Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.758 Posts
Pagina: «« 1 ... 3058 3059 3060 3061 3062 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 28 augustus 2022 18:31
    Krijgt Trump zijn zin? Rechter wil onafhankelijke controleur aanstellen voor vertrouwelijke documenten.

    Een rechter in de Amerikaanse staat Florida heeft aangekondigd dat ze mogelijk een special master zal aanstellen, een onafhankelijke controleur, om de documenten na te kijken die opsporingsdienst FBI in beslag genomen heeft bij ex-president Donald Trump. De rechter, Aileen Cannon, werd in 2020 nog benoemd door Trump zelf.

    Trump diende afgelopen maandag een klacht in om zich te verdedigen tegen het FBI-optreden. Hij vroeg onder meer om zo’n special master aan te stellen.

    Na de publicatie van nieuwe details over het onderzoek van het Amerikaanse ministerie van Justitie vrijdag herhaalde Trump zijn vraag. Een zogenoemde special master moet de documenten nakijken die in beslag genomen werden bij de huiszoeking in Mar-a-Lago, het resort van Trump in Florida, alvorens de FBI dat doet. De ex-president meent dat sommige documenten beschermd zijn door het executive privilege, of het privilege van de uitvoerende macht.

    Donderdag zal een hoorzitting plaatsvinden over de kwestie, zei de rechter.

    www.standaard.be/cnt/dmf20220828_9219...
  2. forum rang 9 gnocchi. 28 augustus 2022 19:11

    'Waar zijn nu alle Trump-verdedigers': voormalig Republikeins partijvoorzitter
    Sarah K. Burris
    28 augustus 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-documents-repu...

    Voormalig Republikeins Partijvoorzitter, Gov. Michael Steele (R-MD), viel zondag in voor Jonathan Capehart op MSNBC nu Donald Trump's geclassificeerde documentenschandaal steeds erger en ernstiger wordt.

    Het geheime documentenschandaal van Trump wordt steeds erger.

    "Een hoorzitting is gepland voor donderdag. Deze koers komt na een bewerkte kopie van de beëdigde verklaringen van de FBI die werd gebruikt om de huiszoeking in Mar-a-Lago, het 'huis' van Trump, te rechtvaardigen, die vrijdag werd vrijgegeven," zei Steele. "Beginnend dat de FBI in januari 184 geheime documenten ontdekte, waaronder enkele met de vermelding 'top secret'. Er is hier één opdoemende vraag: waar zijn alle Trump-verdedigers nu? Ik ben oud genoeg om me te herinneren dat sommige Republikeinen het van de daken schreeuwden, dat de huiszoeking machtsmisbruik was. Volgens Axios groeit het gevoel onder Trump's bondgenoten dat de huiszoeking gerechtvaardigd was. Luister maar naar een GOP-strateeg Karl Rove te zeggen had."

    Rove, een conservatieve extremist, zei tegen het Fox-netwerk dat het stelen van geheime informatie verkeerd is, een mening die de afgelopen week op het netwerk slechts losjes werd gesuggereerd.

    Raw Story maakte vorige week dezelfde opmerking. Republikeinen die ooit Trump uitscholden voor het stelen van documenten zijn nu opeens heel stil. Ook de New York Times constateerde dat Republikeinen ooit verontwaardigd waren over de huiszoeking in Mar-a-Lago, maar nu er meer informatie naar buiten komt over wat Trump van de overheid heeft meegenomen, zijn ook zij stil geworden.

    Zie het commentaar van Steele hieronder:

    www.youtube.com/watch?v=wz4rL58VWg0.
  3. forum rang 9 gnocchi. 29 augustus 2022 00:52
    Trump's sociale media tirades bekritiseerd door juridische experts als 'bedreiging van het land met geweld'
    Sarah K. Burris
    28 augustus 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-social-media-l...

    Voormalig president Donald Trump heeft het weekend op zijn sociale mediasite alle mogelijke klachten eruit gegooid in de kennelijke hoop iemand te vinden die de schuld krijgt van zijn juridische raadsel.

    "De inval (sic) in mijn huis, Mar-a-Lago, is een van de meest flagrante aanslagen op de democratie in de geschiedenis van ons land (sic), dat overigens naar plaatsen gaat, op een zeer slechte manier, die het nog nooit heeft gezien!" riep Trump op zaterdag.

    Advocaat en ex-Trump-aanhanger George Conway plaatste een screen capture van het bericht en zei dat Trump "in wezen het land bedreigt met geweld als de wetten op hem worden toegepast."

    Voormalig FBI-raadsman en Robert Mueller-aanklager Andrew Weissmann zei dat het deed denken aan de dreigementen van Trump in de aanloop naar 6 januari.

    "Precies dezelfde bedreigingen die leiden tot geweld. DOJ moet erop stappen, want er is geen verbod om een [voormalige president] aan te klagen," zei hij.

    Hij verwijst naar het Office of Legal Counsel van het ministerie van Justitie, dat op beruchte wijze beweerde dat een aanklacht tegen een zittende president het land zou kunnen ontwrichten. Dat was de rechtvaardiging voor de weigering om Trump aan te klagen toen hij nog president was. Dat geldt niet meer na het vertrek van Trump.

    Voormalig FBI-agent Asha Rangappa was het daarmee eens en merkte op dat het precies dezelfde taal was die na de verkiezingen werd gebruikt in de aanloop naar 6 januari.

    "En ik wil nog even doorgaan op de parallel met Pablo Escobar," zei ze ook.

    Harvard Law School professor Laurence Tribe merkte op dat de verklaring vergelijkbaar was met zijn bewering dat hij de verontwaardiging van Amerika wilde kalmeren nadat ze zijn golfclub hadden doorzocht.

    "Net als zijn recente bericht aan AG Garland waarin hij suggereerde dat hij Garland kon helpen de 'hitte' te temperen als DOJ zich maar zou inhouden," zei Tribe op zondag.

    Naarmate de dag vorderde, promootte Trump verschillende berichten, waaronder een citaat van de bejaarde conservatieve radiopresentator Michael Savage, die zei dat de regering van president Joe Biden "de helft van de natie verkrachtte" met de huiszoeking. Het komt zelden voor dat mensen aanranding vergelijken met een legaal verkregen huiszoekingsbevel.

    Hij deelde een verslag over "tea party" leden die willen dat de rechter die de huiszoeking toestond uit zijn ambt wordt ontheven. De rechter heeft de afgelopen drie weken doodsbedreigingen ontvangen sinds de aanranding. Fans van Trump zochten ook naar details over zijn familie en bedreigden zijn Synagoge.

    Een ander artikel dat Trump deelde was van een conservatieve blogger, die stelde dat Andrew Johnson en Bill Clinton twee presidenten waren die te maken kregen met impeachment voor "high crimes and misdemeanors." Trump werd ook twee keer aangeklaagd, maar werd niet bij naam genoemd. De blogger stelt dat de andere presidenten niet werden onderworpen aan "ongepaste huiszoekingen en inbeslagnames". Hij verwijst, maar citeert verkeerd, naar het Vierde Amendement, waarin sprake is van "onredelijke huiszoekingen en inbeslagnemingen". Hij gebruikt hetzelfde argument als de conservatieven dat het incident ongekend is, "een woord dat betekent 'het is nog nooit eerder gebeurd'," aldus de blogger. Geen president heeft echter ooit eerder topgeheime documenten gestolen.
  4. forum rang 6 pietje-2005 29 augustus 2022 08:14
    Verbaas me al vele , vele maanden over het feit dat, ondanks allerlei poeha van allerlei zogenaamde instanties etc. dat er schijnbaar totaal niets juridisch gedaan kan worden tegen, zogenaamd, illegale fratsen van verschillende soorten van de heer Trump ?
    Ik zie , helaas, wat (stok)oude biljart-maten in de verschillende tehuizen verplicht overgaan naar de zogenaamde "gesloten" afdeling, om de buitenwereld (en zichzelf) beter te vrijwaren van negatieve effecten van hun voortdurende geestelijke achteruitgang.
    Waarom kan dit, met al die fantastische vorderingen die hier gemeld worden, met de heer Trump niet bewerkstelligd worden ?
    In begin was ik trouwens een fan vanwege de resolute aanpak, maar dat was vanaf begin van tante Corona ook wel voorbij ;-)
  5. forum rang 9 gnocchi. 29 augustus 2022 08:21
    Hahaha niet te geloven!
    Om zijn aandacht voor belangrijke zaken te krijgen moesten ze met tekeningetjes en foto's komen bij de geschreven documenten.

    Gepensioneerd CIA-chef terrorismebestrijding loopt door hoe het stelen van topgeheime documenten door Trump Amerika schaadt
    Sarah K. Burris.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-stealing-docum...

    Gepensioneerd CIA-chef voor terrorismebestrijding Douglas London waarschuwde dat het nog niet eens bekend is in hoeverre Donald Trump die documenten uit het Witte Huis steelt, gevolgen heeft voor de wereld. Er staan dingen in de docs die niet eens zonder redactie in de rechtszaal gemeld kunnen worden, omdat ze topgeheim zijn.

    "Er is niet voor niets geheime informatie," legde London uit. "De controles op die documenten zijn bedoeld om de manier waarop het wordt verzameld te beschermen, meer dan de informatie zelf. En uit de beëdigde verklaring die we hebben vrijgegeven blijkt duidelijk dat het om menselijke informatie ging, wat betekent dat het om informatie uit menselijke bronnen ging. Dat betekent dat de aanwijzingen die kunnen zitten in de inlichtingen of geheime stukken informatie die de president meenam naar Mar-a-Lago aanwijzingen en aanwijzingen geven die tegenstanders kunnen gebruiken om de manier waarop die informatie naar buiten komt te identificeren. Dat is een serieuze zaak. Maar echt, we weten niet eens hoe diep het gaat. We hebben veel gepraat en veel gehoord over de verzengende formatie, maar we weten niet wat de namen van die programma's waren, omdat ze zo gevoelig waren. De namen zelf zijn geheim."

    Vorig jaar onthulde de CIA dat in de jaren daarvoor tientallen informanten ofwel werden gedood, gecompromitteerd of de VS misleidden, zo meldde de New York Times. Het leidde tot ernstige problemen binnen de inlichtingengemeenschap. Incidenten zoals met Trump kunnen leiden tot angst voor andere informanten die naar voren komen met details die de veiligheid in de wereld kunnen helpen.

    "Inlichtingenrapportage heeft de neiging om erg klinisch te zijn," legde Londen uit. "Het is net als technische informatie. Er is niet veel humor of kleur voordat we heel rechttoe rechtaan en makkelijk te begrijpen wilden zijn. Je moet je aanpassen aan de stijl van je consument. President Trump was moeilijk te ondersteunen. Het was moeilijk om zijn aandacht te trekken en te behouden, dus gebruikten we veel grafische elementen en beelden om zijn aandacht te trekken. Dingen die een soort van pakkend waren, misschien een beetje meer conformeren aan wat hij zou waarderen, een soort van de headlining aanpak. En wanneer hij enthousiast werd over bepaalde berichtgeving, ging het niet zozeer om de aard van de informatie, de betrouwbaarheid, maar om de manier waarop die voor iets op zijn agenda of interesses speelde. Dat is waarom hij misschien een foto of iets dergelijks veilig wilde stellen. We hebben hem dat in het algemeen verboden door het een elektronisch onderdeel van de tablet te maken. Het was dus niet iets waar je zomaar mee wegliep."

    Hij herinnerde aan de ontmoeting die Trump had met de Russische ambassadeur en de inlichtingen die hij aan hen gaf en die door een onafhankelijke regeringspartner waren verkregen. Dergelijk gedrag bracht de relatie in gevaar en de vrees bestond dat Trump een gevoelige CIA-bron zou hebben blootgelegd.

    Presentator Mehdi Hasan bekritiseert de Republikeinen omdat ze jarenlang de Democraten hebben aangevallen over de e-mails van Hillary Clinton, die volgens hen in gevaar werden gebracht door haar server, die nooit werd gehackt en veilig bleef. Trump, daarentegen, haalde geheime documenten uit hun mappen om mee te nemen naar zijn golfbaan. Het doel is nog steeds onbekend.

    Zie het volledige gesprek hieronder:
    www.youtube.com/watch?v=3XqFmppshMI.
  6. forum rang 9 gnocchi. 29 augustus 2022 08:48

    Bevestigd: Donald Trump nam dozen met geheime documenten mee naar vijandelijke naties
    Bill Palmer | 9:00 pm EDT 28 augustus, 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/confirm...

    Donald Trump heeft op criminele wijze de spionagewet overtreden door alleen al bepaalde documenten in zijn huis te hebben, ongeacht hun classificatie- of declassificatiestatus, en ongeacht wat hij wel of niet met de documenten heeft gedaan. Maar zelfs al heeft Trump zijn ticket naar de gevangenis al klaar, hoe dit ook afloopt, een grote vraag is wat Trump precies deed (of probeerde te doen) met die documenten.

    Diep verborgen in een nieuw artikel in de Washington Post staat deze zin: "Dozen met documenten gingen zelfs met Trump mee op buitenlandse reizen en volgden hem naar hotelkamers over de hele wereld - ook naar landen die beschouwd werden als buitenlandse tegenstanders van de Verenigde Staten.

    Het artikel gaat verder met te suggereren dat het er misschien allemaal om ging dat Trump zeer ongeorganiseerd was en willekeurig geheime documenten in dozen gooide terwijl hij aan het inpakken was voor overzeese reizen. Maar wat als het niet alleen dat was? We hebben het hier wel over Trump.

    Toen dit schandaal voor het eerst aan het licht kwam, was het eerste waar de meesten van ons aan dachten de vraag of Trump deze documenten misschien had gedeeld of verkocht aan Poetin of Kim Jong Un, voor persoonlijk gewin. En nu weten we dat Trump op zijn minst dozen met geheime documenten meenam naar vijandelijke naties. Het Ministerie van Justitie, de CIA en anderen zijn vast en zeker bezig om te achterhalen wat Trump werkelijk deed met al die geheime documenten toen hij ze meenam naar vijandelijk gebied. Zoals verwacht, wordt dit steeds lelijker voor Trump.
  7. forum rang 9 gnocchi. 29 augustus 2022 15:33

    Mar-A-Lago is een magneet voor spionnen, waarschuwt voormalig FBI-functionaris
    "Elke bevoegde buitenlandse inlichtingendienst" was geïnteresseerd in het proberen toegang te krijgen tot Mar-a-Lago, zei Peter Strzok.
    Mary Papenfuss.
    Door Mary Papenfuss
    28 aug. 2022, 20:40 EDT.

    Link Engels.
    www.huffpost.com/entry/mar-a-lago-spy...

    Mar-a-Lago is al lang een lokmiddel voor buitenlandse agenten die op zoek zijn naar inlichtingen en toegang tot Donald Trump en andere Amerikaanse politieke leiders, zelfs toen de voormalige president lukraak topgeheime informatie opsloeg in het onbeveiligde resort, waarschuwde een voormalige FBI- functionaris zondag.

    "Elke bevoegde buitenlandse inlichtingendienst, of die nu tot China behoort, tot Iran, tot Cuba, zeker met inbegrip van Rusland, is ... contraspionagedienst bij de FBI, vertelde MSNBC -host Katie Phang.

    Zelfs zonder te weten dat Trump geheime documenten opsloeg omdat “natuurlijk … de inlichtingendiensten zullen hebben geprobeerd toegang te krijgen”, zei Strzok.

    Maar de situatie is "vooral zorgwekkend" vanwege "informatie die nu naar buiten komt over het absolute gebrek aan enige controle of herdenking van wie op een bepaald moment toegang krijgt tot Mar-a-Lago", merkte Strzok op.

    De FBI nam eerder deze maand verschillende dozen met overheidsdocumenten in beslag van het landgoed van Trump in Florida, inclusief geheime informatie met zeer gevoelig materiaal.

    De beëdigde beëdigde verklaring ter ondersteuning van de vrijdag vrijgegeven huiszoeking gaf aan dat er "gerubriceerde documenten waren verspreid over de hele faciliteit, niet alleen in de opslagruimte" in de buurt van het Mar-a-Lago-zwembad, zei Strzok.

    "Gerubriceerde documenten werden teruggevonden in zijn [Trumps] kantoor, in de dennenhal, op een groot aantal plaatsen", legde hij uit.

    De beëdigde verklaring merkte op dat documenten " niet op de juiste manier zijn behandeld of op een geschikte locatie zijn opgeslagen." Het voegde eraan toe dat "zeer geclassificeerde records werden uitgevouwen, vermengd met andere records en anderszins" onjuist geïdentificeerd.

    Clubleden, personeel of tientallen niet-gescreende gasten hadden toegang kunnen krijgen tot de gevoelige papieren op bruiloftsrecepties, feesten en fondsenwervers – in ieder geval totdat ze in juni werden opgesloten door Amerikaanse functionarissen.

    De opslagruimte voor enkele van de opgehaalde dozen met documenten die volgens de vereisten van de Presidential Records Act aan het Nationaal Archief hadden moeten worden overgedragen, bevond zich in de buurt van een zwembad dat regelmatig wordt gebruikt voor clubevenementen .

    De FBI onderzoekt nu een Russisch sprekende Oekraïense immigrant met twee valse paspoorten die zich voordeed als een erfgename van de Europese Rothschild-bankdynastie en “meerdere” Mar-a-Lago-evenementen bijwoonde, die zich vermengde met Trump, senator Lindsey Graham (RS. C), en andere vooraanstaande Republikeinen, meldde de Pittsburgh Post-Gazette .

    In 2019, toen de beveiliging tijdens het presidentschap van Trump veel strenger was, werd een Chinese staatsburger met verschillende telefoons en andere elektronische apparatuur gearresteerd in de club. Ze omzeilde de beveiliging door te zeggen dat ze naar het zwembad ging.

    Yujing Zhang werd veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf en gedeporteerd naar China nadat hij was veroordeeld voor huisvredebreuk en liegen tegen agenten van de geheime dienst.

    “Alleen al het bewaren van hoogst geclassificeerde documenten in ongepaste opslag – vooral gezien Mar-a-Lago [met] de buitenlandse bezoekers daar en anderen die mogelijk connecties hebben met buitenlandse regeringen en buitenlandse agenten – creëert een aanzienlijke bedreiging voor de nationale veiligheid”, zei het voormalige ministerie van Dat vertelde justitiefunctionaris Mary McCord onlangs aan Reuters .
  8. forum rang 8 closer 29 augustus 2022 15:49
    Noted: Graham says ‘riots in the streets’ if Trump is prosecuted on classified documents

    Sen. Lindsey O. Graham (R) says that there will be “riots in the streets” if former president Donald Trump is prosecuted for mishandling classified documents.

    The comments by Graham, a member of the Senate Judiciary Committee and former Air Force lawyer, drew criticism from some fellow Republicans, who described the remarks as irresponsible coming from a member of Congress.

    In an interview on Fox News’s “Sunday Night in America,” Graham said, “If they tried to prosecute President Trump for mishandling classified information after Hillary Clinton set up a server in her basement, there literally will be riots in the street. I worry about the country.”

    Graham, once one of the fiercest critics of Trump in 2016, also said, “Most Republicans, including me, believes when it comes to Trump, there is no law. It’s all about getting him.”

    Richard N. Haass, a former diplomat who served in the George W. Bush administration, wrote on Twitter that Graham’s prediction “that violence may follow any prosecution of the former Potus may not qualify legally as incitement but it is irresponsible all the same as it will be seen by some as a call for violence. Public officials are obligated to call for the rule of law.”

    After Graham’s appearance, Trump posted the video clip on his Truth Social website.

    Kevin Bishop, a spokesman for the senator, said Monday that Graham stands by his prediction.

    www.washingtonpost.com/politics/2022/...
  9. forum rang 8 closer 29 augustus 2022 17:38
    Trump’s Mar-a-Lago documents already examined by FBI, Justice Dept. tells judge

    By Devlin Barrett, August 29, 2022 at 10:33 a.m. EDT

    FBI agents have already finished their examination of possibly privileged documents seized in an Aug. 8 search of Donald Trump’s Mar-a-Lago home, according to a Justice Department court filing Monday that could undercut the former president’s efforts to have a special master appointed to review the files.

    The “filter team” used by the Justice Department to sort through the documents and weed out any material that should not be reviewed by criminal investigators has completed its review, the brief filed by Justice Department prosecutors says. The filing came in response to a ruling Saturday by U.S. District Judge Aileen M. Cannon to hold a hearing this week on Trump’s motion seeking the appointment of a special master.

    The new government filing says prosecutors will provide more information later this week. But in the meantime, it notes that even before the judge’s weekend ruling, the filter team “identified a limited set of materials that potentially contain attorney-client privileged information, completed its review of those materials, and is in the process of following the procedures” of the search warrant to handle any privilege disputes.

    Verder lezen: www.washingtonpost.com/national-secur...
  10. forum rang 9 gnocchi. 29 augustus 2022 19:40

    Trump laat alarmbellen rinkelen na delen Waarheid Sociaal waarschuwt voor 'rellen in de straten'
    Igor Derysh, Salon
    29 augustus 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-sets-off-alarm...

    Voormalig president Donald Trump deelde zondag op zijn worstelende Twitter-klop Truth Social een video van senator Linsey Graham, R-S.C., die waarschuwt voor "rellen" in de straten als hij wordt aangeklaagd.

    Graham gaf de waarschuwing tijdens een interview met Fox News gastheer Trey Gowdy, een voormalig Republikeins congreslid, dagen nadat een gedeeltelijk bewerkte FBI affidavit onthulde dat onderzoekers waarschijnlijke redenen hadden om te geloven dat Trump wetten schond met betrekking tot geclassificeerde documenten, het bewaren van dossiers en obstructie van de rechtsgang.

    "Als er een vervolging komt van Donald Trump voor het verkeerd omgaan met geheime informatie na het Clinton debacle... dan zullen er rellen in de straten zijn," zei Graham tegen Gowdy, die de beruchte House GOP Benghazi hoorzittingen leidde.

    "De meeste Republikeinen, inclusief ikzelf, geloven dat als het op Trump aankomt, er geen wet is. Het gaat er alleen maar om hem te pakken", voegde Graham er later aan toe.

    Een drie jaar durend federaal onderzoek naar Hillary Clintons gebruik van een privé-e-mailserver voor regeringszaken sprak haar vrij van strafbare feiten. Ivanka Trump en Jared Kushner gebruikten allebei privé e-mailaccounts en messaging apps om overheidszaken te regelen toen ze in het Witte Huis van Trump werkten. Trump weigerde ondertussen om geclassificeerde documenten aan de Nationale Archieven te overhandigen na herhaalde waarschuwingen van de overheid, aldus de FBI.

    Trump deelde de video van Graham die waarschuwde voor "rellen" op Truth Social kort na het interview.

    Het team van Trump heeft op vergelijkbare wijze waarschuwingen afgegeven aan procureur-generaal Merrick Garland voor mogelijke onrust nu het ministerie van Justitie onderzoekt waarom hij weigerde om geclassificeerde documenten terug te geven. Een van de advocaten van Trump vertelde na de inval aan Jay Bratt, het hoofd van de contraspionage-eenheid van de DOJ National Security Division, dat zijn aanhangers "boos" werden.

    "President Trump wil dat de procureur-generaal weet dat hij van mensen uit het hele land heeft gehoord over de inval. Als er één woord is om hun stemming te beschrijven, dan is het 'boos'", vertelde de niet nader genoemde advocaat aan Bratt, volgens een door Trumps advocaten ingediende motie in de rechtbank. "De hitte bouwt zich op. De druk bouwt zich op. Wat ik ook kan doen om de druk te verminderen, laat het ons weten."

    Trump gaf in het weekend een soortgelijke boodschap af op Truth Social.

    "De inval in mijn huis, Mar-a-Lago, is een van de meest flagrante aanslagen op de democratie in de geschiedenis van ons land, dat overigens naar plaatsen gaat, op een zeer slechte manier, die het nog nooit eerder heeft gezien!" schreef Trump op zaterdag.

    Harvard Law School professor Laurence Tribe vergeleek de post met Trump's boodschap aan Garland.

    "Zoals zijn recente bericht aan AG Garland waarin hij suggereerde dat hij Garland kon helpen de 'hitte' te temperen als DOJ zich maar zou terugtrekken," tweette hij.

    De conservatieve advocaat George Conway, een prominente criticus van Trump, schreef dat de voormalige president "in wezen het land bedreigt met geweld als de wetten op hem worden toegepast."
  11. forum rang 10 luchtschip 29 augustus 2022 21:29
    Trump had de rechter uit een ander district gevraagd om een Special Master aan te stellen om te zien of de inbeslag genomen documenten niet onderhevig waren aan client privilege information

    Het Department of Justice moet nog reageren wat ze van dit verzoek vindt

    In de tussentijd deelt zij de rechter mede dat volgens de standaard procedure na in beslag name al de documenten worden beoordeeld door een special master .Deze geeft dan aan welke documenten binnen het kader van het huiszoekingsbevel door de FBI behandeld mogen worden in de rechtszaak

    DOJ says the filter team reviewing the records seized from Mar-a-Lago has completed its review and found a "limited set" of "potentially" attorney-client information.

    deel van het antwoord van het Department of Justice aan de rechter :

    pbs.twimg.com/media/FbVc6vxWYAIRWpF?f...

    twitter.com/KatiePhang/status/1564291...
  12. forum rang 10 luchtschip 29 augustus 2022 21:36
    Ben Collins op MSNBC :

    I think it's time we start covering Trumpism for what it is now.

    It's no longer a political movement. It's a violent fairytale of revenge on political enemies.

    Feds could've found a body in those Mar a Lago boxes and followers wouldn't care. It's about retribution ( vergelding ), not facts.

    video 2:10 minuut

    twitter.com/ruthbenghiat/status/15643...

    Trump accepteert het niet dat hij volgens de wet aangeklaagd kan worden

    Heeft zijn achterban als verzekering om geweld te gebruiken wanneer hij wettelijk aangepakt gaat worden

    Zo pakken "Strongmen" het aan
  13. forum rang 9 gnocchi. 29 augustus 2022 23:31
    quote:

    luchtschip schreef op 29 augustus 2022 21:29:

    Trump had de rechter uit een ander district gevraagd om een Special Master aan te stellen om te zien of de inbeslag genomen documenten niet onderhevig waren aan client privilege information

    Het Department of Justice moet nog reageren wat ze van dit verzoek vindt

    In de tussentijd deelt zij de rechter mede dat volgens de standaard procedure na in beslag name al de documenten worden beoordeeld door een special master .Deze geeft dan aan welke documenten binnen het kader van het huiszoekingsbevel door de FBI behandeld mogen worden in de rechtszaak

    DOJ says the filter team reviewing the records seized from Mar-a-Lago has completed its review and found a "limited set" of "potentially" attorney-client information.

    deel van het antwoord van het Department of Justice aan de rechter :

    pbs.twimg.com/media/FbVc6vxWYAIRWpF?f...

    twitter.com/KatiePhang/status/1564291...
    Palmer Rapport
    De DOJ heeft zojuist Donald Trump in de rechtszaal in handen gehad
    Bill Palmer | 5:06 pm EDT 29 augustus, 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-doj...

    Toen Donald Trump twee weken wachtte om eindelijk een verzoek in te dienen voor een speciale meester in het DOJ strafrechtelijk onderzoek naar hem, zeiden we dat het waarschijnlijk te laat was om hem te helpen. En ja hoor, de DOJ heeft de rechter zojuist verteld dat een special master geen zin heeft omdat het al klaar is met het sorteren van de documenten die bij Trump in beslag zijn genomen.

    Twee dingen vallen op. Ten eerste lijkt het DOJ agressief te zijn omgegaan met het sorteren, voor het geval Trump dit zou proberen. Bedenk dat er een paar dozijn dozen met documenten in beslag zijn genomen, en dat er alleen bepaalde mensen aan het sorteren mochten werken vanwege het topgeheime geheime karakter. Het DOJ moet de zaken van tevoren zo hebben opgezet dat het, als het eenmaal de documenten in beslag zou nemen, er heel snel mee verder zou kunnen. Zo ziet "agressief" zijn er echt uit - en zo heeft het DOJ Trump vandaag in de rechtbank te pakken gehad.

    Ten tweede lijkt Trump het echt verknald te hebben door die eerste twee weken te verspillen aan een vergeefse poging om de namen van de meewerkende getuigen van de DOJ vrij te krijgen, wat nooit zou gebeuren. Tegen de tijd dat hij een speciale meester kon aanstellen, was het te laat.

    We zullen zien wat de rechter doet. Het is mogelijk dat ze nog steeds een speciale meester kan aanstellen. Maar met het bewijs al gesorteerd, alles wat een speciale meester kan doen is kijken naar de manier waarop het is gesorteerd en aftekenen. En hoe lang kan dat duren? Het werk is al gedaan.

    We vragen ons ook af of deze rechter misschien alleen maar heeft besloten om Trumps verzoek om een speciale meester in behandeling te nemen om hem de schijn van eerlijkheid te geven, wetende dat de DOJ met iets als dit zou terugkomen.

    Het belangrijkste is nog steeds dat, zelfs nu de rechter de motie van Trump overweegt, zij de DOJ niet heeft bevolen om te stoppen met het verzamelen van bewijsmateriaal. Dit betekent dat, tot nu toe althans, Trump er niet in geslaagd is om de zaak ook maar een minuut te vertragen. We zullen zien hoe de rechter uiteindelijk zal oordelen.
  14. forum rang 5 DurianCS 30 augustus 2022 00:01
    quote:

    luchtschip schreef op 29 augustus 2022 21:38:

    Lindsey Graham :

    Wanneer Trump wordt aangeklaagd, komt er een opstand in de straat

    Graham says there will be riots in the streets if Trump is prosecuted

    video 0:13 minuut

    twitter.com/FrankFigliuzzi1/status/15...
    Als dat zo is dan maakt het blijkbaar volstrekt niets uit wat Trump doet, maar dan is er een totaal onnadenkende volgzame groep die zich volledig overgegeven heeft door zijn uitstraling (en leugenachtige gedrag).
70.758 Posts
Pagina: «« 1 ... 3058 3059 3060 3061 3062 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0731 +0,31%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.941,00 -0,82%
Gold spot 2.331,57 +0,67%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links