Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coronavirus echt gevaar?

59.684 Posts
Pagina: «« 1 ... 2862 2863 2864 2865 2866 ... 2985 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 josti5 3 februari 2022 17:27
    quote:

    De Libertariër schreef op 3 februari 2022 16:53:

    [...]

    De "corona crisis", ook wel bekend als de "hypocrisie crisis".

    PS, koop een camper!
    Alles beter dan zo'n overladen bacteriën- en virusrijk park als Landal of Centreparcs of de meeste andere Nederlandse mega campings.
    Geen goede met QR's en lekker veilig en vertrouwd in je eigen bubbel.
    En dan wordt zelfs een idioot land als Frankrijk weer interessant met z'n ontelbare gratis camper plaatsen op de mooiste plekken :)

    Het QR-project is al vanaf 2011 aan de gang, en corona komt bijzonder goed van pas:

    De slimmerds bij het RIVG hebben een slachtoffer bedacht: de horeca. Kroegbazen kunnen dan met een digitale tool de app van klanten scannen, om te kijken of ze bijvoorbeeld wel meerderjarig zijn. Niemand die daaraan in december 2019 wil meewerken natuurlijk, waarom zou je. Dan dient de pandemie zich aan en is er een reden voor de app. De horeca moet en zal die stomme QR-app gebruiken om Nederland klaar te masseren voor een Europees digitaal paspoort, want dat hebben alle brave volgers nu op hun telefoon. De horeca is eigenlijk gechanteerd om mee te doen. Als ze de app weigeren, blijven ze dicht en gaan ze kapot. Zeg niet dat Rutte niet weet hoe je mensen motiveert mee te doen met een testje. Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese commissie, was bij aanvang van de pandemie dan ook verrukt. Ze wilde die digitalisering toch al, maar dankzij Corona 'had ze nu ook het geld!'.

    arnowellens.eu/article/57655/qr-code-...
  2. forum rang 6 leonardus65 3 februari 2022 17:29
    quote:

    josti5 schreef op 3 februari 2022 16:43:

    Het zullen met name de reisbeperkingen van Brussel zijn, die er in gaan hakken.
    Alwéér verplicht naar een peperduur hok van Landal in Nederland, dit jaar, als je er even uit wilt?
    2 weken in de zomervakantie, gezin met 2 kids: 2000 euro.
    Gaat de massa dat nog pikken?

    Maar ja: Brussel zit lekker veilig opgeborgen, ver weg van welke democratie dan ook.

    En maar tekeer gaan tegen de democratisch gekozen Poetin...

    De meesten zijn gevaccineerd dus gaan gewoon op reis, en ja voor degene die dat niet wil wordt het voorlopig geen verre vakantie plannen. Daar kan Nederland zelfs niets aan doen. Als het buitenland zegt je komt er niet in zonder pas, dan heeft men zich daaraan te houden
  3. forum rang 6 leonardus65 3 februari 2022 17:34
    www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220203_944...
    Het Europese coronacertificaat werd op 1 juli 2021 ingevoerd om tijdens de coronapandemie veilig reizen mogelijk te houden binnen Europa. Iedereen die gevaccineerd is tegen het coronavirus, recent een negatieve test heeft afgelegd of hersteld is van een opgelopen besmetting, krijgt een geldig certificaat. Momenteel bedraagt de standaard geldigheidsduur 9 maanden, te rekenen vanaf de toediening van de laatste dosis van de eerste vaccinatiecyclus. Wie een boosterprik krijgt, behoudt sowieso zijn certificaat. Intussen werden al meer dan 1,2 miljard certificaten uitgereikt, meer dan 60 landen hebben zich verbonden met Europese platform.

    De Commissie wil nu de verordening die het certificaat een juridisch kader geeft een geldigheidsduur geven die doorloopt tot 30 juni 2023. Dat is precies 1 jaar langer dan vandaag het geval is. “Zonder deze verlenging dreigen we met uiteenlopende nationale systemen opgezadeld te raken, en met al de verwarring en de obstakels die die met zich zouden meebrengen”, zegt Europees commissaris voor Justitie Didier Reynders. “Het is aangetoond dat het Europees digitaal coronacertificaat een effectief middel is om veilig en vrij reizen mogelijk te maken. Ik kijk uit naar de dag dat het niet langer nodig is, maar tot die tijd kunnen we ermee op een veilige manier Europa rondreizen.”n haar update van de verordening wil de Commissie enkele kleine wijzigingen doorvoeren. De belangrijkste is haar voorstel om het resultaat van een antigeentest zoals die in België door de apotheker wordt afgenomen, ook te aanvaarden als basis voor een testcertificaat. Daarmee speelt de Commissie in op het grote aantal testen in deze fase van de epidemie. Ook wil ze dat de doses die proefpersonen tijdens klinische tests van een vaccin toegediend krijgen, mee in rekening worden gebracht. De lidstaten moeten er tot slot voor zorgen dat ze het aantal toegediende doses van personen die in verschillende landen gevaccineerd werden correct registreren.

    Vele landen gebruiken het Europese certificaat ook om de toegang tot bepaalde plaatsen of evenementen te reserveren voor mensen die gevaccineerd, genezen en/of getest zijn, maar dat blijft een zuiver nationale aangelegenheid. De Commissie vraagt de lidstaten wel om alle Europese certificaten, dus ook die die door andere landen werden uitgegeven, voor dit gebruik te blijven aanvaarden. Bovendien zouden ze de geldigheidsduur moeten afstemmen op de geldigheidsduur van het Europese (reis)certificaat.
  4. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 3 februari 2022 17:57
    quote:

    Green schreef op 3 februari 2022 09:40:

    [...]
    Geen verontschuldigen nodig hoor! Heel verstandig om even afstand van dit draadje te nemen. Ik denk dat je je voorbeeld volg de komende tijd.

    Fijn om te horen dat Australië de handdoek begint te gooien en dat zelfs een deelstaat corona maatregelen grotendeels loslaat. Had ik niet verwacht. Dat zal meer rust geven aan dochter en kleinkinderen aldaar.

    Ik ben uiteindelijk ook positief getest. Weinig klachten gehad op een snotneus en een dag beetje hoofdpijn na. Had weinig om het lijf. Mijn vrouw heeft er wat meer last maar de arts verklaarde dat dat niet corona was naar met norovirus gerelateerd. Dat is voorafgegaan aan de corona besmetting. Volgens onze huisarts heeft dat onze constitutie verzwakt en waren daardoor ook bevattelijker voor corona. Iig konden daardoor corona symptomen voor wat meer last zorgen. Achteraf is het erg meegevallen.
    Nou ja, het is niet helemaal niks wat je beschrijft. Verzwakte conditie en zo. Niet corona (delta, omicron?) maar wel een voorloper? Of corona-symptomen die toch "voor wat meer last zorgden"?

    Wat probeer je nu precies te ontkennen? Geef gewoon toe dat het covid was. Hoeft idd niet zo erg te zijn, mijn zoon en schoondochter hadden het ook. Stelt bij de huidige variant omicron idd niet zoveel meer voor, dus mijn zegen hebben jullie, en jongeren zeker.

  5. [verwijderd] 3 februari 2022 18:12
    " 1,2 miljard certificaten uitgereikt"

    Het woordgebruik is subliem, het verkoopt zich als een schaars en uniek rapport voor de trotse gebruikers, niet iedereen gaat in aanmerking komen namelijk.

    Er is geen weerstand meer, is er massale acceptatie, ik zie niets meer van Wappies, protestjes, de dansleraar met statements, Jensen met nieuwe items, niets meer in de media ook, totale capitulatie?

    Ik sta op het punt om te breken: ik ga de telefoon pakken, de hoorn opnemen, het nummer draaien en de toon over laten gaan....."Spreek ik met de afspraken lijn?"
  6. Barren Wuffet 3 februari 2022 18:47
    The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses.

    www.medrxiv.org/content/10.1101/2021....
    This article is a preprint and has not been peer-reviewed.

    The effect of the BNT162b2 vaccination on innate immune responses may also indicate a potential to interfere with the responses to other vaccinations, as known for other vaccines to be as ‘vaccine interference’
    (Lum et al., 2010; Nolan et al., 2008; Vajo, Tamas, Sinka, & Jankovics, 2010).
    Future studies are therefore needed to investigate this possibility, especially the potential interaction with the influenza vaccine: in the coming years (including the autumn of 2021)
    COVID-19 vaccination programs will probably overlap with the seasonal Influenza vaccination,
    so it is crucial to perform additional studies to elucidate the potential interactions and effects of the COVID-19 vaccines with the current vaccination schedules, especially for immunosuppressed and elderly individuals.

    Wilde dit artikel toch even delen.

    Vooral de opmerking "may also indicate a potential to interfere with the responses to other vaccinations"
    En "Future studies are therefore needed to investigate this possibility, especially the potential interaction with the influenza vaccine: in the coming years (including the autumn of 2021)"

    Nederland is in oktober 2021 begonnen met de griep vaccinaties en in dezelfde periode constateerden we een "onverwachte" oversterfte?

    Hebben ze dat al onderzocht?
  7. forum rang 10 luchtschip 3 februari 2022 18:52

    Omicron variant

    Ervaring ( uit Afrika ) leert dat bij omicron de ziekenhuisopnames beginnen te stijgen 4 weken na de start van de stijging van positief getesten
    Nu zien we in Nederland 3 weken na de start van de stijging van positief geteste mensen

    Overzicht van de dagelijkse getallen

    Positief getesten

    Na de daling van de vorige golf kwam de laatste golf die startte op 28 december en te wijten is aan de omicron variant

    Ziekenhuis opnames : na de daling van de vorige golf volgde een stijging die te wijten is aan de omicron variant op 17 januari

    Hier een overzicht van de stijging van dagelijks positief geteste mensen met daarnaast de ziekenhuis opnames van 3 weken later

    datum......... dagelijks positief........dagelijkse ziekenhuis.......datum opname
    .....................geteste mensen..........opnames ..........................( 3 weken later dan positief getest )

    28 december 12.000.....................109..................................17 januari
    29 december. 12.000.....................110..................................18 januari
    30 december....12.000....................118..................................19 januari
    31 december....13.000....................127..................................20 januari
    1 januari............13.000....................128.................................21 januari
    2 januari............14.000....................129.................................22 januari
    3 januari............14.000....................135.................................23 januari
    4 januari............16.000....................141.................................24 januari
    5 januari............17.000....................147.................................25 januari
    6 januari............18.000....................147.................................26 januari
    7 januari............21.000....................150.................................27 januari
    8 januari............23.000....................152.................................28. januari
    9 januari............25.000....................160.................................29 januari
    10 januari..........27.000
    11 januari..........28.000
    12 januari..........29.000
    13 januari..........31.000
    14 januari..........31.000
    15 januari..........31.000
    16 januari..........32.000
    17 januari..........34.000
    18 januari..........34.000
    19 januari..........35.000
    20 januari..........36.000
    21 januari..........39.000
    22 januari..........41.000
    23 januari..........45.000
    24 januari..........49.000
    25 januari..........52.000
    26 januari..........55.000
    27 januari..........58.000
    28 januari..........61.000
    29 januari..........60.000
    30 januari..........61.000
    31 januari..........68.000
    1 februari..........75.000
    2 februari..........77.000
    3 februari..........79.000

    cijfers op basis 7 daags gemiddelde

    coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

    coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

    De vraag is : in welke mate gaan de ziekenhuis opnames verder stijgen gelet op de stijging van de positief getesten

    De IC opnames waren dalend na de daling van de vorige delta golf.
    Zijn nu aan het uitbodemen en weldra stijgen enige tijd na de stijging van ziekenhuis opnames

    IC opnames

    Een dalende trend van 27 ( 7 daags gemiddelde ) op 28 december naar 9,3 op 23 januari

    IC opnames ( 7 daags gemiddelde )

    23 januari : 9,4
    24 januari : 9,9
    25 januari : 10,9
    26 januari : 9,9
    27 januari : 10,9
    28 januari : 10,7
    29 januari : 11
    30 januari : 11,4

    coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

  8. forum rang 6 De Libertariër 3 februari 2022 19:06
    quote:

    leonardus65 schreef op 3 februari 2022 17:17:

    [...]

    Die campers worden er niet goedkoper op, zelfs 2hands zijn die campers 5000 euro duurder van voor corona.

    Maar ook in Frankrijk met de camper is een coronapaspoort nodig
    Laatst gewijzigd op: 03-02-2022 | Nog steeds geldig op: 03-02-2022

    In Frankrijk geldt voor iedereen vanaf 16 jaar een verplicht vaccinatiebewijs (‘Pass vaccinal’) als toegangsbewijs. De Pass vaccinal is voor personen vanaf 18 jaar + 1 maand oud, geldig in de volgende gevallen: bij 2 vaccinaties + een booster of, in geval van een eerdere coronabesmetting, 2 vaccinaties. In het geval van een recente besmetting kunt u een positief testresultaat van minimaal 11 dagen en maximaal 6 maanden oud laten zien. Let op : vanaf 16 jaar is de Pass vaccinal ook verplicht. Voor de leeftijdscategorie van 16 tot 18 jaar + 1 maand is de pass al geldig met 2 vaccinaties of in geval van een eerdere coronabesmetting met 1 vaccinatie. Voor de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar blijft de klassieke Passe sanitaire van toepassing. Het verplichte vaccinatiebewijs geldt voor sommige winkelcentra, horeca, musea, theaters, bioscopen, TGV’s en interregionale treinen, flix- en ouibussen, sporthallen en stadions. Ook voor het gebruik van skiliften is het vaccinatiebewijs verplicht. Lees in de rubriek Coronavirus wat dit voor u betekent. Lees het hele reisadvies.

    "Maar ook in Frankrijk met de camper is een coronapaspoort nodig"


    Nee hoor.
    En je geeft zelf al het antwoord.

    "Het verplichte vaccinatiebewijs geldt voor sommige winkelcentra, horeca, musea, theaters, bioscopen, TGV’s en interregionale treinen, flix- en ouibussen, sporthallen en stadions. Ook voor het gebruik van skiliften is het vaccinatiebewijs verplicht."
    Geen van deze zaken zijn relevant voor een camperplaats.

    Maar je hebt wel gelijk, campers zijn inmiddels idioot duur geworden.
    En nu weet je waarom.
  9. forum rang 6 De Libertariër 3 februari 2022 19:09
    quote:

    leonardus65 schreef op 3 februari 2022 17:24:

    [...]

    Als er in Europa alleen nog maar de omikron variant heerst heeft het mijn inziens geen enkele nut, zeker als elk Europees land zijn maatregelen laat vallen. Maar dat men toch even de kat uit de boom kijkt en dus even wacht om de coronaps af te schaffen is niet heel vreemd. Ik heb er alle vertrouwen in dat men de coronapas voor Europa weer afschaft, maar als men buiten Europa nog niet zo ver is moeten die reizigers toch een coronapas laten zien. De wereld is groter dan Europa

    Ik waardeer je nobele en kalme houding. Echt waar.
    Maar ik ben wel bang dat dit de verkeerde naïeve houding is.

    Let op mijn woorden, die pas gaat nooit meer weg.
    Sowieso moeten we dus nog 12 maanden wachten, en daarna is het definitief. Daar sturen ze wel op aan.

    Maar Leonardus, ik hoop echt met elke vezel in mijn lijf dat ik jou over 12 maanden gelijk moet geven als de pas door de schredder kan.
  10. forum rang 6 De Libertariër 3 februari 2022 19:13
    quote:

    drooglegging schreef op 3 februari 2022 18:12:

    " 1,2 miljard certificaten uitgereikt"

    Het woordgebruik is subliem, het verkoopt zich als een schaars en uniek rapport voor de trotse gebruikers, niet iedereen gaat in aanmerking komen namelijk.

    Er is geen weerstand meer, is er massale acceptatie, ik zie niets meer van Wappies, protestjes, de dansleraar met statements, Jensen met nieuwe items, niets meer in de media ook, totale capitulatie?

    Ik sta op het punt om te breken: ik ga de telefoon pakken, de hoorn opnemen, het nummer draaien en de toon over laten gaan....."Spreek ik met de afspraken lijn?"
    Nee hoor, de weerstand is groter dan ooit!
    Maar ja, als je de media gaat geloven, dan ben je rijp voor je conformeerprikje.

    Zwichten doen we niet!
    Oh en PS, je weet dat je tegenwoordig ook zonder afspraak kan laten zien dat je je braaf conformeert?
  11. forum rang 6 De Libertariër 3 februari 2022 19:22
    quote:

    luchtschip schreef op 3 februari 2022 18:52:

    Omicron variant

    Ervaring ( uit Afrika ) leert dat bij omicron de ziekenhuisopnames beginnen te stijgen 4 weken na de start van de stijging van positief getesten
    Nu zien we in Nederland 3 weken na de start van de stijging van positief geteste mensen

    Overzicht van de dagelijkse getallen

    Positief getesten

    Na de daling van de vorige golf kwam de laatste golf die startte op 28 december en te wijten is aan de omicron variant

    Ziekenhuis opnames : na de daling van de vorige golf volgde een stijging die te wijten is aan de omicron variant op 17 januari

    Hier een overzicht van de stijging van dagelijks positief geteste mensen met daarnaast de ziekenhuis opnames van 3 weken later

    datum......... dagelijks positief........dagelijkse ziekenhuis.......datum opname
    .....................geteste mensen..........opnames ..........................( 3 weken later dan positief getest )

    28 december 12.000.....................109..................................17 januari
    29 december. 12.000.....................110..................................18 januari
    30 december....12.000....................118..................................19 januari
    31 december....13.000....................127..................................20 januari
    1 januari............13.000....................128.................................21 januari
    2 januari............14.000....................129.................................22 januari
    3 januari............14.000....................135.................................23 januari
    4 januari............16.000....................141.................................24 januari
    5 januari............17.000....................147.................................25 januari
    6 januari............18.000....................147.................................26 januari
    7 januari............21.000....................150.................................27 januari
    8 januari............23.000....................152.................................28. januari
    9 januari............25.000....................160.................................29 januari
    10 januari..........27.000
    11 januari..........28.000
    12 januari..........29.000
    13 januari..........31.000
    14 januari..........31.000
    15 januari..........31.000
    16 januari..........32.000
    17 januari..........34.000
    18 januari..........34.000
    19 januari..........35.000
    20 januari..........36.000
    21 januari..........39.000
    22 januari..........41.000
    23 januari..........45.000
    24 januari..........49.000
    25 januari..........52.000
    26 januari..........55.000
    27 januari..........58.000
    28 januari..........61.000
    29 januari..........60.000
    30 januari..........61.000
    31 januari..........68.000
    1 februari..........75.000
    2 februari..........77.000
    3 februari..........79.000

    cijfers op basis 7 daags gemiddelde

    coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

    coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

    De vraag is : in welke mate gaan de ziekenhuis opnames verder stijgen gelet op de stijging van de positief getesten

    De IC opnames waren dalend na de daling van de vorige delta golf.
    Zijn nu aan het uitbodemen en weldra stijgen enige tijd na de stijging van ziekenhuis opnames

    IC opnames

    Een dalende trend van 27 ( 7 daags gemiddelde ) op 28 december naar 9,3 op 23 januari

    IC opnames ( 7 daags gemiddelde )

    23 januari : 9,4
    24 januari : 9,9
    25 januari : 10,9
    26 januari : 9,9
    27 januari : 10,9
    28 januari : 10,7
    29 januari : 11
    30 januari : 11,4

    coronadashboard.rijksoverheid.nl/land...

    O hemel, sky is falling!!!!

    Ok, probeer het nu nog eens te posten maar dan met eerlijke cijfers.

    "Dit is het gemiddelde aantal mensen dat per dag met COVID-19 is opgenomen in het ziekenhuis, inclusief de IC. "

    En hoeveel zijn er opgenomen door corona?

    Oh maar wacht, als je die eruit filtert krijg je een voor luchtschip onwenselijke uitkomst.
    Het liefst verteld ze de enge halve waarheid ipv de hele waarheid!

    www.nrc.nl/nieuws/2022/02/02/kwart-pa...
    Ok, dus momenteel kan je er al een kwart van af trekken.
    Maar aangezien de besmettingen exponentieel zijn gestegen zal dus ook de mensen MET corona in het ziekenhuis ook exponentieel stijgen.
    www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binn...
    Metro spreekt trouwens zelfs over de helft!!
    "Iets minder dan de helft van de mensen die met corona onder de leden in een ziekenhuis wordt opgenomen, belandt daar als een gevolg van een coronabesmetting."

    Echter die stijging zal luchtschip ook in het obscure willen houden, want de cijfers moeten zo dik mogelijk gepresenteerd worden. Dus laten we vooral niet corrigeren op "met" of "door" corona.

    Maar dat is natuurlijk heet grote voordeel als je alleen maar copy paste berichten plaatst.
    Dan kan je nooit iets verkeerd zeggen en de schuld altijd bij het RIVM weg leggen.
  12. forum rang 9 josti5 3 februari 2022 19:27
    quote:

    Green schreef op 3 februari 2022 16:06:

    [...]

    Die blijft echt wel staan. Bepaalde aangestelde trollen worden nu eenmaal beschermd. Zwarte Ridder en luchtschip zijn daar 2 van. Allang al duidelijk dat die klikken genereren. Daarom zijn ze ook zo opruiend.
    Einde quote.

    Je hebt helaas gelijk gekregen: 12.46 staat er nog.
  13. forum rang 6 leonardus65 3 februari 2022 20:08
    www.hln.be/wetenschap-en-planeet/omik...
    Omikron blijkt dan toch niet zo mild te zijn: “Even ernstig als oorspronkelijke variant en alfa”
    Omikron is niet de milde variant waarvoor hij vaak versleten wordt. Dat staat te lezen in een artikel dat gisteren verscheen in het gerenommeerde medisch tijdschrift ‘The New England Journal of Medicine’. Meer nog: hij blijkt even ernstig te zijn als de oorspronkelijke Wuhanvariant en alfa, die ons gezondheidssysteem naar de rand van de afgrond brachten. “Het zijn de vaccins en onze immuniteit die het verschil hebben gemaakt”, reageert microbioloog Emmanuel André.

    www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp21...
  14. forum rang 8 het zwaard 3 februari 2022 20:19
    green: Die blijft echt wel staan. Bepaalde aangestelde trollen worden nu eenmaal beschermd. Zwarte Ridder en luchtschip zijn daar 2 van. Allang al duidelijk dat die klikken genereren. Daarom zijn ze ook zo opruiend.

    Stel dat die "aangestelde trollen " nu niet meer op dit forum zouden zitten. Tegen wie zouden jullie dan nog jullie gal kunnen spuwen ?
  15. forum rang 8 het zwaard 3 februari 2022 20:24

    Onzekerheid over boosterprik drijft jongeren tot "boostertoerisme": "De regels zijn minder streng in Duitsland"
    De onzekerheid over de boosterprik voor jongeren zet sommigen aan tot "boostertoerisme". Heel wat toeristische bestemmingen tijdens de krokusvakantie vragen een boosterprik voor de leeftijdsgroep, maar in eigen land kunnen ze die nog niet krijgen. "In Duitsland zijn de regels minder streng", klinkt het bij Thomas (16) die zich in Aken liet boosteren. Vlaams minister van Volksgezondheid Beke roept jongeren op om nog wat geduld te oefenen.
  16. forum rang 8 het zwaard 3 februari 2022 20:40
    Nationaal Referentielabo waarschuwt: “Niet uitgesloten dat we binnen de maand nieuwe piek krijgen door toename BA.2"
    Er klonk de afgelopen dagen een zucht van verlichting toen de besmettingscijfers in ons land eindelijk een plafond leken te bereiken en opnieuw omlaag begonnen te gaan. De kans bestaat echter dat we te vroeg victorie gekraaid hebben. Uit het wekelijkse rapport van het Nationaal Referentielaboratorium blijkt immers dat het aantal besmettingen met het nieuwe subtype BA.2 verdubbeld is. “We kunnen op dit moment niet uitsluiten dat we een tweede besmettingspiek zullen krijgen door BA.2", klinkt het. En die zou er binnen de maand kunnen komen.
  17. [verwijderd] 3 februari 2022 21:48
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 3 februari 2022 17:57:

    [...]
    Nou ja, het is niet helemaal niks wat je beschrijft. Verzwakte conditie en zo. Niet corona (delta, omicron?) maar wel een voorloper? Of corona-symptomen die toch "voor wat meer last zorgden"?

    Wat probeer je nu precies te ontkennen? Geef gewoon toe dat het covid was. Hoeft idd niet zo erg te zijn, mijn zoon en schoondochter hadden het ook. Stelt bij de huidige variant omicron idd niet zoveel meer voor, dus mijn zegen hebben jullie, en jongeren zeker.

    Huh, ben ik zo onduidelijk? Ik schreef dat ik positief getest ben. Daarmee ontken ik niks. En voorafgaand het norovirus (buikgriep) opgelopen. Dat is een niet corona gerelateerd virus. Daar kan ik verder ook niks aan doen. Dat is nu eenmaal zo gelopen.
59.684 Posts
Pagina: «« 1 ... 2862 2863 2864 2865 2866 ... 2985 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,67 -0,54%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.837,03 -0,51%
Germany40^ 17.717,60 -0,67%
Gold spot 2.378,07 -0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,36%
EBUSCO...
+2,75%
Heineken
+1,89%
Pharming
+1,27%
Vopak
+1,20%

Dalers

AMG Cr...
-3,59%
ADYEN NV
-2,66%
TomTom
-2,59%
FASTNED
-2,29%
RENEWI
-2,21%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links