Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Forum Majorel Group geopend

133 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. bollewieter 29 augustus 2022 18:45
    26 augustus (Reuters) - Majorel Group Luxembourg SA ::D GAP-ADHOC: MAJOREL GROUP LUXEMBOURG S.A. : MAJOREL RAPPORTEERT STERKE RESULTATEN VOOR H1 & POSITIEVE VOORUITZICHTEN VOOR 2022.H1 EPS 1,01 EUR. H1 WINST 102 MILJOEN EUR. DE OMZET IN H1 STEEG MET 16 PROCENT TOT 976 MILJOEN EURO. VERWACHT DAT DE OPERATIONELE EBITDA VOOR HEEL 2022 IN DE BOVENSTE HELFT VAN DE MARGEVERWACHTING VAN 16,0-17,0% ZAL LIGGEN. HET BEDRIJF VERWACHT DAT DE NETTO-OMZET VOOR HEEL 2022 ZAL GROEIEN NAAR EUR 1.900-2.000 MILJOEN (VOORHEEN EUR 1.850-1.950 MILJOEN).
  2. klebel 13 september 2022 10:15
    Wat gebeurt er met Majorel vanmorgen: bij opening beurs welgeteld 2 aandelen van de hand gedaan voor 0,90 € onder het slot van de dag ervoor. Tot 10.00 uur bleef het bij die 2 stuks, blijf het vreemd vinden deze handelwijze bij Majorel!
    Is dat om de koers omlaag te gooien? Gister opende Majorel 0,90 ( meen ik) hoger, kortom: niet te volgen dit!!
  3. forum rang 6 Ruval 15 september 2022 20:47
    quote:

    klebel schreef op 13 september 2022 10:15:

    Wat gebeurt er met Majorel vanmorgen: bij opening beurs welgeteld 2 aandelen van de hand gedaan voor 0,90 € onder het slot van de dag ervoor. Tot 10.00 uur bleef het bij die 2 stuks, blijf het vreemd vinden deze handelwijze bij Majorel!
    Is dat om de koers omlaag te gooien? Gister opende Majorel 0,90 ( meen ik) hoger, kortom: niet te volgen dit!!
    Ja, dat viel mij ook op.

    Volgens mij is dit echt een parel van een bedrijf en qua waardering spot goedkoop. Koersdoelen liggen rond de € 35.

    Risico is dat er niets bekend is over aanstaande fusie en de eventuele koersdruk door verkoop grootaandeelhouder ter vergroting freefloat. Iemand hier een visie op?
  4. [verwijderd] 19 september 2022 22:06
    quote:

    Ruval schreef op 19 september 2022 20:59:

    Fusie afgeblazen. Wat betekent dit voor de koers? Wat mij betreft perfect instap moment
    Goede vraag. Ik heb positie gehad in Majorel na de bekendmaking van de voorgenomen fusie in mei of juni , maar verbaasde me dat de koers zo snel terugviel. Ik schatte in dat dit kwam omdat Sitel niet beursgenoteerd is en dus lastig op waarde te schatten, en ben toen ook maar uitgestapt.

    Normaalgesproken is het afblazen van een fusie slecht nieuws, dan vervallen immers de voorgestelde synergievoordelen e.d.

    Maar nu ben ik niet zo zeker van een daling morgen, aangezien Majorel, op een kleine euforiedag na, voornamelijk gedaald is na de fusieplannen. Het beursklimaat zat weliswaar ook niet echt mee, maar meestal blijft een fusiekandidaat wel op een hoger niveau hangen.

    Ik ga morgen zeker even volgen, denk een behoorlijke jojo.
  5. forum rang 6 Ruval 19 september 2022 22:12
    Dit bedrijf heeft mega potentieel en koers is keihard gedaald. M.i. ten onrechte want goed gekapitaliseerd, winstgevend bedrijf in goede sector. Daling en onzekerheid komt mede door onduidelijkheid over fusie structuur en te lage free float.

    Gemiddeld koersdoel ligt boven € 35. Ik denk dat ik komende dagen fors ga instappen
  6. forum rang 10 voda 20 september 2022 06:21
    Majorel en Sitel stoppen fusiegesprekken

    Door ABM Financial News op maandag 19 september 2022
    Views: 1.534

    (ABM FN-Dow Jones) Majorel en Sitel Group stoppen met de besprekingen over een mogelijke fusie van de twee bedrijven. Dit meldde Majorel maandag nabeurs.

    "De beslissing volgt op intensieve inspanningen om de deal te voltooien, maar ondanks voltooide due diligence en gevalideerde synergieën tussen de twee bedrijven, kon geen afstemming worden bereikt over de definitieve structuur van de transactie", zei het concern.

    Op 20 juni maakten de twee bedrijven bekend te willen fuseren.

    De twee bedrijven meldden destijds op de belangrijkste punten overeenstemming te hebben bereikt over een fusie van de twee bedrijven, in een transactie die werd gewaardeerd op circa 9 miljard euro.

    Bron: ABM Financial News
  7. forum rang 10 voda 13 oktober 2022 10:21
    Beursblik: JPMorgan start volgen Majorel met Overwogen advies
    En koersdoel van 30,00 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Research is donderdag gestart met het volgen van Majorel met een Overwogen advies en een koersdoel van 30,00 euro.

    Analisten van de Amerikaanse zakenbank verwachten dat de cijfers over het derde kwartaal veerkrachtig zullen zijn en dat het bedrijf de outlook voor heel 2022 niet zal aanpassen. De marktvorsers merkten op dat Majorel tegen een significante korting wordt verhandeld op de beurs ten opzichte van de Europese sectorgenoot Teleperformance, ondanks sterke cijfers sinds de beursgang in september 2021.

    "We zijn positief over de bredere Customer Management sector in een recessie, omdat de vraag naar outsourcing en digitalisering dan verder zal aantrekken", aldus de analisten. Wel verlaagden zij hun ramingen voor de bredere zakelijke dienstensector , waardoor de taxaties voor 2023 voor Majorel werden verlaagd in aanloop naar een economische vertraging.

    De taxaties voor de EBITDA bleven onveranderd voor 2022, maar die voor 2023 werden met 5 procent verlaagd vanwege een conservatievere visie op de autonome groei en margeontwikkeling.

    Het aandeel Majorel koerste donderdagochtend rond 20,00 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  8. forum rang 10 voda 3 november 2022 08:28
    Majorel verhoogt outlook opnieuw

    Flinke omzetstijging in derde kwartaal.

    (ABM FN-Dow Jones) Majorel heeft opnieuw de outlook voor heel het jaar verhoogd. Dit maakte het callcenterbedrijf met een notering aan het Amsterdamse Damrak donderdagochtend bekend.

    Majorel verwacht dit jaar een omzet te boeken van 1,95 tot 2,05 miljard euro, waar eerder nog werd gemikt op 1,9 tot 2,0 miljard euro. Dit was ook al een verhoging, aangezien het bedrijf voorafgaand aan de publicatie van halfjaarcijfers in augustus nog mikte op 1,85 tot 1,95 miljard euro aan omzet.

    Ook mikt Majorel inmiddels op een operationele EBITDA-marge van 16,5 tot 17,5 procent. Eerder voorzag het bedrijf dat de marge aan de bovenkant van de bandbreedte van 16,0 tot 17,0 procent zou uitkomen.

    "We wisten het sterke groeimomentum vast te houden in het derde kwartaal, dankzij een strategische focus, het vertrouwen van onze klanten en het aantrekken van getalenteerd personeel", aldus CEO Thomas Mackenbrock. De topman wees onder meer op projectuitbreidingen, zowel bij bestaande als nieuwe klanten, en de overname van Findasense als aanjager van de groei.

    In het derde kwartaal steeg de omzet met 23 procent tot 540 miljoen euro. De regio Europe, Afrika, en Zuid-Amerika droeg daar 362 miljoen euro aan bij. De sterkste groei kwam echter uit de regio Global English, het Midden-Oosten en Zuidoost Azië met een omzetstijging van 46 procent tot 142 miljoen euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  9. forum rang 7 MOEdig Voorwaarts 3 november 2022 08:41
    ir.majorel.com/websites/majorel/Engli...

    Ziet er zeer netjes uit. Ondanks de doordachte strategie om telkens de outlook iets te verhogen heeft dit de markt nog niet overtuigd. De free float is ook veel te klein om grotere spelers aan te trekken.

    Ik vraag me overigens nog steeds af waar die fusie met Sitel daadwerkelijk op is afgeketst. Volgens mij was Sitel laagwaardiger qua activiteiten/marge en zat er een dikke schuld in. Met de veranderde macro-economische omgeving en de fors gestegen rente ben ik er niet rouwig om dat deze deal is geannuleerd.

    Op een superflauwe dag koop ik wel weer wat bij, tenminste als ik daar op dat moment de middelen voor kan en wil vrijmaken.
133 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links