Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel OXURION BRU:OXUR.BL, BE0003846632

  • 0,000 17 apr 2024 15:16
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 95.076.225 Gem. (3M) 122,3M

OXURION 2021

1.263 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 64 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 november 2022 08:37
    quote:

    The Duck Master schreef op 24 november 2022 20:06:

    Augmentation du nombre d'actions admises

    Euronext fait connaître que 36.764.705 actions nouvelles émises par OXURION, immédiatement
    assimilables aux actions existantes, seront admises sur EURONEXT BRUSSELS à partir du 28/11/2022.
    Ancien nombre de titres admis: 168.949.714
    Nombre de titres à admettre: 36.764.705
    Nouveau nombre de titres admis: 205.714.419
    Origine: Conversion of non listed convertible bonds

    Libellé: OXURION
    ISIN: BE00038
    Het goede nieuws is dat ze al gedumpt zijn in de afgelopen dagen.
  2. forum rang 7 JdeFL 27 november 2022 11:07
    quote:

    JdeFL schreef op 11 augustus 2022 14:27:

    [...]
    ...
    Soit, een out of the box koersdoel: Mithra 2.3€. Vraag me niet hoe ik daaraan kom, komt overeen met 1*Oxu, net voor het laatste debacle. Stonden toen ook zoiets. Kleine belegger heeft daar niets meer te zoeken. Mijn mening, geen enkele garantie. Voor Oxu had ik ook zoiets, 1*ne Nyrstar. Zitten daar nu toch ook al dicht bij.
    Binnen een half jaar zien we weer.
    van aug tot nov, de richting klopte toch al.
    Er gaat toch erg veel beleggersgeld verloren in biotech. Als je de aankondigingen van 10 of meer jaren terug bekijkt (door analisten en pers) zou Brussel een mega-centrum voor biotech worden. Achteraf gezien toch bijzonder slechte statistieken.
    Lijkt een beetje op dat speach centrum daar ergens in Vlaanderen, prinsen en premiers bij de inwijding, groots opgezet. Flanders... Schiet ook niks van over, dacht ik.
  3. forum rang 8 Leefloon 28 november 2022 09:38
    quote:

    JdeFL schreef op 27 november 2022 11:07:

    Er gaat toch erg veel beleggersgeld verloren in biotech. Als je de aankondigingen van 10 of meer jaren terug bekijkt (door analisten en pers) zou Brussel een mega-centrum voor biotech worden. Achteraf gezien toch bijzonder slechte statistieken.
    In de kern is het probleem misschien wel dat aan de voorkant "Belgische biotech" over het makkelijk kunnen verkrijgen van financiering ging, terwijl er aan de achterkant geen buitengewone medische prestaties worden geleverd. Geen tweede UCB en wat overnames, maar een paar overnames had je in Nederland ook. Meer een soort poging om een nieuwe Valley te worden, had met zeer veel toeval gekund,met teveel een hoofdrol voor financiering en een bijrol met wat daarachter allemaal zou moeten volgen.

    Meestal wordt dit kleiner aangepakt. In Nederland zullen relatief weinigen weten waar bijvoorbeeld de Dutch Circular Polymer Valley ligt, van het Polymer Science Park. Veel meer dan één onopvallend vestigingetje van DSM zit daar niet achter, lijkt het, met wat op verbinding en financiering maar niet op de beurs gerichte overheden. Zouden opvallend veel start-ups daar opeens de weg naar de beurs weten te vinden, dan zou je hetzelfde probleem kunnen krijgen. Teveel aandacht en geld richting te weinig achterliggende inhoud, bij gebrek aan beter, met een regionale poging tot regionale Valley-specialisatie.
  4. forum rang 8 Leefloon 28 november 2022 10:27
    quote:

    Leefloon schreef op 28 november 2022 09:38:

    Teveel aandacht en geld richting te weinig achterliggende inhoud, bij gebrek aan beter, met een regionale poging tot regionale Valley-specialisatie.
    Een gewaarschuwd mens... www.phpbb.com/community/viewtopic.php...

    Zo'n Nederlands voorbeeld, nieuws van vóór COVID-19: Op het park probeert de kunststofindustrie innovaties te bedenken. Dat is volgens Kinket nodig om nationaal en internationaal een toppositie te kunnen blijven innemen. Alleen is het budget beperkt, omdat tot nu toe vooral bedrijven zelf investeren in het park.

    Er is dus NIETS. Ook geen internationale toppositie, die wel wordt geclaimd. Er is geen ontvangen provinciale subsidie van € 4 miljoen, maar ook de innovaties moeten nog worden geprobeerd bedacht te worden. Vindt zoiets de weg naar de beurs, dan gaat er teveel geld naar eerst nog te bedenken innovaties toe. Oplossing (teveel geld) zoekt probleem, of probleem (teveel geld) zoekt oplossing (nog te proberen te bedenken innovatie). Teveel bedacht door ambtenaren.

    In de plaats van dat Nederlandse voorbeeld zijn er 4 Valleys, waarvan minstens 3 op niets meer dan één bedrijf gebaseerd zullen zijn:

    Bolt is namens de gemeente strategisch gesprekspartner van de vier Zwolse topinnovatiecentra. ... In samenwerking met het regionale bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen heeft de gemeente vier topinnovatiecentra opgericht: het Polymer Science Park voor de kunststoffenindustrie, het Health Innovation Park voor innovaties in de zorgsector, Climate Campus gericht op klimaatadaptatie en de Enexis Campus gericht op de energietransitie.

    Polymeren: DSM. Gezondheid: Isala, Enexis Campus: Enexis. De Climate Campus zou één groene school kunnen zijn. Eigenlijk past "Belgische biotech"", grootschaliger van opzet, in eenzelfde beeld. Een soort wensdenken, met toegang tot Euronext Brussel. Het is echt waar, ze zijn soms nog aan het proberen om innovaties te bedenken. Oxurion past binnen dat beeld, met hun toevallige, thrombo-loze ontdekking zonder veel commercieel potentieel. Kan gebeuren, maar "Belgische biotech" wordt dan een té groot containerbegrip en wordt een rode vlag. Economisch idealisme? In elk geval teveel geld, voor te weinig goede bestemmingen.
  5. [verwijderd] 29 november 2022 08:20
    Oxurion ontvangt transparantiemeldingen van Negma Group

    28 november 2022

    Leuven, BELGIË, Boston, MA, VS – 28 november 2022 – 20.00 uur CET Oxurion NV (Euronext Brussels: OXUR), een biofarmaceutisch bedrijf dat de volgende generatie standaardbehandelingen voor oogheelkunde ontwikkelt, met troeven in klinische fase in vasculaire netvliesaandoeningen, heeft vandaag aangekondigd dat , overeenkomstig de Belgische Transparantiewetgeving 1 heeft zij de volgende transparantiekennisgevingen ontvangen:

    Oxurion ontving op 28 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 22 november 39.577.246 aandelen bezat van de toen uitstaande 168.949.714 aandelen, en daarom de drempel van 20% overschreed door verwerving van stemrechtverlenende effecten.

    Oxurion ontving op 23 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 21 november 0 aandelen bezat van de op dat moment uitstaande 123.781.647 aandelen en daarom onder de laagste (3%) drempel kwam door de verkoop van stemrechtverlenende effecten.

    Oxurion ontving op 22 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 17 november 14.705.882 aandelen bezat van de toen uitstaande 123.781.647 aandelen, en daarom de drempel van 10% overschreed op grond van de verwerving van stemrechtverlenende effecten.

    Oxurion ontving op 18 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 7 november 16.250.000 aandelen bezat van de toen uitstaande 109.075.765 aandelen, en daarom de drempel van 10% overschreed op grond van de verwerving van stemrechtverlenende effecten.

    De volledige transparantiekennisgevingen zijn beschikbaar in het Investors-gedeelte van de Oxurion-website.

    Over Oxurion
    Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige zorgstandaarden van de volgende generatie ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met netvliesaandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van gezichtsverlies tijdens het werk -leeftijd mensen, evenals andere voorwaarden. Oxurion is van plan een belangrijke rol te spelen bij de behandeling van netvliesaandoeningen, waaronder de succesvolle ontwikkeling van THR-149, het nieuwe geneesmiddel voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma-kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor de tot 50% van de DME-patiënten die een suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Oxurion heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is beschikbaar op www.oxurion.com.

    Belangrijke informatie over toekomstgerichte uitspraken

    Bepaalde uitspraken in dit persbericht kunnen als "toekomstgericht" worden beschouwd. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op huidige verwachtingen, en houden bijgevolg verschillende risico's en onzekerheden in en worden beïnvloed door deze. Het bedrijf kan daarom geen garantie geven dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen werkelijkheid zullen worden en neemt geen enkele verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of enige andere reden. Aanvullende informatie over risico's en onzekerheden die van invloed zijn op het bedrijf en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van enige toekomstgerichte verklaring, is opgenomen in het jaarverslag van het bedrijf. Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging voor de verkoop of aankoop van effecten of activa van Oxurion in enig rechtsgebied. Er mogen geen effecten van Oxurion worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie onder de US Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, of in overeenstemming met een vrijstelling daarvan, en in overeenstemming met toepasselijke effectenwetten van de Amerikaanse staat.

    ir.oxurion.com/news-releases/news-rel...
  6. The Duck Master 29 november 2022 10:34
    Euronext fait connaître que 63.550.419 actions nouvelles émises par OXURION, immédiatement
    assimilables aux actions existantes, seront admises sur EURONEXT BRUSSELS à partir du 30/11/2022.
    Ancien nombre de titres admis: 205.714.419
    Nombre de titres à admettre: 63.550.419
    Nouveau nombre de titres admis: 269.264.838
    Origine: Conversion of non listed convertible bonds

    Libellé: OXURION
    ISIN: BE0003846632 Code Euronext: BE0003846632
    Mnémonique: OXUR
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 november 2022 10:44
    quote:

    The Duck Master schreef op 29 november 2022 10:34:

    Euronext fait connaître que 63.550.419 actions nouvelles émises par OXURION, immédiatement
    assimilables aux actions existantes, seront admises sur EURONEXT BRUSSELS à partir du 30/11/2022.
    Ancien nombre de titres admis: 205.714.419
    Nombre de titres à admettre: 63.550.419
    Nouveau nombre de titres admis: 269.264.838
    Origine: Conversion of non listed convertible bonds

    Libellé: OXURION
    ISIN: BE0003846632 Code Euronext: BE0003846632
    Mnémonique: OXUR
    Het lijkt veel op tribbles.........!!!!!!

    nl.wikipedia.org/wiki/Tribbles
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 november 2022 17:53
    Showing 1-25 of 71

    Notice Number Issued Effective Event Type Symbol
    BRX_20221129_00762_EUR 29 Nov 2022 30 Nov 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221124_00749_EUR 24 Nov 2022 28 Nov 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221122_00745_EUR 22 Nov 2022 23 Nov 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221118_00733_EUR 18 Nov 2022 21 Nov 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221108_00706_EUR 08 Nov 2022 10 Nov 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221103_00697_EUR 03 Nov 2022 04 Nov 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221026_00685_EUR 26 Oct 2022 28 Oct 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221025_00681_EUR 25 Oct 2022 27 Oct 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221020_00668_EUR 20 Oct 2022 24 Oct 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20221013_00650_EUR 13 Oct 2022 17 Oct 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    AMS_20221013_00898_EUR 13 Oct 2022 17 Oct 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220915_00591_EUR 15 Sep 2022 19 Sep 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220906_00569_EUR 06 Sep 2022 08 Sep 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220818_00531_EUR 18 Aug 2022 19 Aug 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220729_00502_EUR 29 Jul 2022 01 Aug 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220707_00472_EUR 07 Jul 2022 11 Jul 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220607_00371_EUR 07 Jun 2022 09 Jun 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220519_00308_EUR 19 May 2022 20 May 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220419_00206_EUR 19 Apr 2022 21 Apr 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220325_00160_EUR 25 Mar 2022 29 Mar 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220317_00133_EUR 17 Mar 2022 21 Mar 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220303_00112_EUR 03 Mar 2022 07 Mar 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20220211_00062_EUR 11 Feb 2022 15 Feb 2022
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20211223_00807_EUR 23 Dec 2021 27 Dec 2021
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION

    BRX_20211112_00687_EUR 12 Nov 2021 15 Nov 2021
    CE - Shares - Capital increase

    OXURION
  9. forum rang 4 Diede 30 november 2022 17:45
    quote:

    A21 gobelijn schreef op 29 november 2022 08:20:

    Oxurion ontvangt transparantiemeldingen van Negma Group

    28 november 2022

    Oxurion ontving op 28 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 22 november 39.577.246 aandelen bezat van de toen uitstaande 168.949.714 aandelen, en daarom de drempel van 20% overschreed door verwerving van stemrechtverlenende effecten.

    Oxurion ontving op 23 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 21 november 0 aandelen bezat van de op dat moment uitstaande 123.781.647 aandelen en daarom onder de laagste (3%) drempel kwam door de verkoop van stemrechtverlenende effecten.

    Oxurion ontving op 22 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 17 november 14.705.882 aandelen bezat van de toen uitstaande 123.781.647 aandelen, en daarom de drempel van 10% overschreed op grond van de verwerving van stemrechtverlenende effecten.

    Oxurion ontving op 18 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 7 november 16.250.000 aandelen bezat van de toen uitstaande 109.075.765 aandelen, en daarom de drempel van 10% overschreed op grond van de verwerving van stemrechtverlenende effecten.

    voila, is het je nu eindelijk duidelijk Ridder?
  10. forum rang 4 Diede 30 november 2022 19:26
    quote:

    psps schreef op 30 november 2022 18:42:

    Wat kunnen we hiermee, Diede?
    Dat Negma achteraf aandelen geleverd krijgt op basis van de VWAP-periode daar voorafgaande minus 20%.
    Meestal verkopen ze alles op de dag van levering (of 2 dagen ervoor), maar soms houden aandelen over.
    En dat blijkt dan weer uit deze meldingen.

    het gaat exact zoals we eerder hebben uitgelegd.
  11. forum rang 7 JdeFL 1 december 2022 14:47
    quote:

    Leefloon schreef op 1 december 2022 14:13:

    [...]
    Vrijdag KV.
    Is toch waanzin...
    citaat: Deze conversie vormt deel van Negma Group’s EUR 30 miljoen kapitaaltoezegging

    Voor de laatste 82 miljoen aandelen kreeg Oxu 0.00952€/A. Minder dan 1 cent!

    Als ge zo naar 30M€ moet.... Ze gaan ook rap aan die 2 miljard aandelen van crescent zitten ...
1.263 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 64 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links