Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Groeiend IEX verbetert winstgevendheid

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: IEX Group N.V.

Meer over IEX Group N.V.

Recente artikelen van IEX Group N.V.

  1. 08 jan IEX Group kiest CFA als accountant
  2. apr '22 Groeiend IEX verbetert winstgevendheid 16
  3. feb '21 IEX in 2020: Resultaat boven verwachting

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 5 april 2022 09:08
    quote:

    Engineer Dries schreef op 5 april 2022 09:04:

    Meta dit hoor. Anyway, Voda ben jij ook van IEX, dat wist ik niet.
    Nee, ik werk niet voor de IEX.

    De IEX (site) is toch van ons allemaal? Zonder onze "input" zou het hier maar een dooie boel zijn hoor.

    Het motto is immers: IEX, van en voor beleggers.
  2. B_B_B 5 april 2022 09:10
    IEX is eigenlijk meer een ordinair advertentie site, dan een content gericht platform voor beleggers. De prioriteiten zouden m.i. anders moeten liggen. Tostrams/TA is in mijn ogen bijvoorbeeld geen zinvolle content maar één grote verkapte advertentie. Dat je als betalend Premium lid nog steeds doodgegooid wordt met advertenties, vind ik niet kunnen. IEX Zou zo veel beter kunnen. Stop die winst in goede content, sterke analyses en vooral: minder advertenties.
  3. B_B_B 5 april 2022 10:06
    Met een ad blocker haal je niet de verkapte advertenties zoals Tostrams (één grote advertentie) weg. Bovendien: het is bizar om als betalend abonnee in de weer te moeten met ad blockers e.d. om de troep te weren. Het beleid zou moeten zijn: respecteer de betalende klant. Die betaalt voor schone content en efficiënte site, niet om (alsnog) doodgegooid te worden met advertenties. Maar ja, ik ben vast 'ouderwets' in mijn opvattingen. Binnenkort ben je vast ook verplicht eerst 20 minuten reclame aan te horen voordat je je auto van een ton kunt starten. Vooruitgang heet dat.
  4. [verwijderd] 5 april 2022 11:17
    Ik vond IEX vroeger een fijne site, maar sinds de grote make over is er vooral veel clickbait om je over te halen tot de aanschaf van een abonnement. Dat snap ik best, want er moeten wel inkomsten zijn. Voor de simpele belegger is het abonnement te duur, want ik wil geen beleggingsadvies, maar wel stukken kunnen lezen over bedrijven uit mn portefeuille. Een simpeler abonnement zou een optie voor mij zijn. Tevens zou wat meer objectiviteit de stukken op deze site verbeteren, want bij sommige bedrijven druipt de mening er vaak vanaf (KLM, Shell etc)
  5. Michiel ICT 5 april 2022 12:23
    Waarom is het IEX abonnement te duur voor de simpele belegger?
    Als je je geld in een fonds kunt laten afzinken kun je ook die paar euro's aan IEX toch wel betalen? De beurspagina van de krant is ook niet gratis.
    Dat gestuurd over een abonnementje vind ik flauw. Doe dan niks.

    Ik vind het enorm te prijzen hoe deze knapen bezig zijn. Een beetje geld verdienen en iedere dag de focus erop houden om leuke stukjes te maken. Ga het maar eens nadoen!
  6. Lasso 5 april 2022 14:47
    Van Harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten, en ik wens jullie nog mooie groei en ontwikkeling toe. Dan maak ik daar als premium klant graag gebruik van. Eindelijk een plek waar ik snel heel veel informatie kan vinden, vooral de Fundamentele informatie met taxaties voor de komende jaren vindt ik heel belangrijk. Mogelijk kunnen jullie deze informatie ook voor de buitenlandse fondsen leveren in de toekomst.
  7. forum rang 4 Happy One 5 april 2022 20:50
    IEX is een hele leuke en qua content goede site geworden vind ik. Ik heb een premium abonnement en vind de content gelijkwaardig aan die van bijvoorbeeld Beleggers Belangen waarvoor je veel meer betaalt.
    Omdat de IEX Group nu eindelijk in een KW te vangen is (1,97/0,165) heb ik vandaag voor het eerst een pluk aandelen gekocht. Hopelijk zijn deze hoopgevende cijfers het begin van een solide groeitraject.
  8. [verwijderd] 5 april 2022 22:36
    quote:

    DE MONITOR - Dé Pharming Expert schreef op 5 april 2022 10:01:

    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen persoonlijke vetes uit te vechten, dit bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
    Oeps, de waarheid iets te grof geschreven misschien. Excuses. Ik zal het volgende keer wat genuanceerder brengen.
  9. [verwijderd] 6 april 2022 15:40
    quote:

    B_B_B schreef op 5 april 2022 09:10:

    IEX is eigenlijk meer een ordinair advertentie site, dan een content gericht platform voor beleggers. De prioriteiten zouden m.i. anders moeten liggen. Tostrams/TA is in mijn ogen bijvoorbeeld geen zinvolle content maar één grote verkapte advertentie. Dat je als betalend Premium lid nog steeds doodgegooid wordt met advertenties, vind ik niet kunnen. IEX Zou zo veel beter kunnen. Stop die winst in goede content, sterke analyses en vooral: minder advertenties.
    Ik vind dat het forum geleid wordt door een belegger die niet representatief is voor de succesvolle grote beleggers.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links