Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.472 Posts
Pagina: «« 1 ... 3081 3082 3083 3084 3085 ... 3524 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 29 september 2022 21:08
    Trump verzocht het Marine schip John McCain uit zijn zicht te houden bij zijn bezoek aan Japan in 2019
    De President wil zijn marine schip niet zien in een buitenlandse haven
    Het marine personeel en de leiding was ontgoochelt door dit absurde verzoek

    John McCain was de Republikeinse Senator, die Trump voorstel om ObamaCare ( een goede gezondheidsverzekering voor alle mensen ) teniet te doen, heeft verworpen
    McCain is 25 8 2018 overleden
    Marineschip John McCain is vernoemd naar de opa, vader en in juli 2018 ook ( klein ) zoon John McCain

    en.wikipedia.org/wiki/USS_John_S._McC...

    White House requested USS John McCain be "out of sight" during Trump’s Japan visit

    Former President Donald Trump’s White House asked the US Navy to hide a warship named after John McCain on his 2019 visit to Japan, stunning naval officials, newly disclosed government documents confirm.

    twitter.com/i/events/1575543673630167064
  2. forum rang 9 gnocchi. 30 september 2022 00:15

    [BREAKING] Ginni Thomas herhaalt valse verkiezingsfraudeclaims in commissievergadering van 6 januari
    Door Tara Dublin / 29 september 2022.

    Link Engels.
    hillreporter.com/breaking-ginni-thoma...

    Virginia "Ginni" Thomas, de vrouw van rechter Clarence Thomas van het Hooggerechtshof, bleef bij de valse bewering dat de verkiezingen van 2020 frauduleus waren tijdens een interview donderdag met de House Select Committee van 6 januari zei de voorzitter van het panel.

    "Het is een werk in uitvoering," vertelde Rep. Bennie Thompson (D-MS) aan verslaggevers na afloop van het meer dan vier uur durende interview. "Op dit moment zijn we blij dat ze is gekomen."

    De commissie was al maanden op zoek naar een interview met Thomas in hun poging om meer te weten te komen over haar rol in pogingen om Donald Trump te helpen zijn verkiezingsnederlaag ongedaan te maken. De toegewijde Trump-aanhanger sms'te met Witte Huis stafchef Mark Meadows en nam in de weken na de verkiezingen contact op met wetgevers in Arizona en Wisconsin.

    Thomas beantwoordde enkele vragen van congresonderzoekers donderdag terwijl ze zichzelf probeerde af te schilderen als een van de vele Amerikanen die nog steeds geloven in de ongegronde bewering dat de verkiezingen van 2020 zijn gestolen.

    De getuigenis van Thomas was een van de laatst overgebleven voor de commissie als het kijkt naar de voltooiing van haar werk om haar rapport af te ronden. Het panel heeft al meer dan 1.000 getuigen geïnterviewd en een deel van die videoverklaring getoond in zijn acht hoorzittingen in de zomer. De voor woensdag geplande televisiezitting moest worden uitgesteld omdat orkaan Ian reisproblemen veroorzaakte voor potentiële live getuigen.

    Thomas heeft herhaaldelijk volgehouden dat haar politieke activiteiten geen belangenconflict vormen met het werk van haar man. Ze is openlijk kritisch geweest over het werk van de commissie, en ondertekende onder meer een brief aan de Republikeinen van het Huis waarin ze opriep tot het royeren van Reps. Liz Cheney van Wyoming en Adam Kinzinger van Illinois uit de GOP-conferentie te zetten omdat ze lid zijn geworden van de commissie van 6 januari.

    [Dit is een verhaal in ontwikkeling, kom terug voor updates].

    www.youtube.com/watch?v=gqy9Zbhs8lM
  3. forum rang 9 gnocchi. 30 september 2022 09:32
    Je gaat over je nek als je dat lachende arrogante gezicht van haar ziet op de video, de vrouw van een van de hoogste rechters van Amerika. En dan zeggen dat de presidentschap van Donald gestolen is. Zij had natuurlijk gehoop zoals velen loyalisten van de Don in zijn evt 2e termijn een machtige topbaan te krijgen. Haar man was de enigste rechter die tegen het onderzoek van een staatsgreep was waar zijn vrouw een rol in speelde.

    Ginni Thomas was een 'shill' (stroman) voor haar man in J6-getuigenis: ex-aanklager
    Bob Brigham
    29 september 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/ginni-thomas-j6-2658...

    De vraag naar motivatie werd vrijdag opgeworpen na de lang gezochte getuigenis van Ginni Thomas, de echtgenoot van rechter Clarence Thomas van het Hooggerechtshof, voor de House Select Committee Investigating the Jan. 6 Attack on the U.S. Capitol.

    MSNBC's Stephanie Ruhle meldde dat voorzitter Benny Thompson zei dat Ginni Thomas vasthoudt aan haar misplaatste bewering dat de verkiezingen van 2020 zijn gestolen.

    "We gaan een stap verder, het is niet misleid, het is een regelrechte leugen," verklaarde Ruhle.

    Voor de analyse interviewde Ruhle de voormalige federale aanklager Glenn Kirschner.

    "Glenn, wat hoopte de commissie te horen van Ginni Thomas?" vroeg Ruhle. "We weten allebei dat ze niets ging zeggen."

    "Nee, ze was niet geïnteresseerd in openhartigheid," antwoordde Kirschner.

    "Ik denk dat het eigenlijk slechter uitpakte dan we hadden verwacht, omdat ze voor een deel een soort stroman was voor haar man en dingen zei die we nooit van rechter Thomas zouden horen omdat hij niet zal worden gevraagd om te getuigen," legde hij uit. "Dus kon ze zeggen wat ze wilde over dat we nooit zaken bespreken en dat we echt niet over verkiezingsfraude spraken en als mensen dat geloven, nou, dan zijn er een aantal bruggen te koop."

    "Toen bleef ze ook bij de grote leugen," voegde hij eraan toe.

    Bekijk hieronder of via deze link:

    www.youtube.com/watch?v=LYlVx8GjE_0

  4. forum rang 8 closer 30 september 2022 12:00
    quote:

    gnocchi. schreef op 30 september 2022 09:35:

    En hier nog een rechter die openlijk op de hand van de Don is.

    www.rawstory.com/trump-judge-aileen-c...
    Dit verdient wel iets meer aandacht…

    - - - - - - - - - -

    Judge rules Trump lawyers don’t have to clarify Mar-a-Lago document claims

    Special master Raymond Dearie had told Donald Trump’s attorneys to address whether documents were, as Trump has claimed, planted or declassified

    By Perry Stein, September 29, 2022 at 5:36 p.m. EDT

    Judge Aileen M. Cannon told Donald Trump’s lawyers Thursday that they did not need to comply with an order from special master Raymond J. Dearie and state in a court filing whether they believe FBI agents lied about documents seized from the former president’s Florida residence.

    Thursday’s ruling was the first clash between Cannon, a Trump appointee who has generally shown the former president deference in litigation over the Mar-a-Lago investigation, and Dearie, a federal judge she appointed as an outside expert in the case, who appears to be far more skeptical of Trump.

    After Trump’s lawyers requested a special master, Cannon chose Dearie to review approximately 11,000 documents seized Aug. 8 from Trump’s Mar-a-Lago Club and residence and determine whether any should be shielded from investigators because of attorney-client or executive privilege.

    An appeals court separately overruled Cannon’s decision that about 100 additional documents that the government says are classified — some of them top-secret — should be part of Dearie’s review.

    Dearie last week told the former president’s legal team that it couldn’t suggest in court filings that the government’s description of the seized documents — including whether they were classified — was inaccurate without providing any evidence. He ordered them to submit to the court by Oct. 7 any specific inaccuracies they saw in the government’s inventory list of seized items.

    It would have been a key test of Trump’s legal strategy, as his lawyers decided whether to back up Trump’s controversial public claims that the FBI planted items at his residence and that he had declassified all the classified documents before leaving office — or whether they would take a more conciliatory approach.

    But according to Cannon, who has the authority to overrule Dearie’s orders, such a decision is not required right now.
    “There shall be no separate requirement on Plaintiff at this stage, prior to the review of any of the Seized Materials, to lodge ex ante final objections to the accuracy of Defendant’s Inventory, its descriptions, or its content,” Cannon wrote.

    The Justice Department could appeal.

    Verder lezen: www.washingtonpost.com/national-secur...
  5. forum rang 9 gnocchi. 30 september 2022 12:56
    Deskundigen hekelen de laatste pro-Trump uitspraak van rechter Cannon: 'Hilarisch, corrupt, schaamteloos en overduidelijk'
    Bob Brigham
    29 september 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/aileen-cannon-scandal/

    De door Trump benoemde rechter Aileen Cannon zorgde donderdag opnieuw voor controverse na een uitspraak voor de advocaten van Donald Trump over een case management plan voor Special Master Raymond Dearie.

    Dearie had Trump een deadline van 30 september gegeven om te bevestigen wat er in Mar-a-Lago in beslag was genomen, maar Cannon overrulede de speciale meester die zij had aangesteld en zei dat de voormalige president eerst de kans zou krijgen om de in beslag genomen documenten, die mogelijk 200.000 pagina's omvatten, te bekijken.

    Dat was niet de enige manier waarop ze de zaak vertraagde. Ze stelde een nieuwe deadline van 5 oktober om een document review vendor af te ronden, een stap waarvan Dearie had gehoopt dat het slechts één of twee dagen zou duren.

    Juristen waren opnieuw verbijsterd door rechter Cannon.

    "Oei," schreef voormalig Mueller-aanklager Andrew Weissmann. "Rechter Cannon sleutelt slecht aan (en met typefouten) de scheduling order van rechter Dearie, waardoor Trump wordt ontheven van de verplichting om te zeggen of er docs zijn geplant, ook al had ze een duidelijke inventarisatie gewild van wat er is gevonden."

    "Ze is zo'n schande," voegde Weissmann eraan toe.

    "Het lijkt erop dat zelf neergeslagen worden door het 11e circuit rechter Cannon niet voorzichtiger heeft gemaakt," schreef Loyola Law Prof. Jessica Levinson.

    Nationaal veiligheidsverslaggever Marcy Wheeler schreef: "Heilige hel, deze vrouw schaamt zich niet."

    "Cannon springt in feite op en neer op een schaal die haar Special Master geacht wordt nog steeds te bezitten," zei Wheeler. "Het is hilarisch, corrupt, schaamteloos en overduidelijk."

    "Dit is een kleine overwinning voor het team van Trump, want nu hoeven ze hun dubieuze beweringen dat de FBI bewijsmateriaal heeft geplant in wezen niet te ontkennen," schreef voormalig federaal aanklager Renato Mariotti. "Maar dit verandert niets aan de moeilijke positie waarin Trump zich bevindt. Hij moet nog steeds een standpunt innemen over elk in beslag genomen document."
  6. forum rang 9 gnocchi. 30 september 2022 16:56
    Je zou bijna denken dat een corrupte rechter in Amerika machtiger is als een president.

    'De naam van het spel is vertraging': Jurist beschuldigt rechter Cannon ervan 'elke bal in het voordeel van Trump te roepen'
    Tom Boggioni
    30 september 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-2658365...

    In reactie op het nieuws dat rechter Aileen Cannon opnieuw heeft ingegrepen ten behoeve van Donald Trump door het werk van special master Raymond Dearie te vertragen, beschuldigde voormalig U.S. Attorney Joyce Vance de rechter ervan de voormalige president te helpen met zijn juridische vertragingsspel.

    Op donderdag meldde NBC dat de door Trump aangestelde Cannon oordeelde dat de voormalige president geen beëdigde verklaring hoeft af te leggen waarin hij moet aangeven welke documenten de FBI volgens hem bijna twee maanden geleden in zijn Mar-a-Lago resort heeft neergelegd bij het zoeken naar gestolen overheidsdocumenten.

    Sinds de huiszoeking op bevel van het ministerie van Justitie heeft Trump afwisselend beweerd dat hij alle documenten heeft gedeclassificeerd en tegelijkertijd zijn aanhangers verteld dat hij erin wordt geluisd.

    Toen special master Dearie de advocaten van Trump een deadline gaf om documentatie te verschaffen die de bewering van Trump moest staven, sprong Cannon, die Dearie koos op aanbeveling van Trumps juridische team, in de strijd en deed een uitspraak die de procedure zal vertragen.

    Volgens NBC: "De beslissing van U.S. District Judge Aileen Cannon herroept in feite een richtlijn van de speciale meester die zij benoemde om het bewijsmateriaal te herzien dat de FBI in beslag nam tijdens de huiszoeking op 8 augustus. De speciale meester, Raymond J. Dearie, rechter in New York, beval vorige week het team van Trump om een "verklaring of beëdigde verklaring" in te dienen over de vraag of iets op de lijst van de FBI van voorwerpen die uit Trump's Mar-a-Lago landgoed in Palm Beach waren verwijderd, niet "in beslag genomen uit de woning" waren, wat betekent dat voorwerpen daar door iemand anders waren neergelegd."

    Op Twitter plaatste Vance een link naar het rapport en voegde eraan toe: "Als rechter Cannon elke bal in het voordeel van Trump blijft noemen, weet ik niet zeker waarom ze het nodig vond om een speciale meester aan te stellen om de documenten te herzien die de overheid in beslag heeft genomen in Mar-a-Lago."

    Ze vervolgde toen: "Geen echte verrassingen hier. De naam van het spel is vertraging. Rechter Cannon ging in tegen het gestroomlijnde schema van rechter Dearie en hielp Trump met zijn gebruikelijke vertragingsspel in rechtszaken. Dat betekent dat het eind december kan worden voordat DOJ documenten kan gebruiken die het heeft teruggevonden in Mar-a-Lago."

    Vervolgens maakte ze de rechter te schande door te schrijven: "Rechter Dearie zei tegen de advocaten van Trump: "[mijn] visie is, je kunt niet je cake hebben en er ook nog van eten". Maar blijkbaar geldt dat niet voor rechter Cannon."

  7. forum rang 9 gnocchi. 30 september 2022 17:02

    "Ze zit er tot haar nek in": Morning Joe ontrafelt 'demente' Ginni Thomas' rol in 6 januari 'coup'.
    Travis Gettys
    30 september 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/ginni-thomas-jan-6-2...

    Panelleden op MSNBC's "Morning Joe" hekelden Ginni Thomas voor het trots bevestigen van haar geloof in de verkiezingsleugens van Donald Trump tijdens de getuigenis voor de commissie van 6 januari.

    De vrouw van U.S. Supreme Court Justice Clarence Thomas getuigde voor de House select committee, waarvan voorzitter Bennie Thompson (D-MS) onthulde dat ze nog steeds gelooft dat de 2020 verkiezingen van Trump zijn gestolen, en ze kwam lachend uit het interview met wetgevers.

    "Thomas werd voor het eerst onder de loep genomen omdat ze tekstberichten stuurde naar Mark Meadows die de toenmalige president Trump aanmoedigde de verkiezingen van 2020 niet toe te geven," zei co-host Mika Brzezinski. "In haar openingsverklaring aan de commissie gisteren, zei ze dat haar man, rechter Thomas, was, citaat, "volledig onbewust van mijn teksten met Mark Meadows totdat deze commissie ze lekte naar de pers. Haar advocaat gaf gisteren ook een verklaring uit waarin stond dat haar activiteiten met betrekking tot de verkiezingen van 2020, citaat, 'minimaal' waren."

    "Alleen al het feit dat ze nog steeds een verkiezingsontkenner is, is verbijsterend voor mij," voegde Brzezinski eraan toe. "Het tart elke rechterlijke uitspraak. Eerlijk gezegd tart het de logica op dit punt."

    Co-host Willie Geist was het ermee eens en zei dat hij zich zorgen maakte over haar houding nadat ze tegenover het selecte comité haar geloof in de verkiezingsleugens van Trump had bevestigd.

    "We hebben enige nederigheid gezien van andere mensen die voor dat panel zijn geroepen en zich realiseren dat nu de schroeven worden aangedraaid, het tijd is om toe te geven wat waar is, dat Joe Biden de presidentsverkiezingen van 2020 heeft gewonnen," zei Geist. "Niet zij, in feite, kwam trots glimlachend uit de lange depositie en trots op haar standpunt daarover."

    Thomas speelde een sleutelrol in het verbinden van verschillende deelnemers aan de couppoging met elkaar, zei Geist, en haar betrokkenheid roept vragen op over de vraag of haar man zich zou moeten terugtrekken van zaken die verband houden met de verkiezingen van 2020.

    "Als je me een paar jaar geleden had gevraagd naar Ginni Thomas," zei Washington Post-columnist Eugene Robinson, "zou ik gezegd hebben dat ze een extreem-rechtse Republikeinse activiste is, maar ik zou het daarbij gelaten hebben. Nu lijkt ze gewoon deel uit te maken van de demente rand, echt, gewoon zo ver daarbuiten dat ze de realiteit niet meer ziet. Het idee, weet je, ze is de vrouw van een Hoge Raad rechter, het idee dat iemand zo dicht bij de top van de rechterlijke macht in dit land niet gelooft in ons rechtssysteem, niet gelooft in de resultaten van meer dan 60, weet je, rechtszaken, of meer dan 60 rechters kijken naar deze vraag van, alsof er een vraag over de 2020-verkiezingen en zeggen, nee, dit is onzin. Dit is belachelijk. Geen van deze beweringen is waar, en ze verwerpt dat allemaal. Dat het irrationeel is, is geen sterk genoeg woord ervoor. Ik blijf terugkomen op dement. Het slaat gewoon nergens op."

    Jonathan Lemire, de chef van het Witte Huis-bureau van Politico, toonde zich verontrust dat Thomas blijft beweren dat president Joe Biden niet naar behoren was gekozen.

    "Ze zegt dit nu nog steeds, en laten we niet vergeten, dit is niet alleen haar uitspraak van gisteren, op 6 januari, dit is niet alleen haar sms'je met Mark Meadows dat ze de strijd moet voortzetten," zei Lemire. "Ze werkte samen met staatswetgevers, duwde twee verschillende staten, Wisconsin en Arizona, om alternatieve valse kiesmannen te plaatsen om te proberen de overwinning van Joe Biden ongedaan te maken. Ze zit er tot aan haar nek in, en Clarence Thomas, rechter bij het Hooggerechtshof, ik weet dat ze beweert dat er een muur is tussen hen beiden, en ze spreken niet over dit soort dingen. Laten we niet vergeten dat hij de enige afwijkende stem was in de zaak Trump over het bewaren van de documenten in Mar-a-Lago, en veel wetgevers, Democraten, hebben hem opgeroepen zich terug te trekken voor Trump-gerelateerde zaken. Het is moeilijk om niet echt bezorgd te zijn over de implicaties van de overtuigingen van Ginni Thomas."

    Bekijk hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=QmRcMM-SeFc
  8. forum rang 10 luchtschip 1 oktober 2022 01:12
    De verkiezingen komen eraan : de Midterms van November 2022

    Dus de nieuwszenders van de Republikeinen waarschuwen weer met angstaanjagende beelden op zogenaamde "Caravans" die onderweg zijn

    De vluchtelingen uit Zuid Amerika zijn in grote getale onderweg melden Fox News en NewsMax tegelijkertijd

    foto :

    pbs.twimg.com/media/Fd7kWLPWABo9WIA?f...

    twitter.com/briantylercohen/status/15...

    En Biden en de Democraten doen helemaal niets
    Stem GOP, stem op de Republikeinen

    Bij iedere verkiezing deze drama show over een niet bestaande vluchtelingen stroom en na de verkiezingen hoor je ze er niet meer over
  9. forum rang 10 luchtschip 1 oktober 2022 01:50
    Over de Trump Cult gesproken

    checking in on cult TV :

    "Trump is the definition of a leader"

    pbs.twimg.com/media/FdylqdJVUAEZAGq?f...

    in de reacties een aantal memes, die Trump geestig op de korrel nemen

    twitter.com/atrupar/status/1575316150...

    scroll naar boven

    twitter.com/BrianWCooley/status/15755...
  10. forum rang 9 gnocchi. 1 oktober 2022 13:08
    Ik denk dat de advocaat Christina Bobb in vertrouwen Donalds woord geloofd heeft met dat er geen documenten meer in Mar a Largo aanwezig zijn. Hij heeft vermoedelijk tegen haar gelogen. Misschien gooit ze de Don onder de bus, of anders is haar carrière naar de bliksem.

    Donald Trump lijkt Mitch McConnell's leven te bedreigen in compleet psychotische inzinking
    Bill Palmer | 10:07 pm EDT 30 september 2022.

    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Op vrijdag meldde de Washington Post dat Donald Trump's advocaat Christina Bobb bereid is samen te werken met het DOJ met betrekking tot de brief die zij eerder ondertekende waarin ten onrechte werd verklaard dat er geen geheime documenten in Trump's huis waren. Als dit juist is en Bobb gaat door met haar medewerking, zal dit ervoor zorgen dat Trump op zijn minst wordt veroordeeld voor obstructie van de rechtsgang. Misschien is dit wat Trump vrijdagavond deed ontploffen, in misschien wel zijn meest gestoorde - en gewelddadige - inzinking tot nu toe.

    In een bericht op zijn eigen sociale media netwerk dat klinkt alsof het onmogelijk echt kan zijn, maar toch echt is, legde Donald Trump het af tegen zijn voormalige bondgenoot Mitch McConnell, voordat hij vroeg of McConnell "bereid is het land met hem mee naar beneden te nemen". Toen voegde Trump eraan toe dat McConnell "een DOODSWENS heeft."

    Wacht, bedreigde Trump zojuist Mitch McConnell's leven? Het lijkt zo te lezen. Aangezien McConnell een Amerikaanse senator is, is dit misschien zelfs een zaak voor de geheime dienst. In ieder geval is Trump hier niet goed wijs; voor zover we weten kunnen dit soort bedreigingen uiteindelijk een rol spelen in zijn strafproces. Ze laten zien dat Trump, nadat hij met zijn woorden de aanslag op het Capitool van 6 januari had uitgelokt, is blijven proberen tot geweld aan te zetten in plaats van te leren van 6 januari.

    Trump heeft toen een racistische opmerking gemaakt over McConnells vrouw Eliane Chao, die zo smerig is dat we hem hier niet zullen herhalen. Maar het volstaat te zeggen dat dit misschien wel Trump's meest overdreven gestoorde inzinking tot nu toe is. Iets heeft hem duidelijk in paniek gebracht, of het nu het bericht is dat zijn advocaat misschien tegen hem meewerkt, of iets anders, en Trump vreest duidelijk dat hij binnenkort wordt aangeklaagd.
  11. forum rang 9 gnocchi. 1 oktober 2022 13:14

    DOJ gaat in beroep tegen rechter Cannon's special master in Trump-documentenzaak: rapport
    Matthew Chapman
    30 september 2022.

    www.rawstory.com/doj-aileen-cannon-sp...

    Op vrijdag meldde POLITICO's Kyle Cheney dat Justitie in beroep gaat tegen het bevel van de door Trump benoemde rechter Aileen Cannon om een speciale meester de documenten te laten beoordelen die zijn verkregen bij de huiszoeking in de Mar-a-Lago country club van voormalig president Donald Trump in Palm Beach, Florida.

    De DOJ ging al in beroep bij het Eleventh Circuit voor, en won, een smalle carve-out van de 100 documenten die officieel gemarkeerd zijn als geclassificeerd van het bevel van Cannon, waardoor die documenten zijn vrijgesteld van de speciale meester beoordeling. In een nieuw verzoekschrift stellen zij echter dat de ruimere herziening door de speciale meester nog steeds een belangrijk strafrechtelijk onderzoek belemmert.

    "Een versneld beroep zou het belang van justitie dienen," aldus het dossier. "Op basis van de bevelen van de rechtbank tot nu toe, heeft de regering geen toegang tot al het materiaal behalve dat met rubriceringsmarkeringen dat in augustus op grond van een wettig huiszoekingsbevel is teruggevonden - en dat kan zo blijven tot half december of later."

    Dit bevel, aldus het DOJ, betekent dat "de regering niet in staat is om documenten te onderzoeken die vermengd waren met materialen met rubriceringsmarkeringen, met inbegrip van documenten die licht kunnen werpen op, bijvoorbeeld, hoe de materialen met rubriceringsmarkeringen werden overgebracht naar de woning van de eiser, hoe ze werden opgeslagen, en wie er toegang toe heeft gehad". Deze documenten, voegde het dossier eraan toe, kunnen ook bewijs onthullen van misdaden die niets te maken hebben met geheime informatie, zoals obstructie en verwijdering van overheidsdocumenten.

    Volgens Cheney hebben de aanklagers dit beroep besproken met de advocaat van Trump, Christopher M. Kise, die heeft gezegd dat de voormalige president zich verzet tegen de door het DOJ gevraagde maatregelen.

    Cannon is onder vuur komen te liggen voor een reeks van zeer partijdige beslissingen, waaronder een die een verzoek van de special master, Senior Judge Raymond Dearie uit Brooklyn, voor Trump's juridische team om te certificeren dat de inventaris van de FBI van eigendommen in beslag genomen op grond van het huiszoekingsbevel juist is.
  12. forum rang 9 gnocchi. 1 oktober 2022 13:26
    'Hij heeft een doodswens': Trump gaat tekeer tegen McConnell en zijn 'China loving wife' in nieuwe Truth Social rant
    Bob Brigham
    30 september 2022.

    www.rawstory.com/trump-mcconnell-elai...

    Voormalig president Donald Trump haalde vrijdagavond uit naar Senaat GOP-leider Mitch McConnell nadat president Joe Biden een wetsvoorstel had ondertekend om te voorkomen dat de regering van de Verenigde Staten om middernacht zou worden gesloten.

    Het wetsvoorstel werd donderdag door de Senaat aangenomen met 72 tegen 25 en door het Huis met 230 tegen 201 voordat het werd ondertekend door president Joe Biden.

    "De doorlopende resolutie verlengt het huidige financieringsniveau tot 16 december, terwijl ook 12,4 miljard dollar aan militaire en diplomatieke uitgaven wordt goedgekeurd om Oekraïne te helpen in zijn oorlog tegen Rusland. Het bevat ook 18,8 miljard dollar voor het herstel van binnenlandse rampen, waaronder bosbranden in het westen, overstromingen in Kentucky en orkanen in het zuidoosten," meldde The Washington Post.

    Trump, nog steeds permanent geschorst van Twitter, klaagde over de deal op zijn Truth Social website.

    "Keurt McConnell al deze biljoenen dollars aan door Democraten gesponsorde wetsvoorstellen goed, zonder ook maar het geringste beetje onderhandeling, omdat hij Donald J. Trump haat, en hij weet dat ik er sterk tegen ben, of doet hij het omdat hij gelooft in de valse en zeer destructieve groene nieuwe deal, en bereid is het land met hem mee naar beneden te nemen?" vroeg Trump.

    "Hoe dan ook, beide redenen zijn onaanvaardbaar," schreef Trump.

    "Hij heeft een DOOD WENS," ging Trump verder. "Moet onmiddellijk hulp en advies zoeken bij zijn China liefhebbende vrouw, Coco Chow!"

    McConnell is getrouwd met Elaine Chao, die Aziatisch Amerikaans is. Zij diende in het kabinet van Trump als minister van Transport vanaf zijn eerste maand in functie tot zij uit protest ontslag nam op 7 januari 2021, onder verwijzing naar de "traumatische en volledig vermijdbare" aanslag op het Amerikaanse Capitool.
  13. forum rang 9 gnocchi. 1 oktober 2022 14:21
    De deur om rechter Aileen Cannon uit de Trump-zaak te verwijderen staat nu 'wijd open': voormalig aanklager
    Tom Boggioni
    01 oktober 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-aileen-...

    In een column voor Slate maakte voormalig federaal aanklager Robert Katzberg de zaak dat de voortdurende bemoeienis van U.S. District Judge Aileen Cannon met het werk dat wordt gedaan door special master Raymond Dearie in de zaak van door Donald Trump gestolen overheidsdocumenten ertoe zou kunnen leiden dat het 11e U.S. Circuit Court of Appeals instapt en de zaak van haar overneemt.

    Eerder in de week gaf de door Trump aangestelde Cannon het juridische team van Donald Trump een steuntje in de rug door te oordelen dat zij niet hoefden te voldoen aan een bevel van Dearie en in een filing moesten antwoorden of zij geloven dat de FBI-agenten logen over documenten die bijna twee maanden geleden in het Mar-a-Lago resort van de voormalige president waren teruggevonden.

    Zoals Katzberg het ziet, zou het ministerie van Justitie in beroep kunnen gaan, wat ze vrijdag laat deden, en dat ze een dwingende zaak kunnen hebben om Cannon's verwijdering te vragen -- hoewel zulke stappen zelden voorkomen.

    In zijn Slate column schreef hij: "Gezien de extreme en eenzijdige uitspraken die Cannon al heeft gedaan, hoeft DOJ niet bang te zijn haar nog vijandiger te maken dan ze al heeft laten zien, dus de deur voor agressieve tegenbewegingen staat wagenwijd open."

    Hij legde uit: "Een van die keuzes zou zijn om een motie in te dienen om Cannon volledig van de zaak te verwijderen, met het argument dat haar adviezen een mate van vooringenomenheid hebben aangetoond die niet kan worden getolereerd - en verder, dat haar voortdurende toezicht op de zaak een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid."

    Katzberg voegde eraan toe dat het 11e Circuit al heeft ingegrepen om enkele van Cannons excessen te beteugelen, maar beweerde dat het misschien openstaat voor een krachtiger ingreep.

    "Het 11e U.S. Circuit Court of Appeals heeft al een scherpe opinie ingediend die voldoende kritiek op Cannon bevat om te citeren ter ondersteuning," schreef hij. "Appeals courts zijn huiverig om rechters uit een zaak te verwijderen, maar hier is er een duidelijke staat van dienst van twijfelachtige beslissingen die een uiterst belangrijk strafrechtelijk onderzoek hebben gedwarsboomd en, per DOJ, de nationale veiligheid hebben ondermijnd. Onder deze ongewone omstandigheden zou overplaatsing wel eens een passende oplossing kunnen zijn."

    Lees hier meer.

    slate.com/news-and-politics/2022/09/t...
  14. forum rang 9 gnocchi. 1 oktober 2022 19:41
    Cory Lewandowski heeft zojuist een pleidooi gehouden voor batterijladingen als gevolg van een incident waarbij hij de vrouw van een donor stalkte om ongewenste seksuele avances te maken tijdens een evenement in Las Vegas.

    Hij wordt de 4e (van de 5) voormalige campagnemanager of voorzitter van Trump die in het strafrechtsysteem belandt.

    twitter.com/grantstern/status/1576253...
  15. forum rang 9 gnocchi. 1 oktober 2022 23:07
    National Archives (NARA).

    Geen inhoudelijk nieuws hier. DOJ heeft weken geleden al een rechtszaak aangespannen om niet-teruggegeven records terug te halen uit Navarro. De archieven negeerden (zoals verwacht) Maloney's verzoek om een certificering van Trump te vragen dat hij alle records had teruggegeven, uitstel aan DOJ voor andere Trump-zaken.

    twitter.com/kyledcheney/status/157630...

  16. forum rang 10 luchtschip 1 oktober 2022 23:34
    quote:

    gnocchi. schreef op 1 oktober 2022 19:41:

    Cory Lewandowski heeft zojuist een pleidooi gehouden voor batterijladingen als gevolg van een incident waarbij hij de vrouw van een donor stalkte om ongewenste seksuele avances te maken tijdens een evenement in Las Vegas.

    Hij wordt de 4e (van de 5) voormalige campagnemanager of voorzitter van Trump die in het strafrechtsysteem belandt.

    twitter.com/grantstern/status/1576253...
    Hier ging de vertaling even mis bij batterijladingen en pleidooi gehouden

    Cory Lewandowski just took a plea deal on battery charges stemming from an incident where he stalked a donor’s wife to make unwanted sexual advances at an even in Las Vegas.

    He becomes the 4th (of 5) former Trump campaign manager or Chair to land in the criminal justice system

    Battery charges is in dit geval : aanklacht wegens geweldpleging/mishandeling

    took a plea deal : het bekennen van schuld in ruil voor een lagere straf---
    I plea guilty -- ik beken schuld --ik pleit schuld
    deal---overeenkomst

    dan wordt het beter vertaald :

    Cory Lewandowski heeft zojuist een plea deal ( pleidooi-overeenkomst ) overeengekomen voor een aanklacht wegens mishandeling, die plaatsvond tijdens een incident waarbij hij de vrouw van een donor stalkte om ongewenste seksuele avances te maken tijdens een evenement in Las Vegas.

    Hij wordt de 4e (van de 5) voormalige campagnemanager of voorzitter van Trump die in het strafrechtsysteem belandt.

    Verder geen problemen met de automatische vertalingen, die jij plaatst
    Alleen hier werd het een beetje onduidelijk omdat woorden soms meer betekenissen hebben
70.472 Posts
Pagina: «« 1 ... 3081 3082 3083 3084 3085 ... 3524 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 877,90 -0,70%
EUR/USD 1,0611 -0,14%
FTSE 100 7.965,53 0,00%
Germany40^ 17.803,20 -1,24%
Gold spot 2.373,57 -0,40%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links