Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Corné van Zeijl - Getronics zombies

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 november 2006 16:33
    Jojo,

    Getronics komt van Geveke electronics.
    In hoeverre die andere naam hier mee te maken heeft weet ik niet.

    Iedereen ziet de berichten als negatief.

    IK zie het als positief. Eindelijk moet die Wagenaar nu echt oprotten. ik bedoel dat he nu echt onhoudbaar geworden is. Dit is juist wat Getronics nodig heeft. al het gal in een dag en daarna verder kijken. Die eventuele emissie weerhoud me van instappen. Kijk eens naar sopheon en Antonov onze emissie kanonnen. Ook nooit wat geworden. bij Getronics zie ik dit anders. De technologie markt trekt aan. Hier zal Getronics hoe dan ook van profiteren al is de concurrentie moordend.
  2. [verwijderd] 15 november 2006 16:49
    Echt, door en door rot. Voor beleggers is dit dus nooit meer iets. Wie wil speculeren moet zelf maar weten wat hij wil wagen. Het telegraaf artikel geeft informatie die wel eens waar zou kunnen blijken te zijn. Wie zou zich dan verbazen?? Maar wat weet Klaas wat wij nog niet weten? Meestal komt er nog een finale (klap).
  3. [verwijderd] 15 november 2006 17:22
    He Corne... ik zat te denken. 1 dec wordt natuurlijk een enorm slecht verhaal (proberen ineens alle bagger op te ruimen... incl de CEO?) maar dan is de speculatie natuurlijk wat is het bedrijf waard voor iemand die de markt in wil. Kijk maar eens naar wat LCMG heeft willen betalen voor WMData (de Getronics van Zweden zeg maar)....
  4. [verwijderd] 15 november 2006 18:24
    Mooi geschreven Corné, zombies haha. Maar goed: Het lijkt mij dat de Raad van Bestuur toch ook van een overname bod door KPN heeft afgeweten?
    En anders heeft "Waag" toch heel wat uit te leggen lijkt mij. Merk wel op dat ik het flauw vind om te gebruiken: "bronnen rondom het automatiseringsbedrijf" in het Dft stuk. Lekker vaag en je ook moeilijk tegen verdedigen. En ook zijn zo al deze beweringen, de zombies niet te checken. De direct betrokkenen zullen hier desgevraagd toch niet over loslaten in eerste instantie. En de koers wordt wél hierdoor onder druk gezet zonder dat beleggers deze beschuldingen op waarheid kunnen checken. Totdat de waarheid aan het licht komt; Wie zegt mij dat dit stuk niet op slinkse, handige wijze in het leven is geroepen door een stelletje shorters/hedgefunds?
  5. [verwijderd] 15 november 2006 18:28
    PS. Ben trouwens wel benieuwd naar de hoogte van dat overname bod KPN. Dat volgens mij toch al eerder in de media bekend was. Dus Raad van Bestuur moet er toch van af hebben geweten?
    In ieder geval: mochten de beschuldigingen aan het adres van KW stand houden. Moet je er op rekenen dat er heel binnenkort een andere gesprekspartner van GTN voor KPN klaar staat..
    En dus kopen! (zal het herstel ook verkklaren van de koers, vanmiddag, dit inzicht..)
  6. Steenbok 15 november 2006 23:42
    Als oud werknemer van Getronics zie ik dit toch met lede ogen aan. Ik ken heel veel (ex) werknemers die enorme sommen geld hebben geinvesteerd in dit bedrijf. Geld weggegooid. Eerst hadden we ene Cees van Luijk die het bedrijf leeg roofde. Toen het Duo Van Voorst en Docter en vervolgens duo Ruckert/Wagenaar. Komt dit ooit nog goed. Met KPN (lees Ton Risseeuw) kan er een ommekeer komen.
  7. forum rang 6 haas 16 november 2006 00:34
    Tsja,
    er wordt de 'n beperkt aantal bestuurders gespeeld met bedrijf,medewerkers en aandeelhouder. Komt vaker voor.Maar toch.Bij mij komt het woord "schande" op de lippen.
    Nou ja, Was en ben geen fan van Wagenaar. In zijn vorige Baan bij Baan heeft hij gezien hoe je van alles kunt verdonkeremanen
    gr,............haas.
    PS ik ben geen slachtoffer van Baan of Getronics.
  8. forum rang 6 haas 16 november 2006 00:40
    Aan stockrocks:
    Tuurlijk weet de club van 500 mensen het al heel lang. En van evt samengaan met andere onderneming.
    MAAR : wist de RvB ook van al die ellende in getronics ? Én wat hebben ze daarmee gedaan de afgelopen jaren??
    Ik zie tijdens het typen van dit bericht hierboven reclame van KPN (op IEX:)
    MAAR: volgens mijn info is ook KPN al bijna 6 maanden in woelig water terecht gekomen met haar bedrijfsvoering.
    (prive ervaring: met wijsiging Abo: kan bellen wat ik wil,kan schrijven wat ik wil,kan aangetekend sturen..na 4 weken nog niet één teken van leven...En na abo wijziging krijg ik nog steeds facturen van KPN op basis van voorgaande ABO.Oja, nee de paaste factuur van 3/11 is wel afgeschreven,maar de factuur ? nee die is er nog niet.
    KPN ? Overnemen Getronics ?
  9. [verwijderd] 16 november 2006 07:52
    quote:

    Steenbok schreef:

    Als oud werknemer van Getronics zie ik dit toch met lede ogen aan. Ik ken heel veel (ex) werknemers die enorme sommen geld hebben geinvesteerd in dit bedrijf.
    Dit verbaast me. Waarom zouden werknemers investeren in hun eigen bedrijf. Kennen zij het begrip diversificatie niet.

    Van GTN medewerkers vind ik het nog dommer. Hun eigen CEO investeerd geen cent in het bedrijf. Zijn salaris + gegarandeerde bonus van een miljoen is 100% in cash. Wagenaar zelf wil geen aandelen of opties. Dat moet toch iets zeggen, of niet?
  10. [verwijderd] 17 november 2006 00:37
    quote:

    Zwiebertje schreef:

    [quote=Steenbok]
    Als oud werknemer van Getronics zie ik dit toch met lede ogen aan. Ik ken heel veel (ex) werknemers die enorme sommen geld hebben geinvesteerd in dit bedrijf. [/quote]

    Dit verbaast me. Waarom zouden werknemers investeren in hun eigen bedrijf. Kennen zij het begrip diversificatie niet.

    Van GTN medewerkers vind ik het nog dommer. Hun eigen CEO investeerd geen cent in het bedrijf. Zijn salaris + gegarandeerde bonus van een miljoen is 100% in cash. Wagenaar zelf wil geen aandelen of opties. Dat moet toch iets zeggen, of niet?
    Jawel, hij heeft via optiepaketten 60.000 aandelen in bezit. Daarom twijfelt hij nu ook: Opstappen en de waardestijging daaropvolgend meepakken. Of aanblijven en het toch nog een keer proberen onder de vleugels van Minderhoud. Ik hoop op het 1e..
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0701 -0,01%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.094,60 -0,24%
Gold spot 2.319,08 -0,13%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links