Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Uit beleggersbelangen deze week

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Joh 27 april 2001 22:47
    Na de publicatie van de cijfers en de zeker niet slechte vooruitzichten kreeg het fonds er zomaar een kleine 15% bij. In de loop van de wat zwakke beursdag werd de winst wat kleiner maar meer en meer beleggers raken ervan overtuigd dat KPNQWEST in de wereld van de kabelaars een van de weinige echte kanshebbers is.
  2. Joh 29 april 2001 20:43
    Dat vergeten van die optimistische visie heeft te maken met sentiment.Het gaat om het feit dat KPNQWEST als blijver uit de strijd naar voren komt. Je ziet nu ook dat concurrenten wegvallen en nieuwe zijn gezien de hoge investeringsdrempel niet te verwachten. Sentiment is niet belangrijk, het gaat om de feiten.Als beleggersbelangen door het sentiment nog geen koopaanbeveling durft te geven, maar slechts houden is dat hun probleem. Zoals de situatie nu is zie ik een zonnige toekomst voor KPNQWEST.
  3. [verwijderd] 30 april 2001 09:24
    Sentiment interesseert mij persoonlijk niets, als KQIP steeds met prima cijfers blijft komen dan wordt dat tzt wel in de koers verwerkt. Laat de koers nog maar even voor wat het is... Dan kan ik nog wat meer middelen vrij maken om tegen deze discount prijzen te kopen. Een wel heel voorzichtige schatting is toch wel een + van 100% in 2 jaar tijd. Dat is nog steeds een top investering. En eigenlijk vermoed ik dat bandbreedte tekorten alleen maar zullen toenemen...
  4. [verwijderd] 1 mei 2001 02:12
    Even voor de duidelijkheid: het toevoegen van dat laatste stukje uit het Beleggersbelangen-artikel door mijn persoontje had niets te maken met mijn mening over KPNQwest, maar puur met het feit dat je aan andere mensen de mening van dit blad verkeerd doet overkomen. Geef hun mening helemaal, of geef hem niet. Als het nou keiharde feiten waren die je uit het artikel plukte, ok dan, maar dit was de helft van een oordeel en geeft zodoende een geheel verkeerd beeld. Verder bedoelde men in dit artikel volgens mij dat KPNQwest wel een van de winnaars zou zijn - en dus uit dat oogpunt een koop - maar dat er op korte termijn nog wel een daling in zit vanwege het sentiment. En dat met aanschaf dus beter even gewacht kon worden, vandaar dus een houd. Tuurlijk is sentiment belangrijk! Misschien niet voor het kiezen van goede aandelen - die komen uiteindelijk inderdaad wel bovendrijven - maar wel voor het kiezen van het juiste koopmoment! Ook al gaat KPNQwest op termijn misschien een 'zonnige toekomst' tegemoet, wanneer de korte termijn een koersval zou voorspellen, kun je beter even van dit aandeel afblijven om zodoende een nog grotere winst te behalen. Tot slot ben ik het wel met je eens dat KPNQwest wel eens een topper zou kunnen blijken te zijn...
  5. Joh 1 mei 2001 08:41
    Over het sentiment hebben we het al gehad. Dat is ook de reden van de grote daling van de afgelopen maanden. Door zijn sterke fundamenten en vooruitzichten(hebben we het ook over gehad)zal dit aandeel als winnaar naar voren komen.Ik beschouw de lage koers momenteel echt als een kans.De fundamenten worden steeds sterker en dat zal uiteindelijk in de koers tot uitdrukking komen.
  6. [verwijderd] 1 mei 2001 22:28
    Wat zit je nou te zeuren over feiten, man! Dit stukje haalde jij uit BB: "Na de publicatie van de cijfers en de zeker niet slechte vooruitzichten kreeg het fonds er zomaar een kleine 15% bij. In de loop van de wat zwakke beursdag werd de winst wat kleiner maar meer en meer beleggers raken ervan overtuigd dat KPNQWEST in de wereld van de kabelaars een van de weinige echte kanshebbers is." Wat zijn hier de feiten? Dat KPNQwest begon met veel winst, en daarna weer wat terugviel. Nou, so what? Had je ook op teletekst kunnen zien. Het vermelden dus niet waard. Volgende 'feit': beleggers raken ervan overtuigd dat KPNQwest wel een echte kanshebber zou kunnen zijn. Dat noem ik geen feit, dat noem ik de mening van beleggersbelangen. Dus zit niet te zaniken dat je alleen feiten vermeld hebt, want dat is pure onzin! Ik wou het eigenlijk bij mijn vorige reactie laten, maar hier wordt ik toch lichtelijk chagrijnig van!
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0698 -0,04%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,28%
Gold spot 2.317,94 -0,18%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links