Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Windstilte voorbeurs en er zijn Besi, Fugro, Brunel, Heijmans en Nedap

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ahold DelHansie 18 februari 2022 08:37
    Het is inderdaad een grappig plaatje van mevrouw Wood en Zoom, zeker omdat zij in het bedrijf is geïnvesteerd (geweest?), maar het schijnt juist dat CNBC de gratis versie gebruikte en niet Wood. Ik las ook ergens dat Wood aangeboden heeft aan CNBC om de betaalde versie voor CNBC te betalen. Is wel weer een mooie twist denk ik zo : - )
  2. Sorong 18 februari 2022 09:19
    quote:

    Ahold DelHansie schreef op 18 februari 2022 08:37:

    Het is inderdaad een grappig plaatje van mevrouw Wood en Zoom, zeker omdat zij in het bedrijf is geïnvesteerd (geweest?), maar het schijnt juist dat CNBC de gratis versie gebruikte en niet Wood. Ik las ook ergens dat Wood aangeboden heeft aan CNBC om de betaalde versie voor CNBC te betalen. Is wel weer een mooie twist denk ik zo : - )
    Precies. Dit is gewoon misinformatie: iemand pakt de foto in kwestie en zet er een onware tekst boven (om een 'grappig' verband te leggen). Sterker nog: de foto is nota bene geplaatst op het Twitteraccount van Ark Invest met de tekst:

    'CNBC may have a 40 minute time horizon, but ARK's is 5 years. Thanks for having us on @CNBC
    , we're happy to pay for your upgraded Zoom account. You can't be a knowledge worker without it!'

    Even nadenken en het is sowieso duidelijk: zo'n boodschap van het verlopen van de tijd in Zoom omdat je geen betalende abonnee bent, wordt natuurlijk getoond aan degene die het betreft. En dat is dus niet Wood.
  3. Habsnurker 18 februari 2022 11:28
    Dag AJ & Niels, ik heb een vraagje voor de podcast! Ik luister al sinds het begin met jullie mee, maar ik bespeur toch steeds vaker een tunnelvisie en een kleine vijver aan aandelen die jullie bespreken. Zo ben ik benieuwd waarom er eigenlijk geen actuele analyses te vinden zijn van peers én koplopers als Roche en Nestlé, waar bijvoorbeeld laatstgenoemde erg relevant is voor Unilever (disclaimer: ik bezit ze allebei). Soms wordt deze wel kort aangehaald in artikelen van Unilever, maar een grondige analyse ontbreekt en dat lijkt me toch zonde voor de grootste partij op consumer staples gebied. En zo zijn er vast nog tal van voorbeelden te vinden. Kunnen bezoekers van IEX niet een betere keuze maken wanneer ook de grootste partijen in een branche worden geanalyseerd, in plaats van enkele Nederlandse en/of kleinere partijen? Groet.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links