Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2946 2947 2948 2949 2950 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 13 februari 2022 18:44
    WATCH: 6 januari commissie zal waarschijnlijk Trump's mishandeling van documenten onderzoeken, volgens Judiciary Committee Member
    13 februari 2022
    Steph Bazzle.

    hillreporter.com/watch-january-6th-co...

    Donald Trump heeft ontkend dat hij documenten verkeerd heeft behandeld en houdt vol dat alles wat hij heeft gedaan volledig boven de wet en legaal is geweest, Ondertussen heeft het Nationaal Archief het Amerikaanse ministerie van Justitie gevraagd een onderzoek te openen.

    Nu zegt een lid van de House Judiciary Committee dat hij denkt dat de 6 januari commissie hier ook naar zal kijken, omdat het direct relevant is voor hun dagvaarding van bepaalde documenten, en de pogingen van Trump om die documenten uit handen van de commissie te houden.

    Trump is tot aan het Hooggerechtshof gegaan om te voorkomen dat de Nationale Archieven documenten zouden overhandigen als reactie op een dagvaarding van het Congres, maar zelfs voordat hij door het hoogste gerechtshof van het land werd neergeslagen, zijn er beschuldigingen dat hij nog extremere maatregelen heeft genomen om documenten privé te houden, waaronder het doorspoelen en opeten van gevoelige papieren. (Hij ontkent dit allemaal.)

    Toch heeft het 6 januari Comité naar verluidt enkele documenten ontvangen die blijkbaar versnipperd waren en weer aan elkaar geplakt, en naarmate hun onderzoek vordert, zegt afgevaardigde Joe Neguse (D-CO) dat hij gelooft dat zij ook de beschuldigingen van vernietiging van documenten zullen onderzoeken, en daarover verslag zullen uitbrengen aan het publiek.

    Joe Neguse (D-CO) zegt dat commissie die onderzoek doet op 6 januari "waarschijnlijk verder zal onderzoeken" hoe voormalig president Trump omging met presidentiële documenten en "uiteindelijk zal delen met het Amerikaanse publiek wat ze vinden." pic.twitter.com/FK00Gmnfu1

    - The Recount (@therecount) 13 februari 2022

    "Ik denk dat traditioneel de House Oversight and Government Reform Committee en de House Judiciary Committee gezamenlijk jurisdictie zouden hebben over een zaak als deze, maar ik vermoed in dit geval, omdat het een essentieel onderdeel is van het onderzoek van de Select Committee, dat de Select Committee dat waarschijnlijk verder zal onderzoeken en, vermoed ik, uiteindelijk zal delen met het Amerikaanse publiek wat ze vinden in de loop van die hoorzittingen."
  2. forum rang 9 gnocchi. 13 februari 2022 18:52
    Trump vocht stafchef aan over telefoonlogs in poging te verbergen met wie hij sprak: CNN
    Tom Boggioni
    13 februari 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-2656651615/

    Volgens een verslag van CNN's Gloria Borger en Jamie Gangel, hebben onderzoekers die werken voor het House select committee dat de opstand van 6 januari onderzoekt, hun werk voor hen uitgesneden als ze proberen om alle telefoongesprekken te traceren die Donald Trump had voor en tijdens de rel die wetgevers voor hun leven deed vluchten.

    Zoals het rapport opmerkt, was de voormalige president berucht onder zijn naaste medewerkers voor het eisen van hun mobiele telefoons om te bellen en te nemen, wat ertoe zou kunnen leiden dat de House commissie nog meer telefoongegevens van Trump's inner circle opvragen als ze proberen te achterhalen wat er die dag in het Witte Huis is gebeurd.

    Volgens het rapport werd de telefoon van voormalig Witte Huis adjudant Dan Scavino veelvuldig gebruikt door de president vanwege zijn nabijheid ("op schreeuwende afstand") van het Oval Office, waarbij CNN eraan toevoegt dat Scavino momenteel vecht tegen een dagvaarding voor zijn Verizon telefoongegevens.

    "De rechtszaak -- nog steeds in zijn vroegste stadium -- heeft het telefoonbedrijf tijdelijk tegengehouden om logs van zijn gesprekken en abonnee-informatie aan het Huis te geven," merkt het verslag op.

    Wijzend op het feit dat de 'onorthodoxe' telefoongewoonten van Trump alle normen van het Witte Huis braken, meldt CNN ook dat de voormalige stafchef van het Witte Huis John Kelly probeerde enige orde te scheppen in het chaotische Oval Office door aan te dringen op het bijhouden van telefoonlogboeken, wat leidde tot een strijd met Trump.

    "Toen Gen. John Kelly in juli 2017 de stafchef van Trump werd, probeerde hij het rommelige telefoonproces binnen het Witte Huis op te ruimen -- en zijn baas haatte het, volgens een voormalige Witte Huis-functionaris. Kelly probeerde gesprekslogboeken bij te houden en de gesprekken van Trump te screenen, maar de president gruwde van de beperkingen, omdat hij niet wilde dat Kelly wist met wie hij sprak, zei de voormalige functionaris," meldt CNN.

  3. forum rang 8 het zwaard 13 februari 2022 19:47
    MADRID – Republikeins Congreslid Marjorie Taylor Greene heeft de afgelopen week de wereldpers weten te halen na een vreemde verspreking. In een debat met Nancy Pelosi sprak deze fervente fan van Donald Trump, complotedenkster en antivaxer over de ‘Gazpacho-politie’ in plaats van de ‘Gestapo’. En dat heeft nogal wat teweeg gebracht in Spanje en op de wereld.
  4. forum rang 10 luchtschip 13 februari 2022 20:05
    quote:

    het zwaard schreef op 13 februari 2022 19:47:

    MADRID – Republikeins Congreslid Marjorie Taylor Greene heeft de afgelopen week de wereldpers weten te halen na een vreemde verspreking. In een debat met Nancy Pelosi sprak deze fervente fan van Donald Trump, complotedenkster en antivaxer over de ‘Gazpacho-politie’ in plaats van de ‘Gestapo’. En dat heeft nogal wat teweeg gebracht in Spanje en op de wereld.
    Just to clear things up, Representative Marjorie Taylor Green ( republikeinse )

    Gazpacho: a vegetable-based Spanish cold soup
    Gestapo: Nazi Germany's secret police

    video 0:24 minuut

    twitter.com/AccountableGOP/status/149...

    overigens niet in een debat met Nancy Pelosi, maar tijdens een interview waarbij zij kritiek had op Nancy Pelosi

    Ze had het ook over de ( Washington ) DC jail ( waar de 6 januari bestormers van het Capitol zijn opgesloten ) en noemde het de DC gulag

    gulags zijn de Russische gevangenissen waar tot 1990 politieke gevangenen in Siberië onder erbarmelijke omstandigheden werden opgesloten
  5. forum rang 10 luchtschip 13 februari 2022 20:33

    Trump begint nu in zijn Statement te suggereren dat democratische tegenstanders voor hun gepleegde daden in het verre verleden de doodstraf zouden krijgen

    Trump's statement, 12 February ;

    Uit het onderzoek van Special Counsel Durham blijkt dat er werd gespioneerd op mijn campagne en presidentsverkiezing van 2016, middels een onderzoek ( Steele Dossier ) dat gefinancierd werd door de Hilary Clinton Campagne om een gekunstelde indruk te geven van Russische inmenging in mijn campagne

    Dit is veel erger dan Watergate en zij die van deze spionage afwisten, zullen berecht moeten worden.
    In een vroegere sterke tijd van onze geschiedenis zou deze misdaad resulteren in de doodstraf.
    Bovendien zullen diegenen die hierdoor getroffen zijn, gerehabiliteerd moeten worden

    Statement :

    pbs.twimg.com/media/FLb8GtOVgAAIdPu?f...

    twitter.com/atrupar/status/1492659156...

    Hij heeft wel lef, na al zijn activiteiten van landverraad en aanzetten tot een gewelddadige ( mislukte ) coup.

  6. forum rang 9 gnocchi. 14 februari 2022 10:41
    'Ze houden niet van Donald Trump. Ze hebben hem nooit gemogen': GOP-leiders willen 'verzwakte' Trump weg hebben
    Tom Boggioni
    13 februari 2022

    Volgens een rapport van de Washington Post zien opiniepeilers en Republikeinse campagneconsultants de politieke toekomst van Donald Trump snel vervagen omdat mainstream GOP-kiezers -- en donoren -- klaar zijn om verder te gaan met de "verzwakte" voormalige president.

    Aan de hand van een strijd in Michigan tussen de leiding van de Republikeinen en Trump's kandidaat voor het ambt van procureur-generaal, illustreert het rapport de groeiende kloof tussen Trump's eisen en de behoefte van de Republikeinen om verder te gaan.

    Lees verder.
    www.rawstory.com/donald-trump-2024-26...

    www.washingtonpost.com/politics/2022/...

  7. forum rang 9 gnocchi. 14 februari 2022 12:57
    De echte reden dat Rudy Giuliani in onderhandeling is om te getuigen voor de 6 januari commissie
    Bill Palmer | 8:00 pm EST 13 februari, 2022.

    De New York Times meldt nu dat Giuliani in gesprek is om samen te werken met het 6 januari Comité. De reden die wordt gegeven is dat Giuliani probeert een kostbare juridische strijd over zijn dagvaarding te vermijden, en probeert te voorkomen dat hij wordt aangeklaagd wegens minachting. Op zichzelf, is dat een heel redelijke zet. En op basis van zijn karakter en enkele hints die hij onderweg heeft gegeven, hebben we altijd verwacht dat als Rudy ooit het gevoel zou hebben dat hij Trump en anderen moest opgeven om zichzelf uit de gevangenis te houden, hij dat egoïstisch in een hartslag zou doen. Maar het zit zo.

    Lees verder.
    Link Engels.

    www.palmerreport.com/analysis/the-rea...

    www-nytimes-com.translate.goog/2022/0...
  8. forum rang 10 luchtschip 14 februari 2022 13:17
    quote:

    gnocchi. schreef op 14 februari 2022 08:22:

    'Dat gaat niet gebeuren': Fox segment gooit koud water op MAGA's nieuwe plan om Hillary Clinton gevangen te zetten
    Sarah K. Burris
    13 februari, 2022.

    www.rawstory.com/john-durham-wont-ind...
    Wanneer Trump negatief in het nieuws dreigt gekomen, zoals bijv nu met de documenten die hij ontvreemd heeft uit het Witte Huis en zelfs vernietigd,

    Komt Fox direct met een tegenaanval op Hillary Clinton, en heer e mails die zoek zouden zijn.

    Fox News heeft het de afgelopen dagen alleen maar over Hillary Clinton ( nota bene 6 jaar geleden ) en komt met geen enkel bericht over de huidige ontwikkelingen rond Trump en wat hij met de Officiële Documenten heeft gedaan.

    Het MAGA kijkerspubliek wordt volledig geïndoctrineerd met gestuurd nieuws waarbij Trump's wandaden worden verdoezeld en onjuiste informatie over de democraten wordt verspreid van gebeurtenissen van 6 jaar geleden

    Geen wonder dat de peilingen voor Biden minder goed uitvallen.

  9. forum rang 4 alexnr75 14 februari 2022 14:42
    ’Servers Trump gehackt door campagneteam Clinton’

    WASHINGTON - Het campagneteam van Hillary Clinton heeft een techbedrijf ingeschakeld om servers van Donald Trump te hacken en zo schadelijke informatie over de voormalig president op tafel te krijgen. Dat blijkt uit ’explosieve’ stukken die een speciaal aanklager bij de rechtbank heeft ingediend, waarover The New York Post bericht.

    Het zou gaan om digitale infiltratie-aanvallen op computerservers in onder meer de Trump Tower en het Witte Huis. Vooral dat laatste ligt gevoelig, ook onder Democraten. De pogingen om belastende informatie te vinden over Trump vonden in aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016 plaats, waarin Hillary Clinton tegenover hem stond. Maar ook tijdens Trumps presidentschap zou de Republikein zijn bespioneerd.

    De onthullingen volgen op een onderzoek van speciaal aanklager John Durham naar de herkomst van ’Russiagate’ - het verhaal dat Trump te linken is aan de Russen. Durham stelt informatie te hebben dat een niet nader genoemd internetbedrijf (’Tech Executive-1’) werd ingehuurd om het digitale verkeer van Trump te onderscheppen op verschillende servers.

    Afgelopen jaar werd advocaat Michael Sussman, gespecialiseerd in cybersecurity, al ondervraagd door de FBI. Hij ontkende toen voor Clinton te werken; mogelijk komt hij daardoor nu in de problemen vanwege het afleggen van een valse verklaring. Uit zijn facturen blijkt namelijk dat hij wel degelijk samenwerkte met het campagneteam van Clinton op zoek naar belastende informatie, aldus de aanklacht van afgelopen vrijdag.

    In hetzelfde onderzoek kwamen de Russisch-Amerikaanse adviseur Igor Danchenko en advocaat Kevin Clinesmith ook al in de problemen vanwege problematische verklaringen. Intussen klinken ook onder Democraten geluiden om Clintons rol te onderzoeken in de poging om Trump in verband te brengen met het Kremlin, zoals in het beruchte Steele dossier.

    Verraad
    Trump sprak eerder meermaals het vermoeden uit dat hij bespioneerd werd. Hij reageerde dit weekend woest op het ’schandaal’ en stelde dat de onthullingen „groter van omvang zijn dan Watergate.” Volgens hem gaat het om ’niet te betwisten bewijs’ van een spionageoperatie waarvoor de verantwoordelijken voor de rechter moeten worden gesleept. „Tijdens een sterkere periode van ons land zou op deze misdaad de doodstraf hebben gestaan”, meldt hij in een verklaring.

    www.telegraaf.nl/nieuws/1337621530/se...
  10. forum rang 9 gnocchi. 14 februari 2022 16:40
    quote:

    alexnr75 schreef op 14 februari 2022 14:42:

    ’Servers Trump gehackt door campagneteam Clinton’

    WASHINGTON - Het campagneteam van Hillary Clinton heeft een techbedrijf ingeschakeld om servers van Donald Trump te hacken en zo schadelijke informatie over de voormalig president op tafel te krijgen. Dat blijkt uit ’explosieve’ stukken die een speciaal aanklager bij de rechtbank heeft ingediend, waarover The New York Post bericht.

    Kan het zijn dat de The New York Post eigendom is van Murdoch's News Corp?
    Murdoch is ook de baas van Sean Hannity en Tucker Carlson.FOX NEWS.
  11. forum rang 9 gnocchi. 14 februari 2022 16:41
    De ratten keren zich nu tegen Donald Trump
    Bill Palmer | 9:09 am EST 14 februari, 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-rat...

    Dit weekend hebben we allemaal vernomen dat Rudy Giuliani in gesprek is om te getuigen voor het 6 januari Comité. We zullen zien hoe serieus de steeds meer beduusde Giuliani dit uiteindelijk zal nemen. Maar het feit alleen al dat Giuliani de mogelijkheid onderzoekt om te getuigen is het duidelijkste signaal tot nu toe dat Donald Trump's bondgenoten weten dat hij ten onder gaat, of iemand anders dat nu al door heeft of niet.

    Dit komt slechts een paar dagen nadat Steve Bannon besloot aan te kondigen dat Donald Trump de slechtste moderne president is in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Bannon ziet ook duidelijk een voordeel - zelfs binnen zijn eigen rechtse basis - om Trump te schoppen terwijl hij op de grond ligt. De vraag is nu waar dit heen gaat.

    Nu de officier van justitie van Fulton County Georgia op schema lijkt te liggen om Trump in de eerste helft van dit jaar in staat van beschuldiging te stellen, en de officier van justitie van Manhattan ver genoeg is om Trump op elk moment in staat van beschuldiging te stellen, zijn het nog steeds de strafzaken op staatsniveau die in de beste positie verkeren om Trump af te maken.

    Maar het feit alleen al dat Giuliani en Bannon nu uitzoeken hoe ze onder Trump uit kunnen komen, is veelzeggend. Giuliani staat onder actief DOJ strafrechtelijk onderzoek en lijkt in de buurt te komen van een aanklacht. Bannon is al aangeklaagd door de DOJ en zal dit jaar terechtstaan, en er zijn tekenen dat de DOJ nog bezig is een veel bredere strafzaak tegen hem op te bouwen. Giuliani en Bannon kunnen allebei lange gevangenisstraffen tegemoet zien, tenzij ze Trump egoïstisch verraden, en ze lijken nu allebei die kant op te gaan. Ze zullen niet de enigen zijn.
  12. forum rang 10 luchtschip 14 februari 2022 16:44
    quote:

    alexnr75 schreef op 14 februari 2022 14:42:

    ’Servers Trump gehackt door campagneteam Clinton’

    WASHINGTON - Het campagneteam van Hillary Clinton heeft een techbedrijf ingeschakeld om servers van Donald Trump te hacken en zo schadelijke informatie over de voormalig president op tafel te krijgen. Dat blijkt uit ’explosieve’ stukken die een speciaal aanklager bij de rechtbank heeft ingediend, waarover The New York Post bericht.

    Het zou gaan om digitale infiltratie-aanvallen op computerservers in onder meer de Trump Tower en het Witte Huis. Vooral dat laatste ligt gevoelig, ook onder Democraten. De pogingen om belastende informatie te vinden over Trump vonden in aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016 plaats, waarin Hillary Clinton tegenover hem stond. Maar ook tijdens Trumps presidentschap zou de Republikein zijn bespioneerd.

    De onthullingen volgen op een onderzoek van speciaal aanklager John Durham naar de herkomst van ’Russiagate’ - het verhaal dat Trump te linken is aan de Russen. Durham stelt informatie te hebben dat een niet nader genoemd internetbedrijf (’Tech Executive-1’) werd ingehuurd om het digitale verkeer van Trump te onderscheppen op verschillende servers.

    Afgelopen jaar werd advocaat Michael Sussman, gespecialiseerd in cybersecurity, al ondervraagd door de FBI. Hij ontkende toen voor Clinton te werken; mogelijk komt hij daardoor nu in de problemen vanwege het afleggen van een valse verklaring. Uit zijn facturen blijkt namelijk dat hij wel degelijk samenwerkte met het campagneteam van Clinton op zoek naar belastende informatie, aldus de aanklacht van afgelopen vrijdag.

    In hetzelfde onderzoek kwamen de Russisch-Amerikaanse adviseur Igor Danchenko en advocaat Kevin Clinesmith ook al in de problemen vanwege problematische verklaringen. Intussen klinken ook onder Democraten geluiden om Clintons rol te onderzoeken in de poging om Trump in verband te brengen met het Kremlin, zoals in het beruchte Steele dossier.

    Verraad
    Trump sprak eerder meermaals het vermoeden uit dat hij bespioneerd werd. Hij reageerde dit weekend woest op het ’schandaal’ en stelde dat de onthullingen „groter van omvang zijn dan Watergate.” Volgens hem gaat het om ’niet te betwisten bewijs’ van een spionageoperatie waarvoor de verantwoordelijken voor de rechter moeten worden gesleept. „Tijdens een sterkere periode van ons land zou op deze misdaad de doodstraf hebben gestaan”, meldt hij in een verklaring.

    www.telegraaf.nl/nieuws/1337621530/se...
    En Maria Bartiromo van Fox News is helemaal over haar toeren

    Want Trump ligt onder vuur voor het vernietigen en ontvreemden van Witte Huis documenten.

    Dus komt de afleidingsmanoeuvre van Fox news

    Ineens komt het Durham "onderzoek" weer boven tafel, met "bewijzen" dat de Democraten het volk bedrogen ( cheat ) tijdens de 2016 verkiezing en de 2020 verkiezing.

    En nu probeert de regering van Biden drama te maken met een zogenaamde inval van Rusland in Oekraine

    Bartiromo :

    Doet de Biden regering dit om ons af te leiden van het Durham "onderzoek" en bovendien nog een 40 jarige top van de inflatie

    video 0:36 minuut

    twitter.com/dlowther715/status/149293...

    Wij laten ons niet gek maken door dit sensationeel pro Trump gedrag van Fox News en de rechts conservatieven die Trump steunen

    Het Durham onderzoek is een grote theater show zonder enige inhoud
  13. forum rang 9 gnocchi. 14 februari 2022 17:24
    Een recente zaak van Justitie laat zien waarom Trump vervolgd moet worden: columnist
    Sky Palma
    14 februari 2022
    Een recente zaak van het ministerie van Justitie laat zien waarom Trump vervolgd moet worden: columnist

    Vorige week meldde de Associated Press dat een vrouw in Hawaï werd veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf voor het mishandelen van geclassificeerde documenten nadat ze dossiers had meegenomen terwijl ze werkte op de Amerikaanse ambassade in Manilla.

    Een bericht van CNN voegde eraan toe dat de vrouw, Asia Janay Lavarello, "op dat moment werkte aan een geheime scriptie," en was aangemoedigd om "de scriptie voort te zetten en eraan te werken in de beveiligde informatievoorziening van de ambassade totdat Covid-19 de boel eerder dat jaar sloot," volgens haar advocaat. "De documenten die ze mee naar huis nam waren drie andere geclassificeerde scripties, vertelde haar advocaat aan CNN, en ze had niet de intentie om de geclassificeerde informatie door te geven of om de Verenigde Staten te schaden."

    Steve Benen schreef deze maandag voor MSNBC dat ondanks Lavarello's goedaardige bedoelingen, ze toch de wet overtrad en hij voegde eraan toe dat de zaak relevant is omdat voormalig president Donald Trump ook beschuldigd wordt van het verkeerd omgaan met geclassificeerd materiaal.

    "Als de verdedigers van de voormalige president geneigd zijn te beweren dat dergelijke overtredingen onbelangrijk zijn, en dat in de echte wereld nooit iemand echt gestraft wordt voor dergelijke overtredingen, hoeven ze alleen maar naar de Asia Janay Lavarello van Hawaii te kijken om beter te weten," schrijft Benen.

    "Als gewone mensen worden vervolgd en veroordeeld voor dergelijke misdaden, moet de voormalige president - een particulier burger - dan niet op zijn minst worden onderworpen aan een soortgelijke kritische blik?"

    Lees het volledige opiniestuk op MSNBC.

    www.msnbc.com/rachel-maddow-show/madd...
  14. forum rang 9 gnocchi. 14 februari 2022 17:40
    De politiek van het Trumpisme is fascistisch en dat Ivanka joods is 'doet er helemaal niet toe': geleerde
    Ray Hartmann
    14 februari 2022

    Vraag Joshua Shanes of Donald Trump antisemitisch is en je zult geen ja-of-nee antwoord krijgen van de nationale expert op het gebied van antisemitisme en moderne Joodse politiek.

    Maar Shanes, directeur van het Arnold Center for Israel Studies aan het College of Charleston, windt er geen doekjes om wat Trump de afgelopen vijf jaar in Amerika heeft aangericht.

    "De politiek van het Trumpisme is fascistisch, en dat is een gevaar, of Trump nu weer aan de macht komt of niet," zegt Shanes. De parallellen tussen wat er in nazi-Duitsland gebeurde en het door Trump gemainstreamde blanke nationalisme zijn onmiskenbaar, voegt hij eraan toe.

    Shanes zegt dat de invloed van Trump op het aanwakkeren van extremisme "dat is gebaseerd op racisme en antisemitisme" niet wordt verzacht door het feit dat hij zelf Joodse kleinkinderen heeft. Trump's dochter Ivanka bekeerde zich tot het Orthodoxe Jodendom voordat ze in 2009 met Jared Kushner trouwde.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trumpism-and-fascism/
70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2946 2947 2948 2949 2950 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 0,00%
EUR/USD 1,0639 -0,04%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.388,39 +0,38%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links