Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 14,670 24 apr 2024 17:36
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 14,622 - 14,986
  • 11.778.789 Gem. (3M) 11,3M

ING - 2022

11.765 Posts
Pagina: «« 1 ... 88 89 90 91 92 ... 589 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Mr.J.bonds 8 maart 2022 11:11
    Kijkende naar de kaart van Oekraïne denk ik dat de rivier de Dnjepr wel eens de grens van het nieuwe Oekraïne kan gaan worden met Schurkenstaat Rusland..
    Kiev wordt door deze rivier in 2-en gedeeld, wordt dan een nieuw West en Oost Berlijn, alhoewel ik lichtelijk verbaast ben over de nieuwe eisen die Putin nu op tafel legt(Oekraïne neutraal en idd geen lid NAVO, Europa en de gebieden oostelijk van de Dnjepr worden Russisch plus de opmerking dat men bijna klaar is met de denazificering oekraine.. Dat zou inhouden dat Rusland toch niet Oekraïne compleet zou willen inlijven en zichzelf op korte termijn gaat terugtrekken uit Oekraïne tot aan de Dnjepr..
    Oorlogspropaganda?

    Of:

    Kan betekenen dat Rusland en Putin hun hand overspeelt hebben en dat de dreiging van dichtdraaien gaskraan Europa van onze kant Putin toch te dichtbij komt.. Ondanks stoere praatjes buitenlandse minister Rusland, dat zijzelf de kraan gaan dichtdraaien en ze het wel kwijt kunnen aan China of ergens anders(wat natuurlijk nooit gaat gebeuren, als China of Azie hierbij niet betrokken wil raken en haar handelsbetrekkingen met Europa én de VS niet wil schaden) Denk ik dat men hem in Rusland van toch de zeer gemeenschappelijke optrekkende EU geschrokken is.. Putin weet dat zonder de inflow geld Europa voor Russische gas de Russische economie gewoon binnen 4 tot 6 maanden compleet verwoest is..

    Of

    Putin is tijd aan het rekken, en is aan het hergroeperen en de troepen aan het bevoorraden voor een laatste offensief om Kiev tot aan de Dnjepr in te lijven en om misschien Zelensky te pakken te krijgen om zo het Oekranische moraal en verzet te breken..
    Maar Putin moet dan wel haast maken. Tijd werkt tegen hem. Naarmate er meer publiciteit van neergeschoten burgers en hun kinderen en bodybags terugkomen naar Rusland, zal hij draagkracht onder de bevolking verliezen en wordt de kans op een revolte in Moscow groter.. Zeker als hij na 2 weken onderhandelen een groot offensief start en Kiev murv wil gaan bombarderen met vele duizenden burgerdoden, een humanitaire ramp. Dan weet Putin 100% zeker dat Europa éénzijdig de gaskraan gaat dichtdraaien en dat het gebeurt is met de verkoop van Russische energie..

    Ook dat zal op termijn tot gevolg hebben, een sterk verarmt en verzwakt Rusland en een afzetting van Putin. Kun je novitsjok op innemen.. Wat mij betreft moet Europa dit nu al doen. Je kunt nu niet genoeg op Poetin en zijn boevenbende uitoefenen nu.. Nu is het niet de tijd om bang of angstig hiervoor te zijn.. We steken de ouderwetse houtkachel of haard of stoof gewoon weer aan hier Nederland.. Maakt het uit voor een half jaar tot een jaar. Daarna waterstofcentrales, kernenergie, (GE maakt tegenwoordige portable rectors, vervoerbaar op een vrachtwagen, praktisch meteen inzetbaar en kunnen een middelgrote stad van elektriciteit voorzien.. kleine modulaire SMR-kernreactoren zijn de toekomst.. Er zijn altijd oplossingen steenkolen tijdelijk, een versnelde energietransitie, rantsoenering, Slochteren weer opengooien en vullen met stikstof. Komt goed, als Europa dit gemeenschappelijk aanpakt, ook met de landen die 100% afhankelijk zijn van Russisch gas.. Er zijn altijd oplossingen en onze huidige afhankelijkheid van Russische gas is ronduit ongezond..

    Hoe dan ook. De russen zijn totaal niet te vertrouwen en hebben meerdere keren hun woord gebroken, dat begon al met hun onzinverhalen over oefenen aan de grens bij Oekraïne. Grove leugenaars bleken het.. Ik denk dat het voor de russen legitiem is om in oorlogstijd glashard leugens te vertellen, net zo lang totdat de waarheid ze beter dient.. Dus ja.. Het kan nog alle kanten op. Alhoewel in mijn optiek de situatie er voor Putin niet beter op wordt, naarmate de tijd vordert.. Daarom dus dat hij nú al de onderhandelingen serieus opent.. Of tijd rekt.. Intel is nu zeer belangrijk, laat die satellieten maar klikken..

    Voor mij is het nog iets te vroeg om ING nú in te gaan slaan, maar ik zit wel op het vinkentouw met nu.nl op scherp..

    De financiële Telegraaf vergelijk Adolf Poetin met een rat in het nauw.. En die maakt rare sprongen.. Ik zeg: Verhonger deze smerige rat, zien hoe hoog hij nog springt.. Draai die kraan maar gewoon dicht!

  2. Seniele gek 8 maart 2022 11:17
    quote:

    Kleine speler schreef op 8 maart 2022 10:57:

    [...]

    Zeker waar lijkt me eerlijk gezegd ook sterk als u op 10 koopt hem voor 2 jaar vasthoudt tot 22 dan neem je je winst op 15 waarschijnlijk al. Dat zou ik in ieder geval doen. Maar in ander nieuws ING gaat mooi richting de 9 even doorzetten dan sta ik ook weer groen.

    Succes allen,

    Mvg KS
    Van 10 naar 22, was het maar zo'n feest, nee ik had RDS al veel eerder verkocht. Toen de AEX boven de 720 kwam vond ik het ongeloofwaardig worden en heb ik zelfs alle aandelen eruit gedaan. Ja ik heb dus heel veel geld laten liggen maar het geeft wel rust. Vrijdag middag weer serieus begonnen met kopen, o.a. ING, Gistermorgen bijgekocht, voor m'n gevoel een redelijke prijs. Ik hoef er niet van te leven dus als ik het niet meer vertrouw verkoop ik alles, eigenlijk handel ik alleen een beetje voor de kinderen.
  3. Vos 8 maart 2022 13:24
    quote:

    Seniele gek schreef op 8 maart 2022 10:43:

    [...] Jij? Toen ik leerde rekenen spraken we elkaar nog aan met U.
    Maar als u twijfelt aan mijn rekencapaciteiten wil ik het wel even kort uitleggen.
    Als ik vandaag mijn aandelen verkoop voor 10 euro per stuk en ik koop ze morgen weer terug voor 8 euro dan denk ik dat ik redelijk goed gehandeld heb, die paar cent dividend die ik daardoor misloop neem ik wel voor lief.
    Is het nu duidelijk voor u?
    U hebt gewacht op die 8 die nooit kwam, en daardoor hebt U de boot gemist terwijl ik lekker meedeed aan de cruise. Ik heb nog gewuifd naar U bij het uitvaren. ;-)
  4. Seniele gek 8 maart 2022 14:20
    quote:

    Vos schreef op 8 maart 2022 13:24:

    [...]

    U hebt gewacht op die 8 die nooit kwam, en daardoor hebt U de boot gemist terwijl ik lekker meedeed aan de cruise. Ik heb nog gewuifd naar U bij het uitvaren. ;-)
    Oke, ik wilde eigenlijk niet meer reageren maar mijn nieuwsgierigheid dwingt me te vragen: welke boot heb ik dan gemist?
  5. Johan "The Bull" 8 maart 2022 15:07
    Het begint de Chinees op zijn heupen te werken. Gaat zich nu inzetten om samen met het Westen te onderhandelen over een wapenbestand in Oekraïne. Het moet inderdaad van China komen. De groei in China was al serieus lager gezien en nu dat er nog bovenop, met voedselbedreiging. We evolueren niet slecht.
  6. Hyma Laya 8 maart 2022 15:08
    Ik heb gisteren een groot deel verkocht maar had beter alles verkocht want de huidige toestand in Oekraïne is onvoorspelbaar (zo ook de beurs en zo ook de ondoordachte beslissingen die door het Europese beleid genomen worden: olie op het vuur zal het vuur niet doven...). Ik ga nog niets bijkopen omdat de stijging niets voorstelt. Twee jaar geleden kon je ze kopen aan € 5 en toen was er geen oorlog! Ik mik op een verdere daling en koop dan alles weer. We zien wel...
11.765 Posts
Pagina: «« 1 ... 88 89 90 91 92 ... 589 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links