Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Leidende indicatoren VS gedaald

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 17 maart 2023 16:07
    De beide laatste cijfers laten zien, dat de FED de volgende keer de rente minstens 100 basispunten omhoog moeten doen, dan halen ze hun doelstelling perfect; het hele finance gebeuren in de puin en de economie aan gort, kijk eens naar die energie prijzen, kolossale suffies!!
  2. Markt criticus 17 maart 2023 16:27
    De bankiers, waar ze zich voor uitgeven, helpen alles naar de vernieling. En dat zooitje bij de ECB heeft de afgelopen jaren alleen maar zuid Europa overeind gehouden wat inhoud dat dit instituut gepoliticeerd is. Noord Europa likt zijn wonden en spaargeld, pensioenen en noem maar is naar de Filistijnen. Bedankt Lagarde!
  3. forum rang 4 tjongejonge 17 maart 2023 16:53
    Een flinke en in dit geval wat langer durende recessie is hard nodig om fabrikanten, werkgevers, regeringen etc. zo snel mogelijk te dwingen om prijzen te (moeten) gaan verlagen en lonen dan niet verder te hoeven verhogen.
    Wat heeft men aan het einde van de rit tenslotte aan hogere aandelenkoersen als de inflatie nog harder heeft toegeslagen....?
  4. forum rang 5 Zonnestraal 17 maart 2023 17:04
    Aandelen zijn te hoog gewaardeerd. Dat is al jaren aan de gang. We doen net alsof er paniek is op de beurs maar alle indexen zijn de afgelopen jaren wel met minimaal 10% gestegen behalve afgelopen jaar. Jarenlang is er geld gecreëerd en in de economie gehouden. Alles wordt kunstmatig hoog gehouden en dat gebeird nog steeds. Het is een pyramide spel dat hele beurs
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links