Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel New Sources Energy AEX:NSE.NL, NL0009822014

  • 0,012 17 apr 2024 16:59
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,012 - 0,020
  • 4.577.405 Gem. (3M) 212,9K

NSE - 2021

72 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Pitmans 9 april 2022 15:16
    Overigens, iets serieuzer : R.F.J.M. Wijs lijkt mij te zijn Roeland Wijs, medeoprichter van...tadaaaaa Wijs & van Oostveen, welbekend van aanschuiven danwel pluggen bij harrie, rechtzaken over te hoge commissies en pyramideconstructies, enkele jaren Quote500 (onderin ergens hoor) en IEX-draadjes uit 2004 en 2017 die, laten we zeggen, niet heel positief zijn.

    Overigens zit op hun adres (i.e. prinsengracht 493) ook VMG International Holdings. Zou Vivenda ooit nog een doorstart kunnen maken ?

    www.iex.nl/Forum/Topic/837766/Koffiek... 2004
    www.iex.nl/forum/Topic/1266708/Koffie... 2017
    drimble.nl/bedrijf/amsterdam/10030557...
    nl.everybodywiki.com/Wijs_%26_van_Oos...
  2. forum rang 5 ramptoerist 10 april 2022 06:53
    Wacht nog steeds met smart op het resultaat van de trip naar Brazilië, waar Toth ( een warm mens ) en de keurslager dan een zoeken onder boeken gingen doen naar een stukje land. Nooit meer wat van gehoord eigenlijk, terwijl dit natuurlijk een potentieel succes van epische potentiële proporties kan zijn!
    Tevens, zodra je de klinkende naam VGM international holdings ( Duitsland is groter dan Nederland ) voorbij ziet komen, dan weet je dat succesgarantie gegarandeerd is.

    Want stel je nou eens voor dat men bv factotum een nieuw leven inblaast! de potentiële potentie van dat stukje software is dusdanig dat je daarmee zowel de biodiversiteit als het hele milieu probleem in 1 klap oplost!
  3. forum rang 4 Hammer 10 april 2022 12:31
    Ik denk dat de reden waarom de uitkomst van het boekenzoek waaraan u refereert nooit naar buiten is gekomen, was omdat de keurslager bij het pakken van zijn koffer per abuis zijn rekenmachientje op het nachtkastje had laten slingeren. Zonder calculator geen deugdelijk zoeken onder boeken dus die trip is (afgezien van het vermoedelijke vertier in de persoonlijke sfeer), redelijk vergeefs geweest.

    Briljant idee overigens om Factotum nieuw leven in te blazen! Ik vermoed dat dit niet alleen goed is voor de biodiversiteit en het milieu, ook de algehele geopolitieke situatie zou hierdoor ten positieve gekeerd kinnen worden.
  4. forum rang 4 Pitmans 11 april 2022 08:06
    Sinds Vivenda besloten heeft dat het de beurs niet nodig had om z'n ambities waar te maken, zijn de huizenprijzen meer dan verdubbeld.
    Ik ben ervan overtuigd dat daar een oorzakelijk verband tussen bestaat.
    Al die huizenbezitters die lopen te klagen over hogere gemeentelijke lasten, zouden de tijd die ze daar aan verkwanselen moeten gebruiken om de voormalige Factotum-helden op hun blote knieen te bedanken voor de waardetoename van hun bezit.
    De zegetocht is in Zeeuws Vlaanderen huis-aan-huis begonnen !!!!!

    Beetje off-topic dit alles, maar bij NSE gebeurt, behalve koersdalingen, toch niks.
  5. forum rang 5 ramptoerist 14 april 2022 10:07
    Het meest hilarische is natuurlijk dat het bruisende stukje software nog steeds bestaat, terwijl het naar ik dacht toch een keer of x failliet was gegaan?
    Verder was dat hele zuka natuurlijk zo enorm succesvol, dat het dus, en zo kunnen we nu wel stellen, aan t eigen enorme succes ten onder is gegaan. Geen huur betalen voor dat pand op Schiphol was trouwens ook wel weer typisch Gummetje.
    Je hebt spreekwoordelijke sporen van ellende, maar dit was een soort scheepskanaal, zeker toen ook nog eens dat verhaal over icon fashion naar boven kwam.

    Maar goed, ook dit knallende succes heeft niks met het warme mens Toth te maken.
    Zelfs kwirkje kan hier geen( natuurlijk tegen vergoeding ) rapportje meer over schrijven.

    Hup NSE!
  6. forum rang 4 Pitmans 14 april 2022 21:33
    quote:

    dcnl schreef op 14 april 2022 18:55:

    Toch wel mooi om te zien die hetze tegen Toth. Zijn jullie allemaal wel een brave aandeelhouder of hebben jullie het schip allang verlaten en uit verveling dit forum een beetje aan het spammen zijn?
    LOL. dcnl, jij was het toch die alle vertrouwen uitsprak in het beheer van mountainshield, zelfs toen al lang duidelijk was wat voor diepdroevige praktijken werden uitgehaald ? Je gedroeg je alsof je het neefje van selwyn bent. Of nog closer natuurlijk.

    Maar ach, dat is het verleden en oude koeien laten we maar in de put zodat we die kunnen dempen.

    Toch snap ik iets niet. Onderstaand jouw quote over lavide. Als je het als niet zo heel moeilijk beschouwt om nieuw leven in een beurshuls te plaatsen, hoe verklaar je dan de totale stilstand van de ontwikkeling van NSE. Dat is immers geen lege beurshuls, maar hier is al meer dan 2 jaar heeeleeeemaaaaal niets gebeurd.

    -------------------------------------
    Forum mei '17
    Lavide krijgt kapitaalinjectie van halve ton
    Door: dcnl Forum: Nieuwsberichten

    Moet toch niet zo heel moeilijk zijn om nieuwe leven in een beurshuls te plaatsen?
    ------------------------------------
72 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links