Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Deze bedrijven kunnen worden opgesplitst

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is beleggingsanalist. Enkele van zijn specialiteiten zijn dividendaandelen en beursgenoteerde inverstingsmaatschappijen. Koerts is daarnaast vaste co-host van de populaire IEX Beleggerspodcast.

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

  1. 15 nov Winstsprong Tencent helpt Prosus flink vooruit
  2. 14 nov Basic-Fit: high risk, high reward
  3. 13 nov Betekent dit de definitieve draai van Alfen?

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mark90 26 augustus 2022 16:26
    Grappig, de heer Koerts heeft het in de vorige podcast(of die daarvoor) over de koers van Boskalis in de zin dat deze boven het overnamebod staat en de markt het aandeel dus hoger inschat, normaliter staat een koers namelijk een aantal centen onder een overnamebod gaf hij aan. Nu opeens is €0,14 cent boven het bod niet meer zo heel erg positief, en verwacht de markt er weinig van....
  2. Maan Arkenbosch 26 augustus 2022 21:37
    Wat mij na de speech vanuit Jackson Hole en het Lagarde gerucht over een forse rente verhoging, op de AEX glijbaan, opgevallen is dat Nationale Nederland zich na haar onterechte afstraffing kranig heeft gehouden. Met een verwacht dividend van €.2,66, heb je een dividend rendement van 6,5%. Schrijf je nog wat calls out of the money dan zit je zo op 8%! Daarbij zit N.N. met veel activa in de V.S., dus in een veilige $. Dan staat N.N. een stuk lager genoteerd dan A.S.R., terwijl dat enkele maanden geleden een stuk hoger was. N.N. is n.m.m. te veel afgestraft. Zoals eerder hier gesteld, is, nu de AEX onder de 707, gezakt is, een verdere afgang een feit, en wordt de camping rally afgestraft.Er dient nog het e.e.a. in geprijsd te worden, maar met een rendement van rond de 8% kun je de AEX glijbaan rustig uitzitten!!
  3. forum rang 6 jonas 27 augustus 2022 20:57
    Maan er spelen toch 3 zaken die mij wat terughoudend maken met verzekeringen.

    1. Natuurzaken en schade die niet voldoende is ingecalculeerd.

    2, Hun beleggingen zullen moeilijk overeind blijven bij markt terugval

    3. En het meest gevaarlijker zijn nieuwkomers die met heel goed zoekwerk en stochastische inschattingen gericht gaan inspelen op de beste risico's en de slechtste laten zitten bij ASR en NN.

    Dat laatste zou ook zorg van de overheid moeten zijn want het ondergraven van grond geachte bij verzekeren zijn, maar goed bij deze onbenul regering is het totale chaos en reken dus maar niet dat ze aan 3 iets gaan doen.

    Groet, Jonas
  4. forum rang 4 Jelle Trader 29 augustus 2022 10:04
    Nog een stock die wordt opgesplitst,...

    Atos ISIN: ATO | FR0000051732

    De splitsing van de activiteiten in twee krijgt stilaan vorm. De groep kreeg een financiering van 1,5 mrd. EUR om dit scenario te financieren. De omzet (-2,1%) over het eerste halfjaar stond verder onder druk, maar het aantal boekingen (en de kwaliteit ervan) nam lichtjes toe tot 101% van de omzet. De groep boekte een nettoverlies van 503 mln. EUR wat veel hoger was dan verwacht. De bedrijfsmarge daalde tot amper 1,1%, maar zal wel verbeteren in het tweede halfjaar. Kosten voor herstructureringen, de lage bedrijfsmarge en een hogere behoefte aan werkkapitaal zorgde dat de IT-groep voor 555 mln. EUR cash verbrandde. De groep bevestigde de jaardoelen, maar het zal wel aan de onderkant van de verwachtingsvork zijn.

    Atos is een herstructureringsverhaal en zonder CEO eerder als een stuurloos schip werd beschouwd. Dit vertaalde zich wel al in de koers die nu een heel pak onder de boekwaarde ligt. We adviseren om de aandelen te behouden. Er is herstelpotentieel als het splitsingsscenario meer vorm krijgt.

    Bron: belegger.tijd.be/advies/atos-36011584...

    De voordelen en sterke punten van Atos

    Natuurlijk is de positionering van Atos in de markt voor IT-diensten op zich al een kracht waar het interessant over is om hier te spreken. We mogen niet vergeten dat de Groep in deze sector de achtste plaats in de wereld inneemt, wat het aantrekkelijk maakt voor beursinvesteerders en aandeelhouders.

    De opsplitsing van de activiteiten van de Atos Groep in afzonderlijke en vrij evenwichtige business units is een ander voordeel dat in het licht van deze waarde moet worden benadrukt. Opgemerkt dient te worden dat het merendeel van deze activiteiten nog steeds betrekking heeft op diensten, die goed zijn voor 57% van de omzet van de onderneming, maar dat de Groep ook actief is in andere segmenten zoals consulting en systeemintegratie, beveiligde betalingen, big data en cyber security. Deze gevarieerde portefeuille van diensten stelt haar natuurlijk in staat om haar inkomstenbronnen te diversifiëren, maar ook om haar klanten en prospects een completer dienstenpakket aan te bieden.
    De spreiding van de activiteiten en de positionering van Atos in de verschillende landen waar het bedrijf actief is, is nog steeds een belangrijke troef, aangezien deze spreiding ook zeer evenwichtig is.

    De sterke aanwezigheid van Atos op de Amerikaanse markt is met name een groot voordeel gezien de mogelijkheden die deze sector biedt. Deze goede geografische spreiding van de activiteiten stelt Atos ook in staat om zich effectief in te dekken tegen de risico's van een gerichte economische crisis of een daling van de vraag met inkomsten uit verschillende landen. De Atos Groep staat bij analisten en beleggers ook bekend om de kwaliteit van zijn expansie- en diversificatiestrategie, die grotendeels gebaseerd is op strategische overnames van andere bedrijven.
    Het feit dat Atos in toenemende mate een offshore-aanwezigheid ontwikkelt, is ook een vrij gunstig argument voor de groei van Atos.

    Tot slot, en om af te sluiten met de voordelen en troeven van de Atos Groep en zijn aandeel op de beurs, kunnen we hier natuurlijk onderstrepen dat investeerders en aandeelhouders sterk worden gerustgesteld door een orderboek dat een uitstekende zichtbaarheid biedt met orderbedragen die de jaarlijkse omzet van het bedrijf overtreffen. Op een meer mondiaal niveau waarderen we ook de zeer goede financiële situatie van Atos in de afgelopen jaren en op de langere termijn.

    Bron: Beurs Strategie

    Atos H2 vooruitzichten
    De omzetgroei bij constante wisselkoersen zal naar verwachting positief worden in H2, ondersteund door het hernieuwde commerciële momentum dat werd waargenomen in Q2, en het succes van de Groep bij het aantrekken van de juiste talenten in H1. De operationele marge zal naar verwachting aanzienlijk stijgen, aangezien de voordelen van eerder in het jaar gelanceerde prestatieverbeteringsacties zich in de tweede helft van het jaar zullen manifesteren. Dergelijke acties zijn gericht op structuurkosten (waaronder het afbouwen van de Spring-organisatie, vermindering van onder aanneming, selectieve aanwervingen en versterkte kostendiscipline), ondermaatse contracten en prijsstelling. Daarnaast verwacht Atos een stijging van de operationele marge in zijn hardware-intensieve activiteiten, voornamelijk HPC, dankzij volumeherstel en gegarandeerde levering van componenten.

    Vooruitgang in het waard creërende scheidingsproject van Atos
    De diepgaande analyse van het op 14 juni 2022 aangekondigde scheidingsproject verloopt volgens plan. De start van de raadpleging van de medezeggenschapsorganen van de Groep is gepland voor begin september, in lijn met het voorziene tijdschema. De interim-periode voor de beoogde splitsing in twee beursgenoteerde entiteiten is nu volledig gefinancierd.
    Het bedrijf en zijn raad van bestuur zijn ervan overtuigd dat dit project de meeste waarde creëert voor al zijn belanghebbenden, met name gezien de potentiële synergiën tussen BDS en Digital, en de vooruitzichten voor het verbeteren van de operationele prestaties van Tech Foundation. Zoals aangekondigd op 13 juli 2022, heeft Atos een nieuw management aangesteld om een succesvolle uitvoering van het strategische transformatieproject in kwestie te verzekeren. Nourdine Bihmane is co-CEO en verantwoordelijk voor de Tech Foundations-activiteiten, Philippe Oliva is co-CEO en verantwoordelijk voor de Evidian Perimeter en Diane Galbe is Senior Executive Vice President die verantwoordelijk is voor strategische projecten en ondersteunende functies. Daarnaast heeft de Groep binnen de Raad van Bestuur een ad hoc raadgevend comité aangesteld dat belast is met het toezicht op de studie en de uitvoering van het strategische project door het managementteam. Dit comité is samengesteld uit een meerderheid van onafhankelijke bestuurders en wordt voorgezeten door René Proglio.
    De vrije kasstroom, exclusief extra kosten van het transformatieplan, zal naar verwachting aanzienlijk verbeteren als een direct gevolg van het herstel van de operationele marge, ondersteund door positieve seizoen effecten op het werkkapitaal.

    2022 doelstellingen bevestigd en verfijnd
    Atos herhaalt dat zijn FY22-prestaties back-end geladen zullen zijn, en verfijnt zijn doelstellingen voor het hele jaar. De doelstelling voor omzetgroei is ongewijzigd, van -0,5% tot +1,5% bij constante wisselkoersen. De operationele marge wordt verwacht aan de onderkant van het bereik van 3% tot 5%. Er wordt een vrije kasstroom verwacht aan de onderkant van het bereik van € -150 miljoen tot € 200 miljoen, exclusief bijkomende effecten van het beoogde transformatieplan. Dergelijke bijkomende effecten worden geraamd op ongeveer € -250 miljoen, inclusief de financieringskosten, in overeenstemming met informatie die op Atos Capital Markets Day in juni werd gecommuniceerd.

    Bron: atos.net/en/2022/press-release_2022_0...

    Bijlage: Atos grafiek.
  5. forum rang 4 Jelle Trader 19 september 2022 12:52
    quote:

    Jelle Trader schreef op 29 augustus 2022 10:04:

    Nog een stock die wordt opgesplitst,...

    Atos ISIN: ATO | FR0000051732

    De splitsing van de activiteiten in twee krijgt stilaan vorm. De groep kreeg een financiering van 1,5 mrd. EUR om dit scenario te financieren. De omzet (-2,1%) over het eerste halfjaar stond verder onder druk, maar het aantal boekingen (en de kwaliteit ervan) nam lichtjes toe tot 101% van de omzet. De groep boekte een nettoverlies van 503 mln. EUR wat veel hoger was dan verwacht. De bedrijfsmarge daalde tot amper 1,1%, maar zal wel verbeteren in het tweede halfjaar. Kosten voor herstructureringen, de lage bedrijfsmarge en een hogere behoefte aan werkkapitaal zorgde dat de IT-groep voor 555 mln. EUR cash verbrandde. De groep bevestigde de jaardoelen, maar het zal wel aan de onderkant van de verwachtingsvork zijn.

    Atos is een herstructureringsverhaal en zonder CEO eerder als een stuurloos schip werd beschouwd. Dit vertaalde zich wel al in de koers die nu een heel pak onder de boekwaarde ligt. We adviseren om de aandelen te behouden. Er is herstelpotentieel als het splitsingsscenario meer vorm krijgt.

    Bron: belegger.tijd.be/advies/atos-36011584...

    De voordelen en sterke punten van Atos

    Natuurlijk is de positionering van Atos in de markt voor IT-diensten op zich al een kracht waar het interessant over is om hier te spreken. We mogen niet vergeten dat de Groep in deze sector de achtste plaats in de wereld inneemt, wat het aantrekkelijk maakt voor beursinvesteerders en aandeelhouders.

    De opsplitsing van de activiteiten van de Atos Groep in afzonderlijke en vrij evenwichtige business units is een ander voordeel dat in het licht van deze waarde moet worden benadrukt. Opgemerkt dient te worden dat het merendeel van deze activiteiten nog steeds betrekking heeft op diensten, die goed zijn voor 57% van de omzet van de onderneming, maar dat de Groep ook actief is in andere segmenten zoals consulting en systeemintegratie, beveiligde betalingen, big data en cyber security. Deze gevarieerde portefeuille van diensten stelt haar natuurlijk in staat om haar inkomstenbronnen te diversifiëren, maar ook om haar klanten en prospects een completer dienstenpakket aan te bieden.
    De spreiding van de activiteiten en de positionering van Atos in de verschillende landen waar het bedrijf actief is, is nog steeds een belangrijke troef, aangezien deze spreiding ook zeer evenwichtig is.

    De sterke aanwezigheid van Atos op de Amerikaanse markt is met name een groot voordeel gezien de mogelijkheden die deze sector biedt. Deze goede geografische spreiding van de activiteiten stelt Atos ook in staat om zich effectief in te dekken tegen de risico's van een gerichte economische crisis of een daling van de vraag met inkomsten uit verschillende landen. De Atos Groep staat bij analisten en beleggers ook bekend om de kwaliteit van zijn expansie- en diversificatiestrategie, die grotendeels gebaseerd is op strategische overnames van andere bedrijven.
    Het feit dat Atos in toenemende mate een offshore-aanwezigheid ontwikkelt, is ook een vrij gunstig argument voor de groei van Atos.

    Tot slot, en om af te sluiten met de voordelen en troeven van de Atos Groep en zijn aandeel op de beurs, kunnen we hier natuurlijk onderstrepen dat investeerders en aandeelhouders sterk worden gerustgesteld door een orderboek dat een uitstekende zichtbaarheid biedt met orderbedragen die de jaarlijkse omzet van het bedrijf overtreffen. Op een meer mondiaal niveau waarderen we ook de zeer goede financiële situatie van Atos in de afgelopen jaren en op de langere termijn.

    Bron: Beurs Strategie

    Atos H2 vooruitzichten
    De omzetgroei bij constante wisselkoersen zal naar verwachting positief worden in H2, ondersteund door het hernieuwde commerciële momentum dat werd waargenomen in Q2, en het succes van de Groep bij het aantrekken van de juiste talenten in H1. De operationele marge zal naar verwachting aanzienlijk stijgen, aangezien de voordelen van eerder in het jaar gelanceerde prestatieverbeteringsacties zich in de tweede helft van het jaar zullen manifesteren. Dergelijke acties zijn gericht op structuurkosten (waaronder het afbouwen van de Spring-organisatie, vermindering van onder aanneming, selectieve aanwervingen en versterkte kostendiscipline), ondermaatse contracten en prijsstelling. Daarnaast verwacht Atos een stijging van de operationele marge in zijn hardware-intensieve activiteiten, voornamelijk HPC, dankzij volumeherstel en gegarandeerde levering van componenten.

    Vooruitgang in het waard creërende scheidingsproject van Atos
    De diepgaande analyse van het op 14 juni 2022 aangekondigde scheidingsproject verloopt volgens plan. De start van de raadpleging van de medezeggenschapsorganen van de Groep is gepland voor begin september, in lijn met het voorziene tijdschema. De interim-periode voor de beoogde splitsing in twee beursgenoteerde entiteiten is nu volledig gefinancierd.
    Het bedrijf en zijn raad van bestuur zijn ervan overtuigd dat dit project de meeste waarde creëert voor al zijn belanghebbenden, met name gezien de potentiële synergiën tussen BDS en Digital, en de vooruitzichten voor het verbeteren van de operationele prestaties van Tech Foundation. Zoals aangekondigd op 13 juli 2022, heeft Atos een nieuw management aangesteld om een succesvolle uitvoering van het strategische transformatieproject in kwestie te verzekeren. Nourdine Bihmane is co-CEO en verantwoordelijk voor de Tech Foundations-activiteiten, Philippe Oliva is co-CEO en verantwoordelijk voor de Evidian Perimeter en Diane Galbe is Senior Executive Vice President die verantwoordelijk is voor strategische projecten en ondersteunende functies. Daarnaast heeft de Groep binnen de Raad van Bestuur een ad hoc raadgevend comité aangesteld dat belast is met het toezicht op de studie en de uitvoering van het strategische project door het managementteam. Dit comité is samengesteld uit een meerderheid van onafhankelijke bestuurders en wordt voorgezeten door René Proglio.
    De vrije kasstroom, exclusief extra kosten van het transformatieplan, zal naar verwachting aanzienlijk verbeteren als een direct gevolg van het herstel van de operationele marge, ondersteund door positieve seizoen effecten op het werkkapitaal.

    2022 doelstellingen bevestigd en verfijnd
    Atos herhaalt dat zijn FY22-prestaties back-end geladen zullen zijn, en verfijnt zijn doelstellingen voor het hele jaar. De doelstelling voor omzetgroei is ongewijzigd, van -0,5% tot +1,5% bij constante wisselkoersen. De operationele marge wordt verwacht aan de onderkant van het bereik van 3% tot 5%. Er wordt een vrije kasstroom verwacht aan de onderkant van het bereik van € -150 miljoen tot € 200 miljoen, exclusief bijkomende effecten van het beoogde transformatieplan. Dergelijke bijkomende effecten worden geraamd op ongeveer € -250 miljoen, inclusief de financieringskosten, in overeenstemming met informatie die op Atos Capital Markets Day in juni werd gecommuniceerd.

    Bron: atos.net/en/2022/press-release_2022_0...

    Bijlage: Atos grafiek.
    Interessant voor de lange termijn, undervalued en kansrijk!

    Grafiek van 19 september.
  6. forum rang 4 Jelle Trader 3 oktober 2022 09:23
    Atos,...mogelijk nieuwe ronde onderhandelingen voor overname / splitsing!
    Buy low, sell High!

    Onepoint-baas zegt dat hij wil dat Atos-bestuur gedeeltelijk overnamebod heroverweegt
    29/09/2022 | 19:20

    Het hoofd van het Franse bedrijf Onepoint heeft donderdag bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om de meest lucratieve bedrijfsonderdelen van Atos te kopen en heeft er bij de raad van bestuur van het noodlijdende IT-bedrijf op aangedrongen de deal opnieuw te bekijken. Het bod is vriendschappelijk, zei David Layani, die eraan toevoegde: "We vragen het bestuur (van Atos) de tijd te nemen om zijn standpunt te heroverwegen, zodat we samen kunnen werken aan de beste oplossing voor deze fusie." Atos zei eerder dat het het bod had afgewezen. (Verslaggeving door Sudip Kar-Gupta en Tassilo Hummel Redactie: Chris Reese)

    © MarketScreener met Reuters 2022

    Bron: nl.marketscreener.com/koers/aandeel/I...

    Atos update: 30/09

    De top van Atos sloegen een bod af van het ICT-bedrijf onepoint die samen met het private equityfonds ICG 4,2 mld. EUR veil hadden voor de overname van Evidian-activiteiten. Het bedrag was wel inclusief de schulden van de entiteit (2 mld. EUR). Men betaalt circa 0,8 keer de omzet. Afgelopen zomer besliste de raad van bestuur om Atos in twee delen te kappen. Het nieuw te noteren Evidian zou zich focussen op big data en cyberbeveiliging en een pak cash moeten opleveren. De 'oorspronkelijke' IT-dienstentak moest dan dat geld gebruiken om de verlieslatende situatie om te zetten richting rendabiliteit. Sindsdien stapte de CEO op en nam de koers een serieuze duikvlucht naar beneden.

    ADVIES: H3

    De huidige marktkapitalisatie van heel Atos ligt op 900 mln. EUR, maar de groep zit nog met een pak schulden opgezadeld. Met de cash van 2 mld. EUR uit dit voorstel zou Atos vooral de herstructureringen moeten financieren. Hierdoor mogen we niet juichen over dit aanbod. Niettemin kunnen later nog andere koopjesjagers opduiken zodat het bestuur van Atos vaart moet zetten achter zijn splitsingsplannen of overstag gaan voor het hoogste bod. Atos is dan ook te behouden.

    Bron: belegger.tijd.be
  7. forum rang 4 Jelle Trader 4 oktober 2022 19:14
    quote:

    Jelle Trader schreef op 3 oktober 2022 09:23:

    Atos,...mogelijk nieuwe ronde onderhandelingen voor overname / splitsing!
    Buy low, sell High!

    Onepoint-baas zegt dat hij wil dat Atos-bestuur gedeeltelijk overnamebod heroverweegt
    29/09/2022 | 19:20

    Het hoofd van het Franse bedrijf Onepoint heeft donderdag bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om de meest lucratieve bedrijfsonderdelen van Atos te kopen en heeft er bij de raad van bestuur van het noodlijdende IT-bedrijf op aangedrongen de deal opnieuw te bekijken. Het bod is vriendschappelijk, zei David Layani, die eraan toevoegde: "We vragen het bestuur (van Atos) de tijd te nemen om zijn standpunt te heroverwegen, zodat we samen kunnen werken aan de beste oplossing voor deze fusie." Atos zei eerder dat het het bod had afgewezen. (Verslaggeving door Sudip Kar-Gupta en Tassilo Hummel Redactie: Chris Reese)

    © MarketScreener met Reuters 2022

    Bron: nl.marketscreener.com/koers/aandeel/I...

    Atos update: 30/09

    De top van Atos sloegen een bod af van het ICT-bedrijf onepoint die samen met het private equityfonds ICG 4,2 mld. EUR veil hadden voor de overname van Evidian-activiteiten. Het bedrag was wel inclusief de schulden van de entiteit (2 mld. EUR). Men betaalt circa 0,8 keer de omzet. Afgelopen zomer besliste de raad van bestuur om Atos in twee delen te kappen. Het nieuw te noteren Evidian zou zich focussen op big data en cyberbeveiliging en een pak cash moeten opleveren. De 'oorspronkelijke' IT-dienstentak moest dan dat geld gebruiken om de verlieslatende situatie om te zetten richting rendabiliteit. Sindsdien stapte de CEO op en nam de koers een serieuze duikvlucht naar beneden.

    ADVIES: H3

    De huidige marktkapitalisatie van heel Atos ligt op 900 mln. EUR, maar de groep zit nog met een pak schulden opgezadeld. Met de cash van 2 mld. EUR uit dit voorstel zou Atos vooral de herstructureringen moeten financieren. Hierdoor mogen we niet juichen over dit aanbod. Niettemin kunnen later nog andere koopjesjagers opduiken zodat het bestuur van Atos vaart moet zetten achter zijn splitsingsplannen of overstag gaan voor het hoogste bod. Atos is dan ook te behouden.

    Bron: belegger.tijd.be

    Er is iets meer dan het technisch beschouwen en beoordelen van beursgenoteerde aandelen. Boerenverstand, logisch inzicht, kennis en ervaring (streetwise benadering) geeft over het algemeen betere resultaten dan een zgn. 'klinische technische benadering'. Atos, een turnaround kandidtaat pur sang!

    ATOS vanaf begin 1992 op maandbasis (log-schaal)(technische beschouwing van een beurskenner,...)

    ATOS is een bekend beursgenoteerd Frans informatietechnologiebedrijf. De koersontwikkeling kent hoge toppen en diepe dalen. Punt van aandacht vandaag is de dramatische koersdaling dit jaar. Mochten er beleggers begin dit jaar zijn ingestapt, dan wordt aangekeken tegen bijna 80% koersverlies. Om dit koersverlies goed te maken moet er 400% koersstijging worden gerealiseerd om ‘break even’ te komen. Sinds de top eind 2018 is er ruim 92% aan beurswaarde verdampt. De moraal van dit verhaal is simpel. Kap koersverliezen tijdig af. Bijkopen in een dalende trend staat technisch gelijk aan het boren van een tweede gat aan de andere kant van de sloep om het bootje weer in balans te brengen. Met het risico dat goed geld naar kwaad geld stroomt en de roeier verzuipt.

    Waarvan acte,....
  8. forum rang 4 Jelle Trader 6 oktober 2022 20:56
    Atos,...Undervalued, interessante aanbieder van hoogwaardige gediversifeerde IT Diensten breed geografisch gespreid met gerenommeerde clienten o.a. verschillende internationale overheidsinstellingen. Thans in een herstructureringsproces, daarnaast bij deze lage koersen een gewilde take over prooi!

    Bron: atos.net/nl/nederland

    Bijlage: recente daggrafiek.
  9. forum rang 4 Jelle Trader 21 oktober 2022 15:09
    quote:

    Jelle Trader schreef op 6 oktober 2022 20:56:

    Atos,...Undervalued, interessante aanbieder van hoogwaardige gediversifeerde IT Diensten breed geografisch gespreid met gerenommeerde clienten o.a. verschillende internationale overheidsinstellingen. Thans in een herstructureringsproces, daarnaast bij deze lage koersen een gewilde take over prooi!

    Bron: atos.net/nl/nederland

    Bijlage: recente daggrafiek.
    Zo,...de kassa rinkelt vandaag weer lekker bij Jelle!
    Long stocks lekker omhoog, short stocks down,....Wat wil een trader nog meer!
    Nice weekend fellows, le chajim!
  10. forum rang 4 Jelle Trader 11 november 2022 10:11
    quote:

    Jelle Trader schreef op 31 oktober 2022 17:35:

    Atos Update: Bull Flag succesvol verlaten. Voorsorterend op een opwaartse uitbraak indien koers BOVEN 10,50 sluit!
    (Zie ook vorige post met interessante informatie,....)

    Bijlage: Chart Atos.
    Tja,...weer die one liner: "Buy Low, (blijf voorlopig zitten!) en Sell High!"
    Koers vandaag de 11,- Euro aangetikt!
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links