Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

LogicaCMG Is A Strong Performer

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 juni 2007 00:44
    k/w 14 dan ga je uit van een wpa van 0,17. Zelf houd ik rekening met 0,18 (ergo k/w 13). Dat begint men eindelijk in de gaten te krijgen.

    Newton Investment Management Limited heeft zijn belang vergroot van 3,94 %(eind mei 3,58%) naar 4,19%.

    www.londonstockexchange.com/LSECWS/IF...

    Directie koopt ook weer eigen aandelen in. Didier koopt weer 550k aandelen terug. Vorige maand 3,2 milj verkocht. Voorkennis op betere tijden?

    www.londonstockexchange.com/LSECWS/IF...
  2. [verwijderd] 17 juni 2007 05:32
    quote:

    petje pukkel schreef:

    [quote=gullenmepper]
    Er wordt op het forum net gedaan of Logica een zwaar verliesgevende tent is, die bijna failliet is, maar dat is niet zo.

    [/quote]
    Dat beweerden ze bij Enron en KPNQ ook jaren lang.
    Het wordt tijd om jou maar eens te boycotten want deze lariekoek raakt kant noch wal. Ben al blij (voor je) dat je deze twee namen onthouden hebt.
  3. [verwijderd] 18 juni 2007 19:26
    Je bijdrage is weer fantastisch Dirk.

    tinyurl.com/2nud3b

    Koersdoel 195p = € 2,88

    LogicaCMG : baisse excessive, selon Credit Suisse

    18/06/2007 - 14:17 - La baisse du titre LogicaCMG, qui est passé sous son plancher de 52 semaines en séance, essentiellement du fait d'inquiétudes sur la vigueur du secteur commercial au Royaume-Uni, constitue une bonne opportunité d'achat aux yeux de Credit Suisse qui mise sur une surperformance du dossier (objectif : 195 pence).

    Selon Credit Suisse, bien que l'activité du groupe sur son marché domestique nécessite effectivement d'être réorganisée, la diminution de la valeur du titre est excessive. Même après avoir revisité en baisse ses projections de résultat, à titre de prudence, le bureau d'études voit pense que le dossier recèle toujours de la valeur à ce niveau de cours.
    Copyright (c) 2007 Boursier.com. Tous droits réservés.

    Vertaald via Altavista

    LogicaCMG: overdreven daling, volgens Credit Zwitserland 18/06/2007 - 14:17 - de daling van LogicaCMG, die onder zijn vloer van 52 weken tijdens de zitting, voornamelijk ten gevolge van bezorgheid over de kracht van de commerciële sector in het Verenigd Koninkrijk, vormt een goede gelegenheid van aankoop volgens Credit Zwitserland is voorbijgegaan die op een superprestatie van het dossier richt (doel: 195 pence). Volgens Credit Zwitserland, hoewel de werkzaamheden van de groep over zijn binnenlandse markt werkelijk vereisen om reorganiseerd te worden, is de vermindering van de waarde van de titel overdreven. Zelfs na dalend revisité zijn projecties van resultaat, als voorzichtigheid, ziet het studiebureau gelooft dat het dossier altijd van de waarde op dit niveau van koersen verbergt. Copyright (c) 2007 Boursier.com. Alle gereserveerde rechten.

  4. Robevis 18 juni 2007 22:03
    @ Cours:

    Wat heb je aan een koersdoel van 2,88? Helemaal niks.

    Altijd die voorspellingen en koersdoelen, je hebt er geen ene moer aan.

    Ik heb liever een laag koersdoel en een hoge koers dan andersom.

    Vraag en aanbod bepalen nog altijd de markt, ook bij aandelen.

    Koersdoelen zijn leuk om te zien en voor een enkeling soms de reden om toch maar te kopen.

    Ik durf te stellen dat koersdoelen meestal niet gehaald worden, en als dat wel het geval is, dan komt dat meestal omdat ze de koersdoelen achteraf bijstellen. Zo kan ik het ook.

    Als er geen overname komt (waarvan ik overtuigd ben) dan is een koersdoel van 2,88 te hoog gegrepen, zelfs voor de komende 2 jaar. Zie vandaag, mooi geopend en aan eind van de ochtend ingedonderd om niet meer op te staan. M.i. zwaar klote...

    LOG zal goed performen, heel leuk. Maar MEN hoeft dit aandeel niet, en daar heb ik meer last van dan dat ik profijt haal uit goede performance.

    Het gaat mij, en de meesten hier, om klinkende munt en geen goede performance met een lage koers. Zo simpel is het....
  5. [verwijderd] 18 juni 2007 22:25
    Robevis,

    Waarom denk je dat de koers zo laag staat. Logicacmg heeft nu al meer dan vijf keer de aandeelhouder negatief verrast. De meeste beleggers houden niet van negatieve verrassingen maar van solide bedrijven die zich aan hun doelstellingen houden. Want negatieve verrassingen kosten veel geld. Vandaar de lage koers winstverhouding op dit moment. Dit biedt echter perspectief als de turnaround komt. Dan gaat het snel omhoog en daar zinspeel ik op. Potentie is aanwezig en ze worden voor iets mindere (omzet)cijfers en een eenmalige last wel behoorlijk afgestraft terwijl daartegenover ook veel positieve zaken te melden zijn. Als Logicacmg de aandeelhouder nu eens positief verrast, dan zie ik gouden bergen en dat is Credit Suisse met me eens. 2,88 vind ik nog aan de lage kant. Logicacmg kan op korte termijn zelf goed overleven maar om echt mee te blijven doen moet je snel blijven groeien. En dat zit er - voorlopig - niet meer in door de tegenvallende waardering van de koers. Ergo in mijn ogen een goede overnamekandidaat die voor andere partijen een welkome investering zal zijn. Scandinavie is voor de grote it-bedrijven blijkbaar een must om te hebben. Zie IBM en nu Unit4 Agresso en Logicacmg is wel een van de eerste die daar zijn slag heeft geslagen. Ik zie voorts geen lijken meer in de kast. Het koersdoel van een gerenomeerde bank is zeker wel wat waard als er maar een goede analyse bij zit. Ik ben dit bericht echter alleen in het Frans tegengekomen. Toch vreemd. Overigens met 2,88 ben ik niet tevreden. Mijn koersdoel op LT blijft 5 euro.

    Positieve elementen die voor een koersverhoging kunnen zorgen en die aanstaande zijn:

    1. overname(geruchten);
    2. overnames in de sector (bijv. Getronics);
    3. inkoopprogramma eigen aandelen;
    4. nieuwe CEO (nieuw management);
    5. herstel in de 2e helft van het jaar of zelfs al in het 2e kwartaal;
    6. IT markt die blijft aantrekken;
    7. richten op kernactiviteiten;
    8. toename orderportefeuille;
    9. succesvolle werving van personeel;
    10. management dat snel succesvol is;
    11. kortom hoe wordt het plaatje kenbaar gemaakt.

    grt, Cours
  6. [verwijderd] 18 juni 2007 22:34
    Inm. ook elders tegengekomen:

    www.newratings.com/analyst_news/artic...

    LogicaCMG "outperform," estimates reduced

    Monday, June 18, 2007 10:43:25 AM ET
    Credit Suisse

    LONDON, June 18 (newratings.com) - Analyst JC Clark of Credit Suisse maintains his "outperform" rating on LogicaCMG (LOQ.ETR), while reducing his estimates for the company. The target price is set to 195p.

    In a research note published this morning, the analyst mentions that the company’s share price has declined by about 15% since May 22 due to concerns surrounding the UK commercial sector. The analyst considers the substantial decline in LogicaCMG’s share price as overdone. The adverse impact of weakness in the UK is being offset by the healthy performance of the company’s acquired businesses, Credit Suisse adds. The EPS estimates for 2007 and 2008 have been reduced by 4.9% and 2.7%, respectively, to reflect lower UK margins.
  7. [verwijderd] 19 juni 2007 15:01
    quote:

    Klaasd1 schreef:

    Gister ingestapt op 2.33 maar vind het nu alweer een drama aandeel :(((

    wat een kommer en kwel :)

    Klaas
    Dude echt,

    waarom investeer je dan in dit aandeel of handel je uberhaupt in aandelen? Beleggen is ook een beetje rust en afwachten. Tussen nu en 6 maand staat het aandeel vast weer op een punt waarop iedereen vanaf dit punt minimaal 20% pakt.

    O wacht, satiere ... kommer & kwel + smile. Nou vooruit, maar de rest moet maar eens wat minder miepen en lekker in de zon gaan zitten :-)

    Gr. DH
  8. Klaasd1 19 juni 2007 15:05
    quote:

    Downhill schreef:

    [quote=Klaasd1]
    Gister ingestapt op 2.33 maar vind het nu alweer een drama aandeel :(((

    wat een kommer en kwel :)

    Klaas
    [/quote]

    Dude echt,

    waarom investeer je dan in dit aandeel of handel je uberhaupt in aandelen? Beleggen is ook een beetje rust en afwachten. Tussen nu en 6 maand staat het aandeel vast weer op een punt waarop iedereen vanaf dit punt minimaal 20% pakt.

    O wacht, satiere ... kommer & kwel + smile. Nou vooruit, maar de rest moet maar eens wat minder miepen en lekker in de zon gaan zitten :-)

    Gr. DH
    Precies !!! koersdoel 2.75 en ik zit lekker met een Jupiler in de zon :)
  9. [verwijderd] 21 juni 2007 00:32
    quote:

    albartus schreef:

    Zijn er bij die nieuwe grootaandeelhouders ook hedgefondsen of zijn het investeringsmaatschappijen die nu goedkoop proberen in te kopen?
    Hej Albartus; misschien is het wel KPN die goedkoop inkoopt, of een andere telecommer ofzo. Who knows. Er zijn nog wel wat partijen in de markt voor een interessant ICT bedrijf...

    Grt
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0645 -0,24%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,10%
Gold spot 2.378,86 +0,76%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links