Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

emmerson in japan!!!!!

20 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 november 2001 11:41
    Reken nou maar niet op een persbericht als hij vrijdag terugkomt (als dat uberhaupt allemaal klopt natuurlijk). Mijns inziens lopen de onderhandelingen gewoon rustig door en was het vorige persbericht een "gunst" van de andere partij om enige info te verstrekken aan de ongeduldige aandeelhouders van Antonov. Een groot verkeersbord met "werk in uitvoering". Als er getekend wordt kan dit overigens net zo goed door de Jap zelf bekend worden gemaakt, in Japan, voor Emmerson terug is in NL en als wij allemaal lekker liggen te slapen. Je mag van mij best gaan wachtlopen op Schiphol, veel succes en doe hem de groeten.
  2. [verwijderd] 1 november 2001 12:42
    Denk zelf niet dat hij in Japan zit, daar de brieven van hem de afgelopen dagen om 4 uur en tegen 6 uur in de middag verzonden zijn... in Japan is het dan namelijk midden in de nacht, zie "de antonov site" Mijn mening; deal is al rond met een principe accoord echter moet nog door de molen van de autoriteiten (de zogenaamde handelsovereenkomsten, die Japan met landen buiten Japan heeft),,,, even geduld en dan vliegt Mike even een dagje heen en weer!
  3. [verwijderd] 1 november 2001 12:42
    Denk zelf niet dat hij in Japan zit, daar de brieven van hem de afgelopen dagen om 4 uur en tegen 6 uur in de middag verzonden zijn... in Japan is het dan namelijk midden in de nacht, zie "de antonov site" Mijn mening; deal is al rond met een principe accoord echter moet nog door de molen van de autoriteiten (de zogenaamde handelsovereenkomsten, die Japan met landen buiten Japan heeft),,,, even geduld en dan vliegt Mike even een dagje heen en weer!
  4. [verwijderd] 1 november 2001 13:53
    Ik heb gisteren gebeld naar het kantoor in Rotterdam en daar werd gezegd dat hij op reis was, op mijn vraag of dat naar Japan was, kreeg ik echter te horen dat hij naar Engeland is. In eerdere persberichten heb ik gelezen dat de onbekende Japanner ook een fabriek zou hebben in Engeland, dus je weet maar nooit? Gewoon op je aandelen blijven zitten (als het kan nog wat bijkopen) en afwachten, wie het laatst lacht, telt zijn winst. (nieuw Japans spreekwoord) Groeten.
  5. [verwijderd] 1 november 2001 14:18
    voorbeeld: mijn oma woont in Den Haag. WimLEx en Maxima wonen in Den Haag. Ik ga op bezoek bij iemand in Den Haag, rara bij wie? Wat ik maar wil zeggen is dat iedereen elkaar hier gek loopt te maken met de meest vergezochte en onlogische verklaringen van ieder "bericht" dat de ronde doet over Antonov of Emmerson en waar zij zich bevinden, wat zij daar doen en wanneer ze daar weer van terugkomen. Vaak is hier een logische, maar jammer genoeg minder spectaculaire, verklaring voor. Rustig afwachten en de berichten met een korreltje zout nemen. De waarheid ligt in het midden en dat midden ligt volgens mij tzt ergens rond de 15 Euro. Ik ben namelijk helmaal niet negatief over het potentieel van Antonov en zit afgeladen met aandeeltjes rustig te wachten.
  6. Floralys 1 november 2001 15:07
    Het gejuich dat gisteravond in de Kuip opging toen de scheidsrechter al voor de rust had gefloten en Feijenoordspits Emmerton zo ongeveer vanaf het middenveld de bal alsnog over de Russische keeper lepelde. Weliswaar een fabuleus doelpunt, maar het telde niet... Het geëmmer over de handel en wandel van Mike Emmerson doet mij hier sterk aan denken. En de Antonov-supporters maar op de banken staan en juichen! Ik zou willen opmerken: wacht nou even met feesten totdat de wedstrijd gespeeld is en juich in de tussentijd alleen voor geldige doelpunten. R.
  7. [verwijderd] 1 november 2001 16:35
    Inderdaad, ongelovelijk wat een slap geneuzel. De lezertjes van het Antonov Forum zouden eens voor de lol eens terug moeten kijken in de berichten die vorige maand op het forum stonden of 4 maanden geleden of 1 jaar geleden of ....... Precies het zelfde gepiep. Wachten op het zogenaamde grote nieuws, stemmingen wel auto merk het gaat worden, ontleden van totaal onzinnige informatie, enz, enz. Als er geen nieuws is gewoon wachten en als je niks te doen hebt download een leuk flipper spelletje van het internet, ofzo. Komt echt wel goed met Antonov.
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,52 +0,06%
EUR/USD 1,0728 +0,28%
FTSE 100 8.093,15 +0,66%
Germany40^ 17.951,00 -0,76%
Gold spot 2.327,62 +0,50%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
Flow T...
+5,38%
Fugro
+3,14%
NX FIL...
+3,09%
JUST E...
+1,52%

Dalers

ADYEN NV
-11,22%
WDP
-4,62%
VIVORY...
-2,79%
TomTom
-2,71%
Alfen ...
-2,46%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links