Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beleggers blijven op hun geld zitten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 5
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

121 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 shortie 23 mei 2022 22:01
    quote:

    Fuego32 schreef op 23 mei 2022 21:49:

    Nou shortie, langzaamaan komt die 3950 weer in beeld. Het is zo'n gecontroleerde stijging en daling, de grote jongens zijn op een beheerste manier aan het uitstappen

    en dan is het ook ineens weer 3970
    Ze weten donders goed dat wanneer ze onder de 3.950 die weer als weerstand kan gaan fungeren en nu houden ze de weg naar 3.975 -> 4.000 weer open…

    Heb op 3.973 nog een shortje gepakt. Morgen maar verder zien…

    NB
    Toch weer 650 piek binnen geharkt.
    Vooral de laatste uren ging het lekker zigzag. Prima daytrading bewegingen.
  2. forum rang 6 Toerist 23 mei 2022 22:14
    quote:

    One_Million_Euro_Man. schreef op 23 mei 2022 17:43:

    Speciaal voor Toerist:

    1)- Dow is +/-11% onder MA-200, dit is zeer uitzonderlijk! Wordt tijd dat de koers terug naar +/- 34.777 gaat.

    2)- Gisteren een mooie HAMMER gezet en het zou mooi zijn, voor Toerist, als komende week de koers terug naar MA-20 gaat +/- 32.666.

    3)- We hebben nu ook een positieve divergentie op de RSI (zie plaatje), dus alle ingredienten zijn daar om een mooie UP UP UP voor Toerist komende weken ;-)

    Edit: Toerist is een TOPPER!!!

    ;-)
    Merci 2MM, longs deden het idd goed vandaag en de andelen ook

    aex bijna breakeven en dow helft verlies goedgemaakt,alles ok daar?mvg
  3. forum rang 6 ttroo 24 mei 2022 00:17
    Beleggers en belegsters zijn opgestaan. Ze zullen vreemd hebben opgekeken toen ze heel veel geld zagen zitten waar ze op zaten. Daar was al het geld? Ze zaten er de hele tijd op.
    Dat konden we ook zien, NasZAK kwam heel moeilijk op gang naar meer en meer groen. Maar ze deden het wel. Zelfs AmaZON deed het. Apple ging een stuk makkelijker, dat mocht ook wel. Ze zijn en waren te ver doorgezakt en nog steeds zijn ze dat. Groen. Eindelijk de bodem gezet. Op vrijdag. Was een mooie dagcandle op vrijdag in de Amerikaanse indices.
    En TTROO ging meteen weer terug naar de handelstafel. Down Jones longs in de ochtend direct laten binnen komen, NasZAK kwam in de middag aardig op de dip binnen. Down Jones longs ging het beste. Die heb ik aardig op de top van de beursdag weg kunnen doen. Achteraf. Vooraf vond en vind ik het nog steeds zonde, want de opwaartse potentieel is nog maar net begonnen. Maar TTROO is nog wat voorzichtig want u bent genoeg keren midden op de dag gedraaid. Die NasZAK long had ik wat te vroeg weggedaan, maar TTROO cash ziet er nog steeds prima uit. Gelukkig, want ik heb nog steeds wat goed te maken. Down Jones ging meteen de goed nieuws show in, boven de 31.5K. Ritje naar de 32.5 a 33K? NasZAK deed het - uiteindelijk, boven de 12K. Ritje naar de 12.4 a 12.6K? In Amerika ligt nog veel in het vat, nu er nog uit halen. TTROO kan dan weer wat longs kwijt aan de markten. VIXie heeft nog steeds een weg terug te gaan. Kijk, die EUR eens gaan ten opzichte van de dollar. Dat werd tijd. Die 1.04 is tijdelijk uit de boeken. Wie weet langer als er geen dollar sterkte aanval meer aankomt. Dan kan het nog wel eens naar een 1.15 a 1.2 terug gaan. Niet meteen morgen! Eerder een 2 a 3 maand scenario. Brent lijkt nog steeds voor de topping proces scenario te gaan. Wie weet gaan ze de $114 a $115 nog over, ander op weg naar de $102 en daaronder kan het veel lager gaan naar de bekende $85 a $86. TTROO is op dit moment geen fan van zilver en goud. TTROO wordt wel fan van zilver en goud, zeker naarmate jaareinde nadert. Zilver momenten moeten nog komen, maar als die komen, dan gaan ze ook goed komen. Maar voorlopig is TTROO kijker in deze beide edel metalen. Zilver gepiekt en op weg naar de $20 en $18? Die $18 lijkt me een mooie bodem, in ieder geval om daar wat zilver op te pakken. Oppassen op de $15 a $16. Je weet nooit, want als het daalt, dan daalt het. Dat hebben we gezien met de aandelen koersen.
    Boing $120 heeft het gehouden. Dat werd tijd. Echt opveren zien we nog niet in Boing.
    En ook de Muizen hielden het droog boven de $100, al zie ik een rode nabeurs getal van -1.9% staan.
    Oeps. Wat is er gebeurd? TTROO ziet duidelijke rode futures. Nu al? TTROO gaat investigaten.
    En wees u eens trots op een trainer bij een grote Engelse club. Opvallend veel Engelse commentaren gaat over de instelling van hem, strak, gefoccused en positief. Opvallend veel Oranje commentaren gaan over het Hakkelende Engels van hem. Zo ziet u maar. Engelsen zijn veel positiever dan die Oranje fans. Opvallend. TTROO dacht dat met al die tientallen pillen die we dagelijks slikken het aardig opgelost zou zijn, maar ze willen ons honderden pillen laten slikken. Steeds meer virussen gaan de aardbol over. Al een paar weken gaat er het rode virus de aardbol over. Als het in aanraking komt met aandelen. Dan dalen ze plotseling. Soms wel met tientallen procenten. Jammer dat ze daar nog niet de juiste pillen voor gevonden hebben. Ok. Twenty Trillions. Nog meer geld. Want wie gaat onze drugs nu betalen? We kunnen niet meer zonder, niet zonder Debt, niet zonder Drugs.
    Western Drugs and Debt World piept, kraakt en valt bijna om, het grootste kenmerk dat er te veel drugs en te veel debt in the world is. We gaan het zien vannacht of het rode virus nog meer slachtoffers kan vinden of dat een mutatie onderweg is. De kleur van de mutatie is groen, dus we kunnen dat gemakkelijk herkennen morgen ochtend.
  4. forum rang 6 Silk 24 mei 2022 01:00
    quote:

    One_Million_Euro_Man. schreef op 23 mei 2022 17:43:

    Speciaal voor Toerist:

    1)- Dow is +/-11% onder MA-200, dit is zeer uitzonderlijk! Wordt tijd dat de koers terug naar +/- 34.777 gaat.

    2)- Gisteren een mooie HAMMER gezet en het zou mooi zijn, voor Toerist, als komende week de koers terug naar MA-20 gaat +/- 32.666.

    3)- We hebben nu ook een positieve divergentie op de RSI (zie plaatje), dus alle ingredienten zijn daar om een mooie UP UP UP voor Toerist komende weken ;-)

    Edit: Toerist is een TOPPER!!!

    ;-)
    Onzin uitzonderlijk.
    Dow eind 2020-2021 maandenlang +11% onder die MA gestaan. 14 uitzonderlijke maanden! What goes around comes around ;)
121 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links