Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,908 23 apr 2024 17:35
  • +0,008 (+0,89%) Dagrange 0,905 - 0,923
  • 4.300.077 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Juni 2022

2.415 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 121 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juni 2022 15:02
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 6 juni 2022 09:16:

    Goedemorgen,

    Na Afgelopen 2 weken helaas aan de zijlijn te hebben gezeten, en alleen meegelezen hebben is het me opgevallen dat iedereen onderstaande update gemist heeft. Maar die wel van uiterst belang is om het rapport te kunnen presenteren.

    Met dank aan G, Hendriks die me op wees, ik had clinical trials net 1dag te vroeg geraadpleegd.

    *

    Prevention of Severe SARS-CoV-2 Infection in Hospitalized Patients With COVID-19
    Study status: Completed

    Uit mijn hoofd dient Osthoff deze studie uiterlijk eind deze maand qua rapport ingeleverd te hebben. Ik zal kijken of ik daar vandaag de officiële link over kan vinden.
    Jansen, nogmaals: De COVID stuidies zijn gestopt en worden niet meer hervat. Ook Pharming heeft dit inmiddels al tweemaal officiëel herhaald. Het dringt nog niet bij je door, dus nogmaals: De COVID stuidies zijn gestopt en worden niet meer hervat

    Dus je kunt linkjes zoeken wat je wilt, de COVID studies krijg je met geen mogelijkheid nog opgeblazen naar meer dan het is.
  2. forum rang 8 Sharen 6 juni 2022 15:11
    quote:

    DE MONITOR - Dé Pharming Expert schreef op 6 juni 2022 14:59:

    [...]

    Je blijft maar stoïcijns jezelf voorhouden dat er ongekende potentie zit in Ruconest. Terwijl je in diezelfde regel nog schrijft dat het nogmaals medegedeeld is op de AVA dat de onderzoeken stopgezet zijn.
    Het kan best zijn dat een C1 inhibitor mogelijkheden kent, maar niet met Ruconest. Uit jouw regeltje hierboven maak ik op dat zelfs een duidelijke stelling op de AVA van Pharming jou nog steeds niet overtuigt dat de onderzoeken stoppen. Ik denk dat je zelf slim genoeg bent om in te zien wat dat betekent. Je houdt jezelf voor de gek, door je eigen geloof boven de feitelijke stellingen van Pharming zélf te tillen. En dat resulteert in jouw huidige rendement.
    Volgens mijn informatie lopen de volgende onderzoeken met Ruconest nog steeds gewoon door:

    AKI:
    clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04912141

    PAIR-TAVI:
    clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT05145283

    DGF:
    clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03791476

    Of heb ik misschien iets gemist ?
  3. forum rang 8 aextracker 6 juni 2022 16:01
    quote:

    crypto_chinees schreef op 6 juni 2022 06:03:

    [...]

    Bitcoin heeft een volume iets van 22 miljard dollar afgelopen 24 uur
    Luna heeft een volume iets van 500M dollar afgelopen 24 uur
    coinmarketcap.com
    is dat substantie genoeg?

    nb pharming volume nasdaq is rond de 30k euries en Amsterdam rond de 1M euries en aextrackertje vind het een wereldbedrijf ??? :)

    misschien is het verstandig als symen op blockchainles gaat ipv spelen met onwetende aandeelhouders in de zandbak :)
    Bij Crypto's vraag ik mij niet enkel sinds de laatste 3 maanden af of een val veroorzaakt is\werd door russische miljardairs of andere criminelen. De roep en behoefte om "verduistering van niet traceerbaar vermogens" voedde een fors deel van de opkomst van de crypto's als je het mij vraagt, Of het klopt of niet, zal tzt wel aan de orde komen, zodra overheden zicht & grip op deze virtuele vermogens wil krijgen om belastbaar te kunnen afromen. UIt principe maak ik liever geen deel uit van die virtuele crypto substantie en handel in deze denkbeeldige waarden..

    Ik gun daarentegen elke chinees zijn crypto's en winsten, zolang ze fatsoenlijk blijven op fora en andere visies kunnen respecteren::
    HU-Lang is zo'n chinees, die zich afvraagt wanneer de overheden zich hier op storten en het zwarte geld witgewassen belastbaar mag worden achterhaald.
    Have fun met de crypto's. Mij zul je er niet zien. Ik houd het bij de kansberekening van PHARMING NV en de aanstaanden indiening van leniolisib ter goedkeuring.
  4. forum rang 8 aextracker 6 juni 2022 16:07
    quote:

    fanaat schreef op 6 juni 2022 12:20:

    De heer de Vries zal op 9 juni iets gaan vertellen dat van belang is voor Pharming. De bijlage bij dit pb is niet te lezen maar ik veronderstel dat de Vries iets gaat zeggen over ???? Wederom een verwachtingsvol verhaal? of iets wat daar op lijkt. Wie weet wat er staat vraag ik om uitleg. De markt denkt er het zijne van.

    Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder meer met betrekking tot de timing en voortgang van de preklinische onderzoeken en klinische onderzoeken van Pharming met haar productkandidaten, de klinische en commerciële vooruitzichten van Pharming, het vermogen van Pharming om de uitdagingen van de COVID-19-pandemie voor het gedrag te overwinnen van haar
    activiteiten, en Pharmings verwachtingen met betrekking tot haar verwachte werkkapitaalvereisten en kasmiddelen, welke verklaringen onderhevig zijn aan een aantal risico's, onzekerheden en veronderstellingen, inclusief, maar niet beperkt tot de reikwijdte, voortgang en uitbreiding van Pharmings klinische onderzoeken en gevolgen voor de kosten daarvan; en klinische, wetenschappelijke,
    regelgevende en technische ontwikkelingen. In het licht van deze risico's en onzekerheden, en andere risico's en onzekerheden die worden beschreven in het jaarverslag 2021 van Pharming, is het mogelijk dat de gebeurtenissen en omstandigheden die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden besproken, zich niet voordoen en werkelijke resultaten kunnen wezenlijk en nadelig verschillen van de resultaten die daardoor worden verwacht of geïmpliceerd. Alle toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op informatie waarover Pharming beschikt op de datum van dit persbericht.
    Misscien gewoon de lezing op de Jefferies Conference afwachten en de PPT daarna rustig doorlezen en alhier delen voor commentaar.
    Timing is in elk geval lekker i.r.t. de voorgenomen indieningsaanvraag ter goedkeuring van leniolisib.

    In dat kader is het alvast handig, dat PHARMING NV een notering heeft in zowel Amerika als in Nederland.
    Just in case dat de jager verwordt tot prooi, waarop gejaagd kan gaan worden.
2.415 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 121 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links