Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

samensmelting met Integra lijkt boeren bedrog

102 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. had ik maar 7 augustus 2007 15:43
    Volgens het totaal aantal aandelen dat IsoTis heeft uitstaan tegen een koers van 6.88 zou IsoTis nu om en nabij de 48.78 milj $ waard zijn. M.a.w de 7.25 $ waar men nu van spreekt is niets meer dan de beurswaarde van IsoTis.

    In mijn ogen klopt dit bod niet . IsoTis bezit een belangrijke waarde aan patenten en deze komen niet terug in de vooropgestelde uitkoopkoers van 7.25$.Voorts heeft IsoTis als firma ook een bepaalde waarde.

    Daarnaast lijkt heel dit geval op boeren bedrog. IsoTis heeft uitdrukkelijk te kennen gegeven naar de Nasdaq te gaan om een reële koers te bekomen ten opzichte van hun branchegenoten. Men zou een emissie uitvoeren als de waarde van IsoTis beduidend hoger zou staan als deze begin januari stond. Ik ben ondanks negatief advies van mijn bank toch overgestapt naar de Nasdaq omdat ik geloof hechtte aan wat er is gezegd door Dhr. Wolters en Herklots. (belofte maakt schuld, nietwaar)

    Als we nu eens de koers bekijken waarop wij naar de Nasdaq zijn gegaan dan zien we een progressief verval waarvoor in 1e instantie geen aanleiding bestond:
    Date 26-01-2007 Close 12.99$ - 06/08/07 6.88 $

    De FDA heeft roet in het eten gestrooid maar IsoTis had zoiets kunnen en moeten voorzien en zich hiertegen wapenen alvorens de sprong naar de Nasdaq te maken. Om dan nu te zeggen, we verkopen de tent, want daar komt het op neer, dat is in mijn ogen duidelijk minachting voor de aandeelhouders die hebben mogelijk gemaakt dat IsoTis naar de Nasdaq is kunnen overstappen en zo IsoTis inc. het levenslicht hebben gegeven. Om dan nu afgescheept te worden met 7.25$ terwijl de gemiddelde aankoopkoers van de overstappers naar de Nasdaq veel hoger ligt dan de vooropgestelde 7.25$ dan begrijp ik niet dat Dhr. Wolters dit als een groot voordeel voor ons, aandeelhouders kan noemen. (Mijn gem. is 11.60 Euro oftewel 16$)

    Het heeft er veel schijn van dat het hele zaakje vooraf is bestookt. Men heeft ons zelfs in de waan gelaten met een aankondiging van summermeeting te Swiss en Ned. alleen men heeft t.o.h. nog geen datum kunnen prikken, wel een foutief alert. Maar IsoTis is bekwaam om hun website alvast te integreren met deze van de nieuwe partner terwijl er nog helemaal geen aandeelhouders zijn gehoord. De Q2 cijfers vallen precies samen met deze van de nieuwe partner (http://investor.integra-ls.com/releasedetail.cfm?releaseid=258615), de koers is stelselmatig gedrukt, door wie is ons niet geweten.

    Waar haalt men de 50% vandaan, benodigd voor goedkeuring terwijl er bij de overgang naar de Nasdaq 95% nodig was. Die 50% die koopt Integra op hun sloffen eer het eind van het jaar daar is.

    Sorry Heren Wolters en Herklots, deze voorstelling van de zaken is omgeven met een onwelriekend geurtje!

    Groet,
    hadikmaar

    Graag ook mede de mening van Bot en Wishdom indien mogelijk
  2. [verwijderd] 7 augustus 2007 16:18
    quote:

    Fortunate schreef:

    IK WIL EEN EMISSIE VAN 7 MILJOEN A 5 DOLLAR, GEEFT GENOEG BESTEDINGSRUIMTE.

    ja, ook ik ben pissig.
    Een emissie is beter dan de 7.25 bieding.
    Weg zijn de toekomstdromen omtrent Isotis Inc.
    Wij mogen en kunnen er dan niet meer in deel nemen.

    dat vind ik nog het ergste.....

    als je nu ons een omwisselaktie had gegeven met een leuk voordeel voor ons...maar nee hoor het vertrouwen en geloof hebben in isotis wordt keihard
    afgemaakt.

    we worden gewoon voor een fooi eruitGEZET..moeten we dan ook weer opnieuw kosten gaan opstoten voor het aankopen van onze grote opslokker????????????????????????

    nee dat gaat er bij mij echt niet in.

    ik wil een duidelijke verklaring van deze K*T aktie.
  3. Ruud100 7 augustus 2007 16:35

    www.iex.nl/communitycall/cc_detail.as...

    Ik weet niet wie de vraag (zie onderaan) stelde, maar het is precies wat er gebeurd is: Binnen een half jaar is op de Nasdaq de helft van de beurswaarde verdampt en wordt het bedrijf voor een prikkie overgenomen. De Nasdaq notering is nauwelijks gepromoot met als gevolg dat vrijwel geen enkele amerikaanse belegger weet dat het aandeel bestaat, er geen vraag is en de koers dus in een vrije val terecht gekomen is.

    Des te opmerkelijker de timing van de overname, nog geen twee weken NA de beeindiging van de beursnoteringnen in Nederland, Zwitserland en Canada. Ik durf er mijn Isotis aandelen wel onder te verwedden dat de overname al voor die beeindiging volledig rond was. De reden dat deze nu geeffectueerd wordt is dat het overgrote deel van de (belazerde en bestolen) beleggers buitengewoon slim buiten de deur worden gezet, Isotis heeft hun geld binnen en nu moeten ze voor een zo laag mogelijk bedrag geloosd worden NET nadat ze opgedraaid hebben voor alle kosten van de overgang naar de Nasdaq.

    Ha Ha Ha, dikke lol bij de directie van Isotis. Ze hebben de stommelingen die het aandeel in portefeuille hadden op laten draaien voor alle kosten en gaan nu voor de ca helft van de prijs het aandeel uit hun portefeuille plukken.

    De smerigste truc van Isotis is dat beleggers die actie willen ondernemen direct geconfonteerd worden met het feit dat je in de VS zal moeten gaan procederen in plaats van bijv. Nederland, dat ze nu min of meer buiten de reikwijdte van de VEB vallen en Nederlandse, Zwitserse etc beleggers uiteraard geen lid zijn van het VS equvalent van de VEB etc etc. Handig, slim maar wel op of over het randje van het criminele af.

    Ergo: Laten we hopen dat er op zo kort mogelijke termijn in de VS aanklachten van beleggers met een fors aandelenpakket tegen de Isotis directie worden ingediend waarbij onderzoek wordt gedaan naar beursmanipulatie aangezien de wijze waarop het bedrijf nu overgenomen wordt alle aanwijzingen in zich heeft van wanbeleid.

    Gr
    Ruud

    Isotis Community call:
    Vraag:U heeft geen vrees binnen no-time tot Penny-stock of OTC /Pink’ertje gedegradeerd te worden, en door een grote vis opgeslokt te worden? (Zou zonde zijn van de mooie technologieën.)

    Antwoord: Nee, die vrees hebben wij niet. Op grond van onze contacten in de Amerikaanse markt de afgelopen jaren, verwachten wij dat Amerikaanse investeerders onze beursgang met veel interesse zullen volgen.
  4. had ik maar 7 augustus 2007 16:49
    quote:

    mmvvbb schreef:

    Meld je aandelen dan niet aan. De verkoopdruk van de laatste weken kwam duidelijk van de kant van Integra. Ik trap er niet in en ga voor een hogere prijs.
    Aanmelden is, zoals je zelf al zegt, uit den boze!

    Tot op heden heb ik nergens iets gevonden over een meerderheidsbelang. Ik weet ook niet of dit in Amerika verplicht is om te melden, zoja, op welke site is dit te controleren? Welke organisatie in de VS controleert uitspattingen zoals nu gaande. Wij hebben de AFM maar een Amerikaanse alternatief hiervoor heb ik tot gisteren nog niet kunnen vinden.

    IsoTis lijkt zeer zeker van hun zaak vermits ze op hun website al een
    nieuw logo hebben: Integra logo en IsoTis logo staat vermeld op de gif afbeelding. Verder staat er duidelijk: More information on the Integra-IsoTis combination . Dit wil dus zeggen dat IsoTis deels lijkt te blijven bestaan, het zal een combinatie worden als we op deze verwijzing afgaan. Als je daar op klikt komt er: LifeSciences Holdings Corporation (NASDAQ: IART) (“Integra”) and IsoTis, Inc. (NASDAQ: ISOT) (“IsoTis”) announced today a definitive agreement whereby Integra would acquire IsoTis in an all cash transaction. This strategic combination, unanimously approved by the Board of Directors of IsoTis, will create a global leader in regenerative medicine. The transaction is expected to be completed in the fourth calendar quarter of 2007. The transaction offers a number of potential strategic benefits to Integra:

    Dus duidelijk: "Integra would acquire IsoTis in an all cash transaction". Vreemd dat ze zulk een beslissing kunnen nemen zonder hun aandeelhouders eerst te raadplegen. Deze zaak krijgt nog een staart, of wij begrijpen het verkeerd.

    Groet,
    hadikmaar
102 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0729 +0,30%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.896,90 -1,06%
Gold spot 2.330,17 +0,61%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links