Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel INPOST AEX:INPST.NL, LU2290522684

  • 15,600 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 15,440 - 15,710
  • 426.887 Gem. (3M) 447,2K

Forum InPost geopend

4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 205 206 207 208 209 ... 250 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 groene appel 11 juli 2022 11:23
    InPost wil Europa veroveren. "Een strategie die consequent wordt geïmplementeerd in alle markten"
    2022-07-10 12:02

    Inpost
    Auteur: Persberichten
    InPost in Spanje en Portugal
    InPost rebrandt het merk Mondial Relay door zijn merk InPost te introduceren op de Spaanse en Portugese markt, aldus het bedrijf in een verklaring. Tegelijkertijd kondigde het bedrijf een nieuw merkimago aan voor Mondial Relay in Frankrijk en de Benelux. Dit is een ander element van de uitbreiding van de InPost Group naar de Europese markten.

    COMMENTAAR (0)
    InPost in Spanje en Portugal
    De InPost Group breidt zich al lange tijd intensief uit naar buitenlandse markten. Een belangrijke stap in de ontwikkeling van de positie van het bedrijf buiten de Poolse was de overname vorig jaar van de Franse logistieke operator Mondial Relay. InPost is daarmee uitgegroeid tot het grootste bezorgplatform voor e-commerce in Europa. Nu pochte de ceo en oprichter van InPost Rafal Brzoska over de volgende stappen van zijn bedrijf.

    "Het integratieproces van de InPost Group gaat uit van de systematische implementatie van de meest innovatieve oplossingen op volgende markten. Dit geldt ook voor het merk InPost, dat synoniem staat voor de kwaliteit van de geleverde diensten en dat met succes is ontwikkeld in Polen, Groot-Brittannië en Italië. Begin juli zal het ook op de Spaanse en Portugese markt worden geïntroduceerd. In Frankrijk, België en Nederland zal de InPost Group worden ontwikkeld onder het merk Mondial Reley, waarvan het imago is gemoderniseerd", aldus Rafal Brzoska, president van InPost.
  2. Dick123 11 juli 2022 15:44
    quote:

    GRRRRR schreef op 11 juli 2022 12:12:

    Heb een onderbuik gevoel dat het vandaag weleens richting de €6,55 gaat. Als dit hetzelfde gevoel is wat ik afgelopen week had, kan het leuk worden. Toen zat ik ook goed met mijn €5,85-€5,90. afwachten maar. Inpost is wel met goede zaken bezig.
    Sinds amerika open is weer 0,10 eraf dus 6,55 wordt het niet
  3. forum rang 5 Henkie 1960 11 juli 2022 18:55
    Inpost(bijna) de hele dag groen,De IEX heeft er geen verklaring voor.Kort gezegd de IEX noemt Inpost niet eens bij de stijgers.Ja,of was de stijging te danken aan het bericht van Groen Appel?Maar die brengt vaak goede berichten over Inpost en dan doet de koers niks.Het volume was vandaag ook niet hoog.maar ja,groen is altijd goed,morgen het mogelijke positieve vervolg.
  4. forum rang 6 groene appel 12 juli 2022 14:54
    met de door ons geleverde wapens beginnen ze langzaam aan WO3, hier was het wachten op....

    Ukraine said it had carried out a successful long-range rocket strike against Russian forces in southern Ukraine, territory it says it is planning to retake in a counter-offensive using hundreds of thousands of troops. Here's what you need to know about the conflict right now.
  5. forum rang 6 groene appel 12 juli 2022 15:13
    InPost introduceert nieuwe machines. Eén ding springt meteen in het oog
    11.07.2022
    Mieszko Zaganczyk


    InPost introduceert nieuwe machines. Eén ding springt meteen in het oog

    Appkomat – dit is de naam van het nieuwe type pakketautomaten dat InPost begint te installeren. De eerste machines zijn al gebouwd in Warschau en Krakau. Wat moet ik erover weten?

    De nieuwe machines zijn gebaseerd op het idee van bekende Parcel Lockers, maar ze verschillen in een belangrijk kenmerk - ze zijn verstoken van een scherm. Zoals de naam al doet vermoeden, heb je de Applicatie InPost Mobile nodig om de Appkomat te bedienen.

    InPost stelt dat het nieuwe type machines het mogelijk maakt om het elektriciteitsverbruik te verminderen. Het gaat niet alleen om het ontbreken van een groot scherm, maar ook om het kleinere aantal componenten waaruit de machine is opgebouwd. Het wordt dus groener en het bedrijf verlaagt ook de bedrijfskosten van de apparaten.

    Inkomsten genereren door optAd360
    Appkomat

    InPost stelt dat Appkomat een Parcel Locker van de toekomst is, d.w.z. dat er uiteindelijk een nieuw type machines zal worden gebruikt in plaats van oudere. Zoals onthuld door het hoofd van het bedrijf, Rafal Brzoska, is de oprichting van Appkomat het resultaat van 12 maanden werk van het R & D- en Tech-team.

    #APPKOMAT - een nieuw apparaat om te @PaczkomatyPL - schermloos, goedkoper, autonoom, nog energiezuiniger en volledig bestuurd vanuit de populairste mobiele Inpost-applicatie!!! Na 12 maanden werk van ons R&D en Tech team! pic.twitter.com/TeaIjKdqTA

    — Rafal Brzoska (@RBrzoska) 11 juli 2022
    Hoe werkt Appkomat? Het bedienen van een nieuwe machine zou niemand een probleem moeten opleveren, omdat het principe van de werking ervan lijkt op Pakketkluisjes. Het pakket kan snel op afstand worden opgehaald, verzonden of teruggestuurd, in elk geval door de doos met één klik te openen in de InPost Mobile-app. U hoeft niet langer uw oorsprongscodes of telefoonnummer in te voeren. Om de werking te vergemakkelijken, blijft alleen een QR-codelezer op de machine, waarmee u het pakket kunt ophalen na het scannen van de code van de applicatie, e-mail of gegenereerd op de InPost-website.

    Je hebt het scherm op zak! Appkomat is volledig autonoom en wordt volledig ondersteund door de mobiele applicatie. Bovendien zullen sommige van onze machines in de toekomst worden uitgerust met fotovoltaïsche panelen en sensoren waarmee u de airconditioning in het gebied kunt controleren.

    – prijst InPost.

    De eerste InPost Appkomaty werden gebouwd in Warschau en Krakau, en de volgende zullen achtereenvolgens in andere Poolse steden worden geïnstalleerd.

    Voor wie er zeker van wil zijn dat hij de werking van de nieuwe machine aankan, heeft InPost een speciale pagina over Appkomats opgesteld: inpost.pl/paczkomat-appkomat.
  6. forum rang 6 groene appel 12 juli 2022 15:15
    #APPKOMAT - een nieuw apparaat om te @PaczkomatyPL - schermloos, goedkoper, autonoom, nog energiezuiniger en volledig bestuurd vanuit de populairste mobiele Inpost-applicatie!!! Na 12 maanden werk van ons R&D en Tech team! pic.twitter.com/TeaIjKdqTA

    — Rafal Brzoska (@RBrzoska) 11 juli 2022
  7. forum rang 6 groene appel 12 juli 2022 15:19
    Het eerste herbruikbare closed-loop verpakkingssysteem in Polen

    Dominik Rybarczyk
    d.rybarczyk@galeriehandlowe.pl

    12-07-2022 | 10:00


    InPost implementeert samen met het MODIVO-platform, een internationale online modewinkel, na een periode van testen een productieversie van de closed loop-verpakking EkoBox InPost. Het is een concept van ecologische herbruikbare verpakkingen en het eerste in Polen systeem van secundaire verpakkingscirculatie voor e-shops. Dankzij het hergebruik van EkoBox InPost kunnen we allemaal zelfs het aantal afgedankte dozen meerdere keren verminderen. InPost biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan het EkoBox-programma aan elke verantwoordelijke entiteit uit de e-commerce-industrie die voor de natuurlijke omgeving wil zorgen en de hoeveelheid gegenereerd afval wil verminderen.
    Dagelijks belanden miljoenen kartonnen verpakkingen, na online aankopen, in de prullenbak. Elk pakket dat wordt besteld met levering aan de InPost Parcel Locker in de EkoBox-doos en teruggestuurd naar de InPost Parcel Locker is een kans om iets goeds te doen voor de planeet. InPost creëert zo een gemeenschap van eco-positieve consumenten die waarde hechten aan het leven in harmonie met de natuur. Elk klein gebaar heeft een grote ecokracht! EkoBox boxen zijn gemaakt in samenwerking met het Deense bedrijf ReZIP.

    Vanaf juni kunnen consumenten EkoBox gebruiken in de MODIVO online winkel.

    "De afgelopen maanden hebben we samen met onze partner EkoBox herbruikbare verpakkingen getest. Nu kan ik bevestigen dat de tests meer dan positief waren en dat het EkoBox-systeem op grote belangstelling van onze klanten kon rekenen. Daarom hebben we al besloten om ons gesloten systeem voor de handel in herbruikbare verpakkingen op volledige schaal in te voeren. Dit doen we omdat de groeiende populariteit van online winkelen bijdraagt aan de toename van de hoeveelheid gebruikte verpakkingen, en daarmee verspilling. Van jaar tot jaar kunt u zien hoe snel de e-commerce-industrie zich ontwikkelt en wat de schaal ervan in de toekomst zal zijn. Het zou de verantwoordelijkheid van de industrie moeten zijn om op dit gebied actie te ondernemen. Om het milieu te beschermen en de hoeveelheid verpakkingsafval te verminderen, introduceert InPost daarom een systeem van volledige recyclage van verpakkingen en het hergebruik ervan. Dankzij het gebruik van EkoBox kunnen we de hoeveelheid karton in omloop tot tien keer verminderen en zo de hoeveelheid afval aanzienlijk verminderen. EkoBox is gemaakt van milieuvriendelijk karton dat volledig recyclebaar is. Het heeft een FSC-certificaat, wat het gebruik van gecertificeerde grondstoffen in het productieproces van verpakkingen bewijst. Dit programma is gebaseerd op de beginselen van duurzame ontwikkeling en verantwoorde praktijken met betrekking tot bosbeheer en op beginselen die de traceerbaarheid van de handel in en de productie van houtproducten uit gecertificeerde bossen mogelijk maken. Het creëren van een gesloten verpakkingscirculatiesysteem vereist een nauwe samenwerking tussen de logistieke vorm en de verkoper. InPost heeft als enige bedrijf in Polen de mogelijkheid om een dergelijke oplossing op landelijke schaal aan te bieden dankzij een netwerk van bijna 17.000 Parcel Lockers. Ik wil graag bevestigen dat in antwoord op de verzoeken van klanten die ook EkoBox willen gebruiken, we de mogelijkheid zullen bieden om deel te nemen aan het EkoBox-programma aan elke verantwoordelijke entiteit uit de e-commerce-industrie die wil bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid afval die door de industrie wordt gegenereerd. Het beperken van de bergen afval die door onze beschaving zijn gecreëerd, is een uitdaging die we zo snel mogelijk moeten aanpakken - benadrukt Rafal Brzoska, president van InPost.

    - Bedankt aan iedereen die betrokken is bij dit project. Dankzij de vindingrijkheid en toewijding van veel mensen hebben we een echte, positieve impact op de omringende realiteit en de natuurlijke omgeving. MODIVO was de eerste e-commerce die klanten van herbruikbare verpakkingen voorzag en we zijn er trots op dat het initiatief vanaf het begin zo positief is ontvangen. Dit is voor ons een signaal dat we samen met onze bewuste klanten zorg kunnen dragen voor het milieu en een winkelrevolutie voor duurzame ontwikkeling kunnen introduceren. Als fashion-tech leider op de Poolse markt hebben we het grote genoegen om baanbrekende initiatieven te ondernemen die niemand anders onderneemt. In dit geval ondersteunen we echter alle online winkels. Er is hier geen concurrentie of concurrentie. Hoe succesvoller dit project is, hoe meer vreugde we eraan zullen ontlenen. Uiteindelijk hebben we een gemeenschappelijk doel: onderwijs voor verantwoord inkopen.

    – zegt Damian Placta, voorzitter van de raad van bestuur van MODIVO S.A.
  8. forum rang 6 groene appel 12 juli 2022 15:21
    quote:

    groene appel schreef op 12 juli 2022 15:15:

    #APPKOMAT - een nieuw apparaat om te @PaczkomatyPL - schermloos, goedkoper, autonoom, nog energiezuiniger en volledig bestuurd vanuit de populairste mobiele Inpost-applicatie!!! Na 12 maanden werk van ons R&D en Tech team! pic.twitter.com/TeaIjKdqTA

    — Rafal Brzoska (@RBrzoska) 11 juli 2022
    gooi er een willekeurige zoekmachine overheen en het was gisteren en vandaag ( laatse 24 uur) op het www echt overal te vinden, er was maar 1 site die van niks wist :) de haters van IEX die veel hebben verloren aan de ipo lijkt het wel...
4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 205 206 207 208 209 ... 250 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Pools InPost groeit stevig door

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links