Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: 2023 wordt positief jaar voor beleggers

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Jalen 4 december 2022 13:50
    Geen sterk verhaal. Dat van die dalende rente waag ik ernstig te betwijfelen. De FED blijft in elk geval verhogen in 2023 en de ECB zal dat ook doen. Dat van een milde recessie moeten we ook nog maar zien met alle onzekerheid t.a.v. energieprijzen. En dat de winsten gelijk zullen blijven, daar zien we met genoeg tegenvallende resultaten op dit moment ook no geen bewijs van. Stukje luchtfietserij dit.
  2. forum rang 6 win some... 4 december 2022 14:49
    Enerzijds verwachten dat de rente daalt, wat afnemende inflatie veronderstelt. Anderzijds verwachten dat de bedrijfswinsten op peil blijven door prijsverhogingen, wat meer inflatiedruk impliceert. Daar zit wel een zekere spanning tussen.

    Daarbij krijgen bedrijven niet alleen te maken met afnemende omzet, maar ook met toenemende kosten (inkoopprijzen, lonen, financieringskosten). Om de bedrijfswinsten op peil te houden moet er dus voor meer zaken dan alleen omzetkrimp worden gecompenseerd. Dat zal deels kunnen door innovatie en efficientie, maar in mijn beleving niet voor 100%. Verwacht daarom dat de bedrijfswinsten volgend jaar toch wel wat gaan dalen.
  3. Reality 5 december 2022 05:07
    Mooi, weer bevestiging dat er een flinke correctie naar beneden aankomt :). Wie deze moderne dieven gelooft, heeft alleen maar geld verloren. Zij zijn de zogenaamde allesweters, maar door illegale praktijken proberen ze de beurzen (en vooral de particuliere beleggers) te manipuleren. Geld stelen van een ander zit nou eenmaal in hun bloed!. Het is raar, maar als ik mijn hand in de zak van iemand stop ben ik een dief, maar als iemand uit de bankenwereld dit doet is hij een analist.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Gerelateerde instrumenten

  1. AEX 19 apr
    860,01
    -0,62% -5,35
  2. BEL 20 19 apr
    3.827,75
    +0,03% +1,17

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links