Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,959 16 apr 2024 16:36
  • -0,029 (-2,89%) Dagrange 0,952 - 0,979
  • 5.707.007 Gem. (3M) 6,4M

Pharming April 2022

3.448 Posts
Pagina: «« 1 ... 168 169 170 171 172 173 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 april 2022 22:27
    quote:

    Eric de Rus schreef op 29 april 2022 21:09:

    [...]

    Vergeet ook niet de talloze reacties hier die suggereerden dat je bij moest kopen om je "GAK" te verlagen. Allemaal "succesvolle" beleggers die wel wisten hoe je 't spelletje moest spelen. Als je op 1,30 gekocht had moest je vooral op een koers van 1,10 bijkopen want dan "verlaag je je GAK".

    Deze herhalingen tref je hedendaags niet meer aan. De reageerders die dat destijds suggereerden zijn op onverklaarbare wijze verdwenen. Hoe zou dat toch komen?

    :)))
    Het verlagen van de zogenaamde GAK betekent ook dat de verliezen in steeds hogere mate zijn toegenomen.
  2. [verwijderd] 29 april 2022 22:28
    quote:

    Eric de Rus schreef op 29 april 2022 20:53:

    [...]

    Ja, de vacatures bij Pharming. Heb de vacature die je noemt even doorgelezen. Ik wens Pharming veel succes met de werving. Wereldwjd staan high-tech bedrijven te springen om personeel. De concurrentie op de arbeidsmarkt voor dit niche personeel is moordend.

    De tekst van de Pharming vacature is dan ook weer aandoenlijk:

    En als je op ons hoofdkantoor in Leiden bent, heb je de mogelijkheid om een fantastische lunch te gebruiken in ons gesubsidieerde personeelsrestaurant.


    Jeujjj!!! Een gesubsidieerde lunch in het personeelsrestaurant!!

    Ja, daar ga je hoog gekwalificeerd personeel mee lokken.......
    Op het hoofdgerecht staat konijn. Die hebben ze in overschot.
  3. [verwijderd] 29 april 2022 22:30
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 29 april 2022 21:46:

    [...]

    Moet je eens bij de vorige vacature plaatsing kijken Eric die gaat over de Office Manager in Leiden. Die zorgt ook voor de fitness faciliteiten.

    Mooi bedrijf hoor dat Pharming, bijna kosteloos “gezond” kunnen eten met daarnaast de mogelijkheid tot misschien kosteloos sporten net voor, tijdens of na het werk. Ze steken in elk geval veel tijd moeite en geld om hun medewerkers zo tevreden mogelijk te houden?

    Trouwens hoe lunch jij dagelijks op de zaak? Maakt mevrouw de Rus elke avond de Tupperware bewaarbox klaar met 4 sneetjes bruin met jong belegen, en een stukje komkommer & kwel voor on the side?

    En eet je deze dan lekker op in de bedrijfskantine onder het genot van een kopje kantine automaten koffie? Of zo uit het vuistje terwijl je een rondje loopt tussen 12.00 & 12.30 eventueel met collega’s op een grauw industrie terrein, om zo even je benen te strekken omdat je beweging belangrijk vind tussen al het buro zitten door?

    Misschien hoor je mijn voorkeur wel al doe mij maar een gesubsidieerd restaurant met sport mogelijkheden. Maar ja ik zit ook LT ;)
    Trouwens hoe lunch jij dagelijks op de zaak? Maakt mevrouw de Rus elke avond de Tupperware bewaarbox klaar met 4 sneetjes bruin met jong belegen, en een stukje komkommer & kwel voor on the side?

    En eet je deze dan lekker op in de bedrijfskantine onder het genot van een kopje kantine automaten koffie? Of zo uit het vuistje terwijl je een rondje loopt tussen 12.00 & 12.30 eventueel met collega’s op een grauw industrie terrein, om zo even je benen te strekken omdat je beweging belangrijk vind tussen al het buro zitten door?


    Meestal broodje bal met mosterd, gekocht bij een troosteloos tankstation langs een van de A-wegen.
  4. [verwijderd] 29 april 2022 22:31
    quote:

    Jinxter schreef op 29 april 2022 20:30:

    Duidelijke signaal dat men richting gen-therapie gaat

    Klopt. Twee concurrenten behandelen de eerste patiënten met een gentherapie.
    Orchard bevindt zich in een zeer premature klinische fase. Daarmee lopen ze vele jaren achter op de concurrentie.
  5. [verwijderd] 29 april 2022 22:36
    quote:

    charlie b schreef op 29 april 2022 20:53:

    [...]
    Shorters in Pharming hebben op dit moment de power in dit aandeel, ze verdienen bakken met geld, long termijn beleggers zijn de verliezers in Pharming en kijken tegen een aanzienlijk verlies aan
    De power? Beetje populistisch taalgebruik charlie.
    De shorters hebben hun vette winsten binnen geharkt en hebben afgebouwd. Dat betekent dat zijn geen ‘power’ hebben maar juist hun winst elders investeren en wachten op een kleine up om weer opnieuw short te gaan.
  6. [verwijderd] 29 april 2022 22:36
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 29 april 2022 21:55:

    [...]

    Maar je hebt wel gelijk Eric, concurrentie is moordend momenteel en de werknemer is veruit in het voordeel. Vandaag zelf nog meegemaakt, nieuwe collega getekend en zou 1 mei beginnen. Loopt vanmorgen binnen om doodleuk te vertellen dat hij niet komt omdat concollega hem een beter bod/ voorwaarde heeft gedaan.

    Ander waar gebeurd verhaal
    Zwager bellen ze op vanuit een concurrerend bedrijf op als waar hij nu werkt. ik hoor dat je niet zo lekker zit momenteel bij je huidige baas. Een keer kopje koffie drinken? ps we bieden momenteel 4 dagen werken voor 5 dagen loon.

    Je staat als werkgever veelal met de rug tegen de muur, secundaire voorwaarde kunnen dan wel doorslag gevend zijn zoals goed eten en “kosteloos” sporten.
    Klopt. Momenteel moet je als werkgever vechten voor niche personeel. En juist in die vijver vist Pharming.

    Met "gesubsidieerd eten" en kosteloos sporten ga je het echt niet redden. Pharming werft Old School.
  7. forum rang 8 Janssen&Janssen 29 april 2022 22:41
    www.ema.europa.eu/en/documents/agenda...

    Pagina 14/62 onder het kopje

    B.5. TYPE II VARIATION, WORKSHARING PROCEDURE OUTCOMES
    Scopes related to Chemistry, Manufacturing, and Controls cannot be released at the present time as these contain commercially confidential information.
    B.5.1. CHMP assessed procedures scope: Pharmaceutical aspects

    17/03/2022 is er iets besloten voor pharming op EMA niveau voor conestat alfa met een specifiek tijdschema
  8. forum rang 6 fanaat 29 april 2022 22:42
    Orchard en Pharming zijn jut en jul van de gentechnologie. Lees eens na wat de baas van Orchard vond ten tijde van de aankoop van een minderheidsbelang hierin. Een groot opgeblazen verhaal over een fantastische overstap in de (voor pharming veel te hoog gegrepen stap in de onbekende) gentechnologie. Een jaar geleden stond dit bedrijf op ruim € 1. Nu met alle mooie verwachtingen geschetst door deze ceo aanzienlijk lager. Rara politiepet. Velen kennen de oorzaak weinigen hier erkennen dat ze ernaast zitten en geven veel te hoog op van het management van dit bedrijf. Van de nieuwe commissarissen heeft nog niemand iets gehoord. De komst van Friesen heeft niet veel gebracht. Alle grote verhalen omtrent zijn kwaliteiten zijn niet uit de verf gekomen. Na het bloedbad in de usa is het beter maandag onmiddellijk het konijnenpad te kiezen.
  9. forum rang 4 The passenger 29 april 2022 23:32
    quote:

    Grumpy-XL schreef op 29 april 2022 21:56:

    Er is een update mbt de leniolisib clinical trial van Novartis
    clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NC...

    Wat opvalt is de verandering mbt IPD sharing. IPD= individual patiënt data..
    Dat is van Yes naar Undecided veranderd. Merkwaardig vlak voor de FDA en EMA aproval aanvragen.

    Oude tekst
    Plan to Share IPD: Yes
    We are committed to sharing with qualified external researchers, access to patient-level data and supporting clinical documents from eligible studies. These requests are reviewed and approved by an independent review panel on the basis of scientific merit. All data provided is anonymized to respect the privacy of patients who have participated in the trial in line with applicable laws and regulations.

    This trial data availability is according to the criteria and process described on www.clinicalstudydatarequest.com

    Nieuw:
    Undecided
    Novartis is committed to sharing with qualified external researchers, access to patient-level data and supporting clinical documents from eligible studies. These requests are reviewed and approved by an independent review panel on the basis of scientific merit. All data provided is anonymized to respect the privacy of patients who have participated in the trial in line with applicable laws and regulations.

    This trial data availability is according to the criteria and process described on www.clinicalstudydatarequest.com

    Supporting Information:
    Supporting Information:
    Time Frame:
    Time Frame:
    Access Criteria:
    Access Criteria:
    URL: URL:
    Of Novartis gebruikt dit om Pharming te traineren, en is dit tactiek om Pharming over te nemen.

    Nu ook Japan staat te popelen Leniolisib te gaan gebruiken, en een kersverse MHRA advies voor versnelde goedkeuring iig UK op zak.

    Zoals ik het zie, alles staat of valt bij approval reimbursement plan Ortx Dui. Indien deze binnen is, zullen wij misschien nadere concrete stappen zien.

    Maar geef Novartis eens ongelijk, where the heck heeft Pharming buiten sales Ruconest met 300 man personeel qua pipeline ontwikkeling bereikt, nada noppes niente. Zij zijn wel goed gepositioneerd qua SWOT dankzij Invitae, Leni, HSC HAE en momentum in de markt.

    Ik vraag me af of die vacatures met 2 * modaal nu ervoor gaat zorgen dat deze medewerkers de longen uit hun lijf rennen, om Pharming tot een succes te maken.

    Salut
  10. forum rang 4 souni 30 april 2022 00:18
    En er worden maar mensen aangenomen, zonder enige voortgang in omzet ruconest, pijplijn en waarde voir de aandeelhouder.
    Het bedrijfsmodel komt steeds verder onder druk te staan. Kosten rijzen de pan uit en inkomsten nemen af. Leniolisib is nog steeds verre van een zekerheid met op peil of verhogen van de omzet en of winst.
  11. [verwijderd] 30 april 2022 09:22
    quote:

    ffwachten nog schreef op 30 april 2022 00:20:

    Na de roemruchte stier Herman is er tot bop heden niets vernomen van koe Hermien... In Oss is ze ook niet aangekomen. Pharmstinkt bestaat nog alleen om de bestuurders van een "centje" te voorzien!c Wel blijven plakken hoor.
    Wie blijft er nou eigenlijk écht plakken?
  12. [verwijderd] 30 april 2022 09:44
    quote:

    Eric de Rus schreef op 29 april 2022 22:36:

    [...]

    Klopt. Momenteel moet je als werkgever vechten voor niche personeel. En juist in die vijver vist Pharming.

    Met "gesubsidieerd eten" en kosteloos sporten ga je het echt niet redden. Pharming werft Old School.
    Personeel wat afkomt op allerlei extra beloningen moet je niet willen hebben. Die zijn maar zo weer verdwenen uit opportunisme. Iemand met hart voor de zaak, die zich aangesproken voelt door de materie en werkwijze, kan je beter aan je binden. Misschien moeilijk te vinden, maar ze zijn er wel.
  13. [verwijderd] 30 april 2022 10:28
    quote:

    ffwachten nog schreef op 30 april 2022 00:03:

    OMG! Het pharming forum gaat nu al over de kantine van pharming... Het is nu al verwoorden tot een ver(sma)kelijk forum. Verwachtingen te over maar inhoudelijk is het helemaal niets meer.
    die kantine in Oss zal niet worden gebruikt
    of misschien kunnen ze daar een konijnenhok neerzetten?
3.448 Posts
Pagina: «« 1 ... 168 169 170 171 172 173 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links