Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

China nieuws berichten

7.811 Posts
Pagina: «« 1 ... 333 334 335 336 337 ... 391 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Riding the Tiger 17 mei 2022 13:28
    IQiyi

    IQ is de Chinese "Netflix". Het aandeel is geïmplodeerd door het feit dat alles tegenzat. Dat was oa : kans op delisting, uitblijven van winst, afkeer Chinese aandelen, inlenging overheid, oorlog, inflatie. Het is een lange lijst ; daardoor staat IQ ongeveer op zijn laagste koers ever.

    Het is evenwel een return kandidaat, waarom ? Kans op dlisting is klein en CCP ziet eindelijk in dat ze hun tech niet volledig in de vuilbak kunnen kieperen. China kent mock downs ; daarop is Netflix ontploft, IQ implodeerde.

    Waarachtig komen er zelfs serieuze koopadviezen : bvb JPMorgan geeft koersdoel 8 $ ; nu staat IQ aan een schamele 3,4$, en op het toppunt twee jaar gelden was het 27$ waard.

    Shares of iQIYI Inc. soared 17.7% in afternoon trading Monday, after a double upgrade by J.P. Morgan analyst Alex Yao to buy from underweight, saying the China-based streaming-video company is a beneficiary of a new paradigm surrounding China's long-form video industry, in which major platforms switch focus to profitability from expansion. Yao multiplied his stock price target by four, to $8 from $2. His new target implies 129% upside from current levels. Yao said he's "positive" on iQIYI's path
  2. forum rang 4 Riding the Tiger 17 mei 2022 13:32
    IQ : een vergelijking met Netflix

    IQ : beurswaarde 3 Mia $ omzet 4,5 Mia $
    NFLX : beurswaarde 82 Mia $ omzet 30 Mia $

    Een verklaring van het grote verschil in waardering is : NFLX maakt winst, IQ niet. Chinezen hebben minder koopkracht dan Amerikanen en er wordt meer "zwartgekeken".
  3. forum rang 10 voda 17 mei 2022 14:39
    Beursblik: flinke winstdaling Tencent verwacht
    Omzet vermoedelijk wel hoger in eerste kwartaal.

    (ABM FN-Dow Jones) Tencent Holdings, waarin het in Amsterdam genoteerde Prosus een stevig belang heeft, heeft in het eerste kwartaal vermoedelijk een fors lagere winst geboekt, terwijl de omzet licht steeg. Dit is de verwachting van analisten geraadpleegd door FactSet.

    Door de analisten wordt gerekend op een winstdaling van 40 procent tot 28,5 miljard Chinese yuan, of omgerekend zo'n 4,2 miljard dollar. In het eerste kwartaal een jaar geleden behaalde Tencent een nettowinst van 47,8 miljard yuan.

    De winstdaling is volgens analisten van Citigroup het gevolg van een daling van de advertentieinkomsten vanwege de economische groeivertraging in China, als ook de impact van de coronapandemie op de cloudactiviteiten.

    De omzet kwam een jaar geleden uit op 135,3 miljard yuan. De consensus van FactSet rekent nu op 140,82 miljard yuan, oftewel een stijging van ruim 4 procent op jaarbasis.

    Verder kijken analisten vooral naar de ontwikkelingen in het segment Gaming. In de afgelopen kwartalen vertraagde hier de groei vanwege strengere regelgeving. Recent keurt Beijing nieuwe games weer goed en de markt zal benieuwd zijn of het momentum voor Tencent daardoor ook verbetert.

    Ook het segment Cloud is voor de markt belangrijk, omdat cloudactiviteiten een nieuwe bron van groei zijn voor veel Chinese internetreuzen, nu hun traditionele activiteiten minder hard groeien. Maar nu de coronapandemie in China weer is opgelaaid, worden projecten uitgesteld en gaan klanten bezuinigen. Marktkenners zullen dan ook kijken in hoeverre dit de resultaten van Tencent beïnvloedt.

    Tencent opent woensdag de boeken. Het aandeel steeg dinsdag in Hongkong ruim 5 procent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl
  4. forum rang 10 voda 17 mei 2022 14:43
    Chinese Teslafabriek draait nog niet eens op halve kracht - media
    Tegen de verwachtingen van Tesla in.

    (ABM FN-Dow Jones) De grote productiefaciliteit van Tesla in Shanghai draait momenteel nauwelijks op halve kracht, terwijl de fabrikant had verwacht inmiddels weer op het niveau van voor de coronamaatregelen te produceren. Dit schreef de South China Morning Post dinsdag, op basis van uitspraken van de CEO's van twee toeleveranciers van Tesla..

    Tesla heeft een productiecapaciteit in Shanghai van 2.600 auto's per dag, terwijl er per dag 1.200 van de band rollen.

    Tesla had afgelopen maandag de productie volledig hersteld willen hebben.

    De Amerikanen gaven de Chinese krant geen commentaar.

    Volgens de South China Morning Post werden er in april 10.757 auto's in de fabriek van Tesla in Shanghai in elkaar gezet tegen 55.562 in maart.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 mei 2022 18:55
    Waarom China tegen beter weten in vasthoudt aan zijn draconische zero-Covidbeleid

    Uitleg
    Terwijl de hele wereld leert leven met het coronavirus, voert China nog altijd een beleid van nul besmettingen. Ondanks de schade die het toebrengt aan de economie. Ideologie lijkt in China voor ratio te gaan.
    Anouk Eigenraam 18-05-22, 16:00

    Het zero-Covidbeleid van China begint steeds meer trekken te krijgen van een sprookje van Hans Christian Andersen. ‘De nieuwe kleren van de keizer’ waarin niemand tegen de keizer meer durft te zeggen dat hij geen kleding aanheeft. In China durft bijna niemand meer tegen president Xi te zeggen dat zijn middel, het zero-Covidbeleid, erger geworden is dan de kwaal. Wie dat wel doet, wordt de mond gesnoerd. Hoewel de omikron-variant veel minder dodelijk is, blijft China miljoenensteden in lockdown zetten, ook bij slechts een handvol besmettingen. De relatief grote uitbraak in Shanghai met op het hoogtepunt dagelijks meer dan 20.000 duizend gevallen heeft de autoriteiten schrik aangejaagd. Het aantal gevallen slinkt sinds een week aanzienlijk en het stadsbestuur zegt te streven naar geleidelijke opening vanaf half mei. Inwoners zijn daar uiterst sceptisch over, nu de lockdown van ‘enkele dagen’, al bijna twee maanden duurt.
  6. forum rang 4 Riding the Tiger 19 mei 2022 18:22
    IQIYI

    IQ kent een vierde groene dag op een rij. Zelfs gisteren bij een Nasdaq -4,5% steeg IQ met 2%. Vandaag komt er (voorlopig) 8,5% bij. De reden is een rating verhoging van Goldman Sachs : van 2 $... naar 8 $. Als die koers er komt, dan ga ik een fles champagne kopen...en opdrinken. En dan verkoop ik de helft, een tactiek die me dierbaar is.
  7. forum rang 8 Freemoneyforever 20 mei 2022 10:06
    Canada verbiedt apparatuur Huawei en ZTE in 5G-netwerken

    BNR Webredactie, ANP

    Vandaag, 08:15

    Canada verbiedt telecombedrijven apparatuur van de Chinese leveranciers ZTE en Huawei te gebruiken voor hun 5G-netwerken. Over die twee bedrijven zijn de zorgen over de nationale veiligheid te groot, verklaarden de Canadese ministers voor Industrie en Openbare Veiligheid.

    Huawei wordt er door meer landen van beschuldigd via technologische achterdeurtjes spionage mogelijk te maken, maar het telecom- en smartphoneconcern ontkent dit altijd ten stelligste. Onder andere de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Zweden verbieden of beperken het gebruik van Huawei-technologie in 5G-netwerken ook al.

    Telecomproviders in Canada die mogelijk al wel apparatuur van Huawei en ZTE hebben geïnstalleerd voor hun 5G-netwerk, moeten stoppen dit te gebruiken. "Dit volgt op een uitgebreide beoordeling door onze veiligheidsdiensten en overleg met bondgenoten", zei minister François-Philippe Champagne van Industrie.

    In Nederland levert Huawei geen kernapparatuur meer voor 5G-netwerken. Het Chinese concern levert nog wel materieel dat meer aan de randen van de netwerken voor veel sneller internet zit, zoals antennes.

    Maatregelen tegen Huawei hebben al gezorgd voor diplomatieke spanningen tussen Canada en de Aziatische grootmacht. Canadese autoriteiten arresteerden in 2018 de financieel bestuurder van het telecombedrijf, Meng Wangzhou, na een uitleveringsverzoek van de Verenigde Staten. Daarop zette China een Canadese zakenman en een diplomaat vast, vermoedelijk als vergelding. Meng, die werd verdacht van het omzeilen van sancties tegen Iran, kon na bijna drie jaar huisarrest in Vancouver terug naar China na een deal met justitie in de Verenigde Staten.
  8. forum rang 4 Riding the Tiger 20 mei 2022 13:59
    IQIYI

    Sorry, hier ben ik weer. Ik heb zo'n vermoeden dat IQ vandaag weer sterk gaat presteren. Ook NIO gaat uit de startblokken schieten. De reden is een renteverlaging (jawel !) door de Chinese centrale bank, en de boodschap dat er versoepeling komt vanwege de CCP tov tech. Daarbovenop is het klimaat in de US wat aan het keren en wordt Chinese tech terug investible. Minder bij de republikeinen, die houden zo niet van de Chinese commies. En ook niet van woke Disney, waar ik van geprofiteerd heb om ze in de solden te kopen. Alle republikeinen hebben DIS gedumpt... Rare gasten die Yanks...
  9. forum rang 8 Freemoneyforever 21 mei 2022 16:34
    quote:

    luchtschip schreef op 21 mei 2022 16:12:

    Leraar in een Chinese klas die zich te buiten gaat tegen een leerling

    video 1:07 minuut

    twitter.com/AnonOpsSE/status/15277043...
    Het slachtoffer leeft tenminste nog, dat kan niet gezegd worden over vele Oeigoeren, en ook niet over Oekraïners, die in tijdelijk bezet gebied door Rusland zijn. Dat is dan ook het enige humane hier aan, hoewel ik natuurlijk niet weet, hoe deze leerling het bloed onder de nagels van de leraar trok.
  10. forum rang 8 Freemoneyforever 23 mei 2022 10:00
    Biden dreigt met militaire ingreep als China Taiwan binnenvalt

    Door ABM Financial News
    op maandag 23 mei 2022

    (ABM FN-Dow Jones) President Joe Biden heeft gezegd dat de Verenigde Staten Taiwan militair zouden verdedigen als China het eiland met geweld zou innemen.

    "Ja, dat hebben we toegezegd", zei Biden maandag in antwoord op een vraag van een verslaggever of hij militair zou ingrijpen als Taiwan bedreigd zou worden. Biden is voor het eerst sinds zijn presidentschap in Azië.

    Biden benadrukte dat de VS nog steeds de Volksrepubliek China als de enige legitieme regering van China zien en is zich bewust van de claim van Beijing dat Taiwan een deel van China is, zonder die claim te ondersteunen.

    Maar dat geeft China niet het recht om Taiwan met geweld in te nemen, zei Biden.

    "We stemmen in met het Een-China-beleid en alle akkoorden die we hebben gesloten. Maar het idee dat het met geweld kan worden ingenomen, zou gewoon niet gepast zijn", zei Biden. "Het zou de gehele regio ontwrichten en overeenkomen met de situatie in Oekraïne."

    Biden zei niet te verwachten dat China Taiwan zal proberen te veroveren. Hij voegde eraan toe dat het belangrijk is dat wereldleiders een sterke boodschap afgeven en dat er gevolgen zullen zijn als Beijing dat zou doen.

    Bron: ABM Financial News
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 mei 2022 14:21
    Gehackte gegevens Chinese politie tonen vervolgde Oeigoeren’
    Updated 1 min geleden
    8 min geleden
    in BUITENLAND

    LONDEN - De BBC heeft gehackte gegevens van de Chinese politie in Xinjiang gepubliceerd en stelt dat ze een overtuigend bewijs zijn van de wrede vervolgingen in die noordwestelijke regio. Ze komen van een actiegroep in Washington (Victims of Communism Memorial Foundation) die tienduizenden gehackte foto’s en documenten van de politie in de regio Xinjiang heeft bemachtigd en aan verscheidene media doorgegeven. Ze illustreren de massale opsluiting en vervolging van de islamitische bevolkingsgroep van de Oeigoeren en geven een beeld van de commandostructuur die volgens de BBC tot president Xi Jinping zelf reikt.

    Een greep van de foto's van gevangen gezette Oeigoeren - jong en oud - in Chinese strafkampen.

    De Britse omroep heeft ze naar eigen zeggen eerder dit jaar al gekregen en maandenlang onderzoek verricht om na te gaan of ze authentiek zijn. Ze zouden inderdaad uit Chinese politiecomputers komen en tonen een schokkend beeld van de vervolging van Oeigoeren en andere niet etnisch Han-Chinese groepen in het noordwesten van de volksrepubliek. Zo worden Oeigoeren massaal in ’heropvoedingskampen’ en ook in gevangenissen opgesloten. Van 15-jarige tienermeisjes tot Oeigoeren in de 70 jaar.

    De gehackte data ontzenuwen de officiële lezing dat de staat er enkel scholen en onderwijsinrichtingen heeft opgezet om de regio op te stuwen in de vaart der volkeren. De politiegegevens behelzen onder meer roosters voor bewakers, foto’s van gedetineerden en instructies gedetineerden die proberen te vluchten, dood te schieten.
    VN-bezoek

    De publicatie valt samen met een lang uitgesteld bezoek van de mensenrechtencommissaris van de Verenigde Naties, Michelle Bachelet, aan China, inclusief Xinjiang. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock, heeft in een telefoongesprek met haar Chinese collega Wang Yi de publicaties „schokkend nieuw bewijs genoemd van ernstige mensenrechtenschendingen in Xinjiang.” Ze vroeg om een transparant onderzoek naar de vervolgingen waar Oeigoeren het slachtoffer van zeggen te zijn.

    „Oeigoeren daar zijn als de dood om zich uit te spreken, bang voor wat er zal gebeuren als de VN weer weg is”, vertelt de Oeigoerse Nederlander Ahmedjan Kasim dinsdag in De Telegraaf.

    De kolossale autonome provincie Xinjiang met naar schatting meer dan 25 miljoen inwoners is vooral de afgelopen zeventig jaar door Han-Chinezen overspoeld. Na de Tweede Wereldoorlog was nog slechts 6 procent van de bevolking Han-Chinees en meer dan 82 procent behoorde tot de Oeigoerse bevolkingsgroep. De omvang van de bevolking is nu meer dan zeven keer groter en bestaat voor 45 procent uit Oeigoeren. De Han-Chinezen vormen circa 42 procent van de bevolking. Beijing zou sinds de jaren negentig meedogenloos de Oeigoeren onderdrukken. Volgens Beijing is dat „de leugen van de eeuw” en bloeit de regio mede dankzij de komst van Chinese immigranten, kennis en investeringen.

    Bekijk ook:
    China neemt Russische oorlogspropaganda steeds meer over: ’Mensen hebben geen idee’
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 mei 2022 14:37
    Chinese problemen geven beleggers extra kopzorgen

    Angst voor een wereldwijde economische recessie en langdurig hoge inflatie houden de financiële markten in haar greep. Een flinke groeivertraging in China heeft de onzekerheid bij beleggers verder versterkt. Tegen deze achtergrond blijft het volgens Ewout van Schaick verstandig om portefeuilles defensief in te vullen.

    De aandelenmarkt is gedaald tot het laagste punt in de afgelopen 12 maanden. De Nasdaq bevindt zich inmiddels officieel in bear market-terrein. Risicovolle obligaties zoals high yield-bedrijfsobligaties of opkomende marktenpapier staan ook onder druk en naderen de niveaus van maart 2020, toen het Coronavirus paniek op de beurs veroorzaakte. Tegelijkertijd lijken de rentes op staatsobligaties in de Verenigde Staten en Europa verder door te stijgen, minder snel maar met veel volatiliteit. Voor beleggers betekent dit dat zij steeds meer verliezen lijden op het grootste deel van hun portefeuille.

    Door de hoge inflatie ligt het niet voor de hand dat centrale banken het door hen ingezette beleid van renteverhogingen zullen veranderen, ondanks de negatieve impact op de economische groei. Dit is ook meer dan logisch omdat inflatie en de gevolgen voor de koopkracht een groter maatschappelijke probleem lijken te zijn dan bijvoorbeeld werkgelegenheid.

    Een snelle vermindering van de inflatiedruk is echter niet direct te verwachten. Een de-escalatie van de oorlog in de Oekraïne lijkt ver weg en snelle normalisatie van de wereldwijde energie en voedsel prijzen ligt niet voor de hand. De verstoringen in de wereldwijde productieketens, tekorten in grondstoffen en personeel lijken niet snel opgelost.

    "Een snelle vermindering van de inflatiedruk is echter niet direct te verwachten"

    Chinese groeivertraging

    Naast de oorlog in Oekraïne en de tekorten in goederen en personeel worden de zorgen bij beleggers extra versterkt door de groeivertraging in China. Door China’s zero-Covidbeleid en de daarbij horende lockdowns waren de verwachtingen voor de Chinese economie al flink afgezwakt.

    Maar toch zijn de werkelijke cijfers over april slecht genoeg om de angst over de effecten hiervan op de wereldeconomie te vergroten. De Chinese retail verkopen waren in April 11% lager dan vorig jaar terwijl de industriële productie met 3% daalde en de Chinese werkloosheid is gestegen tot 6.7%, ruim boven de piek van 2020.

    Chinese vastgoedmalaise

    Een groot verschil tussen nu en China twee jaar geleden is de voortdurende crises in de vastgoedsector. De huidige staat van de vastgoedsector is niet best. In april werden 44% minder nieuwe huizen gebouwd dan vorig jaar en 57% minder land verkocht voor nieuwe vastgoedontwikkeling.

    De vastgoedcrises leidt niet alleen tot een scherpe daling in transacties en bouwactiviteit maar indirect ook tot een laag niveau van vertrouwen bij zowel consumenten als bedrijven. Hierdoor blijft bovendien de vraag naar krediet laag en werken de pogingen van de Chinese centrale bank om kredietverlening aan te sporen tot nu toe niet.

    "De Chinese vraag naar krediet blijft laag"

    De provinciale en landelijke overheden proberen de huizenmarkt te ondersteunen met het verruimen van restricties en het verlagen van de hypotheekrente. Maar de pogingen van Beijing om de huizenmarkt aan te zwengelen zullen pas echt gaan werken als de Covid-gerelateerde beperkingen worden opgeheven.

    Goldman Sachs expects more China real estate defaults, switches to bear case t.co/3vxG0PHQ7o
    — CNBC (@CNBC) May 24, 2022

    Meer Chinese tegenwind

    De onzekerheid hierover is nog groot, hoewel we de besmettingen in China zien dalen en in een flink aantal steden de lockdownmaatregelen wordt afgezwakt. Als de lockdowns in de komende weken verder worden afgebouwd zal er economische herstel kunnen inzetten.

    Maar de onzekerheid ten aanzien van nieuwe regelgeving voor diverse sectoren, nieuwe problemen voor de met schulden volgeladen vastgoedontwikkelaars én een lagere groei van de wereldhandel zullen nieuwe tegenwind voor de Chinese groei kunnen opleveren.
  13. forum rang 10 luchtschip 24 mei 2022 16:56
    quote:

    Rentement schreef op 24 mei 2022 16:11:

    we gaan naar een daling van 20% onder de top,. waar is dit geld gebleven ???
    Het lijkt de verdwijntruc van geld wel

    Maar wanneer je het stap voor stap volgt wordt het duidelijk

    Jij koopt een aandeel voor euro 80, omdat jij vindt dat dat de waarde is van het aandeel op een moment dat dat de marktprijs is

    Ik lees op een beleggers site dat het aandeel euro 100 waard moet zijn en beleggers die dit lezen gaan er euro 100 voor bieden

    Ik kom bij jou en zeg dat ik euro 100 voor het aandeel wil betalen
    Jij denkt het aandeel is maar euro 80 waard en verkoopt het aan mij voor euro 100

    Vervolgens stort de markt 20 % in en is dit aandeel 20 % onder zijn top van euro 100 , dus maar euro 80
    Ik biedt het dan maar reddeloos verloren aan jou voor euro 80, want jij vindt dat het aandeel dat waard is

    Ik ben dan 20 euro verloren en vraag mij waar dat geld is gebleven

    En jij weet het wel : in jouw zak

    want jij begon met euro 80 en verkocht het voor euro 100 en koopt het terug voor euro 80 en houdt die euro 20 die ik verloren heb in je zak
  14. forum rang 10 voda 31 mei 2022 07:21
    Chinese economie ziet krimp afnemen
    Inkoopmanagersindices in mei in de lift.

    (ABM FN-Dow Jones) De Chinese economie is in mei een stuk minder hard gekrompen. Dit bleek dinsdag uit officiële cijfers van de Chinese overheid die de inkoopmanagersindices voor de Chinese industrie en dienstensector bekend maakte.

    De index die de activiteit van de dienstensector van het land meet, kwam in mei uit op 47,8 tegen 41,9 in april.

    De inkoopmanagersindex voor de Chinese industrie bleek dinsdag te zijn gestegen van 47,4 in april naar 49,6 in mei.

    Een indexstand groter dan 50 wijst op groei, terwijl minder dan 50 krimp betekent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  15. forum rang 10 voda 31 mei 2022 15:31
    China installeert dit jaar 108 gigawattpiek zonnepanelen, uitrolsnelheid verdubbelt

    China verdubbelt dit jaar de uitrolsnelheid van zonnepanelen. Persbureau Bloomberg meldt dit op basis van een reportage van China Central Television; een televisiemaatschappij in handen van de Chinese overheid.

    De National Energy Administration (NEA) meldde afgelopen januari dat er vorig jaar 53 gigawattpiek zonnepanelen werd geïnstalleerd, maar het in 2021 geïnstalleerde vermogen is inmiddels naar boven bijgesteld tot 54,88 gigawattpiek.

    In aanbouw
    Dit betekent dat 2021 alsnog een recordjaar was, maar wel een recordjaar dat direct weer uit de boeken gaat. Tegenover CCTV heeft NEA namelijk verklaard dat de inspanningen op het gebied van schone energie versneld wordt.

    Dit moet leiden tot de installatie van 108 gigawattpiek aan zonnepanelen. Momenteel is er volgens NEA 121 gigawattpiek aan pv-projecten in aanbouw.

    2030
    China heeft momenteel ’s werelds meeste opgestelde vermogen voor hernieuwbare energie met 323 gigawattpiek aan zonnepanelen en 338 gigawatt aan windmolens. President Xi Jinping streeft naar een gecombineerde capaciteit van 1.200 gigawatt(piek) tegen 2030, maar een versnelde inzet betekent dat China het doel waarschijnlijk jaren eerder zal bereiken.

    Eerder
    6 mei 2022
    PV InfoLink: export zonnepanelen uit China in eerste kwartaal verdubbeld
    8 maart 2022
    China wil 450 gigawattpiek zonnepanelen en windmolens installeren in Gobiwoestijn
    21 januari 2022
    Over de grens | China installeert recordhoeveelheid zonnepanelen op daken
    Door Edwin van Gastel

    www.solarmagazine.nl/nieuws-zonne-ene...
  16. forum rang 10 voda 1 juni 2022 07:03
    Chinese industrie vertraagt minder
    Inkoopmanagersindex in mei naar 48,1.

    (ABM FN-Dow Jones) De Chinese industrie is in mei minder vertraagd dan in april. Dit bleek woensdag uit cijfers van Markit.

    De inkoopmanagersindex voor de Chinese industrie steeg van 46,0 in april naar 48,1 in mei. Dinsdag bleek uit de officiële metingen van de Chinese overheid een stijging van de inkoopmanagersindex van 47,4 in april naar 49,6 in mei.

    "Nieuwe corona-uitbraken bleven op de economie drukken", zag econoom Wang Zhe van Caixin.

    Een indexstand groter dan 50 wijst op groei, terwijl minder dan 50 krimp betekent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
7.811 Posts
Pagina: «« 1 ... 333 334 335 336 337 ... 391 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0705 +0,07%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.319,71 +0,16%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links