Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Forum van Democratie: opkomst en ondergang van Baudet

3.660 Posts
Pagina: «« 1 ... 143 144 145 146 147 ... 183 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 robrdam 13 augustus 2022 13:06
    quote:

    rationeel schreef op 13 augustus 2022 11:35:

    www.youtube.com/watch?v=oDVJSN66XLE&a...

    Zijn jullie het hier NIET mee eens?
    De hoeveelheid onzin die Baudet in 6 minuut 40 weet te spuien heeft een boek nodig om te weerleggen.

    "Ruimhartig asielbeleid"
    Het is een beschamend asielbeleid

    "Macht overdragen aan de EU/WHO/Navo"
    Als je niet ziet dat de problemen wereldwijd zijn zie je ook niet dat samenwerken de enige manier is.

    "Vernietigen van welvaart, samenhang en democratie"
    We zijn nog nooit zo rijk geweest (afgezien van de huidige explosie van de energieprijzen), en waar de democratie in het geding is wordt ook niet duidelijk.

    "elk jaar 100.000 mensen naar Nederland"
    We zullen tegen ASML, en alle andere succesvolle bedrijven in Nederland, moeten zeggen dat we liever niet hebben dat ze mensen van buiten Nederland aannemen, of misschien beter nog, of ze niet kunnen verhuizen naar een buitenland. Voor de goede orde: in 2021 hebben 12.310 personen in Nederland asiel gekregen.

    "Doordat de ECB maandelijks miljarden bijdrukt loopt de inflatie gierend uit de hand"
    Ik zou econoom Baudet even willen vragen te verklaren waarom de inflatie van 2008 tm 2021, waarin dit bijdrukken ook plaats heeft gevonden, niet uit de hand is gelopen, en het nu ineens de belangrijkste oorzaak van de inflatie is?

    "Dat is goed voor het zuiden zodat de schulden worden weggeïnfleerd, maar voor ons is dat slecht"
    Ook daarover zou ik econoom Baudet aanraden met andere economen van gedachten te wisselen, want de versterking van de exportpositie van Nederland is enorm.

    Er worden dan nog een aantal kreten geslaakt zonder voorbeeld of onderbouwing "als de regering was opgekomen voor de nationale belangen, dan had men dit nooit laten gebeuren", "men denkt vanuit een Europees belang, men denkt allang globalistisch","om de Europese partners te pleasen". "men offert Nederland op".
    Grote woorden maar inhoudsloos.

    "Onze energie volstrekt onbetaalbaar wordt"
    Als de huidige problemen op de energiemarkt een ding duidelijk maken is dat wel dat we zo snel mogelijk van fossiel af moeten. Poetin geld geven om Oekraïne binnen te vallen, op de knieën voor MSB voor een extra vaatje olie. Liever zo snel mogelijk windmolens op de Noordzee, zonnepanelen op daken en parkeerterreinen (niet in weilanden!) en een kernenergiecentrale in mijn achtertuin. Dat is pas de nationale belangen verdedigen, geld in Nederland houden in plaats van het over de grens gooien!

    Deze overdosis Baudet heeft 0 argumenten, 0 visie over wat zijn voorstellen zijn.

    In antwoord op je vraag mijn wedervraag: Hoe kan hier iemand mee instemmen?
  2. forum rang 10 rationeel 14 augustus 2022 09:09
    Fred Gabberhouse
    13 Augustus, 2022

    Tijd teveel? Zou me niets verbazen als twitteraars zoals Tante Sidona, PG Kroeger, Jo Horn en Piet Lekkerkerk vergoeding krijgen van een NGO. Open Society Foundation, Atlantic Council oid. Ze zijn allemaal nét iets teveel actief op Twitter.
  3. forum rang 10 luchtschip 18 augustus 2022 00:38
    FvD mikt op september voor start eerste Forumschool in Almere

    Het ziet ernaar uit dat volgende maand de eerste basisschool van Forum voor Democratie zijn deuren opent, zegt Ralf Dekker tegen de NOS. Dekker is voor Forum lid van Provinciale Staten van Noord-Holland en speelt een belangrijke rol in het streven van de partij om eigen scholen te beginnen.

    Het is de bedoeling dat de eerste privéschool in Almere komt te staan. "We hebben al een locatie en een eerste docent aangetrokken en de eerste achttien vooraanmeldingen zijn binnen."

    Volgens de initiatiefnemer is het voor 80 procent zeker dat de school in september kan beginnen. Dekker wil met twee of drie klassen beginnen. "Er zijn nog een paar hobbels te nemen. We moeten nog docenten aannemen en gesprekken met de ouders voeren. Die moeten ook gaan betalen, maar een locatie is er al." Hij verwacht dat er uiteindelijk minder dan achttien leerlingen beginnen, maar dat het aantal gedurende het schooljaar weer toeneemt.

    Vijf gemeenten

    Het plan om eigen scholen te stichten, past binnen de wens van partijleider Baudet dat Forum meer wordt dan alleen een politieke partij, maar ook een zuil of beweging. In totaal lopen er aanvragen in vijf gemeenten voor 'Renaissancescholen', zoals Forum ze noemt. Het gaat om Den Haag, Apeldoorn, Almere, Hoogeveen en Tilburg. Dat zijn aanvragen voor reguliere, door de overheid gefinancierde scholen.

    Voor zulke reguliere basisscholen zijn echter wel ouderverklaringen nodig en dat traject kan jaren duren. Daarom wil de partij in Almere beginnen met een privéschool, waarvoor de ouders moeten betalen. Volgens Forum zou het later wel een reguliere school kunnen worden.

    Geen wokedenken

    Op zo'n Renaissanceschool zijn volgens Dekker drie dingen wezenlijk anders dan op andere basisscholen. "We willen geen woke-denken in de lesstof", zegt hij. Volgens de FvD'er is er op basisscholen te veel aandacht voor de klimaatcrisis, gender en negativiteit rond de witte man.

    Daarnaast ligt op een FvD-school volgens hem veel nadruk op basisvaardigheden als lezen, schrijven en rekenen en wordt niet gebruikgemaakt van digitale hulpmiddelen als een digibord en school-tv. "Dat leidt alleen maar af." Als derde kenmerk noemt Dekker de korte lijntjes met het schoolbestuur: "We willen geen grote scholenkoepels waardoor leraren alleen maar bezig zijn met administratie. De nadruk moet liggen op lesgeven."

    Vrij eenvoudig

    De Inspectie van het Onderwijs noemt het in een reactie vrij eenvoudig om een particuliere school op te richten. Volgens de inspectie kan het kloppen dat er in september een school wordt geopend. "Je moet binnen vier weken na oprichting je school aanmelden bij de Dienst Uitvoering Onderwijs. Die aanmelding wordt dan doorgegeven aan ons en dan komen wij in de beginfase twee keer kijken of de school aan de regels voldoet", zegt een woordvoerder.

    Daarna brengt de inspectie een bindend advies uit aan de leerplichtambtenaar van de vestigingsplaats. Als dat advies positief is, is de school erkend. Is het negatief, moet de school zo snel mogelijk sluiten.

    nos.nl/artikel/2440873-fvd-mikt-op-se...
  4. forum rang 10 luchtschip 18 augustus 2022 00:41
    FvD mikt op september voor start eerste Forumschool in Almere

    Reactie hierop :

    Sander Schimmelpenninck, Columnist @volkskrant :

    Dat de ‘vrijheid van onderwijs’ nog eens zo hard in ons gezicht zou ontploffen was een kwestie van tijd.

    Het is een grof schandaal dat Nederland de vrijheid van indoctrinatie van ouders boven de vrijheid van kinderen stelt. Fucking bananenland.

    twitter.com/SanderSchimmelp/status/15...

    nos.nl/artikel/2440873-fvd-mikt-op-se...
  5. forum rang 10 luchtschip 18 augustus 2022 03:22
    schijnt Thierry Baudet blijkbaar wel leuk te vinden, hoe Donald Trump vele jaren geleden een vrouw te kakken zette in zijn functie als President

    Thierry Baudet :

    Hahaha great!!!

    In reactie op een tweet van complot verspreider Jack Posobiec

    Jack Posobiec 17 augustus op twitter :

    He’s coming back and there’s nothing they can do to stop him

    video 0:15 minuut

    mobile.twitter.com/thierrybaudet/stat...

    Jack Posobiec :

    is an American alt-right and alt-lite political activist, television correspondent and presenter, conspiracy theorist, and provocateur.

    Posobiec is known for his pro-Donald Trump comments on Twitter, as well as using white supremacist and antisemitic symbols and talking points, including the white genocide conspiracy theory.

    He has repeatedly planted false and derogatory claims about political figures in an effort to damage his opponents.

    He has promoted fake news, including the debunked Pizzagate conspiracy theory claiming high-ranking Democratic Party officials were involved in a child sex ring.

    en.wikipedia.org/wiki/Jack_Posobiec

    Daar hoort een dansje bij, wanneer je een vrouwelijke journalist voor schut zet tegenover het Amerikaanse volk

    en.wikipedia.org/wiki/Jack_Posobiec
  6. forum rang 8 aextracker 18 augustus 2022 06:53
    quote:

    rationeel schreef op 14 augustus 2022 09:10:

    Leonard
    13 Augustus, 2022

    Geen partij zo eerlijk en intelligent als FVD. In dit land van dwazen is Thierry en zijn Gideonsbende een eiland van redelijkheid, eruditie en betrokkenheid bij het Ware, het Goede en het Schone. Schoon gebleven in de Nederlandse beerput.
    Verstand verloren rationeel ?

    Zolang Thierry Baudet niet openlijk een heldere "kant kiezende) stelling inneemt of hij de oorlogs aktie van Poetin \ Cs en invasie van door het rissische leger in Oekraine, goed- of afkeurt is hij een judas in optima forma.
    Remember zijn aktieve rol in het referendum discussie aangaand Oekraine ?

    Thierry Baudet is in alles wat hij doet "niet te vertrouwen".
    Zijn agenda is nog dubbeler dan die van Vladimir Poetin, gericht op realiseren van eigen belang en welzijn\welvarendheid.

    Wake-up call nodig ?
    Waarom drukt hij zijn snor denk je de laatste 5 maanden ?
    Zeker niet omdat hij zijn ouderschapsverlof belangrijker vind, dan de publieke zaak dienen !
  7. forum rang 10 luchtschip 21 augustus 2022 11:39
    Thierry Baudet reageert diep geschokt op het nieuws over de aanslag op Durya Dugina

    Thierry Baudet op twitter

    Omg.

    in reactie op een tweet over de aanslag op Durya Dugina ( overigens de tweet zelf islater verwijderd door de auteur )

    twitter.com/thierrybaudet/status/1561...

    Baudet kende haar vader, Alexandr Dugin, persoonlijk en had hem ontmoet in maart 2019

    En er is Aleksandr Dugin, de ultra Russische nationalist en Putin-vazal, die Baudet een "ticket voor de toekomst" noemde. Dugin is een groot fan van Trump, en erop uit om het fascistisch gedachtengoed in Europa en de VS te 'normaliseren'

    pbs.twimg.com/media/Eigz4N1WoAAitXe?f...

    twitter.com/mmeeuw/status/13083597442...

    Durya Dugin, onderschreef het ultra rechtse fascistisch gedachtengoed van haar vader Alexandr en via haar netwerk TsarGrad Group onderhield zij actief contact met extreem rechtse leiders in Europa en de US

    Opvallend is de steun van Baudet voor Putin en zijn bevrijdingsoperatie, waarbij Baudet geen enkele moeite had met het leed wat de Oekrainse bevolking is aangedaan

    Daarentegen reageert hij zeer ontdaan op de aanslag op een Russische rechts-politieke actieve vrouw
  8. forum rang 10 luchtschip 21 augustus 2022 12:07
    Aanslag op Durya Dugin

    Good article in newlines mag from this March on European far-right and the links with the Kremlin and Dugin. Dugin's daughter, whose car exploded that night in the Moscow region, played an important role in developing of her father's network.
    Via TsarGrad bracht zij het gedachtengoed van haar vader naar buiten en onder Westerse politici, waaronder ook Nederlandse

    twitter.com/ruslantrad/status/1561128...

    artikel newsmag :

    Exclusive: Russia Backs Europe’s Far Right

    Emails and documents show just how closely Italian, French, German and Austrian politicians coordinate with Moscow

    >>Yakushev is the director of Tsargrad, an organization in Russia that describes itself as a group of companies whose mission is “the revival of the greatness of the Russian Empire.”

    >>Yakushev’s boss and the chairperson of the Tsargrad group of companies is Konstantin Malofeev, a Russian politician and business owner more commonly known as the “Orthodox oligarch” for his outward religiosity.

    >>Tsargrad and its officers in Moscow continued to act as the far-right parties’ contacts in Russia. They undertook clandestine measures to hide liaisons between European politicians and Aleksandr Dugin, Russia’s guru-esque philosopher of Eurasianism and an outspoken, longtime proponent of a Russian conquest of Ukraine.

    >> In some cases, the far-right parties sought advice from what they called their “Russian friends” to hinder anti-Russian proposals in the European Parliament. Tsargrad also served as an intermediary between the parties and Russia’s high-ranking politicians.

    >>One plan cooked up by the organization in March 2021 envisaged establishing a network to be known as “Altintern,” possibly a play on the old Soviet portmanteau Comintern, which was short for the Communist International, a Moscow-based organ meant to recruit foreigners to foster Bolshevism and foment coups abroad.

    >> Among those slated to join were the constituents of the Democracy and Identity movement, which holds 64 of the 705 seats in the European Parliament and consists of members of the League and the National Rally, formerly known as the National Front, France’s reactionary and chauvinistic party headed by Marine Le Pen.

    >>The connections between Malofeev and Europe’s far right are well attested and go back years.

    >>“Malofeev has carried out the Kremlin’s tasks, which have included interfering in the Bosnian and Polish elections,” according to Kalev Stoicescu, a researcher of Russian affairs at the International Centre for Defence Studies, a think tank in Tallinn, Estonia.

    >> “He ( Malofeev ) has organized the meetings of European far rightists. He has mediated an 11 million euro [$12 million] loan from Russian banks to Marine Le Pen’s party.”

    lees verder met meer details hoe Rusland probeert invloed te verkrijgen binnen de landen van de EU door steun aan ultra rechtse partijen

    newlinesmag.com/reportage/exclusive-r...

    Alexander Dugin heeft de uiteindelijke begeleiding over de TsarGrad Group, waar ook zijn dochter Durya actief bij is

    >>>Ook Geert Wilders wordt in dit artikel genoemd

    “We know that this is not true, but we must avoid the official presence at Jan 28 of Russian people that can cause other articles and international controversy,” Savoini explained.

    >>>>> “[Dutch far-right politician Geert] Wilders’ party has officially requested that it is better that Russian personalities aren’t at this public meeting on the evening of 28.”

    Ook Thierry Baudet had een ontmoeting met Alexandr Dugin in 2018

    pbs.twimg.com/media/Eigz4N1WoAAitXe?f...

    twitter.com/mmeeuw/status/13083597442...
  9. forum rang 10 luchtschip 21 augustus 2022 13:35
    Hoe reageren de FvD politici op de aanslag op Durya Dugina

    Gideon van Meijeren heeft laatst op twitter bericht op 16 augustus
    Mogelijk vanwege de vakantie

    mobile.twitter.com/GideonvMeijeren

    Pepijn van Houwelingen was gisteravond nog op twitter om 23:57 uur, waarin hij belooft de globalisten van het WEF te vernietigen, te verslaan en te vervangen
    Nog geen bericht van hem over de aanslag

    mobile.twitter.com/pvanhouwelingen/wi...

    Thierry Baudet reageerde vanmorgen om 00:03 uur met de tekst Omg in reactie op de aanslag

    twitter.com/thierrybaudet/status/1561...

    en om 9:53 vanmorgen deze re- tweet

    Ik denk dat het echt domheid is. Mensen van het mediakartel denken dat de wereld de New York Times is. Ze hebben nog nooit ook maar een LETTER van Doegin gelezen. Ze hebben geen idee. Het zijn een soort goudvissen die alsmaar rondjes zwemmen in een kleine, benauwde kom.

    een retweet op de tweet van Michael van der Galien :

    Wat zijn het mediakartel toch vuilakken. Ze schrijven letterlijk dat #AleksandrDugin een fascist is. Maar als je zijn boeken leest en interviews kijkt weet je: hij verwerpt het fascisme steeds weer NADRUKKELIJK - net als communisme en liberalisme. Hij is een traditionalist

    foto van Alexandr Dugin met zijn nu overleden dochter Darya

    pbs.twimg.com/media/FaqxLGkXoAAFYwn?f...

    twitter.com/thierrybaudet/status/1561...

    Echt een uitgesproken mening over de aanslag zelf is nog niet gegeven

    Misschien wachten ze eerst op het officiële standpunt van Putin om dan daarna hun "eigen mening" te plaatsen over de aanslag
  10. [verwijderd] 22 augustus 2022 23:25
    Interview met Theo Hiddema.

    Nieuwe Revu interviewde Theo Hiddema over het overlijden van zijn echtgenote, beroepspolitici, zijn moties en Forum voor Democratie. ‘Wat mij er vooral aan ergert is, dat je ziet hoe vals de politiek is. Zo’n tribunaal, dat stelt geen reet voor. Loos piepschuimgebral.’. Het volledige interview vind je in ons nieuwe nummer. Vanaf woensdag in de winkel.

    Joost van Kleef
    22 aug. 2022 | 14:00

    Forum is niet racistisch?
    ‘Veel mensen weten toch nog de weg naar het stemhokje te vinden. Dat lukt ze. Het daarvoor benodigde IQ is dus voorhanden. Hoe ze dan toch met die hoeveelheid verstand voor Rutte kunnen kiezen is mij een raadsel. Alles wat uit VVD-hoek komt is nep, open deuren en clichés. Jullie kennen de toeslagenaffaire? Dat is onversneden racisme. Wie is eindverantwoordelijk? Mark Rutte. Er heerst een angstgevoel. Er is een automatisme waarom mensen op Rutte blijven stemmen. Het blijft een raadsel. Het zal wel met een irrationele behoefte aan lifestyle te maken hebben.’

    En daarom...
    ‘Daarom vond ik het leuk, die 26 zetels. Ik dacht, dan kunnen we wat. Als wij ze hebben, zijn jullie ze kwijt. En dat werd hoog tijd.’

    En toen ging het mis.
    ‘Ja, de implosies. Vertel mij wat.’

    Hoe kon het zo misgaan?
    ‘Intern geharrewar. Waar de buitenwacht – natuurlijk – gretig op inhakt. Het begon ermee dat Henk Otten eruit werd gegooid. Ik was het daar niet mee eens. Otten is een tank, een motor. Ik vernam het via een tweet. Vond ik ook al zo raar. Maar jullie moeten begrijpen, ik stond er anders in, in die partij. Ik ben gekozen in februari 2017. En ik ben bij de partij gekomen in de herfst van 2016. Ik zat drie maanden in de politiek. Met een hele bak voorkeurstemmen. Bijna 50.000. Dat had niemand. Dus toen had ik kunnen denken: ik kan me met de interne partijpolitiek bemoeien, want ik heb wel enig mandaat. Als ik al langere tijd politicus was geweest of betrokken bij de opbouw van de partij, had ik dat misschien ook wel gedaan. Maar die jongens hadden die partij al lang op poten staan. En toen hebben ze mij erbij gehaald. En toen brak al bijna meteen de pleuris uit. En toen dacht ik: die ruzies intern gaan over financieel beheer, daar heb ik geen bemoeienis mee en daar weet ik niks van. Wie ben ik dan om te zeggen dat het anders moet?’

    En toen?
    ‘De appjes van die jeugdleden. Daar werd ik helemaal dol van. Dat infantiele gedoe. En toen kwamen ze met dat herdenkingslogo, en dat in verband gebracht met corona. Tweets met Jodensterren. Het ergste was nog dat jongetje dat op het punt stond om afgevoerd te worden naar de kampen, naast een foto van een jongen van nu die niet in het zwembad mocht omdat ie geen coronaprik had. Ik werd hels.’

    U zit nu nog in de Eerste Kamer namens de fractie-Frentrop. Hoe kijkt u op het hele politieke FvD-avontuur terug?
    ‘Ik heb mijn best gedaan. En ik heb géén hekel aan Baudet. En ik heb nergens spijt van. Ik hoop wel dat het in de toekomst allemaal weer wat beter wordt. Met de FvD is niks mis, maar de partij drijft steeds op onnodige relletjes. De FvD kan dit land een dienst bewijzen met goede plannen en directe democra- tie. Dat hebben we meer nodig dan ooit.’
  11. forum rang 6 izdp 25 augustus 2022 01:13
    Een stukje om heerlijk van te genieten.
    Van Sander Donkers, columnist voor de Volkskrant:

    Bij de vele akeligheden die het leven voor ons in petto heeft, horen ook hotelbedden met een plastic hoes om het matras. Ze zijn vooral populair in doorreishotels waar je nooit meer zult komen, en je merkt ze meestal pas op als het te laat is. Dat wil zeggen: na een barre, zweterige nacht vol nachtmerries van de ergste soort.

    In het overdag nog zo pittoreske Gasthaus Niederbipp was het goed raak. Ik droomde er dat een van Donald Trumps fanatiekste handlangers, Michael Flynn, op de Dam werd toegejuicht door een meute vlagomdraaiers. Ik zag beelden van Nederlandse kinderen die bij een asielzoekershotel pesterige leuzen scandeerden tegen bange leeftijdsgenootjes uit Syrië. Ook werd er ineens een school opgericht in Almere, waar de leerlingen zouden leren dat klimaatverandering een linkse leugen is. Kortom, de meest bizarre dingen.

    ‘Rustig maar, lieverd’, zei mijn vrouw toen ze ’s ochtends mijn klamme voorhoofd depte. ‘Komt allemaal door dat plastic.’
  12. forum rang 10 luchtschip 26 augustus 2022 01:31
    Wimer Heck, Journalist bij NRC :

    Als je als NRC-journo een FvD-symposium bezoekt, dan heb je kans dat je wordt lastig gevallen door Poetin-activiste Natalia Vorontsova. Die je achterna loopt, fotografeert en schreeuwt dat je krant oorlogspropaganda schrijft en dat je een kindermoordenaar bent. Gezellig bij FvD

    twitter.com/WilmerHeck/status/1562883...
  13. forum rang 10 luchtschip 26 augustus 2022 21:03
    Forum voor Democratie houdt op 11 September 2022 in Nieuwegein een symposium : "The COVID Conspiracy"

    pbs.twimg.com/media/FbF_aJGWAAAwFNn?f...

    Uitgerekend op 11 september : 9/11

    Confirmed Speakers

    Michael Yeadon
    Catherine Austin Fitts
    Steve Bannon
    John Laughland

    twitter.com/ReusVisser/status/1563170...

    Michael Yeadon - eerst nog PCR- en lockdownskepticus, maar sinds kort regelrechte virusontkenner

    Catherine Austin Fitts - een overheidsfinanciën dame die samenwerkt met schatrijke antivaxxer RF Kennedy jr

    John Laughland - een russofiele EU-hater

    Steve Bannon --voormalig Trump adviseur (die vast niet komt opdagen)
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 27 augustus 2022 10:43
    Start ‘Baudet-school’: geen digibord, geen mobieltjes, wel fabels en klassiek rekenen

    Volgende week opent de eerste Renaissance-basisschool, gelieerd aan Forum voor Democratie, haar deur in Almere. ,,De hamvraag: hoe gaat de school om met uitspraken van Baudet die op gespannen voet staan met de wetenschap?”
    Cyril Rosman 27-08-22, 07:00

    Hoeveel leerlingen er precies komen volgende week, is nog niet duidelijk. ,,Maar het zullen er vermoedelijk minder zijn dan de achttien binnengekomen vooraanmeldingen.” De docent moet nog definitief worden vastgelegd. En het leslokaal wordt nog ingericht want dat is pas sinds begin deze week beschikbaar. ,,Maar dat we volgende week fysiek open gaan, is zeker”, zegt Ralf Dekker, woordvoerder van de kersverse Renaissance-basisschool.
3.660 Posts
Pagina: «« 1 ... 143 144 145 146 147 ... 183 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 872,42 +0,68%
EUR/USD 1,0665 +0,12%
FTSE 100 8.036,95 +0,16%
Germany40^ 18.053,30 +1,08%
Gold spot 2.314,49 -0,55%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+39,12%
PROSUS
+3,94%
BAM
+3,68%
JUST E...
+3,17%
Accsys
+2,33%

Dalers

RANDST...
-6,97%
Akzo N...
-5,62%
NSI
-4,23%
FASTNED
-2,88%
Fugro
-1,71%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links