Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,962 16 apr 2024 17:35
  • -0,026 (-2,63%) Dagrange 0,952 - 0,979
  • 6.325.596 Gem. (3M) 6,4M

Pharming augustus 2022

5.636 Posts
Pagina: «« 1 ... 277 278 279 280 281 282 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Prof. Dollar 31 augustus 2022 20:27
    quote:

    Grumpy-XL schreef op 31 augustus 2022 20:14:

    Pipeline update: www.pharming.com/pipeline
    Wel vreemd dat ze (voor de volledigheid) Ruconest niet opnemen in de afbeelding, terwijl die wel beschikt over een fase 'Approval & Commercialization'. Daarnaast wordt Ruconest ook niet elders in de navigatie benoemd. Had wel gemogen.
  2. Simon de freeze 31 augustus 2022 20:37
    Wat wij op de website zien is natuurlijk al lang bekend bij partijen in de markt. Die weten hoe pharming nu zijn assets opnieuw heeft gepositioneerd. De blockbusters staan in de etalage. Hoe de deal eruit gaat zien weet ik niet. Ik heb geen glazen bol, maar vertrouwen erin heb ik.
  3. Simon de freeze 31 augustus 2022 20:50
    quote:

    Wilbar schreef op 31 augustus 2022 20:47:

    [...]
    Die "lui" zijn niet weg met 0,47%. Het wordt alleen niet meer gepubliceerd door de AFM zolang het onder de 0,50% blijft
    Ik volg de volumes zo op de dag en daaruit trek in mij conclusie van pump en dump en hop er weer uit. Citadel deedt het ook een aantal keer.
  4. forum rang 8 Wilbar 31 augustus 2022 21:00
    quote:

    Simon de freeze schreef op 31 augustus 2022 20:50:

    [...]

    Ik volg de volumes zo op de dag en daaruit trek in mij conclusie van pump en dump en hop er weer uit. Citadel deedt het ook een aantal keer.
    Nou, de hele dag volumes volgen doen velen hier. DEEDT ??
    En het gaat er niet om welke conclusies u trekt: die zijn geheel voor uw rekening, Het gaat er om wat de feiten zijn.
  5. Simon de freeze 31 augustus 2022 21:15
    quote:

    Wilbar schreef op 31 augustus 2022 21:00:

    [...]Nou, de hele dag volumes volgen doen velen hier. DEEDT ??
    En het gaat er niet om welke conclusies u trekt: die zijn geheel voor uw rekening, Het gaat er om wat de feiten zijn.
    Het is mijn conclusie, dus die neem ik geheel voor mijn rekening. Het feit is dat ze onder de radar melding fugeren en daar is mijn conclusie op gebaseerd.
  6. forum rang 5 visboer 31 augustus 2022 21:17
    quote:

    zjeeraar schreef op 31 augustus 2022 17:05:

    Een overname...daar zit een echte LT Pharming belegger momenteel echt niet op te wachten, eerst zelf maar een oogsten gezien de vooruitzichten .....toch....
    maar er zijn altijd kapers op de kust die kunnen zorgen voor een overname. Zoals galapagos.
  7. forum rang 4 boer 31 augustus 2022 21:29
    quote:

    charlie b schreef op 31 augustus 2022 17:00:

    [...]
    Of krijgen we nog een correctie naar beneden dat we weer onder de 1 eurootje komen, alles is toch mogelijk bij Pharming...maar inderdaad volume is weer aan de hoge kant, dat is geen Pietje Particulier die dit koopt...haha...maar mss morgen weer bloedrood voor Pharming..., of een PB morgenvroeg...tja wie zal t zeggen...
    Charlie
    Mag van mij morgen hard naar beneden kan ik wat ik vandaag met een qinst van 4 cent verkocht heb weer goedkoop inslaan
  8. Mauke 31 augustus 2022 22:19
    quote:

    Premieschraper schreef op 31 augustus 2022 22:10:

    [...]

    Toen Jules vele honderden berichten postte (met dubbel t) over Pharvaris riep u steeds dat dit een Pharming forum is, vandaar.
    Onzin, haal die posts maar boven water. Hoop dat je vriendje mij nog gaat antwoorden, maar hij is verdacht stil!
  9. forum rang 5 cash is king 31 augustus 2022 23:13
    "If men define situations as real, they are real in their consequences."

    This was sociologist William Isaac Thomas's most basic formulation of what has come to be known as the Thomas theorem, which he published in 1928.

    This is a very simple and very important statement. In the field of sociology it expresses the idea that individuals have differing views of situations, and one's perception of a situation will determine how one reacts. Thus, even if one's interpretations of a situation are incorrect, the consequences are just as real as if one had correctly interpreted the situation.

    Bovenstaand theorem is leidraad voor een (mogelijk) begrip van de verscheidenheid in de vele bijdragen op dit forum. Sommigen hanteren een sterk verkorte versie: "perception is reality", maar dat is zowel te kort door de bocht als een onjuiste parafrasering. Het gaat immers over de consequenties, c.q. het handelen van mensen; het gaat niet over de juistheid van de waarneming (van de realiteit).

    Mensen handelen vanuit een bepaalde overtuiging en veelal worden 'feiten' selectief waargenomen en ingepast in deze overtuiging. Zelden leiden feiten, c.q. 'de realiteit' tot een aanpassing van de overtuiging. De mensen die posten op dit Pharming-forum zijn meer dan dan de posters op andere fora behept met een nogal sterke overtuiging en daarbij veelal volledig overtuigd van hun eigen 'gelijk'. Dat leidt tot soms vermakelijke, maar veel meer tot volstrekt zinloze uitwisselingen van 'argumenten' pro en contra de eigen (en die van de ander) toch al rotsvaste overtuiging.

    De eigen overtuiging - de mijne niet uitgezonderd - kost geld. Men staat immers niet open voor de mogelijkheid, dat zaken weleens anders kunnen uitpakken, dan men hoopt, danwel rotsvast van overtuigd is. En wanneer de koers van het aandeel dan niet wil meewerken, is de wereld te klein. Met de overtuiging van anderen is geld te verdienen, vooral wanneer zij het 'niet goed zien'. En dat brengt mij bij mijn 2e aandachtspunt: "the trend is your friend".
    De overtuiging van anderen, die immers hun aan- en verkoopgedrag bepaalt, ligt besloten in de trend. Er zijn nl. altijd meer anderen, want ik en jij, wij zijn maar in ons eentje en wij kunnen bij wijze van spreken nog geen deuk in een pakje boter slaan. Maar die anderen zijn met vele, soms heel kapitaalkrachtigen en zij bepalen 'the trend'. Het is dus zaak om achter de overtuiging van 'die anderen' te komen en er je voordeel mee te doen.

    En tenslotte mijn 3e aandachtspunt: "vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan." Wanneer je geen bal begrijpt van de overtuiging, die anderen zijn toegedaan, dan resteert altijd nog de trend. Van die trend - tenzij die natuurlijk in je straatje past, c.q. spoort met jouw rotsvaste overtuiging - snap je dan ook de ballen maar dat maakt niets uit voor je eigen handelen, of zou niets moeten/mogen uitmaken voor je handelen, als je tenminste geld wilt verdienen op de beurs en met het aandeel Pharming. Wie teveel wil begrijpen komt tot niets, oftewel analysis paralysis.

    Dit is hoogstwaarschijnlijk mijn laatste bijdrage aan dit forum. Waarom? Wel ik heb (helaas) ook zo mijn overtuigingen en een ervan is, dat ik nooit in Pharming had moeten stappen. Anders dan sommigen van u op dit forum ben ik inmiddels de overtuiging toegedaan, dat Pharming een van de, zoniet het slechts geleide (in Amsterdam) beursgenoteerde bedrijf is. Het track record is in vrijwel alle opzichten beroerd en wanneer het (bedrijfs)verleden een voorspeller is voor de toekomst, dan belooft dat weinig goeds.
    Men drijft op Ruconest - de kleuren TV van Pharming - en lijkt nu, maar dat is nog afwachten, geluk te hebben met een 2e kleuren TV.
    Zoals ik al een keer eerder op dit forum heb aangegeven, was Philips zo'n 10 jaar na het grote succes met de kleuren TV technisch failliet en kon het bedrijf alleen solvabel blijven door een lease back constructie met de Rabobank, gegarandeerd door de Nederlandse overheid. Ik denk niet, dat de overheid Philips nog een 2e keer gaat redden en Pharming uiteraard al helemaal niet.

    Ook ik heb als zovelen met mij last van verliesaversie, maar nu doet zich de kans voor om zonder al te veel kleerscheuren van mijn aandelen Pharming af te komen. Ik heb inmiddels voor 2/3 van mijn aandelen call-opties geschreven voor dec. '22 en voor het resterende deel wacht ik mijn kans af.
    Kost deze overtuiging mij geld? Zeker, de trend is immers up. Snap ik dat? jawel, een beetje, het rouletteballetje rolt nog steeds en als het goed valt, komt de 2e kleuren TV een stuk dichterbij. Of Pharming daarmee gered is? Ik heb er persoonlijk een hard hoofd in, maar de koers is zeker voor de korte termijn gered.
    Ik ga de bbq niet meemaken, als die er al komt, want dan ben ik er allang uit. Maar als de bbq er komt, dan wens ik degenen, die het zolang hebben volgehouden een welverdiende zeer smakelijke maaltijd en neem ik probleemloos mijn 'verlies'.

    Mvg, Maria G.
  10. forum rang 8 Janssen&Janssen 31 augustus 2022 23:23
    quote:

    [verwijderd schreef:

    id=14326031 date=202207311121]
    Goedemorgen,

    De start van de augustusdraad. In de bijlage een overzicht van de bij mij bekende trials waarbij Ruconest en leniolisib worden gebruikt. Waar mogelijk heb ik ook de status van de trial aangegeven.

    Voor overige info over Pharming wijs ik graag naar de site van Pharming en uiteraard naar de dikke duimen.

    Ik wens jullie een fijne en fatsoenlijke maand.
    G, Dank voor het openen van de draad deze maand.
    Persoonlijk hebben de +\- 25 beursdagen mij zeer goed gedaan financieel gezien.

    1 augustus koers 0,80
    31 augustus koers 1.20

    Effectieve winst over 1 maand 0.40 euro cq 50% stijging
5.636 Posts
Pagina: «« 1 ... 277 278 279 280 281 282 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links