Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,225 19 apr 2024 17:35
  • -0,016 (-1,29%) Dagrange 1,212 - 1,238
  • 1.717.700 Gem. (3M) 2,2M

TNT +3,4%; gerucht over spoedig bod

41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Aad de Vries 21 augustus 2008 16:49
    quote:

    dvddvd schreef:

    Als er morgen geen bod komt zakt het aandeel maandag weer naar de 23 euro.Dus pas op als je denkt ga ff snel geld verdienen.
    groot kans dat morgen geen bod komt... bod komt altijd op onverwachte moment, dus niet via een gerucht van... morgen of vandaag... (was dat maar zo makkelijk om geld te verdienen, dan waren we allemaal rijk...)
  2. [verwijderd] 21 augustus 2008 17:02
    quote:

    toppertje2008 schreef:

    [quote=dvddvd]
    Denk het wel.Alleen de kleine belegger trapt er in,anders was de volume al veel hoger geweest.Nu kan je wel mooi af en toe extra winst pakken.Alleen jammer dat de kleine belegger daar de dupe van wordt.
    [/quote]

    Je kan het ook anders zien he, men brengt een "zogenaamd" gerucht in omdat er te weinig aandelen op de markt te koop zijn, de meeste geloven het niet meer dus bieden op een hoger niveau snel hun aandelen aan.
    Doordat er te weinig aangeboden werd hebben de heren nu weer genoeg mogelijkheden om in te kopen nu de koers weer daald, want nu denken er genoeg, he ik verkoop ze snel want de koers daald weer, dus bingo voor de heren.
    Ik zeg niet dat het zo is, maar zou wel een slimme zet zijn van de mogelijke bieder he.
    En dus morgen opening van 24,20 ?
  3. svenhedin 21 augustus 2008 17:44
    quote:

    Burlington schreef:

    wat denk jij svenhedin? overname?

    dat er gemanipuleerd wordt met de koers van tnt, dat is mij wel duidelijk... maar of er echt een bod komt spoedig... ik zal niet weten...
    De hoge brandstofkosten gillen om schaalvergroting.
    Overname lijkt mij geen utopie doch zeer wel mogelijk. Echter, wanneer >>> en tegen welke prijs ???? Geen idee.
  4. phu 21 augustus 2008 20:23
    21-08-2008
    TNT Express breidt aantal vrachtvluchten uit


    Expresvervoerder TNT Express heeft het aantal vrachtvluchten uitgebreid. Zo maakt de vervoerder sinds kort op de vijf vrachtvluchten naar China drie keer een tussenstop in Singapore. TNT Express doet dit voor niet nader genoemde vrachtklanten. TNT Express probeert zich te richten op groeimarkten en zoekt daarbij eventueel samenwerkingspartners.

    Volgens de Franse topvrouw Marie Christine Lombard van TNT Express is het bedrijf niet bezig met een comeback in de luchtvrachtexpeditie. Toen TNT Express twee jaar geleden de luchtvrachtexpediteur Freight Management (voormalig Wilson) verkocht, trok TNT zich terug uit die markt. De nieuwe initiatieven en diensten van TNT Express moeten volgens Lombard gezien worden vanuit een proces van netwerkoptimalisatie.

    Het bedrijf wil kosten besparen binnen het netwerk. Die kostenbesparing kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden door een zo`n hoog mogelijke beladingsgraad op intercontinentale vrachtvluchten. TNT beschikt nog over twee B747-400-freighters die de internationale vracht verzorgen tussen China en Europa. Deze eigen freighters doen het goed, maar voor nieuwe groeimarkten als India en Brazilië zoekt TNT mogelijk toch partners. Volgens Lombard is er genoeg capaciteit en kan via een partnership die capaciteit efficiënter gebruikt worden.

    www.mkbnet.nl/MKB_Nieuws/80.54303
  5. forum rang 4 JvH 22 augustus 2008 00:05
    quote:

    relationinformation schreef:

    weer loos gerucht dus???
    lijkt me niet ...

    Amerikaans UPS wil bod van 10 miljard doen op TNT en postdivisie doorverkopen
    Aug 10th, 2008 | TNT | Rubrieken: Bedrijfsnieuws, Postverzending

    LONDEN - De grootste post- en pakketbezorger in de Verenigde Staten, United Parcel Service (UPS), wil een bod uitbrengen op zijn Nederlandse branchegenoot TNT. UPS zou 10 miljard euro over hebben voor TNT.

    Dat schreef de Britse krant Sunday Telegraph zonder bronnen te vermelden.

    Volgens de krant heeft UPS TNT “informeel benaderd”. Hoewel TNT eerst terughoudend was, hebben de eerste gesprekken de afgelopen dagen plaatsgevonden, zo zegt Sunday Telegraph te weten.

    UPS zou Morgan Stanley hebben ingehuurd om de overname te begeleiden.
  6. forum rang 4 JvH 22 augustus 2008 07:03
    quote:

    bwt schreef:

    rot op met die ouwe zooi. Zoek uit 2006. Staat ook vast nog wat leuks. Heb je iig de aandacht. Grote jongen, nu snel naar mama toe

    Was ff een reminder voor onze vrind Relationinformation, die zijn aandelen schijnbaar te vroeg heeft verkocht(jij ook gezien je felle reactie??) en goedkoop terug wil kopen voor het overnamebod komt.
  7. [verwijderd] 22 augustus 2008 20:26
    The TimesOnline

    Rumour of the day

    A long-awaited bid for TNT, the Dutch delivery group, from UPS, the American parcels giant, could be made as soon as this weekend if speculation in the Square Mile is anything to go by. There was talk that both parties would meet to resolve a deal over the long weekend, with the US group offering a price of between €34 and €38

    ik heb vandaag eerst winst genomen op mijn tnt calls 26 sept en dan om 17.20 terug calls okt ingekocht want ik denk de overname komt er toch wel eens tegen okt. en dan asml
41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links