Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rusland

63.390 Posts
Pagina: «« 1 ... 148 149 150 151 152 ... 3170 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 februari 2022 20:48
    quote:

    Chiddix schreef op 11 februari 2022 20:33:

    In Terzake(Belgie) hoorde ik , dat vanavond de ambassadeurs van de NAVO bijeenkomen. Dat gebeurt alleen in bijzondere gevallen. De Amerikanen denken, dat Poetin al een beslissing genomen heeft. VK roept zijn burgers ook terug. Blinken , minister Buitenlandse Zaken VS zegt, dat invasie ieder moment kan beginnen. Al roept Biden dat al weken.
    dat hoort bij de vs vk plan van aanpak

    zonder dollen, heb jij weinig of geen cowboy movies gekeken? allemaal dezelfde aanpak

    ik bedoel echte western cowboy films van holywood

    ze geven zelfs hun tactiek prijs, je moet wel even de tijd nemen om ze te kijken, zul je zien, allemaal dezelfde tactiek

  2. forum rang 6 asti 11 februari 2022 21:03
    quote:

    BRESL01 schreef op 6 februari 2022 17:49:

    Kijken we niet naar de gevolgen(oorlogsretoriek) in plaats van de werkelijke oorzaak ?
    Poetin en zijn administratie en de laatste niet te onderschatten in aantallen vrezen in principe niet de Navo aan de Russische grens dat is een farce en misbruikt argument.
    Er zijn in Oekraine veel families die kruisverhoudingen hebben tussen etnische Russen en Oekrainers waar veel word besproken op velerlei gebied inclusief politiek en mogelijk het laatste vergezeld met de nodige ruzies.
    Het gevaar voor het Russische regiem is de ondermijning van hun systeem door hun eigen bevolking welke bij het zien van een beginnend democratisch model in Oekraine dat zou kunnen overslaan naar de Federale Staat Rusland zelf.
    Door een roerende hand te kunnen houden welke de nodige instabiliteit veroorzaakt in het broederland Oekraine verwacht het regiem dat gevaar te kunnen blokkeren,
    De Russische en Wit-Russische troepen aan de grens wakkeren de instabiliteit in Oekraine aan terwijl de Russische media in Joseph Goebbelsstijl het Russische volk ophitst dat de VS en Europa uit zijn op oorlog.
    Een oplossing vinden om een Russisch regiem te beschermen vanuit Europees oogpunt is onmogelijk en zeer ongewenst want dat zou betekenen Oekraine niet alleen geen lid van de Navo worden maar vooral ook accepteren dat Oekraine niet geleidelijk democratie zou kunnen invoeren en juist dat laatste is hetgeen het Poetin regiem wil.


    In 2010 werd in Oekraïne per democratische verkiezingen een pro-Russische president verkozen. Of zijn verkiezingen alleen democratisch wanneer een leider wordt gekozen die jou bevalt?

    Het grotere vraagstuk is of de Russen beter af zijn zonder Putin. Of de Chinezen beter af zijn zonder de CCP.

    Waarom maakt niemand zich druk om het feit dat er geen democratische regering was in China toen het land in puin lag? Waarom is het nu een probleem? Nadat de CCP enorme vooruitgang heeft gebracht in het leven van de bevolking. Nadat China een grootmacht is geworden.

    En wat heeft China eigenlijk in het buitenland gedaan, met al die macht? Welke landen heeft China gebombardeerd?

    Wat is überhaupt een democratie, wanneer het grote geld zo'n enorme invloed heeft op de uitslag van verkiezingen (zie de VS)? En gezien de ontwikkelingen op het gebied van gedragswetenschap: in hoeverre is de bevolking te manipuleren? En door wie?

    Het is goed voorstelbaar dat men in het buitenland bedankt voor de 'democratie' dat het Westen heeft gebracht in in landen zoals Afghanistan, Irak en Libië. Als een bevolking democratie wilt, zullen ze daar zelf - 'on their own terms' - voor kiezen.
  3. [verwijderd] 11 februari 2022 21:15
    quote:

    asti schreef op 11 februari 2022 21:03:

    [...]

    In 2010 werd in Oekraïne per democratische verkiezingen een pro-Russische president verkozen. Of zijn verkiezingen alleen democratisch wanneer een leider wordt gekozen die jou bevalt?

    Precies, die vent is als een pawn opgeleid en op die plek neergezet zodat ze alles erop los kunnen stelen en elke vrouw straffeloos mogen verkrachten
  4. forum rang 7 hirshi 11 februari 2022 22:24
    De regering Biden gelooft dat er een "duidelijke mogelijkheid" is dat Rusland Oekraïne zou kunnen binnenvallen voor het einde van de Olympische Winterspelen op 20 februari, maar Amerikaanse functionarissen geloven niet dat de Russische president Vladimir Poetin al een definitieve beslissing heeft genomen.

    De nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, Jake Sullivan, suggereerde vrijdag dat de dreiging van een dergelijke inval "nu onmiddellijk genoeg" is om Amerikanen die nog in Oekraïne zijn te waarschuwen om binnen 24 tot 48 uur te vertrekken.

    "We blijven tekenen van Russische escalatie zien, inclusief nieuwe troepen die aankomen aan de Oekraïense grens. Zoals we eerder hebben gezegd, bevinden we ons in het scenario waarin een invasie op elk moment zou kunnen beginnen als Vladimir Poetin zou besluiten om het te bevelen," vertelde Sullivan verslaggevers op de briefing van het Witte Huis.

    "Ik zal geen commentaar geven op de details van onze inlichtingeninformatie, maar ik wil wel duidelijk zijn: het zou tijdens de Olympische Spelen kunnen beginnen, ondanks veel speculatie dat het pas na de Olympische Spelen zou gebeuren", voegde hij eraan toe.

    "Het is ons helder dat er een zeer duidelijke mogelijkheid is dat Rusland ervoor kiest om militair op te treden en er is reden om aan te nemen dat dit binnen een redelijk snel tijdsbestek zou kunnen gebeuren", zei Sullivan toen hij werd gevraagd wanneer een aanval zou kunnen plaatsvinden. "Nu, we kunnen op dit moment de dag niet bepalen, en we kunnen het uur niet bepalen, maar wat we kunnen zeggen is dat er een geloofwaardig vooruitzicht is dat er een Russische militaire actie zal plaatsvinden, zelfs voor het einde van de Olympische Spelen."

    De topadviseur van Biden zei dat een Russische aanval op Oekraïne waarschijnlijk zou beginnen met luchtbombardementen en raketaanvallen die "duidelijk burgers zouden kunnen doden, ongeacht hun nationaliteit". ten einde de hoofdstad van Oekraïne in te nemen.

    www.nbcnews.com/politics/white-house/...

  5. agapim 11 februari 2022 23:00
    quote:

    Luukje schreef op 11 februari 2022 22:29:

    Bidon zei dat nordstream 2 gelijk gekilled wordt als er oorlog uitbreekt. Dit zou de inflatie en de gas prijs nog harder drijven ;)
    Dat is inderdaad een onaanvaardbare bedreiging die Biden daar heeft geuit.

    Als Biden NordStream2 opblaast brengt hij ook grote schade toe aan West-Europese NS-2 belanghebbenden.

    Bovendien zal dat een groot escalerend effect hebben op de oorlogssituatie; ONAANVAARDBAAR !

    .
  6. forum rang 6 pietje-2005 12 februari 2022 00:22
    Zag dat stokoude Joe ook weer een paar duizend high school drop outs naar Europa stuurt om ze op de loonlijst van de NAVO te zetten.
    Wat een onzin, allemaal, ook met die zogenaamde enorme dreiging van binnenvallen van de Oekraine ?
    Is ook alleen maar om meer wapens te verkopen, waarschijnlijk; het overtollige gas van Joe kunnen ze nu easy slijten , in ieder geval, en de grote banken in de States zijn er dankbaar voor vanwege de grote leningen van de shale oil zooi.
  7. [verwijderd] 12 februari 2022 00:43
    quote:

    pietje-2005 schreef op 12 februari 2022 00:22:

    Zag dat stokoude Joe ook weer een paar duizend high school drop outs naar Europa stuurt om ze op de loonlijst van de NAVO te zetten.

    Echt waar? denk je nu echt dat ze dit soort verwende kuikens naar de front sturen? als een paar van die kuikens hun levens verliezen, slaan die vlammen helemaal in de pan in de us gemeenschap.

    >>> www.visapro.com/resources/article/us-... <<<<

    Als je amerikaan wil worden, wil je dan eerst je loyaliteit bewijzen.
    alleen american citizenship indien men levend terugkomt
    en als je sterft aan de front, who cares

  8. [verwijderd] 12 februari 2022 01:05
    en nu......al een idee waarom dodental veel lager ligt Dan bij de enemies? niet omdat ze beter wapens hebben of professioneler zijn, gewoon omdat veel van hen officieel nog geen citizenship hebben en dus officieel ook niet in de cijfers worden meegenomen, geen haan die d'r naar kraait, dank u wel, amen!

  9. [verwijderd] 12 februari 2022 04:25
    Russische president Poetin definitief heeft besloten om Oekraïne binnen te vallen. Hij zou dit inmiddels ook hebben gecommuniceerd richting het Russische leger.

    De nationale veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Joe Biden, Jake Sullivan zei vrijdag, dat een Russische invasie "elk moment" kan beginnen.

    Marktkenners waarschuwen dat het geopolitieke risico groot is, gezien de omvangrijke troepenopbouw van Rusland. De olieprijs is daardoor vrijdag flink gestegen. Bij een settlement van 93,10 dollar werd een vat West Texas Intermediate bijna 4 procent duurder.

    Een daadwerkelijke inval zou de olieprijs richting de 100 dollar kunnen duwen, volgens analisten. WTI steeg vrijdag tussentijds naar zo'n 95 dollar.
63.390 Posts
Pagina: «« 1 ... 148 149 150 151 152 ... 3170 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 871,17 +0,54%
EUR/USD 1,0672 +0,19%
FTSE 100 8.039,12 +0,19%
Germany40^ 18.011,70 +0,84%
Gold spot 2.306,90 -0,87%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+38,60%
PROSUS
+3,84%
JUST E...
+3,25%
ALLFUN...
+2,63%
BAM
+2,47%

Dalers

RANDST...
-6,60%
Akzo N...
-4,81%
NSI
-4,34%
FASTNED
-2,88%
Arcelo...
-1,58%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links