Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

  • 76,800 23 apr 2024 17:35
  • +0,020 (+0,03%) Dagrange 76,520 - 77,800
  • 278.555 Gem. (3M) 378,7K

Mijn FIRE-beleggingen (waaronder en n.a.v. URW ;-))

6.311 Posts
Pagina: «« 1 ... 200 201 202 203 204 ... 316 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 LTOke 13 januari 2023 22:46
    quote:

    !@#$!@! schreef op 13 januari 2023 20:45:

    [...]

    Ik klik even en ik zie een dividend rendement van 15% ? Hoe kan dat ? (ik ken het bedrijf niet)
    NEWT was een BDC met een redelijk normale yield voor deze branche.
    ycharts.com/companies/NEWT/dividend_y...

    De BDC status belemmert volgens het huidige management de groei. Dus hebben ze een bank gekocht en gaan ze de BDC status lozen.
    Alle onzekerheid hieromtrent heeft veel investeerders doen besluiten om hun positie te sluiten. Koers is dus behoorlijk gezakt dit jaar (35% vlgs google 1y).
    Dat verklaart het huidige hoge percentage.

    Aangekondigd is al dat het dividend behoorlijk zal gaan dalen. Het zal meer in lijn gaan liggen met wat banken in het algemeen gaan betalen. Er is nog geen bedrag of percentage aangekondigd.
    Maar dit zegt de grote baas zelf er over:

    Barry Sloane

    I don't know why people can't understand that. I mean management owns 5.5% of the – I get those dividends. I love those dividends.

    15% zal het dus nooit niet gaan worden.
    Wat ze eerst als BDC moesten uitkeren vanwege fiscale redenen en dus hun groei belemmerde, gaan ze nu net investeren in groei.

    Dus of je wil investeren in NEWT is op dit moment vooral een kwestie van vertrouwen in het management.
    Kunnen ze hun track record verder zetten in de vorm van een bank? Komt de verwachte groei echt van de grond?
    Huidige cijfers kan je niet veel mee.

    QueSera heeft meer huiswerk gedaan over NEWT en zal me vast aanvullen en/of verbeteren.
  2. forum rang 5 QueSera 13 januari 2023 23:40
    quote:

    !@#$!@! schreef op 13 januari 2023 20:45:

    [...]

    Ik klik even en ik zie een dividend rendement van 15% ? Hoe kan dat ? (ik ken het bedrijf niet)
    Newtek is een Amerikaanse BDC (business development organisation, dat zijn aparte beestjes met belastingvoordelen a la REITs) die dus vanwege zijn BDC en RIC status bijna al zijn inkomsten uitkeert. Tenminste dat was in het geval van Newtek tot zeer recent zo. Ze hebben een jaar geleden of zo een bank gekocht en hebben net de transformatie tot bank afgerond en de RIC status ingeleverd. Over een week gaat de CEO in een investor call toelichten wat het nieuwe financiële beleid en ook dividendbeleid wordt. De pay out gaat in elk geval omlaag. De zin van die operatie was drieledig:
    1) niet meer al je inkomsten te hoeven uitkeren zodat je ook kunt groeien
    2) deposito’s mogen aantrekken voor goedkopere funding
    3) als bank gereguleerd te worden in plaats als BDC omdat het toezichtraamwerk voor banken relatief minder kapitaal vereist.

    BDC zijn een speciale categorie hoog dividendaandelen en 8-10% dividendrendement is vrij gebruikelijk. Verwacht dan wel geen of nauwelijks koersstijgingen. Je hebt er echt uitstekende bij met een risicomanagement and know your costumer waar onze banken nog veel van kunnen leren bij. Newtek was in mijn ogen een hele goede, met een CEO, die ook 5% van de aandelen heeft, die open en helder communiceert en er bovenop zit. Neemt niet weg dat dit kleine stocks zijn, waar dus hoofdzakelijk Amerikaanse Mom en Pop investors in zitten. (Oh ja, ander doel was dat ze ook aantrekkelijk wilden worden voor institutionele investors, daar waren ze nu te klein voor. Ze wilden in de Russel 2000). Toen die hoorden dat de RIC status eraan ging omdat men in een bankmodel een kans zag tot verdere uitbouw en groei, dus dat de pay out omlaag ging hebben die massaal het aandeel in paniek gedumpt mag ik wel zeggen. Ik heb alleen maar bijgekocht op steeds verder dalende koersen. Er is wel denk ik de helft van de koers af sinds die aankondiging. Dat is nu een jaar geleden. De transformatie is net afgerond en de benodigde vergunningen zijn allemaal binnen. Er staat nog overal het oude dividend. Maar we horen dus volgende week wat het wordt.
  3. forum rang 5 QueSera 13 januari 2023 23:58
    PS: ik ben het eens met LTOke. Diegene die nu Newtek aanschaft / houdt heeft vertrouwen in Barry Sloan persoonlijk. Hij heeft dit bedrijf vanaf de zolderkamer gestart zo een kleine 20 jaar geleden. Het bedrijf is steeds gegroeid, ze hebben verschillende jasjes aangetrokken. Ze zijn 8 jaar of zo BDC geweest. Elke keer heeft Barry Sloan weer een juridische vorm gekozen die het bedrijf verder in staat stelde om zich te ontwikkelen. En als het jasje ging knellen dan ging hij het inruilen voor een ander jasje.

    Ik heb dus vertrouwen dat het ook deze keer weer goed komt.
  4. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 13 januari 2023 23:58
    Even een update over de voorlopige aanslag 2023: ik heb vandaag in de elektronische inbox een bevestiging ontvangen van de aangepaste voorlopige aanslag die ik zelf had ingevuld. De belastingdienst behandelt deze aanpassing als een aanvullend bedrag bovenop de voorlopige aanslag die ze zelf hadden bepaald. Beide bedragen hebben een eigen betalingskenmerk.

    Hiermee weet ik dus wat me staat te doen:
    1) De voorlopige aanslag van de belastingdienst betaal ik in 11 termijnen met het betalingskenmerk dat hierbij hoort, dusdanig dat het precies past.
    2) De aangepaste aanslag met het aanvullende bedrag betaal ik separaat in één keer met het daarbij horende betalingskenmerk. Hiervan mag ik een klein bedrag als korting aftrekken vanwege de betaling in één keer.

    Wat ik niet ga doen is het invullen van de machtigingen, want daar heb ik het afgelopen jaar geen goede ervaringen mee. Ik heb gewoon zelf terugkerende overschrijvingen ingepland in mijn ING betaal app. Kost me minder moeite dan die handmatige formulieren waarvan ik maar moet afwachten of de postbode die op juist/op tijd aflevert, of/wanneer/hoe de ambtenaar dit verwerkt, en wat voor bedragen er wanneer worden afgeschreven.

    Over NEWT:
    Ik geloof er wel in, ook als het dividend in de eerste instantie fors lager is dan voorheen. Op de huidige lage koers zal het waarschijnlijk toch heel redelijk (6.6% bij een redelijk ingeschat niveau van 0.30/k), hoewel de koers inderdaad "helaas" wel al als een malle aan het stijgen is en het dividend% daardoor aan het dalen. Door die stijgingen zullen mijn P12's en P15's waarschijnlijk niet geraakt worden. Dat is dan wel een beetje jammer, maar ik zal nog wel een tijdje put's blijven schrijven, ook op NewtekOne. We zullen zien of deze "gok" goed uit gaat pakken, maar heel veel valt er niet aan te verliezen: in het ergste geval blijft de koersstijging een beetje uit en valt het dividend nog iets meer tegen. Dan kan ik t.z.t. deze aandelen nog iets goedkoper aankopen en in de tussentijd toch nog altijd wel een dividend incasseren die niet onder zal doen voor een hoop andere banken.
  5. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 14 januari 2023 16:04
    Aanvullend (inkomstenbelasting):
    Het betaalkenmerk blijkt uit je BSN te bestaan met een cijfer ervoor en daarachter nog 6 cijfers (voornamelijk een opvul-volgnummer). Dit viel me op nu ik het betaalkenmerk voor de overschrijvingen van mijn vrouw aan het inplannen ben... Ook wel logisch: daardoor kan de belastingdienst het bedrag aan een unieke belastingplichtige koppelen, ongeacht de bankrekening waarvan wordt overgemaakt. Het is alleen de vraag of je zomaar vanaf elke bankrekening mag betalen(?). Er kan namelijk sprake zijn van een schenking op deze manier...

    Aanvullend USD/EUR koersen:
    Uiteraard is het afhankelijk van je persoonlijke situatie, maar in mijn geval ga/hoef ik (op dit moment) niets te hedgen, omdat:
    1) Mijn primaire inkomen is nog steeds mijn salaris in EUR
    2) Daarnaast een huurinkomen in EUR ontvang
    3) Dividenden/premies in USD worden op dit moment alleen gebruikt om te herbeleggen

    Voor mij is er op dit moment dus geen reden om de instabiele USD/EUR wisselkoers te hedgen. Dat kan natuurlijk voor iemand die afhankelijk is van de USD cashflow om er vaste vasten mee te betalen natuurlijk anders zijn. Naarmate minder van de USD cashflows nodig is voor het dekken van vaste lasten, is er ook minder noodzaak om te hedgen. Wel/niet hedgen is daarom persoon- en situatie-afhankelijk.
  6. Quipu 14 januari 2023 17:27
    @ AVM: Dit viel me op nu ik het betaalkenmerk voor de overschrijvingen van mijn vrouw aan het inplannen ben... Ook wel logisch: daardoor kan de belastingdienst het bedrag aan een unieke belastingplichtige koppelen, ongeacht de bankrekening waarvan wordt overgemaakt. Het is alleen de vraag of je zomaar vanaf elke bankrekening mag betalen(?). Er kan namelijk sprake zijn van een schenking op deze manier...

    Afgelopen jaar kreeg ik een persoonlijke aanslag voor erfbelasting. Mijn moeder heeft deze in termijnen betaald, waarbij ik steeds een bericht kreeg dat de vordering was verlaagd. De betaling kan dus door iedereen gedaan worden. Daarbij is wel sprake van schenking. Bij mij zal het wel verrekend worden met de erfenis. Of niet. Dat zie ik later wel.
  7. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 14 januari 2023 17:55
    Er kan formeel sprake zijn van een schenking: dat is het duidelijkst wanneer je moeder het geld eerst aan jou overmaakt waarna je de belasting zelf betaalt.

    Ik vraag me echter af of en wie dit op deze manier gaat verrekenen als je moeder de erfbelasting direct voor jou overmaakt naar de belastingdienst. Voor jou als erfgenaam zou je kunnen stellen dat je het bedrag van de erfenis netto ontvangt, dus na belastingen, en dat de erflater, via zijn vrouw(*) de erfenis nalaat en formeel als erflater de belasting betaalt. Ik heb dat zo (een héél lange tijd geleden) geleerd bij belastingrecht: dat de schenker/erflater in feite de belasting betaalt en de begunstigde het bedrag netto ontvangt. In de praktijk lijkt het net alsof de ontvanger betaalt, maar formeel is dat eigenlijk niet het geval. Het meest duidelijk wordt het als een schenking/erfenis vanuit Nederland naar het buitenland gaat: dan gaat de belastingdienst ook niet vragen aan de begunstigde of/wanneer die de belasting betaalt. Om te voorkomen dat de NL fiscus naar zijn deel kan fluiten, wordt direct aan de bron afgerekend: dus bij degene die het bedrag schenkt/nalaat aan iemand in het buitenland. Maar goed... dit is wel lesstof van 20 jaar geleden: misschien is dit wel volledig achterhaald, of was de docent belastingrecht aan het fantaseren, dus ik ben wel benieuwd hoe dit bij jou gaat aflopen Quipu! ;-)

    Het bijzondere is dat ik geen enkel bericht kan vinden via google over het betalen van belasting vanaf een bankrekening van iemand anders. Wel over zakelijke en privé rekeningen, waarbij er dan sprake is van een privé onttrekking. Hoewel dat iets anders is, geeft dat wel de indruk dat het betalen vanaf een andere rekening niet alleen kán (dat had het voorbeeld van Quipu ook al aangetoond), maar dat er rekening mee wordt gehouden, in ieder geval in dat voorbeeld van zakelijk/privé. Als ik dat voorbeeld zou doortrekken naar je moeder, dan zou het dus kunnen zijn dat zij als schenker verantwoordelijk is voor het betalen van schenkbelasting wanneer zij bedragen schenkt boven de vrijstelling (dat zou sporen met die belastinglessen van lang geleden). Maar is ze dat ook verplicht om te doen als het geld uit de erfenis komt van de erflater? Anyway... laat maar weten als je of je mams ooit nog een aanslag krijgt.

    (*) Oeps... ik besef dat ik nu ergens vanuit ga wat niet het geval hoeft te zijn... de erfenis kan natuurlijk ook ergens anders vandaan komen en dan is je moeder gewoon namens jou belasting aan het betalen. Hoewel... eigenlijk is je moeder namens de erflater aan het betalen als de belasting aan de bron wordt geheven... dus dan maakt het weer niet uit wie de erflater is.
  8. Quipu 14 januari 2023 20:59
    @AVM, bedankt voor het uitvoerige antwoord. In mijn beleving schets je een goed beeld. Ik heb nog eerder belastingrecht gehad, een bijvak naast HBO-Bedrijfseconomie.
    Bij het betalen vanaf een andere rekening zal het een voordeel zijn dat er steeds dezelfde achternaam is gebruikt. Indien er een buitenlandse naam stond, dan had je de poppen aan het dansen. Ik verwacht wel dat e.e.a. volgens de regels zal gaan, want iemand die bij de belastingdienst heeft gewerkt, verzorgd moeders aangiftes.
  9. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 17 januari 2023 14:29
    Oh wow... dat is inderdaad een forse tegenvaller... hopelijk is dat een voorzichtig begin waarna ze snel en veelvuldig met forse verhogingen kunnen komen totdat ze op toch wel het dubbele niveau zitten.

    Het maffe met dit soort (forse) verlagingen is dat de koers er nog positief op lijkt te reageren ook: mits de markt maar zelf al een verlaging zag aankomen. Net als bij sommige andere aandelen die ik heb, zie je de koers na het bekend worden van een definitieve dividend cut, weer stijgen, alleen maar omdat de onzekerheid uit de markt is en er blijkbaar genoeg instappers aan de zijlijn klaarstonden om weer in te stappen.

    Althans... ik ga ervan uit dat de aandeelhouders voor wie het hele verhaal van de conversie van BDC naar bank en de daarop volgende verlaging van het dividend, als een verrassing komt, veruit in minderheid zijn en dat het aanbod van het deel dat dusdanig hiervan gaat schrikken dat ze het aandeel willen dumpen, dusdanig klein is dat het geabsorbeerd wordt door de vraag vanuit de instappers.
  10. forum rang 5 QueSera 17 januari 2023 15:02
    Je moet even kijken, ze hebben de projecties voor de twee jaar in een tabel gezet, per kwartaal nog wel. Het eindigt met 35 cents in q4 2024. De pay out is wat ik zo snel kan zien gemiddeld ongeveer een derde. En in het begin hebben ze kosten en moeten de deposito’s (lagere fundingkosten) natuurlijk nog binnen komen.

    Zo uit mijn blote hoofd gesproken zijn de projecties voor winstgevendheid en winst per aandeel verder niet veranderd. Ze keren alleen minder uit dan ik had gehoopt. Theoretisch zou het niet moeten uitmaken of je dividend krijgt of dat het geld in het bedrijf blijft. Zolang ze het geld inderdaad verdienen en er zinvolle dingen mee doen.

    Deze dividendcut is dan ook niet uit armoede, maar om groei te financieren. Het is een zaak of je erin gelooft dat ze dat waar kunnen maken of niet. Ik denk dat ze de pleister in een keer vanaf hebben willen trekken. Zodat het wat makkelijker wordt om in de toekomst te overdeliveren. Je wilt ook stijgende dividenden kunnen laten zien. Want als het over een jaar of zo gaat tegen vallen dan heeft Barry Sloan een heel groot probleem en dat weet hij natuurlijk ook.. Ik verwacht straks wel een negatieve koersreactie.

    We gaan het zien. Ik doe er voorlopig niets mee. Leg ze met lager dividend op de plank. Mijn volgende evaluatiemoment wordt over 2 jaar of zo. Dan kan ik iets zinnigs zeggen of Barry wederom heeft weten te leveren. Ik ga dan deze presentatie ernaast houden …..we gaan dan zien of mijn vertrouwen in de man wel / niet terecht was.
  11. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 17 januari 2023 15:13
    [ik had de reactie van QueSera nog niet gezien toen ik dit tikte]

    Aha... op die pagina 20 zie ik dat ze verwachten dat ze het dividend in 2024 elk kwartaal in stapjes kunnen verhogen naar 0.35.
    Zie: investor.newtekbusinessservices.com/s...

    Als die 0.35 al elk kwartaal zou zijn geweest dan zou het geen $0.92 maar $1.40 zijn geweest over FY2024.
    Op een verwacht EPS van $2.97 zou dat een pay out zijn van 47% en de huidige koers van ca $18 is het een dividendrendement van ca 7.8%.

    Nou... ik heb wel enig buffer en geduld om een jaartje wat minder dan verwacht aan dividend te vangen voor NEWT om eind 2024 weer "op niveau te zijn" met hopelijk daarna verdere groei. We'll see...
  12. forum rang 5 QueSera 17 januari 2023 15:41
    Eerste koersreactie bij opening is positief.

    Ik heb net die presentatie wat beter bekeken. Wat er ook uitdrukkelijk staat is dat ze uitgaan van stijgende rentes en inflatie en dat ze dus uitgaan van meer kredietverliezen waarvoor de ook gelijk gaan voorzien volgens de CECL methodiek. Ze vormen een CECL reserve van 4,5% van de kredieten. Dat lijkt me nogal stevig. Oftewel erg conservatief.(Of op zijn Barry Sloans de latere meevallers al weer inbakken?)

    Hoe zie jij dat?
  13. Zwitserleven 17 januari 2023 16:01
    Heb net het laatste deel van de presentatie online bijgewoond. Tijdens de analystenvragen komt het conservatisme wel naar boven.
    Geloof je in het businessmodel en Barry Sloan - dat is de vraag die je je moet stellen als belegger/investeerder.
    Het aandeel is recent behoorlijk geshort. Nu het dividend ook duidelijk(er) is is een stuk onzekerheid weggenomen.
  14. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 17 januari 2023 20:18
    @QueSera: ik weet niet wat de CECL parameters precies voor NEWT zijnn, maar 4.5% houdt in feite in dat je van elke 100 leningen verwacht dat er 4-5 omvallen en volledig moet afschrijven of dat er 8-10 omvallen en je slechts de helft terugziet etc. Ik weet niet wat normaal is in de bankensector (4%?), maar gevoelsmatig lijkt dit niet uit de pas te lopen en misschien wel iets aan de voorzichtige kant(?). Hangt natuurlijk wel af van de kwaliteit van de leningen/debiteuren bij NEWT. Ze breiden behoorlijk uit en blijftd e kwaliteit van de nieuwe productie dan gewaarborgd bij het snel oppompen van de new business volume? Persoonlijk denk ik dat Sloan niet gedreven wordt door risk taking ten gunste van grote bankbonussen, die ten koste kunnen gaan van de aandeelhouders. Dit mede omdat hij zelf grootaandeelhouder is en niet alleen voor zijn ego, maar ook zijn portemonnee gebrand zal zijn om deze conversie niet te laten falen. Ik denk/hoop daarom dat hij er met de neus bovenop zal zitten. We zullen zien...

    @Joost_K: ja enerzijds zie je de verwachte EPS toenemen van $1.85 FY 2023 tot $2.97 FY2024. Ik heb daar de volgende kanttekeningen/vraagtekens bij:
    1) Ik weet niet wat de EPS is in 2022, maar als je uitgaat van 90-100% dividend pay out ratio en een uitgekeerd dividend van $2.75 over FY 2022 (en $3.15 over FY 2021), dan zou de EPS over 2021 en 2022 best wel eens tussen ca $2.50-$3.50 hebben kunnen liggen. Iemand die de EPS voor 2021-2022 heeft kunnen terugvinden?
    2) Misschien waren 2021 en 2022 wel uitzonderlijk goede jaren, maar je zou hopen dat na de conversie van BDC naar bank en de mogelijkheid om daarna flink op te schelen met vreemd vermogen, de EPS voor het nieuwe NEWT daar (na een korte aanloop) toch wel overheen zou moeten kunnen spingen.
    3) In dat opzicht is een verwacht EPS van $1.85 voor 2023 en $2.97 voor 2024 wat mij betreft niet zo heel erg hoog en hopelijk het gevolg van aanloopkosten/investeringen in de eerste jaren, waarna de EPS pas echt zal kunnen toenemen t.o.v. het oude NEWT.
    4) Omdat ik de verwachte kosten ("non interest expenses") zie toenemen van ca $172m in 2023 en ca $184m in 2024, hoop ik maar dat het zwaartepunt van de investeringen in 2024 plaatsvindt, waarna de kosten weer kunnen dalen.
    5) Als dat niet het geval is, en de kosten blijven op dit niveau of (erger nog) blijven die stijgende lijn vasthouden, dan wordt het nog best wel lastig om een sterk stijgende EPS (die m.i. eigenlijk flink hoger zou moeten worden dan de $2.75 in 2022 en $3.15 in 2021 van het oude NEWT) te behalen.

    Anyway: we'll see...
  15. forum rang 5 QueSera 17 januari 2023 21:00
    Ze hadden in het verleden heel weinig kredietverliezen. En ze hebben altijd onderpand. We hebben het met CECL over het algemene basis niveau want je standaard aanhoudt, zonder dat er nog wat is gebeurd. Uit de presentatie krijg ik het gevoel dat ze zwaar economisch weer alvast hebben ingeprijsd. Bij mijn weten zijn de kredietverliezen van NL banken op het MKB veel en veel lager dan 4,5%.

    De geprojecteerde EPS voor 24 is ongeveer gelijk aan die van 21 en 22. Dat waren uitzonderlijke jaren voor Newtek omdat ze die Corona kredieten mochten uitvoeren, waar ze zich een gouden neus aan hebben verdiend en 0 risico op hadden. De jaren voor Corona waren meer in lijn met wat nu geprojecteerd is voor 23.

    (Dit is een beetje uit mijn hoofd, dus pin me er niet op vast).
  16. forum rang 5 QueSera 17 januari 2023 22:26
    quote:

    LTOke schreef op 17 januari 2023 20:46:

    SA zie het in ieder geval zonnig in

    That said, Newtek remains a complicated but highly compelling investment case. We see 50%-75% capital gain potential in 2023 and 225% gains over a 2-3 year period.

    seekingalpha.com/article/4570271-newt...
    Thx!

    Brad Thomas heeft de exacte cijfers. Dus ja 2020 en 2021 waren buitengewoon. Toen was de koers ook buitengewoon. De cijfers voor 2023 liggen meer in het verlengde van voor de corona jaren met die extra business.

    Maar als het goed is krijgen we nu wel groei, terwijl dat als BDC alleen kan door nieuwe aandelen uit te geven, dus EPS blijven dan gelijk. Nu gaan EPS wel groeien.

    Ik ben het ook eens met Brad Thomas dat je nu de zaak 2 a 3 jaar moet aankijken. Je bent ‘in’ of niet. En dan moet je Sloan wel even de tijd geven om zijn visie te verwerkelijken.

    Ik denk ook dat het zo maar zou kunnen werken. Het is een bekend probleem voor Amerika dat het MKB daar underserviced is. Dat was de reden voor de Amerikaanse politiek om uberhaupt die BDCs uit te vinden in de jaren 80 of zo. Ze voldoen aan een enorme behoefte. En MKB in Amerika is groot. Kan zo maar een miljard omzet zijn. Ze waren als BDC natuurlijk al een buitenbeentje met hun totaalservice oplossingen. Je kunt ook je verzekeringen regelen, je loonadministratie laten doen, je website laten bouwen, ze hebben eigen betalingsverkeer oplossingen zoals pinapparaat in je winkel en nog veel meer door allemaal aparte Newtek dochters die nu in de holding zitten. Vergeet niet dat de helft van de winst uit de holding gaat komen! Straks hebben ze een prachtig allround pakket voor de directeur eigenaar. Hij kan nu ook zijn spaargeld kwijt en een hypotheek op zijn huis gaan ze ook geven (als service, niet als serieuze business line). Ze hebben een hele mooie app gebouwd waar die in een keer overzicht geeft over je business als je wilt. Als dat uitrollen lukt zijn ze volgens mij tamelijk uniek. Daar zitten volgens mij ook een deel van de investeringen.

    De waarderingen die Brad Thomas afgeeft voor over 2 jaar. Tja. Wie weet. Zou leuk zijn. Maar je kunt een heleboel goochelen met multiples. We gaan het zien. Never a dull momet!
6.311 Posts
Pagina: «« 1 ... 200 201 202 203 204 ... 316 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links