009 16:20 ET (20:20 GMT)
    Copyright (c) 2009 Dow Jones & Company, Inc.

    [/quote]

    Ziet er voor morgen goed uit, Albert; ik heb nu echt het gevoel, dat we morgen door de 1,60 gaan.
    Financials weer gevraagd vanavond en gelukkig komt van jouw "bloedrode voorspelling"vooralsnog niets uit...
    Het blijft spannend tot het laatste moment, maar het komt toch goed.
    De bodem komt steeds hoger te liggen en zonder rare dingen lopen we de komende 2 weken naar de 2,00 Eu. Dan is het devies: wie schrijft, die blijft!

    Wel trikkie Dikkie morgen een fijne beursdag, de 1.60 zou onder deze condities normaliter gehaald dienen te worden ........ afwachten.

    Die bloedrode dagen die gaan echt komen, maakt u zich wat dat betreft maar geen illusie's!!

    Ik heb hier nog een hele stapel werk liggen, tussendoor heb ik dan mooi de gelegenheid Tokyo in de gaten te houden en voor "hochdringliche" reacties heb ik dan ook nog wel even tijd!! (knipoog)

    Groetend, APPIE.
66 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Verzekeraar Ageas is zowel overnameprooi als -jager

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links