Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,852 23 apr 2024 11:23
  • +0,046 (+1,21%) Dagrange 3,790 - 3,856
  • 135.528 Gem. (3M) 1,4M

BAM juni 2023

898 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 45 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Rob 7 juni 2023 10:05
    quote:

    boldie schreef op 7 juni 2023 09:51:

    [...]vraag me dat ondertussen ook af. Van 1,986 hoog naar 1.916 met erg weinig stukjes. Mogen ze dan ook handelen?
    Dit zal wel door de beugel kunnen bij de AFM maar het deugt niet, dat is wel zeker. Als ze straks einde inkoop de koers boven de 2.00 euro zetten kunnen ze zeggen dat ze de koers niet beinvloed hebben met hun inkoop.
  2. forum rang 7 boldie 7 juni 2023 10:09
    quote:

    Rob schreef op 7 juni 2023 10:05:

    [...]

    Dit zal wel door de beugel kunnen bij de AFM maar het deugt niet, dat is wel zeker. Als ze straks einde inkoop de koers boven de 2.00 euro zetten kunnen ze zeggen dat ze de koers niet beinvloed hebben met hun inkoop.
    nou verlopig ziet naar uit snel terug naar de 2e gaan. Goed binnen 1 dag van 1.98 naar 1.91 zonder nieuws blijft best maf.maar goed beurs heeft altijd gelijk. Alles zou begrijpen dan :)
  3. Rob 7 juni 2023 10:18
    quote:

    boldie schreef op 7 juni 2023 10:09:

    [...]nou verlopig ziet naar uit snel terug naar de 2e gaan. Goed binnen 1 dag van 1.98 naar 1.91 zonder nieuws blijft best maf.maar goed beurs heeft altijd gelijk. Alles zou begrijpen dan :)
    Volgende keer dit spelletje maar meespelen, je pakt toch elke keer 4 a 5 cent. Kan nu ook nog.
  4. forum rang 6 OnoMatopee 7 juni 2023 16:36
    Uitbreiding Hoef en Haag met gevarieerd woningaanbod voor verschillende doelgroepen
    Hoef en Haag, 7 juni 2023 – Het nieuwe dorp Hoef en Haag groeit gestaag. Op 6 juni is de realisatie van opnieuw 32 duurzame eengezinswoningen in De Erven 4D officieel gestart. Onlangs is de 1000e woning verkocht in Hoef en Haag. Deze woning is onderdeel van het plan De Erven 4D.

    Wethouder Teus Meijdam van de gemeente Vijfheerenlanden: “Dit is een krachtig en positief signaal. We zien dat in het algemeen de verkoop van nieuwbouw stagneert. Ondanks deze ontwikkeling spreekt de markt haar vertrouwen uit in Hoef en Haag.” De wethouder verrichtte samen met toekomstige bewoners de feestelijke handeling.

    Het gevarieerde woningaanbod van de 32 woningen in deze fase van De Erven, bestaat uit rijwoningen, rug-aan-rug woningen, levensloopwoningen en herenhuizen. Door verschillende materialen toe te passen, ontstaat in De Erven een speels straatbeeld met een gevarieerd en dorps karakter. Het ontwerp van de huizen in de huidige fase komt van Weusten Liedenbaum Architecten. De combinatie van robuuste houten balken, en verschillende kleuren bakstenen, planken en kozijnen maakt bijna alle woningen in De Erven uniek. De architect heeft zich laten inspireren door oude boerderijen. Er is een bijzondere sfeer ontstaan door traditionele elementen te combineren met het moderne buitenleven. De bouw van de woningen is in handen van BAM Wonen.

    Arjen van Dijk, directeur Hoef en Haag CV, geeft aan verheugd te zijn over de voortgang van het project. Hij benadrukt het belang van het creëren van betaalbare en kwalitatieve woningen. ‘Dit project in De Erven biedt een geweldige kans voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en duurzaam thuis in een prachtige omgeving. Ik ben blij dat we samen met de toekomstige bewoners de start van de bouw kunnen vieren en ik kijk uit naar de voltooiing van dit project.’

    Duurzaam en klimaatadaptief
    Dit project in De Erven 4D bestaat uit 32 duurzame eengezinswoningen, die worden gerealiseerd met milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen. Met onder meer goede isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming wordt gezorgd voor een verminderde CO2 uitstoot en een aanzienlijke verlaging van de energiekosten. De bergingen worden klimaatadaptief ingericht met een sedumdak.

    Over De Erven
    De Erven is één van de drie wijken binnen het nieuwe dorp Hoef en Haag en ligt het dichtst bij de Lek. De wijk heeft een eigen woonsfeer, is ruim opgezet en kenmerkt zich door een landelijk en speels karakter. Er zijn diverse boomgaarden, kleine paadjes en veel groenvoorzieningen met verschillende plekken voor recreatie en ontmoeting. De Lek ligt op loopafstand evenals de diverse voorzieningen in het Dorpshart. Parkeren kan veelal op het eigen terrein of op kleine parkeerterreintjes. Hierdoor blijven de straten en hofjes autoluw en krijgen kinderen alle ruimte om veilig buiten te spelen.

    Over Hoef en Haag
    Hoef en Haag CV (een samenwerking van gebiedsontwikkelaars AM en BPD) ontwikkelt het nieuwe dorp Hoef en Haag. In het dorp worden in de periode tot 2028 circa 1.800 woningen gebouwd. Hoef en Haag is een nieuw dorp aan de rivier de Lek, op loopafstand van het karakteristieke dorp Hagestein, op fietsafstand van Vianen met alle voorzieningen en dichtbij hartje Utrecht. Hier woon je echt dorps-landelijk en toch vlakbij de werkgelegenheid van de dynamische regio Utrecht. De stedenbouwkundige opzet van Hoef en Haag is geïnspireerd op de lintbebouwing en het dorpse karakter van vestingstadjes langs de Lek. Deze woonsferen zorgen gezamenlijk voor een aantrekkelijk woonklimaat voor een breed publiek in een nieuw, duurzaam dorp, waar gelukkig wonen en sociale cohesie worden gestimuleerd.”
    Kijk voor meer informatie op www.hoefenhaag.nl.

    Over AM
    Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen wij maatschappelijke uitdagingen in het hart van ons ontwikkelproces. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Geïnspireerd door actuele maatschappelijke thema’s, leggen wij in het bijzonder het accent op betaalbaar wonen en klimaatpositieve gebiedsontwikkeling. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

    Over BPD
    BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit vier kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 380.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds’ op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Naast Nederland is BPD ook actief in Duitsland, waar het bedrijf vanuit tien kantoren werkzaam is onder de naam BPD Immobilienentwicklung. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd.de.

    Nadere informatie: AM, afdeling communicatie, (0300 609 72 22 of communicatie@am.nl.

    Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden bij het persbericht op www.am.nl.
  5. mr.DBD 7 juni 2023 20:28
    Goede vraag, maar overheid kost het genoeg, artikel van vandaag. Politiek natuurlijk, maar toch.

    “Concerns that National Children’s Hospital spend could delay Wexford General works – ‘Minister Donnelly must take responsibility’”

    “We need to understand how the Minister and his Department lost control of the costs of the Children’s Hospital,” Cllr Lawlor said. “People in Wexford should not be paying the price for poor management. It is short-sighted and ultimately it will put lives at risk and will not be countenanced.

    "The huge rise in costs for the Children's Project due to the failure of the Minister and his Department is now making the situation for other health projects like Wexford General Hospital worse. I am calling on Minister Donnelly to outline to the people of Wexford how this will be controlled."

    m.independent.ie/regionals/wexford/we...
  6. mr.DBD 7 juni 2023 20:47
    De minister zelf Seanad Éireann debate - Thursday, 1 Jun 2023 zegt ook >85% klaar en funding is geregeld. Elders lees je weer vertraging tot eind 2025 vanwege geen funding (https://extra.ie/2023/06/04/news/irish-news/national-childrens-hospital). Fijn als bam zelf even met een update komt.

    “Progressing the new children’s hospital remains a core tenet of our capital plan for this year. It is the most significant investment in health infrastructure ever in the State. The hospital will play a vital role in strategic reform for children's services. The project is over 85% complete. The focus this year continues to be on the internal fit-out and commissioning, particularly around mechanical and electrical services.
    I confirm that, this year, funding for the national children's hospital is specifically profiled. That means there will be no negative impact on other projects identified in the capital plan.”

    www.oireachtas.ie/en/debates/debate/s...
  7. forum rang 7 boldie 7 juni 2023 23:01
    quote:

    mr.DBD schreef op 7 juni 2023 20:47:

    De minister zelf Seanad Éireann debate - Thursday, 1 Jun 2023 zegt ook >85% klaar en funding is geregeld. Elders lees je weer vertraging tot eind 2025 vanwege geen funding (https://extra.ie/2023/06/04/news/irish-news/national-childrens-hospital). Fijn als bam zelf even met een update komt.

    “Progressing the new children’s hospital remains a core tenet of our capital plan for this year. It is the most significant investment in health infrastructure ever in the State. The hospital will play a vital role in strategic reform for children's services. The project is over 85% complete. The focus this year continues to be on the internal fit-out and commissioning, particularly around mechanical and electrical services.
    I confirm that, this year, funding for the national children's hospital is specifically profiled. That means there will be no negative impact on other projects identified in the capital plan.”

    www.oireachtas.ie/en/debates/debate/s...
    dan moeten ze duurder kopen als positief nieuws is en kost bam dan ook weer extra lol
  8. forum rang 5 bartbas 8 juni 2023 00:55
    quote:

    OnoMatopee schreef op 7 juni 2023 07:38:

    [...]peanuts, er is wel eens een kwartaal geweest dat dit niet eens de netto winst was.
    Trouwens wat zouden die pinda's met de koers gedaan hebben als er wel de claim was toegewezen?
    10 miljoen is 4 cent per aandeel. Ik noem dat na alles wat we gehad hebben peanuts.maar iedereen is vrij daar een ander label aan te hangen.

    Bbk
898 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 45 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links