Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,822 23 apr 2024 09:37
  • +0,016 (+0,42%) Dagrange 3,790 - 3,834
  • 39.038 Gem. (3M) 1,4M

Maart 2023

1.724 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 87 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 23 maart 2023 17:47
    quote:

    IQ schreef op 23 maart 2023 17:07:

    Met name is D66 de grootste drammers partij die alleen maar met een schone aarde bezig zijn ten koste van de mensen die er NU op leven. Ben niet tegen maatregelen nemen om in de toekomst CO2 uitstoot te voorkomen, maar het moet kunnen en hebben de oplossing nog lang niet in zicht, investeren in innovatie is daarom noodzaak. Bam is duidelijk de letterlijke pispaal, gewoon iedere dag weer publicaties in de media over bouwstop, niet bevorderlijk om te investeren in b.v. Bam.
    Ach, de feiten mogen gewoon benoemd worden.

    Beurzen V.S. royaal in de plus, daar blijft de AEX behoorlijk bij achter.
    Al met al nog niet eens zo'n slechte beurs met mooie uitschieters.
    Gespreid beleggen loont, blijkt maar weer eens.
  2. forum rang 4 Wildboy11 23 maart 2023 17:58
    quote:

    The Silence schreef op 23 maart 2023 17:29:

    [...]

    Idd, maar daar zijn de meningen over verdeeld hier ;-)
    Misschien weten wij op 12 april meer als de aandeelhoudervergadering is en anders wel op 4 mei bij de Q1 cijfers, tussentijds kan er altijd koersgevoelige info komen, maar 14 april gaan we ook nog ex-dividend met € 0,15, dus ik zit gemoedelijk in Bam.
  3. forum rang 6 OnoMatopee 23 maart 2023 18:25
    Start presale 36 eengezinswoningen en 20 appartementen Bloementuin in Sassenheim
    Sassenheim, 23 maart 2023 - BAM Wonen is gestart met de presale van 36 duurzame en comfortabele eengezinswoningen en twintig appartementen in de Bloementuin in Sassenheim. Tevens worden twintig bootligplaatsen te koop aangeboden. Bloementuin is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. Naar verwachting start de bouw van de woningen in september 2023 en worden de woningen eind 2024 opgeleverd.

    De woningen in Bloementuin zijn volledig gasloos, uitgerust met de meest moderne en energiezuinige installaties en uitstekend geïsoleerd. De eengezinswoningen en appartementengebouwen worden uitgevoerd in stijlvolle Jaren 30 architectuur. De eengezinswoningen zijn onderverdeeld in zes woningtypes, die naar bloemen vernoemd zijn. Ze variëren in woonoppervlakte van circa 109 m² tot en met 118 m². De in totaal twintig appartementen bestaan uit drie- en vierkamerappartementen met respectievelijk een gebruiksoppervlakte van 87 m² en 85 m². Iedere woning heeft een ruim balkon of terras van 8,5 m², waar je kan genieten van het buitenzijn. Er zijn diverse optie- en indelingsvarianten mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen.

    Woonkwaliteit stond voor de architecten voorop bij het ontwerp van de woningen en de leefomgeving in Bloementuin. Bloementuin gaat straks bovendien naadloos op in de omliggende omgeving. Met duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt in de realisatie van de Bloementuin wordt tevens invulling gegeven aan BAM’s strategie Building a sustainable tomorrow.

    Persoonlijk wonen
    De kopers in het project krijgen de gelegenheid om bij Homestudios, het woonexperience center, hun eigen klantreis te doorlopen. Samen met een woonadviseur worden persoonlijke voorkeuren en wensen besproken om de woning geheel naar eigen smaak af te werken. De bewoners kunnen zo van hun nieuwe huis al gelijk een thuis maken.

    Bootligplaatsen
    Naast de woningen worden ook twintig bootligplaatsen te koop aangeboden. De Kagerplassen zijn goed bereikbaar via het aangrenzende water. En vanuit dat prachtige watersportgebied zijn ook de grotere Nederlandse wateren te bevaren.

    Voor meer informatie kijk op: bloementuinsassenheim.nl.
  4. forum rang 6 OnoMatopee 23 maart 2023 19:01
    Sky wilde dat zijn nieuwe filmstudio in Elstree in dubbel zo korte tijd werd gebouwd om tegemoet te komen aan de ogenschijnlijk onverzadigbare vraag naar ruimte van filmmakers. Hoe is het de aannemer vergaan?

    Sky studio-antenne

    Sky Studios Elstree biedt 260.000 ft 2 studioruimte op een terrein van 27,5 hectare. Twaalf soundstages zijn ondergebracht in zes gebouwen, waarvan de drie het dichtst bij de weg gelegen kantoren bevatten. Centraal op het terrein bevinden zich twee productiegebouwen en aan het uiteinde een parkeergarage met meerdere verdiepingen

    Hollywood eet je hart uit. De plek om films te maken is niet langer het zonovergoten Los Angeles, maar het miezerige oude Engeland. Volgens Lambert Smith was Hampton, een vastgoedadviesbureau gespecialiseerd in film- en tv-studio's, film- en tv-productie, de snelst groeiende sector van de Britse economie in de vijf jaar tot 2019.

    De pandemie heeft de filmproductie in 2020 tijdelijk stopgezet, maar sindsdien is dit weer op gang gekomen, een trend die een onverzadigbare vraag naar nieuwe productiefaciliteiten aanwakkert. In 2021 waren er 4.200.000 ft 2 aan speciale film- en tv-studio's in het VK, met nog eens 1.200.000 ft 2 gehuisvest in hergebruikte ruimte.

    Er is 5.300.000 ft 2 aan film- en tv-studioruimte in Los Angeles, wat betekent dat, met 1.500.000 ft 2 aan ovenklare productieruimte in de pijplijn, het VK, bijgenaamd "Brollywood", binnenkort Hollywood zal aftroeven als de plek om films maken.

    De hausse wordt aangedreven door een combinatie van groei in streamingdiensten – Netflix geeft alleen al elk jaar wereldwijd £ 12,5 miljard uit aan nieuwe programma’s – en genereuze belastingvoordelen voor film- en tv-productie in het VK. De groei in nieuwe faciliteiten is verdeeld over uitbreiding van traditionele locaties, waaronder Pinewood, Elstree en Shepperton, en nieuwbouwstudio's zoals een 250.000 ft 2 studio in aanbouw in Dagenham en Sunset Studios in Broxbourne, die onlangs zijn gepland en de De grootste studio van het Verenigd Koninkrijk.

    Sunset Studios wordt gebouwd in een deel van Hertfordshire dat hard op weg is het Britse Hollywood te worden. De provincie is al de thuisbasis van Warner Brothers Studios in Leavesden en Elstree Studios.

    De laatste werd opgericht in de jaren 1920 en opende onlangs twee nieuwe soundstages, de eerste in 15 jaar. Slechts vijf kilometer verderop legt aannemer BAM de laatste hand aan de gloednieuwe Sky Studios Elstree, die 260.000 ft 2 studioruimte zal omvatten op een terrein van 27,5 hectare, waardoor het aanzienlijk groter wordt dan zijn al lang bestaande buurman.



    De nieuwe studio's zullen 12 geluidspodia bevatten, variërend in grootte van 10.000 tot 40.000 ft 2, waar wordt gefilmd. Deze zijn gehuisvest in zes gebouwen en bevatten ook kantoorruimte voor productiemedewerkers. Er zijn ook twee grote productieondersteunende gebouwen voor decorproductie en kostuums.

    De soundstages en productiegebouwen zijn in wezen grote loodsen van het type businesspark, het belangrijkste verschil is dat de soundstages metersdikke muren hebben die om akoestische redenen volgestouwd zijn met isolatie en een technisch grid op dakniveau voor rigging en een groot aantal elektrische stopcontacten. Er is ook een parkeergarage met 1.000 plaatsen en een receptiegebouw met een evenementenruimte.

    De site bevat alles wat nodig is om een ??kant-en-klare speelfilm te maken. Sky is eigendom van omroepgigant Comcast. De studio's produceren speelfilms en boxsets voor streaming. Ook andere filmproductiebedrijven kunnen ruimte huren.

    Sky sound stage-interieur

    De geluidsfasen zijn waar de filmsets worden gebouwd en variëren in grootte van 10.000 tot 40.000 voet 2 . Deze beschikken over een goede akoestische isolatie, veel stopcontacten en een technisch net

    Zes van de soundstages en de twee productiegebouwen zijn al overgenomen door Sky en draaien op volle toeren. BAM werkt nog aan de overige zes podia en bijbehorende kantoorruimte.

    In een ideale wereld zou BAM het plan hebben overgedragen als het hele complex klaar was, maar vertragingen in de aanvoer, Covid, Brexit en zelfs het weer hebben invloed gehad op het programma. Naarmate de data verschoven, werkten alle partijen samen om de volgende stappen en een herzien schema overeen te komen, zodat de productie kon beginnen terwijl BAM andere delen van de locatie afrondde.



    De opdracht werd aanbesteed als een aanbesteding in twee fasen, waarbij BAM het hoofdcontract in juli 2020 binnenhaalde. Al het precontractuele werk moest op afstand worden gedaan vanwege de covid-lockdown. "We konden niemand fysiek ontmoeten tot nadat we waren aangesteld", zegt Brian Connor, projectdirecteur bij BAM.

    BAM was zes maanden bezig met de voorbereidingen voor de klus, waarbij het contract in december 2020 werd ondertekend. Ontwikkelaar Legal & General, eigenaar van het terrein en verhuurd aan Sky, schakelde een eigen aannemer in om de bestaande gebouwen op het terrein te slopen en te beginnen met de voorbereidingen. de grond, zogenaamd om tijd te besparen.

    De voorbereiding omvatte ook het verkrijgen van toestemming voor het verplaatsen van een bovengrondse hoogspanningsleiding en waterleiding die door het terrein lopen en voor de aanleg van een nieuw kruispunt. Connor zegt dat deze toestemmingen erg traag waren om door te komen.

    "Er stapelden zich een paar dingen op aan de voorkant, waarvan ze wisten dat ze vertraging hadden, waardoor het programma werd uitgebracht", legt hij uit. "Tegelijkertijd was Sky in onderhandeling over mogelijke filmproducties, ook wanneer ze de ruimte nodig zouden kunnen hebben."
1.724 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 87 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links