Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,253 19 apr 2024 13:43
  • +0,002 (+0,80%) Dagrange 0,245 - 0,259
  • 32.939 Gem. (3M) 146,1K

Gaussin 2022

358 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. marinier 3 november 2022 09:58
    Zeker weten gaan we ver onder de 4 vandaag of morgen. En misschien zelfs de 3 aantikken bij blijvend slecht beursklimaat en daarna tsja geduld hebben en hopen op een langzame stijging de komende jaren. Sowieso voor mij nu heel lang blijven zitten. Ik ben namelijk veel te hoog ingestapt destijds. Stom he!!!!!
  2. Daane Pinokkio 4 november 2022 13:52
    Mondial Relay, het grootste Europese e-commerce leveringsnetwerk moderniseert zijn logistieke platformen.
    BLYYD heeft aan Mondial Relay op zijn locatie in Harnes een Automotive Trailer Mover geleverd (02/11/2022), de ATM is in samenwerking met de GAUSSIN GROUP ontwikkeld.
  3. forum rang 4 Erg chebbi 9 november 2022 09:27
    Dat mag er zo uitzien Theo. De markt staat pas aan het begin en krijgt nog maar langszaam momentum. Dat gaat straks exponentieel omhoog.
    Tot die tijd is mijn devies; handelen op momenten en die gaan ook hier weer komen. Verkoopjes staan eind 4 en begin 5 (de toppen van de afgelopen weken)
  4. marinier 10 november 2022 17:21
    Zoals zo vaak al gemeld en vandaag weer. Kijk naar de AEX bijna 3,5% in de plus. En kijk wat Gaussin ALWEER doet vandaag zoals al eerder is gebeurd, gewoon in het rood !!! Begrijpt iemand dit herhaald dalen van Gaussin in een forse algehele positieve markt . Nogmaals dit is al vaker vertoond. Ik zit namelijk al ruim 2 jaar in dit aandeel (helaas)
  5. marinier 15 november 2022 10:30
    Het is steeds hetzelfde liedje. Ik zou zo graag iets positiefs over de koers willen melden maar het lukt me gewoon niet. Ongelooflijk wat een verloop van de koers alweer de laatste MAANDEN . Je wordt er gewoon stil van. Ik merk ook dat niemand meer iets te melden heeft op dit forum!! Op dan maar naar de 3 zoals ik ook al voorspeld had.
  6. forum rang 6 Theo3 16 november 2022 09:51
    quote:

    Erg chebbi schreef op 15 november 2022 13:55:

    Ik heb net mijn derde en laatste portie opgepikt op 4.02
    GAK 4.15
    Ik kan er nu ook even niets van maken.
    Wereldwijd wordt er op waterstof geïnvesteerd. Dat moet toch ergens ingaan..!


    ben je nu toch niet blij mee dat maak je me niet wijs.
  7. forum rang 7 jowi 15 december 2022 09:33
    BRON: franse forum

    4/12/2022 - 22:05 uur

    De GAUSSIN Group tekent orders bij AMAZON voor 329 elektrische trekkers
    . die voor AMAZON in 2023 van start gaat.

    De Gaussin Group zal aandelenwarrants toekennen aan Amazon

    GAUSSIN NA, een volledige dochteronderneming van GAUSSIN (EURONEXT GROWTH: ALGAU - FR0013495298), een pionier op het gebied van schoon en slank goederen- en personenvervoer, kondigt een bestelling aan van 329 GAUSSIN-kers38T "FULL ELEC" van Amazon, inclusief bestelling van de GAUSSIN ATM-parkeertractor38T "FULL ELEC" genoemd in het persbericht van GAUSSIN over de financiële resultaten van 31 oktober 2022. De elektrische vloottrekkers zullen worden gebruikt op de Amerikaanse sites van Amazon.

    “Deze grote order voor elektrische wagenparktrekkers van Amazon is een belangrijke stap voor GAUSSIN's omzetgroei en latere expansie. De keuze voor GAUSSIN door Amazon is een erkenning van de volwassenheid van onze emissievrije kant-en-klare oplossingen en van onze onderscheidende technische, functionele en ontwerpmiddelen”, aldus Christophe Gaussin, CEO van de GAUSSIN Group. “We kijken gelijktijdig uit om met Amazon samen te werken om zijn doelstellingen voor het koolstofvrij maken om te helpen bereiken. »

    De overeenkomst met Amazon zorgde voor de levering van de elektrische parktractoren op Amazon-locaties in de Verenigde Staten vanaf 2023. De bestelling is onderworpen aan bepaalde contractuele voorwaarden, en in het bijzonder het feit dat ze zonder boete kunnen worden geannuleerd voor een bepaalde periode vóór de gewijzigde leveringsdatum van elke tractor. GAUSSIN NA is ook van plan om in 2023 een productie-eenheid te openen in de Verenigde Staten om de overgang naar lokale voertuigproductie te beginnen.

    Schone en flexibele technologie

    GAUSSIN- onderscheiden zich door hun diensten en hun modulariteit.ATM-trekkerskunnen tot 38 ton trekken en sommige hebben drive-by-wire-mogelijkheden.

    Een ATM-parkeertractor38T "FULL ELEC" uit de GAUSSIN-logistiekharmonie

    voor het transport van aanhangwagens en opleggers

    Een stap voorwaarts op de Amerikaanse markt voor GAUSSIN

    Deze bestellingen nemen een stap in de richting van de uitbreiding van GAUSSIN's commerciële en productievoetafdruk in Noord-Amerika. Ze volgen eerdere bestellingen van Plug Power en een reeks strategische partnerschappen en commerciële overeenkomsten die de afgelopen maanden zijn gesloten met andere Noord-Amerikaanse bedrijven, de eerste stap in een bestaande inzet boven de Atlantische Oceaan.

    GAUSSIN NA heeft geprofiteerd van recente Amerikaanse federale en staatsinitiatieven om financiële stimulansen te bieden voor elektrische losse voertuigen in de vorm van subsidies en belastingvoordelen, terwijl strengere regelgeving op het gebied van CO2-uitstoot en dalende batterijprijzen. Deze ontwikkelingen bieden groeimogelijkheden voor bedrijven zoals GAUSSIN, door de financiële investering die nodig is om elektrische voertuigen te kopen aantrekkelijker te maken in vergelijking met dieselapparatuur.
  8. marinier 15 december 2022 15:47
    Wat een vreselijk verloop van de koers vandaag. Openen op 4.30(geweldig) en zo dadelijk sluiten in de min (triest)
    Nog nooit meegemaakt en ja ik heb aandelen Gaussin maar heb ze nu echt afgeschreven en totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
    Mag mij iemand uitleggen wat hiervan (verloop va de koers) de bedoeling is geweest. Ik denk namelijk dat er enkele de koers nog even hebben opgeklopt om dan snel te kunnen verkopen. Zo werkt dat. De zittenblijvers blijven ermee zitten. Alwewr eenzeer trieste gang van zaken bij Gaussin
358 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links