Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,414 25 apr 2024 13:23
  • -0,003 (-0,09%) Dagrange 3,400 - 3,451
  • 3.820.673 Gem. (3M) 13,8M

Voorspelling KPN komende week?

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 oktober 2001 20:02
    Het is zeer interessant om te zien wat KPN nu gaat doen de komende week. Gaat het bergafwaards zoals enkele forumleden hier beweren. Of zou het toch allemaal wat beter gaan dan deze specialisten zeggen? Ik zelf denk dat het vrijgekomen nieuws zal gaan zorgen voor een redelijke stijging. Hoewel de afgelopen week het aandeel meer dan 30% gestegen is denk ik zelf dat het nog even door kan gaan zo. Mocht het toch bergafwaards gaan dan verkoop ik wanneer het aandeel door de E4.00 zakt. Wat denken jullie ? gr.
  2. Tank78 28 oktober 2001 21:18
    Zoals elders in de columns is vernoemd is er een zeer sterke steun rond de 4 euro. Rond dit niveau zou ik eerder aankopen dan verkopen. De berichten die afgelopen week en vandaag zijn vrijgekomen zullen zeker bijdragen tot een verdere stijging. Winstnemen op hoge niveau's en instappen rond de 4 euro lijkt me een beter plan. Ondanks de torenhoge schulden, draait kpn niet heel erg slecht. Als je goed kijkt naar de halfjaarcijfers zul je dit zien. Ze verwachten nog steeds omzetstijging over het gehele jaar van 10 a 15% en een stijging van een operationele winststijging van 5% over 2001. Dit was van voor de aanslagen en het mag bekend zijn dat tijdens en na de aanslagen het telecomverkeer is toegenomen. Het slechte nieuws is al lang in de koers verwerkt en de hernieuwde belangstelling in de telecomsector zal naar mijn mening niet van korte duur zijn. Hoewel de schulden torenhoog zijn worden ze wel voor het eerst sinds tijden minder en als de schulden verder teruggedrongen worden zal het bedrijfsresultaat vanzelf weer meer in het oog springen. De schuld was het enige waar beleggers nog naar keken de afgelopen periode. Er van uitgaande dat het slechte nieuws inmiddels wel verwerkt is en de hernieuwde interesse van beleggers in de telecom zie ik dit aandeel op korte termijn zeker verder omhoog gaan. Het blijft echter risicovol dus winstnemen en op lagere niveau's bijkopen is zeker aan te raden. Groetjes
  3. [verwijderd] 28 oktober 2001 22:26
    Hi Allemaal, Dit fonds viel van $70 naar $20 naar $1,85 (low), nu $ 4.05 laatste (alle koersen in $, Nyse), kan dus van hier nog heel wat omhoog, alleen technisch gezien. Of het wat wordt zal dus afhangen (afgezien van de fundamentele resultaten, maar die zijn slecht, en dat weet de markt al lang) voornamelijk van de strategie van de huidige directie, en hoe dit in de pers wordt gepresenteerd en ontvangen, en hoe de executie van die strategie langzaam het vetrouwen van (potentieële) aandeelhouders in dit bedrijf kan terugwinnen. Technisch gezien kan dit fonds zonder veel moeite al weer gauw op $ 6 staan en daarna op $10. Dit is geen voorspelling, alleen 'n mogelijkheid, die ik zie, en natuurlijk geen van dit in 'n rechte lijn. A.
  4. [verwijderd] 28 oktober 2001 22:31
    He Am0ricano, Leuk dat je ook je visie geeft op dit fonds. Er mag wel eens wat meer interesse komen voor dit aandeel. Zoals je al zegt zal dit aandeel best eens flink kunnen stijgen op dit koersniveau. Dat wil zeggen dat je snel een goed rendement kunt halen. Maar waarom wordt daar zo weinig over gepraat. Overall was KPN de afgelopen week de sterkste stijger, maar het Antonov forum blijft het meest bezocht. Het is mij een raadsel, maar ondertussen denk ik dat juist daarom misschien nog wel de sterkste stijging kan komen. gr.
  5. [verwijderd] 29 oktober 2001 12:40
    Ik vind het aandeel een zeer volatiel en dus een onzeker aandeel. Ik denk dat het erg gaat afhangen van het overleg met de vakbonden en de communicatie hierover met het personeel. Als het personeel ontevreden wordt, zal de omzet etcetera ook dalen. Je medewerkers maken je bedrijf. En dit vertrouwen is naar mijn idee al geschaad, aangezien de pers eerder wist dat er 4800 banen verdwenen in plaats van het personeel. Ik denk dat het personeel zich daardoor in haar vertrouwen beschaamd voelt. Twee: Het aandeel is in een anderhalve maand meer dan 30% gestegen. Mensen gaan nu winst nemen en moeten straks ook weer sinterklaas inkopen doen. Ik heb zelf ook mijn aandeeltjes verkocht, na een winst van 30%+. Al met al denk ik dat het aandeel een beetje blijft schommelen de komende tijd.(tussen 4 n 5 euro). Dus voor mij is de lol eraf. Maar als het aandeel weer onderuit gaat... Wie weet... Vriendelijke groeten
  6. [verwijderd] 29 oktober 2001 18:07
    Om even terug te komen op het populaire forum van Antonov... dat is volgens mij nog een stuk volatiler... Maar ook als KPN lekker tussen 4 en 5 blijft schommelen valt er VEEL aan te verdienen!! is wel een verschil van +25% en -20%!! Dat is toch handig... kun je nog eens groots inkopen voor sinterklaas ;-) Bovendien ziet het er naar mijn mening zowel technisch als fundamenteel prima uit voor KPN. Dit uiteraard vanuit het beeld dat de huidige directie al het redelijke zal doen om de schuld terug te dringen... en dan krijgt KPN vleugels... Maar nogmaals, ik heb er echt geen problemen mee als KPN zich voorlopig als stuiterbal gedraagt, zolang de 4 en 5 EUR maar blijven staan als steun en weerstand wordt het genieten. Veel winst gewenst allemaal!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links