Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Visiomed

53 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. BorisK. 29 oktober 2020 17:11
    Ik ben er ook ingestapt sinds gisterochtend, redelijk op tijd want zit vandaag in de plus de hele tijd. Dan weet je het :). Tot zover is het inderdaad up en down maar die hectiek hoort er een beetje bij als een aandeel ineens naar de voorgrond raakt. Tot zover houdt ie zich goed staande, we zullen het zien, ik ben van plan het aandeel een tijdje aan te houden.
  2. Beso 29 oktober 2020 17:17
    quote:

    BorisK. schreef op 29 oktober 2020 17:11:

    Ik ben er ook ingestapt sinds gisterochtend, redelijk op tijd want zit vandaag in de plus de hele tijd. Dan weet je het :). Tot zover is het inderdaad up en down maar die hectiek hoort er een beetje bij als een aandeel ineens naar de voorgrond raakt. Tot zover houdt ie zich goed staande, we zullen het zien, ik ben van plan het aandeel een tijdje aan te houden.
    Idem want met al dat corona gedoe is denk ik momenteel the sky the limit bij zulke bedrijven
  3. Benji1978 3 november 2020 10:15
    Hier zal weldra nieuws komen over de levering van de sneltests en nieuwe contracten wereldwijd. De negatieve publiciteit op bepaalde fora zorgt er nu voor dat we nog 1x goedkoop kunnen inslaan alvorens nog eens te verdubbelen. Tenzij Visiomed informatie achterhoudt natuurlijk, daarom zou ik dit aandeel ook niet te lang in de port houden.
  4. forum rang 7 jowi 14 maart 2022 14:17
    VISIOMED GROUP: PARK PARTNERS GP, nieuwe referentieaandeelhouder, stelt verrijking governance voor
    informatie verstrekt doorNIEUWS • 14-03-2022 om 08:00
    Parijs, 14 maart 2022

    VISIOMED GROUP (FR0013481835 – ALVMG), een belangrijke speler in connected health, kondigt aan dat een evolutie van zijn governance wordt voorgesteld onder impuls van zijn nieuwe referentieaandeelhouder, de investeringsmaatschappij PARK PARTNERS GP.

    In februari 2021 werd PARK PARTNERS de financiële partner van VISIOMED GROUP en stelde het bedrijf in staat om tot op heden € 25 miljoen op te halen in de vorm van OCABSA [1]. Deze fondsen hebben het met name mogelijk gemaakt om de activiteit van BewellConnect te financieren die verband houdt met telemedicine-oplossingen rond VisioCheck® en vooral de overname van Smart Salem , het eerste medische centrum dat is gedigitaliseerd en geaccrediteerd door het ministerie van Volksgezondheid van Dubai (DHA) en alleen door de Algemene Directie van Verblijf en Buitenlandse Zaken (GDRFA) in de Verenigde Arabische Emiraten. Zoals aangekondigd, zou VISIOMED GROUP dankzij de bijdrage van Smart Salem alleen al in 2022 een nieuw geconsolideerd omzetrecord moeten bereiken, boven het niveau dat in 2020 werd bereikt (€ 19,0 miljoen) [2] .

    In deze context is PARK PARTNERS GP van mening dat de huidige beurskapitalisatie van de onderneming niet de reële waarde van haar activa of haar ontwikkelingspotentieel weerspiegelt en heeft ze daarom beslist om de aandelen te behouden die het resultaat zijn van de laatste conversies van obligaties waarop werd ingeschreven. Tot op heden en voor zover de Vennootschap weet, bezit PARK PARTNERS GP 48,9% van het kapitaal van VISIOMED GROUP [3] en is het geregistreerd als referentieaandeelhouder in een logica van langetermijnbelegger om de waarde van zijn investering te onthullen.

    PARK PARTNERS GP steunt ook de beëindiging van het gebruik van het financieringscontract OCABSA in overeenstemming met de verbintenis van VISIOMED GROUP [4] en wenst het bestuur van de onderneming te verrijken om bij te dragen tot het onthullen van haar intrinsieke waarde. Daarom stelde PARK PARTNERS GP de benoeming van 4 nieuwe bestuurders voor aan de raad van bestuur van VISIOMED GROUP. Deze benoemingen, die zijn goedgekeurd door de Raad van Bestuur, zullen ter stemming worden voorgelegd aan de aandeelhouders van VISIOMED GROUP op de volgende gewone en buitengewone algemene vergadering van dinsdag 19 april 2022 [5].

    Simon Le Reste, Managing Director van PARK PARTNERS GP, verklaart: "VISIOMED GROUP is erin geslaagd haar financiële situatie te verbeteren en waarde te creëren door onze financiering toe te wijzen aan de overname van Smart Salem, een project dat onmiddellijk aanzienlijke inkomsten genereert met een sterk groeipotentieel. Belofte van ons vertrouwen, steunen we VISIOMED GROUP nu op lange termijn als referentieaandeelhouder en zijn verheugd om de benoeming van nieuwe bestuurders van zeer hoge kwaliteit voor te stellen. »

    Over VISIOMED GROUP

    VISIOMED GROUP, opgericht in 2007, ontwikkelt en verkoopt innovatieve gezondheidsproducten en -diensten gericht op gebruik. Haar missie: innovatie ten dienste stellen van de gezondheid van iedereen, uitgaand van de behoeften van iedereen. BewellConnect®, haar aangesloten gezondheidsdochteronderneming, concentreert vandaag alle knowhow van VISIOMED GROUP op het gebied van e-health voor het grote publiek en voor spelers in de gezondheidswereld met een compleet ecosysteem van oplossingen die de preventie verbeteren. en medische opvolging. Het heeft met name VisioCheck® ontwikkeld en op de markt gebracht , het eerste mobiele en verbonden teleconsultatiestation met een gewicht van minder dan 300 gram.

    In augustus 2021 verwierf VISIOMED GROUP Smart Salem (smartsalem.ae), het enige medische centrum dat is gedigitaliseerd en geaccrediteerd door het Dubai Ministry of Health (DHA) en het General Directorate of Residence and Foreign Affairs (GDRFA) in de Verenigde Arabische Emiraten .

    VISIOMED GROUP, gevestigd in Parijs, is genoteerd op Euronext Growth (ALVMG). Meer informatie op visiomed-group.com en www.bewell-connect.com
53 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0654 +0,10%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.387,54 +0,34%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links