Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beter Bed 2022

1.322 Posts
Pagina: «« 1 ... 62 63 64 65 66 67 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Peter66 11 november 2022 22:17
    Ook Aanwezigbij,
    Ze zijn iedere dag aandelen aan het verkopen tot de 2,50 op de schermen staat, dan komt het overnamevoorstel op 2xkoers. Om ze vervolgens in te lijven op 3xkoers. zeker geen Leen Bakker of Kwantum, heb je niet meer fantasie, denk dichterbij en ver buiten Europa. Geduld, onder tussen blijf ik ze oppakken, lekker zo iedere dag bij kopen onder de drie, dat middelt lekker. En dan als een speer, hopelijk na 1 januari vanwege box 3!

    [Modbreak: gelieve niet te schelden op het forum.]
  2. Ookaanwezigbij... 16 november 2022 15:24
    quote:

    Peter66 schreef op 11 november 2022 22:17:

    Ook Aanwezigbij,
    Ze zijn iedere dag aandelen aan het verkopen tot de 2,50 op de schermen staat, dan komt het overnamevoorstel op 2xkoers. Om ze vervolgens in te lijven op 3xkoers. Sukkel, zeker geen Leen Bakker of Kwantum, heb je niet meer fantasie, denk dichterbij en ver buiten Europa. Geduld, onder tussen blijf ik ze oppakken, lekker zo iedere dag bij kopen onder de drie, dat middelt lekker. En dan als een speer, hopelijk na 1 januari vanwege box 3!
    Sukkel, pardon!! Dat zeg ik toch ook niet....

    Gaat vooral door met onzin en onrust posten qua overname en blabla
  3. forum rang 4 Bob777 24 november 2022 00:55
    Beter bed met gratis reclame bij Bau. Dief probeerde een steen goed matras te stelen maar werd gepakt door Sint en piet.
    Maar goed, het lijkt er op dat we een zachte landing maken als het gaat om de gehele economie. En Bb bungelt (er nu) een beetje achteraan. En waarom? Bb heeft in het verleden laten zien dat ze door diepe dalen kunnen gaan.
    Nog steeds gesteund door een paar grootaandeelhouders die het ook wel zien zitten waarvan de meeste beredeneren volgens boeren verstand. Een bedrijf waar een externe partij van kan vinden voor deze prijs wil ik je wel hebben. Maar ook een bedrijf die telkens (zonder MC) winst laat zien.
    Klopt, er zit weinig beweging in dit aandeel maar dat er de afgelopen weken regelmatig blind 3/4 dag omzet werd gekocht en vervolgens door wat mini transacties de koers weer inzakte geeft mij wel een goed gevoel.
    Er zijn dus grotere partijen die het wel zien zitten rond deze koers. Echter op de beurs werkt het net ff anders, hier draait het om nieuws en verwachtingen. Een dikke goede winter zou het bedrijf goed doen. Of een lekkere strategie wijziging als men zegt: internet loopt best lekker dan maar een paar fysieke winkels minder. En die gaat komen.
    Dan wordt het interessant en kunnen ze een leuke klapper maken.
  4. forum rang 7 déjà vu 1 december 2022 11:29
    quote:

    Bob777 schreef op 24 november 2022 00:55:


    Klopt, er zit weinig beweging in dit aandeel maar dat er de afgelopen weken regelmatig blind 3/4 dag omzet werd gekocht en vervolgens door wat mini transacties de koers weer inzakte geeft mij wel een goed gevoel.

    Beste Bob, zou je mij kunnen uitleggen waarom jou dit een goed gevoel geeft ?
    Het zou ook kunnen zijn dat er al eerder een grote short postie uitstaat van tientallen duizenden stukjes. Voor iemand met een shortpositie is het ideaal om met enkele stukjes de koers weer centen lager te zetten.
    Als voorbeeld : iemand heeft een short postite van 100.000 stukjes. Om de koers 5ct lager te zetten met een verkoop van 10 stukjes kost hem/haar dit €29 , terwijl de winst van zijn/haar shortpositie €5000 toeneemt.

    Ik weet niet of het een goed gevoel kan geven wat je eerder omschreef, maar ik weet wel dat de handel vrijwel dood is.
    Hopelijk veranderd dit in de nabije toekomst wanneer BB de gegeven outlook waar kan maken.
  5. Ookaanwezigbij... 11 december 2022 17:37
    quote:

    ffwachten nog schreef op 10 december 2022 00:41:

    [...]Wow! Wat een natuurkundige doorbraak! "Op het moment een dood paard"! Dus morgen zou het paard weer kunnen leven... De wetenschap staat op zijn kop...
    Wow! Weer een natuurkundige doorbraak hier! Hoe dom kan een mens zijn.
1.322 Posts
Pagina: «« 1 ... 62 63 64 65 66 67 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links