Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ONWARD MEDICAL BRU:ONWD.BL, NL0015000HT4

  • 5,080 19 apr 2024 17:36
  • -0,240 (-4,51%) Dagrange 4,960 - 5,260
  • 87.021 Gem. (3M) 138,1K

Forum Onward Medical geopend

1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 62 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Cybertom 2 oktober 2022 15:29
    Je ziet vaak als grote jongens instappen, dat dit gebeurt via het uitgeven van extra aandelen. Dat zie ik hier ook gebeuren wanneer de financiering niet voldoende blijkt. Zij kunnen vaak kopen met korting op de prijs die wij wel moeten betalen op de beurs. Een belang opbouwen bij Onward via de markt is onmogelijk met deze spread. De koers zal dan veel te hard stijgen.
  2. Anna991 2 oktober 2022 22:26
    quote:

    Cybertom schreef op 2 oktober 2022 15:29:

    Je ziet vaak als grote jongens instappen, dat dit gebeurt via het uitgeven van extra aandelen. Dat zie ik hier ook gebeuren wanneer de financiering niet voldoende blijkt. Zij kunnen vaak kopen met korting op de prijs die wij wel moeten betalen op de beurs. Een belang opbouwen bij Onward via de markt is onmogelijk met deze spread. De koers zal dan veel te hard stijgen.
    Dank voor je antwoord!
  3. forum rang 10 voda 5 oktober 2022 07:49
    Studieresultaten Onward bevestigen haalbaarheid thuisbehandeling dwarslaesie
    Met topline resultaten van LIFT Home-studie.

    (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft positieve resultaten met de LIFT Home-studie gepresenteerd. Dit liet het bedrijf met noteringen in Amsterdam en Brussel woensdagochtend weten.

    De studie toont de veiligheid en haalbaarheid van ARC-EX-therapie bij thuisbehandeling van mensen met een dwarslaesie aan, aldus Onward.

    Zeventien mensen werden in de studie ingeschreven in vijf toonaangevende onderzoekscentra voor dwarslaesie in de Verenigde Staten.

    De deelnemers oefenden drie keer per week gedurende een periode van een maand op activiteiten uit het dagelijks leven. Ongeveer 97 procent van deze sessies werd voltooid zonder gebruiksproblemen, wat de haalbaarheid van een thuisbehandeling bevestigt.

    "We verwachten dat we eerst in klinieken zullen starten, maar naarmate de gemeenschap meer ervaring krijgt met de ARC-EX-therapie, verwachten we dat veel patiënten deze technologie ook thuis zullen willen gebruiken", aldus CEO Dave Marver in een toelichting.

    Onward is van plan de studieresultaten te bespreken met de regelgevende instanties om het juiste goedkeuringstraject voor thuisgebruik te bepalen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  4. Anna991 5 oktober 2022 08:05
    Dit is besproken op 27 sept bij de halfjaar cijfers:

    “Volgende stappen zijn:
    - Veiligheid testen van thuisgebruik van Onward’s ARC IM / EX.
    - Goedkeuring verkrijgen van FDA voor commercialisatie, het beschikbaar maken van de ARC im en ARC ex voor patiënten”

    Stap 1 is dus afgetikt!

    Vandaag staat Onward ook op Investors Day in Genève.
  5. Bonsjoer 5 oktober 2022 15:45
    [quote alias=Zwaluwe/Dongen id=14442843 date=202210050936]
    [...]
    en voorlopig -nog- toenemende verliezen;
    [/quote

    Nog geen jaar geleden zijn ze voor ik meen € 12,74 naar de beurs gegaan., tot dusverre zijn het geen luchtkastelen gebleken die ze beloofden, integendeel. , ook de cashburn is zoals voorzien, dus ja, ik vind de halvering van de koers zoals die nu op de borden staat vrij bizar.
  6. Renno54 19 oktober 2022 20:18
    Zoetjes aan lopen we alweer naar het eind van het jaar, begin volgend jaar. Verwacht dat in december, januari de aanvraag goedkeuring voor commercialisatie U.S.A de deur uitgaat. Maar ook als het nog een maandje langer duurt is geen probleem. Dat zal de koers een boost geven. Nog even geduld.
  7. forum rang 10 voda 8 november 2022 07:55
    Onward heeft 70 miljoen euro in kas

    Belangrijke studiedata voor eind dit jaar voorzien.

    (ABM FN) Onward heeft aan het einde van het derde kwartaal nog 70 miljoen euro in kas en daarmee genoeg middelen om tot eind 2024 door te kunnen gaan. Dit bleek dinsdag uit de cijfers van het bedrijf.

    "Met veel trots kunnen we aankondigen dat we twee bijkomende FDA Breakthrough Device Designations hebben ontvangen, die het baanbrekende karakter van ons werk valideren en een gestroomlijnd goedkeuringsproces bieden voor deze belangrijke therapieën", aldus CEO Dave Marver in een toelichting.

    De topman kijkt al uit naar nieuwe mijlpalen, waaronder de verwachte vrijgave van tussentijdse gegevens uit lopende haalbaarheidsstudies in verband met bloeddruk.

    Onward verwacht de vrijgave van tussentijdse klinische data van van STIMO-HEMO en HemON studies voor eind dit jaar.

    Onward kondigde ook plannen aan om in de VS en de EU binnen zes maanden registratieaanvragen in te dienen met het oog op de commercialisering van ARC-EX voor de verbetering van de sterkte en functie van de bovenste ledematen bij patiënten met ruggenmergletsel. Als alles volgens plan verloopt, worden deze vergunningen in de tweede helft van 2023 verwacht.

    Door: ABM Financial News.

    pers@abmfn.be

    Redactie: +32(0)78 486 481
  8. forum rang 10 voda 8 november 2022 10:01
    Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel Onward licht

    Koersdoel naar 14,10 euro.

    (ABM FN) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor Onward Medical licht verlaagd van 14,50 naar 14,10 euro bij een ongewijzigd koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van analist David Seynnaeve.

    Weinig verrassende cijfers, vatte de analist de kwartaalupdate van het bedrijf samen. Onward heeft genoeg financiële middelen om tot eind 2024 door te kunnen gaan.

    Wel voorziet Seynnaeve dat Onward vertraging zal oplopen bij het indienen van registratieaanvragen in de Verenigde Staten en Europa, hoewel de lancering van ARC-EX nog steeds voor de tweede helft van volgend jaar gepland staat.

    Het koersdoel werd iets verlaagd op basis van deze verwachte vertraging. Maar aangezien het nieuwe koersdoel nog altijd een sterk opwaarts potentieel biedt, blijft het aandeel koopwaardig, vindt de analist.

    Het aandeel Onward steeg dinsdagochtend 10 procent tot 6,60 euro.

    Door: ABM Financial News.

    pers@abmfn.be

    Redactie: +32(0)78 486 481
1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 62 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links