Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 3070 3071 3072 3073 3074 ... 3526 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. tinus 13 september 2022 09:56
    quote:

    closer schreef op 13 september 2022 09:41:

    Vreemd waarom dat allemaal zo openlijk gebeurt. Dat dozen ook minder opvallend kunnen worden verplaatst, is nooit bij ze opgekomen? Waarom niet in een doodgewoon busje ergens naar een garagebox gereden? Kan t.z.t. nog een leuke aflevering van Storage Hunters opleveren.
    dan hadden we kunnen lezen dat Macron graag naar de madamekes gaat.
  2. forum rang 10 luchtschip 13 september 2022 10:19
    quote:

    tinus schreef op 13 september 2022 09:56:

    [...]

    dan hadden we kunnen lezen dat Macron graag naar de madamekes gaat.
    Dat is niet zo interessant en is een verhaal om ons af te leiden van de ernst van de situatie
    Het gaat om top secret documenten met Amerikaanse Staatsgeheimen
    Dat Trump ze in bezit had en misschien nog heeft is een zware Staatsgevaarlijke overtreding die zwaar bestraft wordt
  3. forum rang 9 gnocchi. 13 september 2022 14:48

    De 'wanhoop' van de advocaten van Trump is te zien in het laatste dossier: juridisch expert
    Tom Boggioni
    13 september 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-lawyers-desper...

    Volgens strafrechtadvocaat Shan Wu is het recente juridische dossier van de advocaten van Donald Trump die bezwaar maken tegen het tegenargument van het ministerie van Justitie over de benoeming van een speciale meester en wat een "geclassificeerd" document is, een schande voor de advocatuur.

    In een column voor de Daily Beast beweert de advocaat, gespecialiseerd in witteboordencriminaliteit, dat de advocaten van de voormalige president, op basis van wat hij heeft gezien van de twee moties, overklast zijn en geen idee hebben hoe ze hun cliënt moeten verdedigen.

    De nieuwe aanklacht samenvattend, stelde Wu dat deze "riekt naar extremisme en wanhoop, misschien omdat hij in een juridische hoek is gedreven door het ministerie van Justitie van minister van Justitie Merrick Garland".

    Wu gebruikte zijn eigen ervaring en stelde dat de tactiek van de advocaten van Trump lachwekkend is - zoals het aanvoeren van onbetwistbare feiten - en een teken is dat ze geen verdediging hebben.

    "Dit zijn niet de gebruikelijke manieren om te proberen criminele beschuldigingen af te wenden," betoogde hij. "De gebruikelijke manier van verdedigen tegen strafrechtelijke onderzoeken is dat advocaten hun eigen onderzoek doen en de aanklagers ervan proberen te overtuigen dat ze tegen de verkeerde boom blaffen."

    "Het slimme antwoord van DOJ was het team van Trump te slim af door zich te concentreren op het feit dat een strafrechtelijk onderzoek waarbij de nationale defensie betrokken is, niet kan plaatsvinden zonder toegang tot het materiaal dat de nationale defensie impliceert en door eenvoudigweg te vragen dat het onderzoek mag worden voortgezet, zelfs terwijl de partijen vochten over de vraag of een speciale meester nodig was en de exacte reikwijdte van wat de speciale meester zou kunnen overzien, "Hij schreef: "Deze focus biedt rechter Cannon ook een compromis waarmee ze nog steeds een overwinning voor Trump kan behouden door een speciale meester te zoeken met het ogenschijnlijke doel om het publieke vertrouwen in het onderzoek te bevorderen en tegelijkertijd het risico van een vernederende slam-dunk omkering in hoger beroep te verminderen. "

    Wu suggereerde ook dat Garland die als rechter heeft gediend het DOJ de overhand heeft gegeven.

    "Ironisch genoeg is een van de mogelijke zwakheden van procureur-generaal Garland dat hij het grootste deel van zijn carrière als rechter in hoger beroep heeft doorgebracht en dat hij misschien zijn strijdlustige vervolgingsinstincten van eerder in zijn carrière heeft verloren. Maar hier, nu het DOJ zich op onbekend juridisch terrein begeeft met een historisch hoge inzet, kan Garland's meer dan 20 jaar ervaring als rechter in hoger beroep het DOJ een groot voordeel geven," schreef hij voordat hij wrang opmerkte: "Wie weet immers beter hoe een gerechtelijke oplossing moet worden vormgegeven dan een voormalige rechter?".

    U kunt hier meer lezen.
    www.thedailybeast.com/donald-trumps-l...
  4. forum rang 9 gnocchi. 13 september 2022 14:59
    Die arme Donald, heeft wat teleurstellingen in zijn leven. Nu is zelfs het Engelse koningshuis niet loyaal aan hem. En hij heeft nog zo'n mooie grafrede onder zijn naam geplaatst, geschreven door Stephen Miller.

    Trump dacht dat hij een 'speciale band met de koningin' had en was verrast dat hij niet was uitgenodigd voor de begrafenis: Maggie Haberman.

    twitter.com/RawStory/status/156964489...

    www.rawstory.com/queen-elizabeth-trump/.
  5. forum rang 10 luchtschip 13 september 2022 17:02
    Mid term verkiezingen in November

    Republikeinen proberen met een overdosis aan frivole verzoeken en klachten over grote groepen kiezers, de medewerkers, die de verkiezingen organiseren, te belasten
    Pure frustratie en sabotage van het kies systeem
    Dit is geen samenloop van omstandigheden maar onderdeel van hun plan

    Republicans are intentionally overwhelming election offices with frivolous requests and mass challenges against thousands of voters, diverting resources when election workers should be focused on preparing for the midterms.

    This is not an accident. This is part of the plan.

    video 1:18 minuut

    twitter.com/marceelias/status/1569513...

    Marc Elias is advocaat van de Democraten, die actief was om alle juridische spelletjes van Trump rond de uitslag van de 2020 verkiezingen bij de rechter ongedaan te maken
  6. forum rang 10 luchtschip 13 september 2022 17:08
    Trump's aanwezigheid in Washington DC zal te maken hebben met het feit dat er een groot aantal ( 30+ ) subpoenas ( dagvaardingen ) zijn uitgegaan gisteravond in verband met de 6 januari bestorming van het Capitol

    "It's raining subpoenas in Washington tonight, one of the most concrete signs we've seen that this investigation is broadening and intensifying, focusing on the [Trump] WhiteHouse ... grand jury criminal subpoenas: They cannot be brushed off."

    foto

    pbs.twimg.com/media/FcgGzduXkAIcTOA?f...

    twitter.com/dcherring/status/15695181...
  7. forum rang 10 luchtschip 13 september 2022 17:23
    Alex Jones ran a "spy ring" to covertly surveil his ex- and current wife, texts and sources reveal

    twitter.com/NoahShachtman/status/1569...

    www.rollingstone.com/politics/politic...

    Alex Jones faces ( vandaag ) second Sandy Hook defamation trial, in Connecticut

    Opening statements will begin on Tuesday in a Connecticut courtroom to determine how much conspiracy theorist Alex Jones must pay families of 2012 Sandy Hook mass shooting victims for falsely claiming the massacre was a hoax, a month after a Texas jury awarded two parents $49.3 million in a similar case.

    In the Connecticut case, 14 family members of Sandy Hook victims sued Jones, founder of the right-wing Infowars radio show and webcast, and Infowars parent Free Speech Systems LLC in 2018. They say they were harassed by Jones’ followers as he and other contributors to his Infowars site claimed for years that the shooting was “staged” with crisis actors who faked their loved ones’ deaths.

    www.reuters.com/markets/rates-bonds/a...
  8. forum rang 10 luchtschip 13 september 2022 17:29
    quote:

    robrdam schreef op 11 september 2022 18:22:

    [...]

    Eerder dit jaar is door een advocaat verklaard dat burger Trump geen overheidsdocumenten meer heeft. Wat is mij mij echter nog niet duidelijk wat er precies in die verklaring stond:

    1: Ik (advocaat) verklaar dat burger Trump geen overheidsdocumenten meer in zijn bezit heeft.
    Je weet zodra je dit opschrijft dat je problemen krijgt. Want dit kun je niet weten, en als het waar zou zijn zou burger Trump dit ook zelf wel kunnen opschrijven.

    2: Mijn client beweert dat hij geen overheidsdocumenten meer in zijn bezit heeft.
    Waarom zou burger Trump niet zelf zijn handtekening onder een eventueel door de advocaat opgesteld briefje zetten?

    Ik kan maar één reden verzinnen: burger Trump zoekt een slachtoffer om voor de bus te gooien als uitkomt dat de verklaring bezijden de waarheid is. En hij heeft een advocaat gevonden die toch al van plan was een ander beroep te zoeken.
    "Waarom zou burger Trump niet zelf zijn handtekening onder een eventueel door de advocaat opgesteld briefje zetten?"

    Daar wordt nu aangewerkt

    House Oversight Committee asks National Archives ( NARA ) to “seek a personal certification" from Trump that he surrendered all presidential records "illegally removed" from White House, per House Representative Maloney's letter.

    NARA recently told panel it's not certain if all records are in its possession.

    "I also ask that the agency conduct an urgent review of presidential records recovered from the Trump White House to assess whether presidential records remain unaccounted for & potentially in the possession of the former president," the new letter says.

    National Archives informed the House Oversight Committee -- AFTER the Mar-a-Lago search -- that the agency is not certain whether Trump surrendered all presidential records, the letter says.

    twitter.com/ZcohenCNN/status/15696798...
  9. forum rang 9 gnocchi. 13 september 2022 17:43

    Trump gaat ten onder
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 13 september 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/trump-i...

    Toen de DOJ een huiszoekingsbevel uitvaardigde in het huis van Donald Trump voor de geheime documenten die hij gestolen had, was het meteen duidelijk dat Trump op weg was om strafrechtelijk aangeklaagd te worden. Toen vervolgens aan het licht kwam dat de Feds nucleaire geheimen in het huis van Trump hadden gevonden, was het vrij duidelijk dat Trump veroordeeld zou worden. Maar nu blijkt dat Trump voor een hele reeks aanklachten wordt veroordeeld.

    Al maanden legt Palmer Report de nadruk op de openbaar beschikbare berichtgeving waaruit blijkt dat het DOJ minstens drie verschillende strafrechtelijke onderzoeken naar Donald Trump had lopen: één voor de geheime documenten, één voor het complot om de verkiezingen omver te werpen, en één voor zijn sociale netwerk. Op elk moment leken de media slechts aandacht te kunnen besteden aan één van deze onderzoeken tegelijk. Maar dat betekent niet dat de andere onderzoeken gewoon verdwenen zijn. Daar worden we nu op een grote manier aan herinnerd.

    De DOJ heeft alleen al in de afgelopen week dagvaardingen gestuurd naar veertig medewerkers van Trump, volgens de New York Times. Dat is geen typefout; dat zijn veertig dagvaardingen in een week. Dit betekent dat het DOJ onderzoek naar Trump's plan om de verkiezingen omver te werpen in dezelfde hoge versnelling is gekomen als het DOJ onderzoek naar geheime documenten met een huiszoekingsbevel bij Trump thuis.

    Dit betekent dat Donald Trump het doelwit is van meerdere snel escalerende DOJ strafrechtelijke onderzoeken en, toevallig of met opzet, ze gaan op hetzelfde moment crescendo. Naar de precieze datum kan iedereen gissen. Maar het is duidelijk dat het DOJ Trump voor zoveel verschillende soorten aanklachten gaat aanklagen, dat hij uiteindelijk voor genoeg ervan zal worden veroordeeld dat hij nooit meer uit de gevangenis komt.
  10. forum rang 9 gnocchi. 13 september 2022 17:50
    "Bill Barr was medeplichtig aan de ergste escapades van de regering-Trump en gaf ze de hele tijd een keurmerk", zei Durbin. “Pas toen hij het oppakte en ontslag nam … werd hij heel openhartig over de buitensporige activiteit van Trump. Dus zijn geloofwaardigheid is niet erg sterk"

    twitter.com/mkraju/status/15696964488...
  11. forum rang 9 gnocchi. 13 september 2022 18:46

    Donald en zijn kraakpand.
    Bocha Blue | 12:01 pm EDT 13 september 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Link Engels. "We hebben een kraker in het Witte Huis!"
    Die woorden werden niet gezegd, maar dat had makkelijk gekund. In de chaotische geest van een kwaadaardige narcist is alles wat hij wil, verlangt, ziet en aanraakt automatisch van hem.

    Dat komt omdat narcisten zoals Donald Trump anderen niet als mensen zien. En bovendien - het gaat de hele tijd om henzelf en wat zij willen. Waar ze ook gaan, ze zien alleen hun eigen beeld dat dreigend naar hen teruglacht.

    Die dure tafel? Die is van mij. Die mooie vrouw? Die is van mij. Het Witte Huis? Dat is van mij. Journaliste Maggie Haberman komt een nieuw boek uit. En één item daarin zorgt voor opschudding. Dat is de bewering dat Donald Trump gezworen heeft het Witte Huis nooit te verlaten na zijn verlies als president van Joe Biden.

    Naar verluidt was hij zelfs van plan zich in het Witte Huis te verstoppen. Het boek heet "Confidence Man: The Making of Donald Trump and the breaking of America." In het boek staat dat Trump zei dat hij het pand niet zou ontruimen. "Ik ga gewoon niet weg," schreeuwde een woedende Trump naar verluidt. En dit: "We gaan nooit weg."

    Natuurlijk zou hij dat zeggen. Want in zijn verwrongen en verraderlijke geest is het Witte Huis van hem.

    De beslissing was waanzin ten top - en hier is de kern van Trump's waanidee: Ik zie het, ik wil het, ik neem het, en ik geef het NOOIT meer terug. Voor een bijtend brein als dat van Trump omringt het object van verlangen het verradersbrein, en al het andere wordt geblokkeerd.

    Het is van mij. Natuurlijk is het Witte Huis niet van hem. Als Trump echt had gedaan wat hij naar verluidt zou doen, was hij op zijn opstandige kont gegooid. Men kan niet "kraken" in het Witte Huis.

    En toch is dat precies wat hij naar verluidt van plan was. Kraken. "Waarom zou ik vertrekken als ze het van me gestolen hebben?" Trump is een wandelende reclame voor kwaadaardig narcisme. Maar hij kreeg niet wat hij wilde. Dat kon hij niet. Omdat het Witte Huis niet van hem is. Het is niet van de hoofdkraker. Het is van niemand. Het is van Amerika.
  12. forum rang 9 gnocchi. 14 september 2022 09:42

    Mike Lindell beweert dat de FBI net zijn gsm in beslag heeft genomen, nu DOJ zijn Trump-wereld in een stroomversnelling brengt.
    Bill Palmer | 9:21 pm EDT 13 september 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/mike-li...

    We zijn niet altijd geneigd om "My Pillow" man Mike Lindell op zijn woord te geloven, gezien zijn geschiedenis. Maar vanavond postte Lindell een video waarin hij beweert dat de FBI net met een bevelschrift zijn GSM in beslag heeft genomen, en in dit geval zijn we geneigd hem te geloven, want we denken niet dat dit het soort dingen is dat zelfs hij geneigd zou zijn te verzinnen.

    Opmerkelijk is dat dit niet op zichzelf staat. Grote nieuwszenders melden dat het DOJ alleen al in de afgelopen week dagvaardingen heeft uitgebracht aan veertig naaste medewerkers van Donald Trump, en daarbij enkele van hun mobiele telefoons in beslag heeft genomen. Nu kunnen we blijkbaar Lindell aan die lijst toevoegen.

    Houd in gedachten dat voor elke dagvaarding of inbeslagname of bevelschrift waar we van weten, er meerdere kunnen zijn die we nog niet kennen. Het DOJ kondigt deze dingen niet aan als ze gebeuren; ze verschijnen in gerechtelijke dossiers. De enige reden dat we in real time van deze dingen horen is als het doelwit erover praat, of als een derde partij getuige is van een inval, enzovoort.

    Dus wat is hier aan de hand? Hier is onze beste onderbouwde gok: het DOJ heeft een lange tijd besteed aan het samenstellen van de strafzaak tegen Donald Trump voor het stelen van nucleaire geheimen en andere geheime documenten. Nu is die strafzaak zo goed als klaar, en dus is het DOJ ook bezig met het samenstellen van 6 januari-gerelateerde en verkiezingsomverwerping-gerelateerde aanklachten om Trump met zoveel strafbare feiten te treffen dat een willekeurige jury iets ernstigs zal vinden om hem voor te veroordelen. Hoe dan ook, de zaken gaan duidelijk sneller.
  13. forum rang 9 gnocchi. 14 september 2022 09:51
    Toen Donald ze moest inleveren, Zou hij dan nog kunnen knoeien met de video's, foto's en/of CCTV van interne camera's op de begane grond (kelder)?

    [Rechter ontzegelt meer delen van het huiszoekingsbevel van Mar-a-Lago
    Door Tara Dublin / 13 sep, 2022.

    Link Engels.
    hillreporter.com/watch-judge-unseals-...

    Een nieuw vrijgegeven versie van de beëdigde verklaring die federale onderzoekers gebruikten om een huiszoekingsbevel voor Mar-a-Lago te krijgen, toont enkele voorheen onbekende details over het geheime materiaal dat Donald Trump in juni onder dagvaarding aan Justitie gaf.

    De minder bewerkte versie van de eerder vrijgegeven beëdigde verklaring werd dinsdag vrijgegeven door een federale rechter in Florida. De nu vrijgegeven bewerkingen in het huiszoekingsbevel werpen een nieuw licht op de dagvaarding die federale onderzoekers gebruikten om bewakingstapes van Trump's bedrijf te krijgen, die aanklagers gebruikten tijdens hun onderzoek naar de mogelijke foutieve behandeling van geclassificeerde bestanden die illegaal waren opgeslagen in Mar-a-Lago.

    De advocaten van Trump hadden eerder één enveloppe aan de onderzoekers verstrekt, die 38 unieke documenten met classificatiemarkeringen bevatte, volgens gerechtelijke dossiers. Maar de nieuwe bewerkingen in het huiszoekingsbevel geven aan dat sommige van die geheime bestanden markeringen bevatten voor "HCS, SI en FISA", volgens de dinsdag openbaar gemaakte gerechtelijke stukken. Uit eerdere documenten blijkt dat toen Trump in januari vrijwillig 15 dozen met materiaal teruggaf aan de Nationale Archieven, deze 184 geclassificeerde documenten bevatten, waaronder enkele met dezelfde HCS, SI en FISA labels, evenals andere classificatiemarkeringen.

    De meeste informatie in het pas vrijgegeven document is al openbaar gemaakt, maar de minder bewerkte versie van de beëdigde verklaring bevat enkele nieuwe details over het onderzoek. "HCS" verwijst naar menselijke bronnen, of spionnen, die vaak samenwerken met de CIA. "SI" verwijst naar signaalonderscheppingen die gewoonlijk door de National Security Agency worden behandeld. En "FISA" verwijst naar binnenlands toezicht en afluisteren in verband met contraspionage.

    De nieuwe niet-gecodeerde indiening zegt ook dat de dagvaarding eiste dat de Trump Organization "alle bewakingsbeelden, video's, foto's en/of CCTV van interne camera's op de begane grond (kelder)" tussen 10 januari en 24 juni van dit jaar overdroeg.

    Hoe meer er bekend wordt over de verklaring, hoe slechter de uitkomst voor Trump.
70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 3070 3071 3072 3073 3074 ... 3526 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0624 -0,01%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.760,40 -0,03%
Gold spot 2.384,64 +0,09%
NY-Nasdaq Composite 15.865,25 -0,12%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links