Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Olieprijs stijgt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. roze bril 12 september 2022 23:10
    En uiteraard niks over het leeghalen van de strategische olievoorraden door Biden. Waardoor de prijs is gekelderd. Niet dat de FED daar in gaat trappen. Maar morgen zullen de juichaapjes weer te zien zijn en schreeuwen dat de Amerikaanse inflatie daalt. (hoofdzakelijk dus de benzineprijs en niet voedsel)
  2. forum rang 7 jan de vakman 22 september 2022 22:25
    Dat verbod door de EU op russische olie bepaalt natuurlijk niet de internationale olieprijs, die hangt van veel meer factoren af, gelukkig gaan poetins manschappen behoorlijk aan de haal, er worden fabelachtige prijzen voor [vlucht]tickets betaalt en er gaan filmpjes rond op internet van; hoe breek je eenvoudig je arm, om niet naar het front te hoeven, nou beultje; met onwillige honden is het slecht hazen vangen, de jeugd heeft toch wel andere info kanalen, dan de officieele leugens!!
  3. Han 2 22 september 2022 22:49
    Ontzettend lastig om feiten en geklets te onderscheiden, kijk eens naar de Docu "WIRECARD" op Nettflix, het idee dat de overheid een strafvervolging instelt tegen de klokkenluiders en shorters van WIRECARD. Bizar verhaal, maar dit keer geloof ik dat het WIRECARD verhaal echt is. Good luck, en mijn beleggershorizon wordt steeds langer....................;-)).
  4. forum rang 7 jan de vakman 27 september 2022 21:44
    Zou het kunnen zijn dat beul poetin zijn einde als lei[ij]der van rusland voelt naderen en dat hij de EU nog zo zwaar mogelijk in de wielen wil rijden, wat betreft energie??, zo iets als de terugtrekkende duitsers deden in WO2, die bliezen alle bruggen op, uit frustratie en woede[ vader Jan heeft aan de wederopbouw van vele bruggen, de kost voor ons verdiend!!]
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links