Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,909 24 apr 2024 13:37
  • +0,000 (+0,06%) Dagrange 0,905 - 0,917
  • 2.250.908 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Mei 2022

3.087 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 155 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 fanaat 6 mei 2022 22:14
    Pharming blaast op de Nasdaq haar laatste adem uit. Zakken tot enkele centen is absoluut niet meer uitgesloten. De geroemde nasdaqnotering is na goed twwe jaar wegezakt naar amper $7. Het wordt koud in Leiden en Oss. De koeien liggen waarschijnlijk ook op apegapen want het moederschap van die dieren blijft veel te lang uit. Of zal de uitkomst de baas niet aanstaan en de aandeelhouder daarom niet op de hoogte worden gehouden. Het eerst opgehemelde koeienproject zal net als de pijplijn een zachte dood zijn toebedeeld. De heer de Vries lacht veel en vaak maar zijn aanhang huilt en snapt niet waarom hij zoveel belooft en zo weinig heeft gebracht
  2. [verwijderd] 6 mei 2022 22:42
    quote:

    Eric de Rus schreef op 6 mei 2022 22:34:

    Gewoon weer wachten op de cijfers van volgende week. Want die zullen ongetwijfeld weer goed zijn!

    Met de investering in Orchard en misschien horen we nog wel wat nieuws over de Covid treatment van Michael Osthoff.

    ;)))
    Vlak overigens ook niet uit dat met deze kwartaalcijfers de stempel van Jeroen Wakkerman duidelijk zichtbaar zal zijn. Wakkerman, de verlosser. Wat een ervaring heeft die man :))))

    Ben ik nog vergeten de invloed van de Amerikaanse commissarissen. Die gaan er nu echt voor zorgen dat Amerikaanse beleggers vol in gaan stappen. Want Amerikanen weten Biotech echt op waarde te schatten!!!!

    :))
  3. Een Oen Met Poen 6 mei 2022 23:26
    Oké, voor de liefhebbers… “vasthouden en trust”. :-)

    Op deze koers, voor de LT-ers zoals ik, waarom zou je ze niet vasthouden? Nog een jaartje wachten en het tweede product is op de markt. En wie weet waar ze dit jaar nog mee komen. Kan alleen nog maar beter worden… ik-weet-het-zeker-denk-ik… ;-)
  4. forum rang 5 ffwachten nog 7 mei 2022 00:04
    quote:

    Een Oen Met Poen schreef op 6 mei 2022 23:26:

    Oké, voor de liefhebbers… “vasthouden en trust”. :-)

    Op deze koers, voor de LT-ers zoals ik, waarom zou je ze niet vasthouden? Nog een jaartje wachten en het tweede product is op de markt. En wie weet waar ze dit jaar nog mee komen. Kan alleen nog maar beter worden… ik-weet-het-zeker-denk-ik… ;-)
    Heerlijk die gedwongen LT'ers, vooral vasthouden, zadel geen ander op met jou probleem. Lekker wachten tot je een ons weegt! Buiten de koersval heb je slechts ook een procentje of 10 inflatie afgelopen jaar. Het gaat prima, trust, vertrouwen, de 20 cent bbq komt eraan! Kleine opleving(wellicht) met het slipje straks tot ook die droom weer in duigen valt, maar niet getreurd, sijmen heeft vast weer een worstenrecept klaar tegen die tijd, wel blijven plakken hoor.
  5. forum rang 7 LL 7 mei 2022 09:27
    quote:

    fanaat schreef op 6 mei 2022 18:15:

    Conclusie van dit mooie overzicht wordt niet gegeven.
    Ik wil dat wel voor mijn rekening nemen. Hoe dichterbij de cijfers hoe lager de koers. Leonlisib heeft geen enkele invloed en dat kan de baas voor zijn rekening nemen. Niemand gelooft deze man.
    Andere conclusie is corona's einde valt gelijk met dat van Pharming en haar zusje Orchard. Deze recente aankoop door de baas kost ondertussen een vermogen. Daarnaast kan getwijfeld worden over de samenwerkingsmogelijkheden. Naast de notering aan de nasdaq die ook miljoenen kost is dit ook een momentje om bij stil te staan en te twijfelen aan de capaciteit van deze man.
    Pharming zoekt echt niet voor niets steeds verdere bodems op! Faillissement komt in zicht en het management en toezichthouders moeten zich schamen.
    commentaar helpt niet maar kan verdere ongelukken voorkomen.
    Prima dat u negatief bent maar leugens omtrent een faillissement gaan te ver.

    Berichten plaatsen met als kennelijk doel IEX.nl en haar bezoekers commercieel of anderszins te benadelen en/of schade toe te brengen, middels bijvoorbeeld werving voor concurrerende media of het verspreiden van laster of geruchten
  6. forum rang 8 aextracker 7 mei 2022 10:03
    quote:

    crypto_Bull schreef op 6 mei 2022 20:58:

    [...]

    haha elke keer als ik fanaat voorbij zie komen dan denk ik aan die Holmer gif van the end is near
    Bij de berichten van fanaat denk ik al enige tijd ;

    - Die voert een persoonlijke hetze tegen CEO & bedrijf.
    Heeft iets weg van een ex-Pharming medewerker die ontslagen is vanwege incompetentie of een wanprestatie.

    Fanaat komt nooit met een inhoudelijke onderbouwing van zijn doorgaans op CEO en bedrijf gerichte negativiteit.
    Een litanie van inhoudsloze uitgerekte one-liners vol van aversie jegens Pharming & CEO Sijmen de Vries.

    We leren er niets van op dit forum en worden er niet wijzer van.
  7. Goud Goud 7 mei 2022 10:21
    quote:

    Eric de Rus schreef op 6 mei 2022 21:03:

    [...]

    Bevestiging van wat ik al meer dan een jaar roep. De interesse in Pharming ebt weg. Kijk eens naar de omzetten in het aandeel. Da's om te huilen.

    Niet zo verwonderlijk dat dan de reacties op dit forum ook afneemt. Verstandige beleggers hebben al lang afscheid genomen van Pharming. Dat schreeuwen ze uiteraard niet van de daken, ze vertrekken met stille trom.

    Maar dat is allemaal de schuld van De Monitor!!1!1!! En van de shorters natuurlijk!!1!!!11!!

    ;))))
    Kan ook zo wezen dat de pharmingaandeelhouders dat geëmmer van fanaat en consorten niet meer willen lezen
  8. forum rang 5 De Zwarte kat 7 mei 2022 11:05
    quote:

    Winst gevend schreef op 7 mei 2022 02:36:

    FDA makes partial clinical hold official for Durham drug candidate.
    Facing the exact same problem as the trials halted at BioCryst regarding kidney dysfunction.

    Durham drugmaker's stock dropped more than 30 percent after the company paused enrollment on three clinical trials.
    FDA maakt gedeeltelijke klinische greep officieel voor kandidaat-medicijn Durham.
    Geconfronteerd met exact hetzelfde probleem als de proeven die bij BioCryst werden stopgezet met betrekking tot nierdisfunctie.

    De aandelen van Durham-medicijnfabrikanten daalden met meer dan 30 procent nadat het bedrijf de inschrijving voor drie klinische onderzoeken had onderbroken.
  9. forum rang 6 fanaat 7 mei 2022 11:11
    De afnemende belangstelling wordt ingegeven door de prestaties van dit bedrijf en door de onjuiste info die door dit bedrijf aan de media en aandeelhouders wordt toevertrouwd. Het vertrouwen in Pharming heeft in de loop der jaren vele deuken opgelopen. Op dit forum wordt de boodschapper veroordeeld maar het ware beter de oorzaak aan te pakken.
    Deze ceo is niet voor een gat te vangen. Een niet limitatieve opsomming van mededelingen of publicaties van dit bedrijf waarin de aandeelhouder op het verkeerde been is gezet luidt als volgt.
    Langer geleden. De aandelenpers hebben we weg gedaan.
    We gaan opschalen met een derde konijnenboerderij want toepassingen ruconest zijn ongelimiteerd. Pamfletten tandartsen, Stelping bloedingen Amerikaans leger en nog vele anderen)
    Van recentere datum. We hebben fantastische resultaten geboekt met ruconest contra covid. (5 genezen patiënten) Lariekoek gebleken na mislukte onderzoeken in Zwitserland en de USA.
    We starten weer met onze veelbelovende pijplijn nu corona achter ons ligt. (In feite is de pijplijn afgeschaald naar max AKI)
    We gaan koeien inzetten voor de productie van ruconest. Deze arme dieren zijn allang moeder maar van hun kinderen horen we niets.
    We gaan een eigen productiefaciliteit openen in Oss. Handtekening net gezet en plannen zijn al in de ijskast gezet.
    We gaan naar de Nasdaq om o.a een bedijf te kopen. 3 vrijgemaakte werknemers zouden vergevorderde onderhandelingen hebben gevoerd met verschillende kandidaten. Nooit meer iets van vernomen. Koers nu zo laag dat Nasdaq notering bijna in gevaar komt
    We gaan naar Japan en China en we knopen relaties aan met het Midden Oosten en Noord Afrika. Nooit meer iets van gehoord.
    We gaan Europa in. Och arm de omzet alhier beloopt nog geen 5 miljoen. Kleine leugen toch.
    We slaan een nieuwe weg in en gaan samenwerken. Leonilisib wordt de verlossing. De signalen worden vager en vager. De eerste opwinding is allang verdwenen en het tijdpad wordt langer. Nog geen enkele prijsafspraak met instanties. Waarom omdat niet duidelijk kan worden gemaakt of het medicijn brengt wat het beloofd????
    Patienten voor Leonilisib zouden zijn geworven. Signalen worden niet beter.

    Dit telkens misleiden van de aandeelhouder (op het verkeerde been zetten) heeft velen pijn gedaan. De baas is aan de misère ontsnapt en kreeg vorig jaar nog een vette bonus. Dat bij een afvlakkende omzet en verlies in kwartaal 4.
    Nu komt kwartaal 1. De kans op een positief resultaat is nihil. De hoogte van het verlies wordt een afrekenmoment. De Vries zal ongetwijfeld stellen dat het nieuwe medicijn wellicht(hij wordt voorzichtiger) redding zal kunnen bieden
  10. forum rang 5 St13rtj3 7 mei 2022 11:33
    quote:

    fanaat schreef op 7 mei 2022 11:11:

    De afnemende belangstelling wordt ingegeven door de prestaties van dit bedrijf en door de onjuiste info die door dit bedrijf aan de media en aandeelhouders wordt toevertrouwd. Het vertrouwen in Pharming heeft in de loop der jaren vele deuken opgelopen. Op dit forum wordt de boodschapper veroordeeld maar het ware beter de oorzaak aan te pakken.
    Deze ceo is niet voor een gat te vangen. Een niet limitatieve opsomming van mededelingen of publicaties van dit bedrijf waarin de aandeelhouder op het verkeerde been is gezet luidt als volgt.
    Langer geleden. De aandelenpers hebben we weg gedaan.
    We gaan opschalen met een derde konijnenboerderij want toepassingen ruconest zijn ongelimiteerd. Pamfletten tandartsen, Stelping bloedingen Amerikaans leger en nog vele anderen)
    Van recentere datum. We hebben fantastische resultaten geboekt met ruconest contra covid. (5 genezen patiënten) Lariekoek gebleken na mislukte onderzoeken in Zwitserland en de USA.
    We starten weer met onze veelbelovende pijplijn nu corona achter ons ligt. (In feite is de pijplijn afgeschaald naar max AKI)
    We gaan koeien inzetten voor de productie van ruconest. Deze arme dieren zijn allang moeder maar van hun kinderen horen we niets.
    We gaan een eigen productiefaciliteit openen in Oss. Handtekening net gezet en plannen zijn al in de ijskast gezet.
    We gaan naar de Nasdaq om o.a een bedijf te kopen. 3 vrijgemaakte werknemers zouden vergevorderde onderhandelingen hebben gevoerd met verschillende kandidaten. Nooit meer iets van vernomen. Koers nu zo laag dat Nasdaq notering bijna in gevaar komt
    We gaan naar Japan en China en we knopen relaties aan met het Midden Oosten en Noord Afrika. Nooit meer iets van gehoord.
    We gaan Europa in. Och arm de omzet alhier beloopt nog geen 5 miljoen. Kleine leugen toch.
    We slaan een nieuwe weg in en gaan samenwerken. Leonilisib wordt de verlossing. De signalen worden vager en vager. De eerste opwinding is allang verdwenen en het tijdpad wordt langer. Nog geen enkele prijsafspraak met instanties. Waarom omdat niet duidelijk kan worden gemaakt of het medicijn brengt wat het beloofd????
    Patienten voor Leonilisib zouden zijn geworven. Signalen worden niet beter.

    Dit telkens misleiden van de aandeelhouder (op het verkeerde been zetten) heeft velen pijn gedaan. De baas is aan de misère ontsnapt en kreeg vorig jaar nog een vette bonus. Dat bij een afvlakkende omzet en verlies in kwartaal 4.
    Nu komt kwartaal 1. De kans op een positief resultaat is nihil. De hoogte van het verlies wordt een afrekenmoment. De Vries zal ongetwijfeld stellen dat het nieuwe medicijn wellicht(hij wordt voorzichtiger) redding zal kunnen bieden
    Wat is nihil?
  11. Jos57 7 mei 2022 11:42
    Geachte Fanaat,
    Voor het gemak even aangenomen dat wat u schrijft allemaal juist en correct is. Want dat er stevige kernen van waarheden inzitten zal niemand kunnen ontkennen.
    Dat dit velen Pijn heeft gedaan is ook een heldere conclusie uwerzijds. Ik kan echter uw PIJN ook wat verlichten!
    Verkoop wat u wellicht nog ergens hebt staan van Pharming, bekijk de film "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" vanmiddag of vanavond en verwijder uitsluitend (!) Pharming uit uw Watchlist!
    Uw Mindfullness-niveau zal vele punten verbeteren en de beste mens in Uzelf zal weer vaker naar voren kunnen komen. Zullen ook uw dierbaren blij mee zijn, vermoed ik.
    Uiteraard zou ook het tegendeel waar kunnen blijken te zijn.
    En reageert u alle Thuis-frustratie af op de CEO van Pharming.
    Maar hopelijk vindt u dan toch een andere uitlaadklep.
    Maar ook dat heeft een keerzijde.
    Op deze manier is het lekker anoniem en alleen maar met woorden.
    Er zijn ook mensen, die hun ongenoegen anders en hardhandiger uiten.
    Fijn Weekend, Fanaat.
  12. forum rang 8 Janssen&Janssen 7 mei 2022 18:29
    Onderstaand gepubliceerd onderzoek op 5 mei 2022, ondersteunt alles wat ik al geruime tijd roep over C1 remming, complement systeem, 3 pathways, en de toekomstige potentie van een c1 remmer. Verhoogd C1 is zelfs gebruikt voor om ernstig van niet-ernstig COVID te classificeren.

    Door C1-esteraseremmer gemedieerde immunosuppressie bij COVID-19: vriend of vijand?

    www.sciencedirect.com/science/article...

    C1-esteraseremmer (C1-INH), verhoogd in het plasma van COVID-19-patiënten en wordt geassocieerd met de ernst van de ziekte. Hier bespreken we de rol van C1-INH bij de regulatie van aangeboren en adaptieve immuunresponsen. Daarnaast contextualiseren we de regulatie van C1-INH en SERPING1, het gen dat codeert voor C1-INH, door andere pathogenen en SARS-virussen en stellen voor dat virale eiwitten binden aan C1-INH om zijn functie bij ernstige COVID-19 te remmen.

    Ons doel is om de huidige bevindingen samen te vatten met betrekking tot een krachtig immunosuppressief eiwit dat wordt verhoogd door de aangeboren immuunrespons, C1-esteraseremmer (C1-INH), waarvan is aangetoond dat het wordt gereguleerd bij COVID-19-patiënten. We bespreken de immunologische functie van C1-INH, de regulatie ervan door pathogenen en SARS-CoV-2, en klinische onderzoeksresultaten van exogene C1-INH-behandeling. Aangezien er nieuwe SARS-CoV-2-varianten ontstaan ??die mogelijk niet zo effectief worden geneutraliseerd door adaptieve antilichaamimmuniteit, is ons begrip van de aangeboren immuunrespons op SARS-CoV-2 van cruciaal belang.

    C1-INH, een serineproteaseremmer (serpin), is van cruciaal belang voor de remming van de aangeboren immuunresponsen, complementactivering en het contactsysteem

    Diermodellen van ischemie/reperfusieschade (IRI) hebben aangetoond dat exC1-INH beschermt tegen ontstekingen en de rekrutering van immuuncellen vermindert. Resultaten van klinische onderzoeken van exC1-INH-behandeling bij transplantatieonderzoeken van menselijke solide organen suggereren dat exC1-INH IRI en antilichaam-gemedieerde afstoting (AMR) bij ontvangers van transplantaties kan verminderen. Klinisch gebruik van recombinant C1-INH (rhC1-INH) is momenteel in ontwikkeling om bradykinine- en cytokinestormen bij COVID-19-patiënten te behandelen of te voorkomen

    Proteomics van sera van COVID-patiënten hebben waardevol inzicht gegeven in de C1-INH-niveaus in omloop. In verschillende onderzoeken zijn verhoogde C1-INH-spiegels bij COVID-19-patiënten beschreven. Ondervraging van de online bron, covid-omics.app ontwikkeld door Overmyer et al., toonde aan dat er een significant verband was tussen verhoogde leukocyten SERPING1 en plasma C1-INH bij COVID-19 gehospitaliseerde patiënten versus niet-COVID-19 gehospitaliseerde patiënten

    COVID-proteomics heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van machine learning-modellen om resultaten te voorspellen. Suvarna et al. gebruikte diepe proteomics van COVID-19-patiëntensera om een ??machine learning-model te ontwikkelen dat 20 eiwitten gebruikte, waaronder verhoogde C1-INH, om ernstig van niet-ernstig COVID te classificeren [14] . Door proteomics en metabolomics uit te voeren op sera van COVID-patiënten, hebben Shen et al. ontwikkelde een willekeurig bosmodel voor machinaal leren op basis van de prioriteitstelling van 29 moleculen (22 eiwitten en 7 metabolieten) om niet-ernstige van ernstige COVID-19 te identificeren, en opgereguleerde C1-INH was een van de top 10 eiwitten met het grootste belang voor de nauwkeurigheid van het model [6]. Verder stond C1-INH in de top 25 van 57 eiwitten in COVID-plasma met de hoogste relevantie in een machine learning-model dat wordt gebruikt om de overleving van ernstig zieke COVID-patiënten te voorspellen [57] . Ondanks de opname van C1-INH in andere machine learning-modellen, was C1-INH in een ultra-high-throughput proteomics-analyse van sera en plasma van COVID-patiënten niet een van de 27 eiwitten waarvan werd vastgesteld dat het biomarkers waren die correleerden met de ernst van COVID [13] ] .

    Veel studies beschreven ook een toename van SERPING1-gecodeerde C1-INH, dus er lijkt een discrepantie te zijn tussen de huidige principes van hypercoagulabiliteit en overactivering van complement bij COVID-19-patiënten en C1-INH-activiteit. Intrigerend is dat patiënten die lijden aan erfelijk angio-oedeem met een verlies van expressie of functie van C1-INH verhoogde coagulatie en fibrinolyse vertonen tijdens angio-oedeemaanvallen, vergelijkbaar met COVID-19-patiënten [43] .

    De C1-INH-functie kan worden geremd door binding van viraal tot expressie gebrachte eiwitten, aangezien zeven van de SARS-CoV-virale eiwitten C1-INH binden [70] en door sequentieovereenkomst wordt voorspeld dat deze eiwitten aan C1-INH binden tijdens SARS-CoV-2-infectie [ 71] . Dit ondersteunt het idee dat hoewel C1-INH lijkt te zijn verhoogd bij COVID-19-patiënten, de functie ervan kan worden aangetast ( Figuur 3 ). Ter ondersteuning worden C1-INH-serpin-proteasecomplexen snel uit de circulatie geklaard [50] , wat inhoudt dat de waargenomen toename in C1-INH gelijktijdig met hoge complementactivering en hypercoagulatie mogelijk te wijten is aan het onvermogen van C1-INH-virale eiwitaggregaten om uit de circulatie gehaald

    C1-INH-behandeling verbeterde de resultaten van transplantatie van vaste organen door IRI te verminderen en door antilichaam gemedieerde afstoting bij de ontvanger te verbeteren [77] , wat aantoonde dat C1-INH-behandeling als een immunosuppressivum werkt

    Overleving van kankercellen hangt vaak af van immunosuppressieve mechanismen, en met uitsluiting van lymfoproliferatieve kankers, is aangetoond dat C1-INH-spiegels verhoogd zijn bij veel verschillende soorten kanker, waaronder plaveiselcellongcarcinoom, glioblastoom en pancreaskanker [78] , [79 ] ] , [80] , [81] , [82] , [83] . Verhoogde C1-INH-spiegels werden gekarakteriseerd als een onafhankelijke prognosticator voor maagkanker en bleken geassocieerd te zijn met verminderde overleving bij patiënten met colorectale kanker
3.087 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 155 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links