Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

  • 0,284 23 apr 2024 17:21
  • -0,002 (-0,70%) Dagrange 0,284 - 0,286
  • 752 Gem. (3M) 10,5K

EUROL BV kiest voor Qurius

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. the legend 8 mei 2007 17:02
    EUROL BV kiest voor Qurius


    8 mei 2007 – EUROL B.V., een internationaal opererende producent en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en chemische producten, heeft Qurius geselecteerd om met Q-SPI de aansturing van alle bedrijfsprocessen integraal te beheersen. Q-SPI is Qurius’ brancheoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de chemische industrie. “Al snel bleek dat Qurius de meeste kennis en ervaring had in de semi-proces industrie, hetgeen voor ons van groot belang was. We zijn snel tot specifieke oplossingen gekomen voor kritische en complexe processen zonder toepassing van maatwerk,” aldus Johan Pfeiffer, algemeen directeur van Eurol B.V.



    Eurol B.V.

    EUROL B.V. is een internationaal opererende producent en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en chemische producten voor onder andere de automobiel-, tweewieler- en motorfietsmarkt alsmede voor industriële toepassingen.

    In meer dan 45 landen over de wereld heeft men al kennis gemaakt met de kwaliteit van Eurol. Wereldwijd adviseert Eurol vele klanten over het best toepasbare smeermiddel voor ieder voertuig en machine. Een ruime ervaring in automotive, landbouw, industrie en scheepvaart is hiermee opgebouwd.



    Qurius N.V.

    Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Fundament voor deze oplossingen vormt de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Qurius telt circa 800 medewerkers; het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.000 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. Voor meer informatie: www.qurius.nl.



    Contact

    Qurius, Hans Broer: telefoon 0318544900 of h.broer@qurius.com

    Pride PR, Jan Faber: telefoon 0715680028 of jan@pridepr.nl


  2. [verwijderd] 8 mei 2007 17:06
    dat is er weer éne die ondekt heeft waar qurius voor staat,en gebruik wil maken van de producten van qurius .
    een mooi grote klant waarschijnlijk??? in 45 landen services leverend.
    mooi gevonden en bedankt dat je het heb willen melden aan ons alle.een aanbeveling krijg je van mij.
    dat deze nieuwe klant de koers nog verder mag verhogen
  3. [verwijderd] 8 mei 2007 17:20
    quote:

    JanK1 schreef:

    en ook van mij weer een aanbeveling Dutchamazone. Dat is dit nieuws zeker waard. Dergelijk nieuws vergroot alleen maar mijn vertrouwen in Q.

    Jan
    JanK1 ik zou maar uitkijken als ik jouw was. Deze order was natuurlijk bij sommigen eergisteren al bekenddie dicht bij het vuur zitten.
    En die hebben er van geprofiteerd. Ik hoop voor je dat ik het verkeerd inschat, maar als ik naar de bewegingen in het orderboek kijk zullen er nog vele beleggers gefopt worden die nu op deze koers instappen. In ieder geval succes ermee. mvg, dagtip
  4. [verwijderd] 8 mei 2007 17:21
    quote:

    dagtip schreef:

    [quote=JanK1]
    en ook van mij weer een aanbeveling Dutchamazone. Dat is dit nieuws zeker waard. Dergelijk nieuws vergroot alleen maar mijn vertrouwen in Q.

    Jan
    [/quote]
    JanK1 ik zou maar uitkijken als ik jouw was. Deze order was natuurlijk bij sommigen eergisteren al bekenddie dicht bij het vuur zitten.
    En die hebben er van geprofiteerd. Ik hoop voor je dat ik het verkeerd inschat, maar als ik naar de bewegingen in het orderboek kijk zullen er nog vele beleggers gefopt worden die nu op deze koers instappen. In ieder geval succes ermee. mvg, dagtip
    Dagtip,

    Het maakt voor mij eigenlijk niet zoveel uit, want ik blijf met mijn Q-aandelen net zo goed zitten als met Simac
  5. [verwijderd] 8 mei 2007 18:24
    [quote=dutchamazone]
    EUROL BV kiest voor Qurius

    En dus ook mijn aanbeveling voor Dutchamazone.
    Toch al een mooie dag, want ik sta nu weer precies op mijn gemiddelde aankoopbedrag, dus het verlies is rap weggewerkt.
    Aanbeveling 2: Je kunt dus gerust kopen op een dip, de koers herstelt zich snel.
    Aanbeveling 3: Verkoop niet in paniek tijdens een dip. Daar profiteert een ander alleen maar van.

    Groet, SuperTelstar
  6. [verwijderd] 9 mei 2007 00:02
    quote:

    hajeje schreef:

    Yep, zoals we KT technisch gezien best naar 1,80 moeten kunnen. Is nog slechts 17% vanaf de huidige koers. Daarna weerstand denk ik, maar tot die tijd zullen we nog een hoop plezier beleven.
    Hajeje ik hoop het voor je, maar kijk uit want het plezier kan wel eens van korte duur zijn.
    Men heeft vandaag op het laatst veel moeite moeten doen om de koers op het laatst met 500 stuks op 1,53 te zetten, ondanks dat er een positief bericht aan kwam om 17.02 u.zie draadje dat Eurol voor Qurius kiest.
    Normaal zou daar de koers op moeten stijgen, maar in dit geval waren de "RBG-ers" waarschijnlijk al een paar dagen eerder op de hoogte. Ja, wie het dichst bij het vuur zit warmt zich het best, zullen we maar denken.
    Morgen zal de koers wellicht nog iets stijgen door enkele kopers, gezien de eindstand op Wallstreet, en die worden dan allemaal weer gefopt is mijn verwachting, omdat ze daarna de koers weer naar beneden zullen drukken.
    Met het gevolg dat de argeloze belegger weer de dupe wordt.
    Zo doen ze het namelijk regelmatig is gebleken en niet alleen bij Qurius.

    Neem op tijd je winst anders doen het anderen wel voor je, hoewel de koers dan wellicht naar 1,59 moet gaan:-) Maar daarna heb je bij elke eurocent stijging 120 euro winst, schat ik zo in. Een klein beetje helderziende:-) Succes in ieder geval.mvg, dagtip
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links