Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Arend Jan Kamp - "We want Dirk?!"

30 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 maart 2009 10:34
    Of ie het red weet ik niet, maar als de grootste kredietboer van Nederland problemen met credit cards aankondigt neem ik een paar putjes American Express. Dirk lijkt mij aanzienlijk beter bij de tijd dan de gemiddelde vier jaar op het pluche gekleefde politicus, voor de centen hoeft-ie het niet te doen een commssariaatje is-ie ook niet nodig, en een nuchtere Fries op wollen sokken is misschien wel een verfrissend alternatief?
  2. [verwijderd] 3 maart 2009 10:38
    Dirk moet zich niet gaan bemoeien met het oplossen van de problemen in de financiele wereld.

    Hij heeft zelf een bank dus kan zich niet onafhankelijk opstellen.

    Net of er bij DSB geen problemen zijn net zoveel als bij ING...SNS.... maar het voordeel van Dirk is dat die geen aandeelhouders heeft, dus in de koeren zie je het niet terug;)

    Mvg,
  3. [verwijderd] 3 maart 2009 11:05
    Als Dirk het voor het zeggen krijgt, dan hebben we in ieder geval binnen no-time allemaal een verplichte woonlastenverzekering tegen woekerpremies.

    Aan de andere kant, laat hem ook maar een keer laten zien dat ie maatschappelijk mee denkt en niet alleen maar bezig is met snel geld te verdienen.

    Ik ben benieuwd!
  4. xpert1973 3 maart 2009 11:12
    tsss...deze man als minister. Gebruik even het nuchter verstand. Ook deze man is groot geworden door div. woekerprodukten in de maag te splitsen bij vele klanten. Duizenden klanten hebben gigantische koopsommen moeten storten voor AOV verzekeringen waarbij ca. 60-70% van de storting als provisie wordt uitgekeerd aan de DSB Groep en reken maar niet dat als de klant wat krijgt dat deze verzekering uit gaat keren, koopsom risicoverzekeringen enz. Verstrekkingen op woning tot 150-180% executiewaarde. Deze man heeft vele klanten de vernieling in geholpen en een mega schuldenberg achtergelaten bij duizenden klanten en wil er nu nogmaals een slaatje uit slaan. Dit zijn nou figuren net als Grijpman Groenink van ABN AMRO die verantwoordelijk zijn voor de komende depressie!!! Zet dit soort mensen op een boot en laat ze niet terugkomen. Zet mensen met nuchter verstand aan het werk, die met hard en eerlijk werken hun sporen hebben verdiend. Niet mensen aan het roer zetten die zeld de crisis hebben veroorzaakt!!!
  5. [verwijderd] 3 maart 2009 11:37
    Als de nood het hoogst is, is de redding nabij? Zij die graag willen maken overschatten zichzelf vaak. Kan men ook zeggen dat de domste bankier de grootste bezittingen heeft? Nederland binnen het jaar er bovenop en trekt daarmee ook de wereldhandel weer aan? Of handelen we dan alleen in drugs waar we ook goed in zijn?
  6. niphtrique 3 maart 2009 13:28
    Deze man is mede oorzaak van het probleem.

    Binnen zijn concern werden klanten "opgetopt". Dat wil zeggen dat geprobeerd werd om zoveel leningen en verzekeringen te verkopen dat de klanten voor de rest van hun leven bezig waren rente te betalen over hun schulden en premies te betalen over hun verzekeringen tot het maximum dat ze mogelijk achtten.

    Hij is de man achter lenen.nl, Frisia Financieringen en Postkrediet. Ik denk niet dat hij de problemen gaat oplossen. Maar kennelijk denkt iedereen dat de oplossing meer lenen is (in dit geval door de staat).
  7. [verwijderd] 3 maart 2009 13:29
    quote:

    Verbuivo schreef:

    Dirk moet zich niet gaan bemoeien met het oplossen van de problemen in de financiele wereld.

    Hij heeft zelf een bank dus kan zich niet onafhankelijk opstellen.

    Net of er bij DSB geen problemen zijn net zoveel als bij ING...SNS.... maar het voordeel van Dirk is dat die geen aandeelhouders heeft, dus in de koeren zie je het niet terug;)

    Mvg,
    Buiten het feit of Ome Dirk dit wel of niet zou moeten of kunnen is het volslagen belachelijk om te veronderstellen dat DSB dezelfde problemen heeft als ING en SNS. Dat is gewoon niet waar. Als je dat sooort uitspraken doet (je beschadigt een bedrijf/persoon) moet je dat wel kunnen onderbouwen natuurlijk. En dat gedeelte mis ik een beetje (omdat je het niet kan)
  8. [verwijderd] 3 maart 2009 13:55
    quote:

    niphtrique schreef:

    Deze man is mede oorzaak van het probleem.

    Binnen zijn concern werden klanten "opgetopt". Dat wil zeggen dat geprobeerd werd om zoveel leningen en verzekeringen te verkopen dat de klanten voor de rest van hun leven bezig waren rente te betalen over hun schulden en premies te betalen over hun verzekeringen tot het maximum dat ze mogelijk achtten.
    Hij is de man achter lenen.nl, Frisia Financieringen en Postkrediet.
    Dirk is zakenman, hij ziet opportunities, gewoon handel dus.

    En integriteit is sowieso een belemmering als je de politiek in wilt.

  9. bossie 3 maart 2009 14:26
    @ Sjaakie1

    Scheringa heeft ook fundingproblemen.
    Hij heeft geen buitensporige derivatenberg buiten zijn balans verstopt.
    Maar hij krijgt ook te maken met de hypotheken- en schuldencrisis die in NL nog op gang moet komen. Wellicht heeft zijn sollicitatie als crisisminister daar ook wel mee te maken. Als bewindsman zit hij zo dicht bij het vuur dat hij dan ook weer voor zijn eigen belangen kan opkomen door maatregelen voor te stellen waar de banken (w.o. DSB) weer sterker van worden. Jaja, bijv. toch de verplichte verzekering tegen de waardedaling van o.g. die ook Heemskerk heeft voorgesteld.

    Maar als personen als Scheringa al in de politiek mogen, dan zakken we als NL toch wel heel diep af.
  10. [verwijderd] 3 maart 2009 15:27

    Ik heb nooit beweerd dat Scheringa geen problemen heeft. En ik heb ook nooit beweerd dat ik vind dat hij de politiek in moet. Je moet wel goed lezen.

    Het enige wat ik beweer is dat het belachelijk is om klakkeloos van jou aan te nemen dat de DSB momenteel exact in dezelfde benarde positie als ING en SNS zit. Want dat is gewoon totale onzin.

    Dan kan je wel beginnen over de toekomst en dat de DSB als de huizenprijzen gaan dalen er ook beroerd voor staat maar zover is het dus nog helemaal niet. Ik zeg niet dat het niet gaat gebeuren. Ik zeg alleen dat het op dit moment absoluut niet aan de orde is. De DSB is (nog) niet getroffen door de kredietcrisis en dat is een wezenlijk verschil met de ING en SNS.

    En jij beschadigt met je onterecht aannammes een bedrijf (waar ik mijn spaargeld heb staan ja) en ik vind dat je dat niet kan maken. Het is gewoon laster in mijn ogen als je iets niet kan onderbouwen en zomaar iets blaat.

30 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links