Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

GPR grootste MicroStrategy partner

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 maart 2007 20:39
    Getronics PinkRoccade grootste MicroStrategy partner
    Nieuwegein, 19 maart 2007 - Nieuwsbericht

    Getronics PinkRoccade grootste MicroStrategy partner op het gebied van Business Intelligence

    De beste manier om succesvol MicroStrategy diensten te implementeren is om te investeren in training. Goede training verkleint het projectrisico, verbetert de uitvoering en verzekert het succes van de BI-oplossing. MicroStrategy voorziet in de training en opleiding voor haar partners zodat ze alle kennis in huis hebben om innovatieve BI-oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die gebaseerd zijn op het MicroStrategy BI-platform.

    Ook Getronics PinkRoccade, de grootste ICT-dienstverlener van Nederland, heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van BI-oplossingen met behulp van o.a. het MicroStrategy BI-platform omdat hun klanten optimaal rendement uit haar BI-projecten wil halen.

    Partner manager bij MicroStrategy, Remco van Malten zegt: "Doordat medewerkers van Getronics PinkRoccade het MicroStrategy Certificatie Programma met succes hebben afgerond kunnen klanten profiteren van advies tot uitvoering bij uiteenlopende Business Intelligence projecten. MicroStrategy adviseert klanten om gekwalificeerde consultants te gebruiken die training en certificatie van MicroStrategy hebben gevolgd"

    Marcel Struik, Business Consultant bij Getronics PinkRoccade: “Om tot de gewenste (her)inrichting van de processen rond informatievoorziening te komen, maken ook retailorganisaties dankbaar gebruik van de mogelijkheden van Business Intelligence. Rekening houdende met de dynamiek in zowel de vraag naar (stuur)informatie als het aanbod van BI-tools is het geen eenvoudige opgave om de passende BI-tool en implementatie partner te selecteren.”

    “In de afgelopen jaren hebben wij voor een groot aantal opdrachtgevers in het retail segment de onderscheidende eigenschappen van het MicroStrategy platform optimaal ingezet en vertaald naar businessvalue, voor zowel gebruikers als beheerders. MicroStrategy heeft daarnaast als organisatie bewezen haar platform progressief te kunnen doorontwikkelen en haar opleidings- en certificeringsprogramma continu te kunnen verbeteren. Voor de komende jaren zien wij de succesvolle doorontwikkeling van onze BI-dienstverlening mét MicroStrategy dan ook met vertrouwen tegemoet.”
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,35 -1,07%
EUR/USD 1,0667 -0,04%
FTSE 100 7.847,99 +0,35%
Germany40^ 17.771,70 +0,01%
Gold spot 2.367,69 +0,28%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

B&S Gr...
+8,35%
PostNL
+7,07%
Fugro
+4,29%
Van La...
+1,90%
Sif Ho...
+1,51%

Dalers

TomTom
-14,98%
VIVORY...
-10,98%
Alfen ...
-7,35%
ASML
-6,68%
FASTNED
-5,86%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links