Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX start waarschijnlijk in het rood door brullen Russische beer

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 14 februari 2022 08:17
    Bidens veiligheidsadviseur Jake Sullivan .

    Blijft Sullivan toch hoop houden op een diplomatieke oplossing.
    Zo spraken de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische collega Vladimir Poetin elkaar gisteren uitgebreid telefonisch.
    Het blijft dan ook onduidelijk of het daadwerkelijk tot een clash gaat komen.

    Vanuit Oekraïne zelf zijn er vooralsnog geen plannen om het vliegverkeer op te schorten, aldus het ministerie van Verkeer van Oekraïne. Eerder sprak het departement al berichten tegen dat de autoriteiten op het punt staan het luchtruim te sluiten. Oekraïne belooft dus zijn luchtruim open te houden voor internationaal verkeer.
  2. tmark 14 februari 2022 09:32
    quote:

    G.errit@ schreef op 14 februari 2022 08:26:

    wij hebben daar toch niks te zoeken, laat Rusland de Oekraine binnengaan, vallen er ook geen doden, tijdens de tweede wereldoorlog viel Rusland ook Polen binnen maar toen werd daar niet op gereageerd, ja op Duitsland.
    Ja laten we dat doen. Eens kijken of betrouwbare Poetin daarna naar het westen doortrekt.

    Geef de hond 1 koekje en hij wil vast geen tweede...
  3. forum rang 6 rene66 14 februari 2022 10:02
    quote:

    antonvb schreef op 14 februari 2022 09:46:

    Het is niet de Russische beer die brult, maar Amerika die schreeuwt. Er is verder geen enkel bewijs dat er echt iets gaat gebeuren. De Russische troepen staan al jaren bij die grens.
    Het is inderdaad een toneelstuk van de inmiddels wanhopige Biden administratie. De midterms kan hij gelukkig wel vergeten. Het hele toneelstuk wordt opgevoerd om de aandacht af te leiden van de inflatie in de VS en het feit dat hij zijn eigen partij niet meer onder controle heeft.

    Gevolg van Biden zijn spelletjes, hogere gasprijzen, hogere brandstofprijzen, meer inflatie, alles wat duurder voor de bedrijven en uiteindelijk de consumenten en de koersen dalen door de algo's.

    Het is en blijft jammer dat de EU ook in dit opzicht helemaal niets voorstelt en zich weer als een schoothondje gedraagt.
  4. forum rang 4 Mijn Vriend 14 februari 2022 10:13
    quote:

    rene66 schreef op 14 februari 2022 10:02:

    [...]Het is inderdaad een toneelstuk van de inmiddels wanhopige Biden administratie. De midterms kan hij gelukkig wel vergeten. Het hele toneelstuk wordt opgevoerd om de aandacht af te leiden van de inflatie in de VS en het feit dat hij zijn eigen partij niet meer onder controle heeft.

    Gevolg van Biden zijn spelletjes, hogere gasprijzen, hogere brandstofprijzen, meer inflatie, alles wat duurder voor de bedrijven en uiteindelijk de consumenten en de koersen dalen door de algo's.

    Het is en blijft jammer dat de EU ook in dit opzicht helemaal niets voorstelt en zich weer als een schoothondje gedraagt.
    Zolang er VS-kernwapens zijn in EU-landen, dan is de EU niets meer dan een vazalstaat. De EU mag slechts rommelen in de marge. En ook nog de mogelijkheid van nog eens 4 jaar Trump.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links