Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Meta Platforms OTC:META.Q, US30303M1027

  • 501,790 18 apr 2024 22:00
  • -0,010 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 67.665 Gem. (3M) 17,2M

Meta 2022

189 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Boekenbelegger1 31 januari 2022 15:55
    Die ETF is gewoon een verzameling tech-aandelen. Sommige duidelijker gerelateerd aan het metaverse (Roblox, Unity) dan anderen (Snap, Amazon). Leuke mix tussen chippers, ARK-achtige aandelen en household tech namen. Maar het metaverse is dan ook een beetje een vage term.

    Het kan een leuk zijn als je wat exposure wilt naar spec-tech (speculatieve tech) zonder al te veel risico te nemen. De meeste bedrijven in deze ETF maken volgens mij wel winst.
  2. Quasi 31 januari 2022 16:26
    quote:

    Boekenbelegger1 schreef op 31 januari 2022 15:55:

    Die ETF is gewoon een verzameling tech-aandelen. Sommige duidelijker gerelateerd aan het metaverse (Roblox, Unity) dan anderen (Snap, Amazon). Leuke mix tussen chippers, ARK-achtige aandelen en household tech namen. Maar het metaverse is dan ook een beetje een vage term.

    Het kan een leuk zijn als je wat exposure wilt naar spec-tech (speculatieve tech) zonder al te veel risico te nemen. De meeste bedrijven in deze ETF maken volgens mij wel winst.

    Bedankt Boekenbelegger! Ik heb sowieso al aandelen Meta, Microsoft en Nvidia die volgens mij alsmaar groter (en duurder) gaan worden.
  3. Audhumbla 31 januari 2022 22:19
    Om eerlijk te zijn geloof ik niet zo in de metaverse. Het is nog steeds een scherm, maar dan op je neus. Ik zit vooral in Meta Platforms vanwege hun marktdominatie met Facebook/Instagram/Whatsapp. Aan de andere kant, wie wilde er 25 jaar geleden altijd bereikbaar zijn middels een mobieltje?
  4. #longterm 3 februari 2022 07:52
    Toekomst van dit aandeel hangt er mijn inziens uiteindelijk volledig vanaf in hoeverre het metaverse iets gaat worden, en welke rol Meta daar dan precies in gaat spelen alsmede wat hun verdienmodellen daarin gaan zijn.

    Ze komen er nu ‘helaas’ achter dat het niet hebben van de hardware (iphones etc) enorme restricties oplevert mbt ad sales, en moeten dus wel iets anders. Ad sales zal ongetwijfeld nog wel doorgroeien, maar als ze geen oplossing vinden voor het kunnen meten van effectiviteit van advertenties hebben ze echt wel een probleem.

    Ik geloof echt wel in het metaverse, en acht de kans groot dat Meta zich daar goed voor gaat positioneren ook groot. Er zijn maar een handjevol bedrijven in de wereld die out of the blue 10.000 engineers kunnen aannemen, en Meta is de enige die er vol op inzet. Mocht dat zo zijn, dan lachen we over 5-10 jaar over deze koersniveaus (want dan ben je in principe Apple en Google en Amazon ineen), maar niemand die je daar nu zekerheid op kn geven dat dit ook echt gaat lukken.

    Ik houd mijn stukken nog minimaal 5 jaar vast maar sta gelukkig ook nog in de plus, al doet -25% natuurlijk wel even flink pijn…
  5. Bert44 3 februari 2022 11:22
    Kunnen ze straks een stuk goedkoper (en dus meer) eigen aandelen inkopen. En ondanks dat de handrem er op staat behalen ze nog steeds behoorlijke resultaten met hun ad sales. Van Facebook werd altijd gezegd dat ze nog heel veel mogelijheden hebben om meer geld uit hun apps te halen. Het zal blijken hoe ze hiermee in de toekomst om gaan.
    Metaverse is natuurlijk een nieuw gebied, maar ik geloof best dat ze weten waar ze naar toe willen, en dat ze als pionier van social media hier een grote rol van betekenis in gaan spelen. Ik blijf in ieder geval aan boord. Vroeg of laat zullen andere bedrijven ook met tegenvalers te maken krijgen (Apple en Google). Ik hoop alleen niet dat Amazon vanavond tegen gaat vallen. Twee van dit soort afrekeningen in zo korte periode is wel iets te veel van het goede...
  6. MamiMoMan 3 februari 2022 15:46
    Het concept achter meta zit goed en let op destijds was iedereen ook argwanend tov een facebook en consoorten en kijk de dag van vandaag... je kan je geen wereld zonder facebook inbeelden. M.a.w. metaverse komt er aan en volgens mij gewoon een prima aandeel met hoog rendement potentieel op de mid lange termijn. Ik heb dan ook nog wat stukjes bijgekocht vandaag. Ik geloof er in ;)
189 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Meta Platforms knalt voorbij de verwachtingen, koersdoel van aandeel omhoog

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links