Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

GeoJunxion - 2023: oerend hard over de kop?

586 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 maci 5 april 2023 14:23
    quote:

    Diegy schreef op 5 april 2023 12:10:

    [...]
    Aan de cijfers en vooruitzichten ligt het....

    live.euronext.com/nl/product/equities...
    Heb je al die tekst nodig om te hopen dat er berichten niet worden gelezen? Het wordt elke dag triester trollie.
    Heb ik het mis? Dan hier een tip. Kopieer de url van waar de tekst is te lezen. Gaat nog sneller ook. :-)
  2. twinkletown 6 april 2023 11:30
    OOB-Accountant

    GeoJunxion en 13 april 2023 (is volgende week donderdag).

    Op deze datum zal Euronext een besluit nemen over het eventueel delisten van bedrijven zonder OOB-accountant. Uiterlijk 13 oktober 2023 zal e.e.a echt geregeld moeten zijn!

    www.veb.net/beurs/bedrijven-zonder-ac...
  3. forum rang 10 voda 6 april 2023 12:07
    PERSBERICHT: GeoJunxion (GOJXN.AS) en WizzyMaps kondigen samenwerking aan om state-of-the-art last-mile mapping en locatiediensten te leveren

    Capelle aan den IJssel - 6 april 2023 - GeoJunxion (GOJXN.AS) is verheugd de samenwerking met WizzyMaps aan te kondigen voor het leveren van state-of-the-art last-mile mapping en locatiediensten.

    GeoJunxion, gevestigd in Capelle aan den IJssel bedrijf, leider in gelokaliseerde gegevens en locatie intelligentie diensten die de veiligheid op de weg, duurzaamheid en maatschappelijk nut bevorderen, kondigt met trots een nieuwe strategische samenwerking aan met WizzyMaps, gevestigd in Amsterdam.

    Het doel van deze samenwerking is om de onderscheidende sterke punten en competenties van de twee bedrijven op het gebied van locatiebepaling voor buiten- en binnen gebruik samen te voegen tot een ultramoderne maatwerkoplossingen voor last-mile mapping geschikt voor een grote verscheidenheid aan markten en toepassingen.

    "We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking met WizzyMaps", zegt Francesco Altamura, CBO & MD van GeoJunxion. "We combineren onze kennis en kunde in het maken van digitale kaarten, geocoding, routing, data-verzameling op maat , API ontwikkeling en locatie intelligentie met de grafisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke digitale kaarten gebaseerd op het WizzyMaps-Pro platform. Stap voor stap bouwen we samen aan een ecosysteem van diensten en technologische modules die ons vermogen vergroten om best-in-class last-mile mapping en real-time locatiepositioneringsdiensten voor outdoor en indoor use-cases te leveren."

    Het eerste resultaat van deze samenwerking is zojuist vrijgegeven: de nieuwe interactieve plattegrond van het Zuiderzeemuseum, gelegen aan de Wierdijk in het historische centrum van Enkhuizen. "We zijn erg blij met deze innovatie. Het draagt enorm bij aan de beleving en reis van onze bezoekers. Aangezien toegankelijkheid een belangrijk onderwerp is voor het museum, zijn we extra blij met de specifieke routing voor mindervaliden" zegt Petra de Vreede, Hoofd Marketing en Communicatie van het Zuiderzeemuseum.

    Het Zuiderzeemuseum is een uniek voorbeeld van behoud van het cultureel erfgoed en de maritieme geschiedenis van het oude Zuiderzeegebied. Bezoekers kunnen het dagelijks leven ervaren zoals het was voordat de Afsluitdijk de voormalige binnenzee veranderde in het huidige IJsselmeer.

    www.wizzymaps.com/zuiderzee/museum/pl...

    Zuiderzeemuseum

    "We zijn trots dat we in samenwerking met GeoJunxion het Zuiderzeemuseum mogen bedienen", zegt Bas Kostelijk, oprichter van WizzyMaps. "Het museum is een belangrijk instituut in Nederland. In 2023 viert het vanaf april zijn 75-jarig bestaan, waarbij het zijn houding om traditie met innovatie te verbinden, mede gericht op inclusiviteit en toegankelijkheid voor iedereen, en natuurlijk plezier voor het hele gezin nog eens versterkt. Dit is nog een extra goede reden om trots te zijn dat we met onze oplossingen bijdragen aan dit belangrijke evenement."

    "Onze weg samen is net begonnen", vervolgt de heer Altamura, "GeoJunxion en WizzyMaps hebben duidelijke ideeën hoe we ons aanbod en dienstenportfolio in de komende maanden gezamenlijk kunnen ontwikkelen".

    WizzyMaps en GeoJunxion hebben onlangs ook samengewerkt aan een last-mile mapping oplossing voor de voetbalwedstrijd Nederland-Gibraltar van 27 maart 2023 - een kwalificatiewedstrijd voor de Europese Voetbalkampioenschappen in 2024.

    www.wizzymaps.com/rotterdam/stadion/f...

    Rotterdam Stadion

    --ENDE--
  4. PinkPanther 6 april 2023 14:14
    Toch weer even een leuk persbericht vanuit Geojunxion i.v.m. de samenwerking met WizzyMaps. Helaas zijn er verder geen financiële details naar buiten gebracht. Helaas reageert de markt (nog) niet op dit bericht en blijft het rustig in het bied/laat boekje. Het is vooral wachten op meer duidelijkheid over de OOB Accountant. Wat als ze er in de komende weken geen kunnen vinden? Overname door een andere partij? Of verplaatsing van de aandelen naar bijvoorbeeld het NPEX platform? Ik vind het best spannend maar verkoop mijn stukken echt niet! Geojunxion heeft hele mooie stappen gezet en is naar mijn mening heel goed bezig momenteel. Geduld is een schone zaak!
  5. _Aurum_ 8 april 2023 22:37
    Leuk dat ze weer wat delen, toevallig merkte ik laatst op dat ik vond dat dat beter kon.

    Wel bijzonder: "Het eerste resultaat van deze samenwerking is zojuist vrijgegeven: de nieuwe interactieve plattegrond van het Zuiderzeemuseum" en "WizzyMaps en GeoJunxion hebben onlangs ook samengewerkt aan een last-mile mapping oplossing voor de voetbalwedstrijd Nederland-Gibraltar van 27 maart 2023". Dat laatste is toch ook een resultaat?

    Afwachten wat voor kansen het platform te bieden heeft...
  6. forum rang 4 Diegy 11 april 2023 10:20
    quote:

    knabbie schreef op 6 maart 2023 17:55:

    Ik vraag mij langzamerhand af, of de aandelen niet erg goedkoop worden. Dit mede gelet op een eventuele (vijandige) overname. Of is dit niet aan de orde?
    De weg omhoog ligt aardig open in het orderboek. Vijandige overname zou ook zomaar kunnen op deze lage koers. Is meteen het probleem met de accountant opgelost. Geojunxion heeft de zaakjes aardig op orde hebben we gezien bij de laatste cijfers. Outlook zelfs omhoog bijgesteld.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 april 2023 10:58
    quote:

    Diegy schreef op 11 april 2023 10:20:

    [...]
    De weg omhoog ligt aardig open in het orderboek. Vijandige overname zou ook zomaar kunnen op deze lage koers. Is meteen het probleem met de accountant opgelost. Geojunxion heeft de zaakjes aardig op orde hebben we gezien bij de laatste cijfers. Outlook zelfs omhoog bijgesteld.
    ............
  8. forum rang 5 maci 11 april 2023 17:15
    quote:

    Diegy schreef op 11 april 2023 10:20:

    [...]
    De weg omhoog ligt aardig open in het orderboek. Vijandige overname zou ook zomaar kunnen op deze lage koers. Is meteen het probleem met de accountant opgelost. Geojunxion heeft de zaakjes aardig op orde hebben we gezien bij de laatste cijfers. Outlook zelfs omhoog bijgesteld.
  9. forum rang 10 voda 14 april 2023 07:49
    Zes fondsen dreigen notering aan Euronext te verliezen

    En nog drie volgen.

    (ABM FN-Dow Jones) Een zestal kleine beursfondsen op het strafbankje van Euronext staat op het punt om de notering in Amsterdam te verliezen, omdat zij niet over een vereiste accountantsverklaring beschikken.

    Die verklaring moet door een zogeheten oob-accountant worden afgegeven, maar die kunnen de beursfondsen niet vinden.

    Van zulke specialistische accountants zijn er maar een paar over. Naast 'de grote vier' KPMG, EY, PWC en Deloitte zijn dit Mazars en BDO. In het verleden hadden ook Accon AVM, Grant Thornton en Baker Tilly een dergelijke oob-vergunning.

    Een oob-accountant, die Organisaties van Openbaar Belang controleert, mag een klant weigeren, en doet dit ook, zo bleek al eens uit een rondgang van ABM Financial News onder kleinere beursfondsen.

    Bedrijven die langer dan 24 maanden op het zogeheten strafbankje van Euronext zitten, kunnen hun notering kwijtraken. En dat moment is nu aangebroken. Na twee jaar start "het proces om de aandelen te verwijderen", waarschuwde Euronext medio april 2021.

    Op het strafbankje in Amsterdam zitten negen bedrijven volgens data van ABM Financial News. De eerste groep van zes zit deze maand 24 maanden op het bankje. Het gaat om Alumexx, Bever, DGB, GeoJunxion, Lavide en New Sources Energy.

    Ook IEX, MKB Nedsense en Value8 zitten op dit bankje, maar hebben nog enige tijd respijt. Vooralsnog hebben ook zij echter nog geen oob-accountant kunnen vinden.

    Een versoepeling van de regels zou een oplossing kunnen zijn, maar René van Vlerken, Hoofd Noteringen bij Euronext Amsterdam, zei in april 2021 al dat dit er waarschijnlijk niet in zou zitten. "We gaan niet marchanderen", aldus Van Vlerken destijds tegen ABM Financial News.

    Donderdag zei Van Vlerken aan ABM Financial News dat het "belangrijkste voor deze bedrijven is om alsnog, binnen 6 maanden vanaf begin mei, een oob-accountant aan te stellen. Als dit niet lukt is de delisting definitief."

    In de tussentijd blijft Euronext met bedrijven die hier open voor staan, "nadenken over en werken aan andere mogelijkheden, zoals een notering op de EU Growth Market in Brussel, Parijs of elke andere Euronext locatie met uitzondering van Amsterdam". Amsterdam heeft namelijk geen Growth Market.

    Lavide heeft recent al aangegeven de Growth Market in Parijs als alternatief te onderzoeken. "Indien Euronext in het geval van Lavide besluit tot het opschorten van de notering vanwege het ontbreken van goedgekeurde jaarrekeningen door een oob-accountant, zal Lavide effectief tot uiterlijk 13 oktober 2023 de tijd hebben om de doorstart verwezenlijkt te hebben", zei Lavide eind februari.

    In Nederland ziet Van Vlerken NPEX en Nxchange als alternatieven. Die kunnen fungeren "als kraamkamer", zei hij destijds.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  10. _Aurum_ 14 april 2023 07:54
    quote:

    twinkletown schreef op 6 april 2023 11:30:

    OOB-Accountant

    GeoJunxion en 13 april 2023 (is volgende week donderdag).

    Op deze datum zal Euronext een besluit nemen over het eventueel delisten van bedrijven zonder OOB-accountant. Uiterlijk 13 oktober 2023 zal e.e.a echt geregeld moeten zijn!

    www.veb.net/beurs/bedrijven-zonder-ac...
    Dit blijkt vandaag dus ook weer, als Euronext de procedure inzet, is er dus nog een half jaar de tijd. In het bericht van vandaag met de quote van Euronext staat "een half jaar vanaf begin mei". Daaruit leid ik af dat Euronext de procedure aan het begin van de maand start, dus effectief 6 en halve maand dus nog...
  11. Glenny300 14 april 2023 08:13
    quote:

    _Aurum_ schreef op 14 april 2023 07:54:

    [...]

    Dit blijkt vandaag dus ook weer, als Euronext de procedure inzet, is er dus nog een half jaar de tijd. In het bericht van vandaag met de quote van Euronext staat "een half jaar vanaf begin mei". Daaruit leid ik af dat Euronext de procedure aan het begin van de maand start, dus effectief 6 en halve maand dus nog...
    Het is maar net hoe graag Belle de Bruin Geojunxion op de beurs wil houden, nu er ook wat meer tijdsdruk bij komt kijken.
  12. forum rang 5 maci 14 april 2023 08:28
    quote:

    Glenny300 schreef op 14 april 2023 08:13:

    [...]

    Het is maar net hoe graag Belle de Bruin Geojunxion op de beurs wil houden, nu er ook wat meer tijdsdruk bij komt kijken.
    Belle wil vast niet weg. Dat kost haar veel te veel euries. Watertrappelen was onvoldoende. Een snorkel is een uitkomst onder water.
  13. forum rang 5 maci 14 april 2023 09:34
    quote:

    Opstapelen schreef op 14 april 2023 08:37:

    Het is ook een rare regel eigenlijk
    U dient een accountant te hebben maar we weten dat niemand u wil. En daar krijg je straf voor.
    Slechtste geval dus overheveling van de notering.
    Zou me er niet te druk om maken.
    Wat en waar je dat las schreef je niet.
    Ik las niets als : "U dient een accountant te hebben maar we weten dat niemand u wil."
586 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links