Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel INPOST AEX:INPST.NL, LU2290522684

  • 15,180 19 apr 2024 17:35
  • -0,330 (-2,13%) Dagrange 15,000 - 15,340
  • 424.340 Gem. (3M) 435,8K

Forum InPost geopend

4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 210 211 212 213 214 ... 250 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Nio 28 juli 2022 13:23
    Goedemiddag, ik moet van groene appel de groeten....

    Moest allereerst zeggen dat groene appel voor het leven verbannen is door eeen zekere Henk die het forum beheerd. Henk was nogal minderwaardig heb ik begrepen van groene appel en hij vond dat het bericht van appel over dat het iex structureel inpost nieuwsberichten niet plaats, een eigen belang heeft waarschijnlijk en dat men na tientallen mails nooit reageerde als leugen bestempelde en dat appel dan maar met bewijzen moest komen....

    Op de reactie dat de moderator kon doodvallen is volgen hem nooit meer een reactie terug gekomen.

    Dan zijn jullie op de hoogte.

    Groene appel heeft zosls altijd nieuws. Hij kwam net nasr mijn caravan op de camping lopen of ik dan het bericht wilde plaatsen.

    Groene appel zit nu weer aan de bar (zonder Henk)
  2. Nio 28 juli 2022 13:26
    Persbericht inpost.

    Carrefour breidt samenwerking met Inpost uit
    REDACTIE28 juli 2022

    Het belang van de e-supermarktmarkt groeit met de dag. Om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van polen op dit gebied, breiden Carrefour en Inpost de reikwijdte van hun samenwerking uit. Met de InPost Fresh-service kunt u verse producten bestellen bij Carrefour tot aan de deur van de inwoners van Silezië.

    Varsovians en Cracovians zijn er al in geslaagd om snel en gemakkelijk te winkelen in de InPost Fresh-applicatie. Bespaarde tijd, klanten kunnen besteden aan andere activiteiten en de selectie en levering van producten wordt uitgevoerd door goed opgeleide specialisten van Carrefour en InPost. Nu zal het aanbod van de dienst ook Katowice, Sosnowiec, Czeladz en Myslowice omvatten.

    "De uitbreiding van de InPost Fresh-service voor Carrefour-klanten in andere steden brengt ons nog dichter bij het bereiken van de ambitieuze doelstelling van verdrievoudiging van de GMV-index die de Carrefour Group zich heeft gesteld op het gebied van e-commerce -activiteit - volgens de veronderstelling zal deze indicator naar verwachting 10 miljard euro bedragen in 2026
    De samenwerking met InPost op het gebied van m-commerce stelt ons niet alleen in staat om het bereik van ons aanbod van boodschappen via internet aanzienlijk te vergroten, maar ook om de tijd van implementatie en levering aan de eindklant aanzienlijk te versnellen - zegt Marek Garus, directeur Operations and Development of E-commerce bij Carrefour Polen.

    Populariteit van InPost Fresh
    Het aanbod omvat al bijna 11.000 artikelen, bekend van Carrefour-hypermarkten en supermarkten. Er is geen tekort aan verse producten, zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis, maar ook kant-en-klaarmaaltijden, dierlijke producten, schoonmaakmiddelen of huishoudelijke chemicaliën. Klanten die waarde hechten aan hoge kwaliteit zullen kunnen profiteren van een breed scala aan producten uit het gecertificeerde BIO-assortiment, en de garantie van goede prijzen zal worden geboden door een breed scala aan artikelen gemarkeerd met het eigen merk van Carrefour.

    "De InPost Fresh-service is erg populair in de drie grootste steden in Polen waar hij tot nu toe beschikbaar is. Met de applicatie kunt u eenvoudig, snel en zonder het huis te verlaten dagelijkse aankopen doen, die de volgende dag - een speciaal transport met gecontroleerde temperatuur - door een InPost-koerier bij ons thuis worden afgeleverd. We leven steeds sneller en tegelijkertijd willen we zoveel mogelijk tijd doorbrengen met onze geliefden, daarom is voor veel van onze klanten de mogelijkheid om dagelijkse aankopen te doen in enkele tientallen seconden, alleen het gebruik van de applicatie onbetaalbaar. Hiermee kunt u tijd besparen op woon-werkverkeer naar winkels, winkelen zelf en wachtrijen bij kassa's. Daarom is het voor ons niet verwonderlijk dat klanten uit andere steden ook gebruik willen kunnen maken van deze uiterst handige vorm van winkelen. Daarom hebben we besloten om het aanbod met meer steden uit te breiden. – aldus Rafal Brzoska, oprichter en voorzitter van de raad van bestuur van InPost.

    Om de dienst te gaan gebruiken,, registreert u zich gewoon in de InPost Fresh-applicatie. Daarin wachten al aantrekkelijke promoties voor geselecteerde producten van Carrefour op klanten. Winkelen kan zelfs voor de volgende dag worden besteld op het aangegeven adres, en koel-vriescombinaties op wielen zorgen voor het behoud van de hoogste kwaliteit van de bestelling.
  3. Nio 28 juli 2022 13:47
    Als we kijken naar de outlook gegeven op 11 mei bij publicatie van cijfers q1 is het heel simpel::

    In het afgelopen kwartaal steeg de aangepaste EBITDA met 23 procent tot 409 miljoen zloty. De verbetering was geheel te danken aan de overname van Mondial Relay.

    De marge bedroeg 26,5 procent. Exclusief Mondial daalde de marge van 41,9 naar 35,3 procent. Bij de jaarcijfers waarschuwde InPost al voor margedruk als gevolg van oplopende kosten.

    De nettowinst daalde op jaarbasis met 29 procent naar 69,4 miljoen zloty.

    Outlook

    Inpost waarschuwde bij de kwartaalcijfers opnieuw voor de gevolgen van de oorlog in Oekraïne, naast de hoge energieprijzen en inflatie.

    Het bedrijf heeft op 1 april een deel van de prijzen verhoogd met 8 procent en doet daar in mei nog 5 procent bij. Aanpassing van tarieven die contractueel zijn vastgelegd zullen pas in het vierde kwartaal effect sorteren, verwacht InPost. Dit zou de marges weer naar de oude niveaus moeten brengen, verwacht CEO Brzoska
    .

    Als je dus kijkt of er verbeteringen zijn zoals lagere energieprijzen,is de oorlog over tussen Rusland en Oekraïne en als kijkt naar besteden de consumenten nog net zoveel online nu de corona pandemie op een laag pitje staat zou je zeggen dat dit kwartaal gewoon tegenvallend moet gaan worden.

    De short zal weer door partijnen uitgebreid gaan worden, vergeet niet dat de koers binnen een maand van 5.20 euro meer dan 25% is gestegen. Ik denk zelf dat de koers ondanks de vele goede berichten gewoon weer onder de 6 gedrukt gast worden...
4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 210 211 212 213 214 ... 250 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Pools InPost groeit stevig door

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links