Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bloomberg: China houdt toch vast aan streng coronabeleid

Lees over dit aandeel ook

  1. 22 apr Prosus profiteert behoorlijk van koerswinst Tencent
  2. 25 dec Hindernissen voor Tencent tegenvaller voor Prosus

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. G.errit@ 6 november 2022 08:34
    Een medicijn hebben ze niet voor Corona, de vaccins helpen ook niet en als je gevaccineerd bent kan je het nog steeds doorgeven want daar is het niet op getest zegt Phizer in het Europees parlement. We zullen gewoon met Corona moeten leren leven net als de griep, griep muteert ook ieder jaar.
    Iedere dag gaan er in Nederland circa 125 mensen dood aan kanker en 100 tot 150 mensen aan hartfalen, maar dat is normaal.
  2. Manofaction 6 november 2022 20:09
    Steeds ernstiger uitbraken. Maar toch zijn de lockdowns effectief ? En als er geen lockdowns meer zijn en iedereen krijgt de laatste corona variant, betekend dat dan niet dat we er vanaf zijn en de economie redden en daarmee veel meer mensenlevens in jaren ? En hoeveel doden vielen er vroeger door een ernstige griepvariant en vallen er nu door de laatste corona varianten ? En zijn die varianten anders en dodelijker dan in de rest van de wereld ? De griep en de bijwerkingen van de MRNA injecties eisen in het westen meer slachtoffers, dan de huidige Covid varianten. En kan de heer Hu Xiang zijn boute beweringen over de effectiviteit onderbouwen met echte en eerlijke data ? Of is het weer net zo'n horror sprookje als destijds gedurende de culturele revolutie van Mao zijn echtgenote ? In het westen kunnen ze in ieder geval nergens enige effectiviteit van aantonen. Tot op heden niet, van de injecties, de lockdown of het aanzetten van de geldpersen. In het westen wordt de onverklaarbare " oversterfte doodgezwegen en de data angstvallig achtergehouden. De beurzen zijn als een Titanic tegen een berg van gemanipuleerd overheids nieuws en geld aangevaren en luisteren nu even naar de 'strijkmuziek ' uit China, terwijl het economische schip al met de neus naar beneden wijst. En de alarmsignalen zijn er genoeg. Inflatie kom bijvoorbeeld altijd als een tweeling en kort achter elkaar. En moeder Lagarde krijgt nu misschien even rust, zodat zij haar tweede inflatie jong tevoorschijn kan toveren door een laatste QE pers wee of rentestop. Ik zie een economische nachtmerrie aankomen, met of zonder dit korte slaapliedje uit China.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

PROSUS

30,810 17:35
-0,395 -1,27%
Premium

Hindernissen voor Tencent tegenvaller voor Prosus

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links