Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

JOE BIDEN

6.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 281 282 283 284 285 ... 318 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 het zwaard 5 november 2022 10:03
    Biden bezorgd om overname van Twitter: “Musk koopt een medium dat wereldwijd leugens verspreidt”
    De Amerikaanse president Joe Biden is bezorgd om de plannen van Elon Musk, de nieuwe eigenaar van Twitter. Dat liet hij gisteravond uitschijnen tijdens een benefiet in de Amerikaanse staat Chicago.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 5 november 2022 21:28
    De omstreden zittende Biden, die een rode golf probeerde af te wenden, was net klaar met spreken in Joliet, Illinois, waarbij hij het belang van Medicare en sociale zekerheid benadrukte en zich richtte op congresrepublikeinen, meldde NBC News. Biden benadrukte dat zijn regering de Inflation Reduction Act heeft aangenomen, die tot doel heeft de kosten van geneesmiddelen op recept te verlagen, en zei dat de Republikeinen van het Congres deze willen intrekken en de federale ziektekostenverzekeringsprogramma's, waaronder Medicare en Social Security, willen afschaffen.

    De prijzen voor boodschappen, huur en gas stegen als nooit tevoren. Biden zei in zijn toespraak dat de federale schuld gehalveerd was, wat volkomen misleidend is, de huidige positie is een gigantische $ 31,22 biljoen.

    Claims van beide kanten maken de toonhoogte alleen maar onduidelijk voor kiezers die met acute ontberingen worden geconfronteerd.

    Noah Rothman, MSNBC Opinion Columnist stelt dat de regering, nu de rentetarieven blijven stijgen, weinig bereidheid toont om haar losbandigheid in te perken.

    Biden ondertekende in augustus de Inflation Reduction Act, die, ondanks de naam van de wet, naar verwachting de inflatiedruk op de economie op korte termijn zal verhogen, volgens een analyse van de Wharton School van de University of Pennsylvania.
    Dat komt omdat de wetgeving $ 485 miljard aan uitgavenprogramma's en belastingvoordelen vooraf heeft geladen, terwijl ze rekende op besparingen op de gezondheidszorg en extra belastinginkomsten van een versterkte IRS om het tekort over 10 jaar te verminderen. De meeste van de beloofde besparingen zullen naar verwachting pas in 2027 meetbaar zijn. Deze gebaren brengen de noodzaak van tekortvermindering over zonder deze op tijd te realiseren.

    Een belegerde economie blijft het belangrijkste contactpunt voor het gewone volk, de oude strijd tussen Main Street en Wall Street is op grote schaal weer opgedoken. Voor de context wordt "Main Street vs Wall Street" gebruikt om het contrast van algemene consumenten, investeerders of kleine lokale bedrijven met grote investeringsmaatschappijen te beschrijven. Main Street vertegenwoordigt de kleine en lokale bedrijven, waaronder kleine bedrijven, algemene individuele beleggers en kleine onafhankelijke beleggingsondernemingen. De spin deze keer is de eeuwenoude economische ongelijkheid, geld verdienende gieren op Wall Street die opnieuw geld verdienen terwijl de Dow zich onlangs herstelt, zelfs terwijl de druk voor gewone mensen voortduurt.
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 6 november 2022 10:36
    Joe Biden pleegde het opnieuw. De Amerikaanse president verdwaalde op de binnenplaats van het Witte Huis.

    Joe Biden zag er verward uit na zijn toespraak in de Rozentuin van het Witte Huis. De first lady van de VS, Dr. Jill Biden, werd gezien terwijl hij zijn hand vasthield en hem de weg wees. "Hij komt hier naar beneden", hoorde men hem zeggen, wijzend naar de trap, terwijl Joe Biden verward leek.

    evz.ro/joe-biden-a-comis-o-din-nou-pr...
  4. forum rang 10 voda 7 november 2022 13:05
    Benzineprijs speelt sleutelrol bij tussentijdse verkiezingen VS
    Door JAN POSTMA

    Gisteren, 16:30
    in FINANCIEEL

    WASHINGTON - Amerikanen maken zich druk over van alles voor de verkiezingen van dinsdag. Van abortus tot immigratie en van de bescherming van de democratie tot criminaliteit. Maar er is een onderwerp dat met stip op de eerste plek staat in elke peiling: de economie.

    Als de meerderheid bij het Congres verschuift naar de Republikeinen krijgt president Biden het moeilijker om plannen door te voeren. ANP/HH

    Dinsdag stemmen Amerikanen voor de midterms, tussentijdse verkiezingen met de verdeling van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden als inzet. De Democraten zijn nu in de meerderheid bij het Congres. Als dat verschuift naar de Republikeinen krijgt president Biden het een stuk moeilijker om plannen door te voeren.

    Republikeinen vallen Biden al de hele campagne aan op de aanhoudende inflatie. Die is met een stijging van 8,2% nog altijd op het hoogste niveau in veertig jaar. Dit tot chagrijn van Amerikanen die het afgelopen jaar met name hun boodschappen en energierekening flink duurder zagen worden.

    Peiling
    Amerikanen liggen wakker van de stijgende kosten voor levensonderhoud en met name de hoge benzineprijs. In vrijwel elke peiling noemen Amerikanen dit als hun belangrijkste zorg. Biden weet dus ook dat de legendarische woorden van James Carville, de succesvolle spindoctor van Bill Clinton, ook dertig jaar later maar al te waar zijn. Er is maar een ding echt belangrijk herhaalde Carville keer op keer. „It’s the economy, stupid.”

    Biden probeert het dus over de positieve kanten van de economie te hebben. In vergelijking met de rest van de wereld doet Amerika het nog niet zo slecht. Bovendien is de werkloosheid juist historisch laag. Met de 3,7% van vrijdag komt de VS in de buurt van het laagste percentage in vijftig jaar. Maar daar heb je niets aan als je bij de pomp staat en de cijfers bij het dollarteken wel heel snel omhoogschieten.

    Pijn
    „Je merkt het bij alles wat je doet, omdat je ook overal een auto nodig hebt. En dan baal je aan de pomp, want je weet hoeveel goedkoper het onder Trump was.” Laura Nordin is een overtuigd Republikein uit Phoenix, Arizona. „Je hoort overal om je heen dat het pijn doet.”

    De benzineprijs is in de swing state Arizona met $4,30 per galon ruim boven het landelijk gemiddelde van $3,80 en veel hoger dan de $2,39 op de laatste dag van Trumps presidentschap. En dat raakt de inwoners van Phoenix, want deze stad is gemaakt voor auto’s. Uitgestrekt en vol asfalt. „Kijk om je heen”, zegt Nordin. „Phoenix ligt in een woestijn. Het is hier te heet om te fietsen. Alles is te ver weg om te lopen. Om ergens te komen heb je een auto nodig.”

    Sleutelrol
    Wat geldt voor Phoenix geldt in grote lijnen voor alle bewoners van de suburbs van Amerikaanse steden. De auto, en dus ook benzine is er cruciaal. En dit zijn nu juist de gebieden die een sleutelrol kunnen spelen bij de verkiezingen. „De benzineprijs telt dan wel mee in je stem hoor”, zegt Michael Ashcraft. Hij helpt mensen te registreren voor het stemmen in Kansas City, een Democratische nederzetting in het zeer Republikeinse Missouri.

    Hij hoort inflatie vaak voorbijkomen als reden om te stemmen. Maar hij vindt dat de invloed van de president niet moet worden overdreven. „Dit is een wereldwijd probleem. Corona, de olieprijs, toeleveringsproblemen: Dat is niet alleen lokaal op te lossen.”

    Keuze
    In Texas zijn benzineprijzen juist relatief laag. Maar dat betekent niet dat er geen zorgen zijn. Everything is bigger in Texas, dus ook de afstanden, en de benzine slurpende auto’s. Daardoor sta je ook hier soms voor moeilijke beslissingen. „Het is een dagelijkse keuze. Hoeveel geld heb ik over voor benzine, hoeveel heb ik nog over voor eten.” Raoul woont in Zuid-Texas. Hij is Latino, en merkt dat inflatie zijn gemeenschap hard raakt. „Dat speelt een belangrijke rol bij deze verkiezingen. De economie is belangrijk voor onze toekomst.”

    www.telegraaf.nl/financieel/511890197...
  5. forum rang 10 voda 16 november 2022 15:33
    Amerikaanse batterijsector op volle toeren na invoering klimaatwet; fabrikanten trekken weg uit China
    Brent Geenen - 2 uur geleden

    De Amerikaanse batterijsector zal voor het eerst in meer dan 10 jaar zijn productie verhogen, als gevolg van toenemende interesse.

    © Aangeboden door Business AM

    In augustus ondertekende de Amerikaanse president Joe Biden de Inflation Reduction Act (IRA), het grootste pakket klimaatmaatregelen in de geschiedenis van de VS. Daarbij werd ruim 369 miljard dollar vrijgemaakt, een bedrag dat de Democraat moet helpen zijn drievoudig doel te bereiken: klimaatverandering bestrijden, extra jobs creëren en de afhankelijkheid van China afbouwen. Er kunnen nu onder meer autobouwers beroep doen op forse belastingverminderingen, tot wel 7.500 dollar per voertuig. Om die reden trekken tal van bedrijven nu terug naar de Amerikaanse markt.

    De essentie: Steeds meer bedrijven trekken naar de Amerikaanse batterijsector, als gevolg van de nieuwe klimaatwet, volgens berichtgeving van de Financial Times.

    Noord-Carolina lijkt zijn marktdominantie op vlak van lithium terug te winnen, nadat China de voorbije jaren de markt behoorlijk domineerde. Dat is een grote stap gezien het schaarse metaal van cruciaal belang is voor de productie van elektrische voertuigen (EV), en andere elektronica.
    Biden wil dat tegen 2030 elektrische wagens de helft van alle autoverkopen behelzen. Om die reden willen steeds meer bedrijven zich nu sterk positioneren binnen de EV-markt, die hoopt de verkoop de komende 2 jaar te verdubbelen, tot zo’n 2,5 miljoen voertuigen.
    “Door Amerikaanse fabrikanten te ondermijnen met oneerlijke subsidies en handelspraktijken, heeft China een aanzienlijk deel van de markt veroverd. Vandaag doen we er alles aan om het terug te nemen.”

    Joe Biden, president van de Verenigde Staten
    Zal China binnenkort zijn troon moeten afstaan?
    Verder: De VS wil er alles aan doen om koploper te worden binnen de batterij-industrie.

    Om de Amerikaanse afhankelijkheid van China verder af te bouwen, is reeds bekend dat ook projectontwikkelaar EVelution Energy een kobaltraffinaderij van bijna 200 miljoen dollar zal opzetten in Arizona. Die zou tegen 2027 af moeten zijn en ruim 40 procent van EV-producenten voorzien van de nodige grondstoffen.
    Maar: De VS maakt meer vijanden dan vrienden met de invoering van die wet.

    De Inflation Reduction Act heeft de voorbije weken geleid tot heel wat kritiek vanuit Europa en Zuid-Korea, die betogen dat de belastingvoordelen in strijd zijn met de regels van de Wereldhandelsorganisatie.
    In de toekomst: Zal de VS zijn doelen behalen?

    Volgens investeringsbank Cowen zullen de VS met de huidige investeringen tegen 2031 (het jaar waarin de IRA-belastingkredieten aflopen) naar verwachting ongeveer 920 gigawattuur aan jaarlijkse productiecapaciteit voor batterijen hebben.
    Dat zou een teleurstellend resultaat zijn, aangezien de productie in Europa tegen dan op 1.186 GWh wordt geschat, met China nog steeds als ultieme leider (5.153 GWh).
    Ondanks de toenemende interesse, zullen de VS de komende jaren dus nog alles uit de kast moeten halen indien ze de Chinese markt willen overtreffen.

    (lb/fjc)

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/ameri...
  6. [verwijderd] 25 november 2022 15:00
    Pakistan: World Running Out of Patience with Afghan Taliban

    A United Nations envoy told Security Council that world was losing patience with the Taliban regime in Afghanistan since the Islamic regime didn't show sign of allowing girls' education.

    While many countries, including Pakistan, China and Russia have kept their diplomatic missions in Kabul open, no foreign government has yet formally recognized the legitimacy of the male-only Taliban leadership due to human rights and terrorism concerns.

    www.voanews.com/a/pakistan-world-runn...
  7. forum rang 5 Kees1 25 november 2022 16:19
    quote:

    A Mao schreef op 22 november 2022 19:54:

    Biden heeft goed geluisterd naar z’n voorganger,

    Eu van het Russische gas af
    Europese navo lidstaten weten niet hoe snel ze aan de 2% moeten voldoen
    Chinezen even hard aanpakken

    En daar komt nu ook USA first bij,
    www.bnr.nl/nieuws/internationaal/1049...
    Amerikaanse presidenten gaan altijd voor USA First.
    Denk ook aan Obama. Obama heeft Big Tech te paard geholpen. De Amerikanen plukken daar de vruchten van.
  8. [verwijderd] 1 december 2022 11:15
    Leider Islamitische Staat gedood, opvolger benoemd

    CAÏRO/WASHINGTON (ANP/RTR) - De leider van Islamitische Staat is gedood tijdens gevechten, meldt een woordvoerder van de terroristische beweging in een audioboodschap op Telegram. Er is al een opvolger aangesteld: Abu al-Husayn al-Husayni al-Qurashi, die wordt omschreven als een "veteraan van de jihad".

    De gedode leider volgde afgelopen maart Abu Ibrahim al-Hashimi al-Quraishi op, die zichzelf in februari had opgeblazen tijdens een Amerikaanse operatie in het noorden van Syrië. Die leidde IS sinds 2019. Het Witte Huis verwelkomde het nieuws dat ook zijn opvolger is gedood.

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/l...
  9. forum rang 6 A Mao 2 december 2022 16:24
    Biden is niet vies van een beetje donatie….
    Sam Bankman
    over zijn donaties aan de Democratische Partij t.w.v. $50 miljoen. "You know, my donations were mostly for pandemic prevention. And they were looking at primary elections where there were candidates who are outspoken in favor of doing things now to prevent the next pandemic. That was the primary thing that I was supporting with those contributions." LUL NIET SAM. En je moeder Stanford Law professor Barbara Fried die oprichter is van politiek actiecomité Mind The Gap dat afgelopen Midterms $140 miljoen inzamelde voor de Democraten, deed het ook voor de volksgezondheid zeker.

    R www.coindesk.com/business/2022/12/01/...
  10. forum rang 10 luchtschip 3 december 2022 08:35
    quote:

    A Mao schreef op 2 december 2022 16:24:

    Biden is niet vies van een beetje donatie….
    Sam Bankman
    over zijn donaties aan de Democratische Partij t.w.v. $50 miljoen. "You know, my donations were mostly for pandemic prevention. And they were looking at primary elections where there were candidates who are outspoken in favor of doing things now to prevent the next pandemic. That was the primary thing that I was supporting with those contributions." LUL NIET SAM. En je moeder Stanford Law professor Barbara Fried die oprichter is van politiek actiecomité Mind The Gap dat afgelopen Midterms $140 miljoen inzamelde voor de Democraten, deed het ook voor de volksgezondheid zeker.

    R www.coindesk.com/business/2022/12/01/...
    En jij bent er blijkbaar niet vies van om plagiaat te plegen

    En daarbij over het hoofd hebt gezien dat er niets van klopt en op onwaarheden berust

    Hier het artikel dat je letterlijk hebt overgenomen, en waarvan je doet voorkomen dat het jouw eigen verhaal

    Je hebt de tekst letterlijk gekopieerd van de site van "Geen Stijl" :

    Dan nog zo'n opzichtige leugen, over zijn donaties aan de Democratische Partij t.w.v. $50 miljoen. "You know, my donations were mostly for pandemic prevention. And they were looking at primary elections where there were candidates who are outspoken in favor of doing things now to prevent the next pandemic. That was the primary thing that I was supporting with those contributions." LUL NIET SAM. En je moeder Stanford Law professor Barbara Fried die oprichter is van politiek actiecomité Mind The Gap dat afgelopen Midterms $140 miljoen inzamelde voor de Democraten, deed het ook voor de volksgezondheid zeker.

    www.geenstijl.nl/5168052/deze-ultra-d...

    Kun je in het vervolg ook je bron vermelden en zoals in dit geval de link naar geen stijl er bij zetten ?
  11. forum rang 10 luchtschip 3 december 2022 08:36
    quote:

    A Mao schreef op 2 december 2022 16:24:

    Biden is niet vies van een beetje donatie….
    Sam Bankman
    over zijn donaties aan de Democratische Partij t.w.v. $50 miljoen. "You know, my donations were mostly for pandemic prevention. And they were looking at primary elections where there were candidates who are outspoken in favor of doing things now to prevent the next pandemic. That was the primary thing that I was supporting with those contributions." LUL NIET SAM. En je moeder Stanford Law professor Barbara Fried die oprichter is van politiek actiecomité Mind The Gap dat afgelopen Midterms $140 miljoen inzamelde voor de Democraten, deed het ook voor de volksgezondheid zeker.

    R www.coindesk.com/business/2022/12/01/...
    Normaal gesproken zou ik zeggen dat je helemaal mis hebt met deze beschuldiging van Joe Biden

    Maar nu ik zie dat je plagiaat pleegde en dit een artikel van geen stijl was, zal ik dat aangepast doe :

    Het door jou aangehaalde artikel van geen stijl bevat onwaarheden
    Het doet voorkomen alsof deze oplichter en beheerder van een Ponzi scheme firma FTX ( digital coins ) alleen aan de Democratische Partij doneerde

    In werkelijkheid heeft hij net zoveel aan de Republikeinen gegeven als aan de Democraten

    artikel in the Guardian :

    FTX billionaire Sam Bankman-Fried funneled dark money to Republicans
    The crypto entrepreneur was thought to be a big donor to Democrats but now acknowledges he gave equally to GOP

    Hij geeft dus nu toe dezelfde bedragen aan de Republikeinen gegeven te hebben

    “I donated to both parties. I donated about the same amount to both parties,” Bankman-Fried told the crypto commentator and citizen journalist Tiffany Fong.

    “All my Republican donations were dark,” he said, referring to political donations that are not publicly disclosed. “The reason was not for regulatory reasons, it’s because reporters freak the fuck out if you donate to Republicans. They’re all super liberal, and I didn’t want to have that fight.”

    Public data shows that some parts of Bankman-Fried’s empire gave equally to both parties. Data from OpenSecrets, a non-profit that tracks data on campaign finance and lobbying, shows FTX US, the company’s US operation, gave equally to both parties.

    But Bankman-Fried’s public donations went largely to Democrats. The FTX founder gave more than $990,000 to candidates in the last election cycle, according to OpenSecrets, and another $38.8m to outside groups. Only about $235,000 of his public political giving went toward Republican candidates

    www.theguardian.com/technology/2022/n...

    >>>Het moge duidelijk zijn dat hij en zijn bedrijven evenveel geld gaf aan de Republikeinen als aan de Democraten

    Dan is het flauw om zo venijnig uit te halen naar Joe Biden, terwijl Trump's Partij net zo veel aan donaties kreeg
    Nog afgezien van het feit dat beide partijen drijven op donaties om de hoge advertentiekosten te betalen tijdens verkiezingscampagnes
  12. [verwijderd] 3 december 2022 09:08
    VS tonen nieuwe nucleaire bommenwerper die onbemand kan vliegen

    WASHINGTON (ANP/AFP) - De Amerikaanse luchtmacht heeft vrijdag de B-21 Raider onthuld, een nieuwe geavanceerde nucleaire bommenwerper die onbemand missies kan uitvoeren, de eerste in zijn categorie.

    De B-21 is uitgerust met zogenaamde stealth-technologie, waardoor het toestel ongezien diep in vijandig gebied kan binnendringen. Aan het toestel, dat 700 miljoen dollar per stuk gaat kosten, werd jarenlang in het diepste geheim gewerkt.

    Bij een inhuldigingsceremonie bij fabrikant Northrop Grumman in Californië waren Amerikaanse topfunctionarissen aanwezig, onder wie defensieminister Lloyd Austin. "De B-21 is een bewijs van Amerika's blijvende voorsprong op het gebied van vindingrijkheid en innovatie", zei hij.

    Eerste officiële vlucht

    Northrop Grumman noemt de B-21 "de toekomst van afschrikking". Veel details blijven geheim, maar het toestel zou een aanzienlijke verbetering op de andere bommenwerpers van de Amerikaanse luchtmacht zijn. Toekomstige wapensystemen zouden makkelijk ingepast kunnen worden in de "open systeemarchitectuur" van het vliegtuig. Volgend jaar zou de eerste officiële vlucht van het toestel plaatsvinden, de luchtmacht beoogt er honderd van in te slaan.

    De presentatie van de nieuwe bommenwerper komt er op een moment van verhoogde spanning met Rusland. Ook houden Amerikaanse militaire planners rekening met een mogelijke invasie van Taiwan door China. Een recent rapport van het Pentagon stelt dat China zijn aantal kernkoppen heeft verdubbeld, veel sneller dan de VS verwachtten.

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/v...
  13. forum rang 6 A Mao 3 december 2022 10:13
    quote:

    luchtschip schreef op 3 december 2022 08:36:

    [...]

    Normaal gesproken zou ik zeggen dat je helemaal mis hebt met deze beschuldiging van Joe Biden

    Maar nu ik zie dat je plagiaat pleegde en dit een artikel van geen stijl was, zal ik dat aangepast doe :

    Het door jou aangehaalde artikel van geen stijl bevat onwaarheden
    Het doet voorkomen alsof deze oplichter en beheerder van een Ponzi scheme firma FTX ( digital coins ) alleen aan de Democratische Partij doneerde

    In werkelijkheid heeft hij net zoveel aan de Republikeinen gegeven als aan de Democraten

    artikel in the Guardian :

    FTX billionaire Sam Bankman-Fried funneled dark money to Republicans
    The crypto entrepreneur was thought to be a big donor to Democrats but now acknowledges he gave equally to GOP

    Hij geeft dus nu toe dezelfde bedragen aan de Republikeinen gegeven te hebben

    “I donated to both parties. I donated about the same amount to both parties,” Bankman-Fried told the crypto commentator and citizen journalist Tiffany Fong.

    “All my Republican donations were dark,” he said, referring to political donations that are not publicly disclosed. “The reason was not for regulatory reasons, it’s because reporters freak the fuck out if you donate to Republicans. They’re all super liberal, and I didn’t want to have that fight.”

    Public data shows that some parts of Bankman-Fried’s empire gave equally to both parties. Data from OpenSecrets, a non-profit that tracks data on campaign finance and lobbying, shows FTX US, the company’s US operation, gave equally to both parties.

    But Bankman-Fried’s public donations went largely to Democrats. The FTX founder gave more than $990,000 to candidates in the last election cycle, according to OpenSecrets, and another $38.8m to outside groups. Only about $235,000 of his public political giving went toward Republican candidates

    www.theguardian.com/technology/2022/n...

    >>>Het moge duidelijk zijn dat hij en zijn bedrijven evenveel geld gaf aan de Republikeinen als aan de Democraten

    Dan is het flauw om zo venijnig uit te halen naar Joe Biden, terwijl Trump's Partij net zo veel aan donaties kreeg
    Nog afgezien van het feit dat beide partijen drijven op donaties om de hoge advertentiekosten te betalen tijdens verkiezingscampagnes
    Ere wie ere toekomt LS,
    Goed weerlegd , zonder gescheld of andere verwijzingen, chapeau.
    Je kan het blijkbaar wel als de pet goedstaat , duimpje omhoog van me.
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 3 december 2022 12:38
    Tweet
    Nieuwe Tweets bekijken
    Gesprek
    The Post Millennial
    @TPostMillennial
    Officieel
    .@RealJamesWoods
    tells Tucker Carlson that he will be suing the DNC following the bombshell revelations regarding Twitter’s suppression of the Hunter Biden laptop story.

    thepostmillennial.com/breaking-twitte...
  15. forum rang 10 luchtschip 3 december 2022 12:57
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 3 december 2022 12:38:

    Tweet
    Nieuwe Tweets bekijken
    Gesprek
    The Post Millennial
    @TPostMillennial
    Officieel
    .@RealJamesWoods
    tells Tucker Carlson that he will be suing the DNC following the bombshell revelations regarding Twitter’s suppression of the Hunter Biden laptop story.

    thepostmillennial.com/breaking-twitte...
    Onzin en toneelspel

    Twitter personeel, uit de tijd van voor dat Elon Musk overnam, heeft de verhalen over de laptop van geblokkeerd

    Dat is het enige wat hierin staat
    Daar is Twitter voor verantwoordelijk en heeft het DNC ( Democratic National Committee ) niets mee van doen

    Hoe kunnen ze de DNC aanklagen ?
    Zij zullen zeggen dat is niet door ons beslist en dan moet U bij Twitter zijn en het bedrijf beschuldigen, want die heeft berichtgeving op twitteraccounts over de laptop van Hunter Biden geblokkeerd

    Het staat toch duidelijk in het artikel wat je erbij plaatst :

    "The decision was made at the highest levels of the company, but without the knowledge of CEO Jack Dorsey, with former head of legal, policy and trust ( dus een twitter medewerker ) Vijaya Gadde playing a key role," reported journalist Matt Taibbi.

    thepostmillennial.com/breaking-twitte...
  16. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 december 2022 09:02
    8 dec. 2022 08:19
    Amerikaans parlement zet stap naar hoogste defensiebudget ooit

    Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft wetgeving goedgekeurd die de weg vrijmaakt voor een defensiebudget voor 2023 van 858 miljard dollar (812,4 miljard euro). Dat recordbedrag is 45 miljard dollar (42,6 miljard euro) hoger dan wat president Joe Biden had voorgesteld. De wet moet nog door de Senaat worden goedgekeurd voordat Biden hem kan ondertekenen.
    Hoewel de twee grote Amerikaanse partijen het vaak oneens zijn met elkaar, vindt men doorgaans over het defensiebudget eenvoudig overeenstemming. Zo ook nu: het tot eind dit jaar nog door de Democraten geleide Huis stemde in grote meerderheid voor, waardoor de vereiste tweederdemeerderheid eenvoudig werd behaald. De verwachting is dat in de Senaat hetzelfde gebeurt.
    De nieuwe defensiebegroting is, mede als gevolg van verwachte extra uitgaven in verband met de oorlog in Oekraïne, aanzienlijk hoger dan die voor 2022. Voor dit jaar autoriseerde het Congres defensie-uitgaven ter waarde van 768 miljard dollar (727,3 miljard euro).
6.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 281 282 283 284 285 ... 318 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,29 +0,78%
EUR/USD 1,0675 +0,21%
FTSE 100 8.060,53 +0,46%
Germany40^ 17.985,70 +0,70%
Gold spot 2.307,33 -0,86%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+28,07%
ALLFUN...
+4,35%
PROSUS
+4,32%
Accsys
+3,10%
Philip...
+2,49%

Dalers

RANDST...
-5,40%
Akzo N...
-5,02%
NSI
-3,23%
B&S Gr...
-1,83%
Arcelo...
-0,95%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links