Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AB InBev BRU:ABI.BL, BE0974293251

  • 56,060 25 apr 2024 17:35
  • +0,020 (+0,04%) Dagrange 55,660 - 56,520
  • 1.405.502 Gem. (3M) 1,3M

Proost!

5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 179 180 181 182 183 ... 264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 31 januari 2022 13:47
    Werkelijk ongelooflijk dat AB InBev weer overdreven daalt.
    Ruim 4 % gedaald in 2 dagen.

    Canada ???? / Ontario gaat open.

    Handelaars kijken vooruit naar het einde van de sluiting en hopen dat dit de laatste is
    bedrijven die door de provincie zijn gesloten, gaan maandag weer open terwijl de Omicron-golf zich blijft terugtrekken.

    Na een sluiting van bijna vier weken, staat de provincie toe dat restaurantrestaurants, sportscholen en overdekte recreatiefaciliteiten vanaf maandag met een capaciteit van 50 procent heropenen,

    Davies zei dat alle ogen gericht zijn op Budweiser Gardens en de volgende stap. De evenementenlocatie kan tijdens de eerste fase van Ontario's heropeningsplan werken met een capaciteit van 50 procent.

    In de tweede fase van het heropeningsplan van de provincie worden de capaciteitslimieten op plaatsen waarvoor een vaccinatiebewijs vereist is, zoals restaurants en sportscholen, opgeheven.
    Grote sportevenementen en concerten blijven op 50 procent capaciteit.

    De provincie heeft 14 maart vastgesteld als de datum voor het opheffen van de resterende capaciteitsbeperkingen in openbare instellingen.

    o.canada.com/business/local-business/...
  2. Buffalo1974 31 januari 2022 15:25
    T'is nog altijd dezelfde flauwe kul...

    "Le poids lourd de l'indice, AB InBev reste sous pression alors que les investisseurs craignent, après l'avertissement sur résultats d'Henkel vendredi, que d'autres groupes de produits de consommation, comme les brasseurs, ne doivent composer avec une nette inflation des coûts."
  3. Billy 31 januari 2022 15:46
    Inderdaad, dezelfde flauwe prut die al tientallen keer is uitgespeeld. En wacht maar, als de rente 0.5% gaat stijgen, dan zal het de schuldlast zijn die terug in het vizier komt om de boel af te kraken!

    De sensitiviteit van de koers voor goede boodschappen is ZERO. De sensitiviteit voor (vergezochte) slechtere boodschappen is ENORM. Dan wordt de weg naar boven erg moeilijk.
  4. gambiet 31 januari 2022 16:17
    quote:

    Concojones schreef op 31 januari 2022 12:43:

    Wat ook verdedigbaar is, is: 80-90% in de index (= sparen), 10-20% om mee te spelen/leren. Als je succesvol bent, kan je die 10-20% om de paar jaar wat optrekken. Zo doe ik het (ongeveer).

    Misschien geen slecht idee, vooral ook omdat de kosten bij een index tracker veel lager zijn.
    Jammer genoeg niet geldig voor mij want ik behoor tot een groep die enkel 'long' mogen traden (niet kopen en verkopen van 1 ISIN binnen 30 kalenderdagen) en bepaalde ISINs totaal niet (want mogelijk toegang tot insider informatie).
    Ik heb mijn strategie wel moeten leren aanpassen (en ik ben nog steeds aan het leren).
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 31 januari 2022 16:24
    De bierproductie in Vietnam zal in 2022 met 36 procent stijgen en dat is goed nieuws voor Heineken. Dit verwachten analisten van Credit Suisse.

    Voor de coronacrisis groeide de Vietnamese biermarkt jaarlijks met 9 procent. En op de middellange termijn ziet het er volgens de zakenbank ook weer goed uit. De bierconsumptie in Vietnam ligt nog ver achter op die in China en andere landen in Zuidoost Azië en dit biedt perspectief, meent analist Sanjeev Aula.

    Ons AB zit daar toch ook ?
    En Rusland ook redelijk cijfers.

    Conculega Carlsberg vet groen.
  6. Concojones 31 januari 2022 20:22
    quote:

    Billy schreef op 31 januari 2022 15:46:

    Inderdaad, dezelfde flauwe prut die al tientallen keer is uitgespeeld. En wacht maar, als de rente 0.5% gaat stijgen, dan zal het de schuldlast zijn die terug in het vizier komt om de boel af te kraken!

    De sensitiviteit van de koers voor goede boodschappen is ZERO. De sensitiviteit voor (vergezochte) slechtere boodschappen is ENORM. Dan wordt de weg naar boven erg moeilijk.
    Ik ben vrij gerust dat we tegen de zomer flink hoger staan. Noise kan dat niet tegenhouden. Maar enkel als het aandeel echt meer waard is. En dat moet constant geher-evalueerd worden. En daarvoor is noise nuttig.

    Neem nu de stijgende rente, aangezien er interesse lijkt te zijn. Hun rente ligt vast, tot ze moeten herfinancieren. Dat is volgens mij in 2027. Vanaf dan heb je -1, -1.5% earnings impact per jaar. Daar kan de markt nu nog niet van wakker liggen. Indien wel, dan is het zenuwachtigheid over hun grote schuld.

    Bijvoorbeeld, als er volgende winter terug wat corona en lockdownmaatregelen zouden komen (hypothetisch), betekent dat hun product mix vooral supermarkbier is. En aan een machtige supermarkt-mastodont is het moeilijk je gestegen grondstoffenprijzen door te rekenen, dus tweemaal minder winst voor Inbev, plus een hogere schuldgraad (debt/ebitda). Als dat gebeurt krijg je terug een terugval in de koers zoals vorige herfst.

    Die dingen zijn zeer moeilijk te voorspellen, en dat hoeft mss ook niet. Tegen de zomer verwacht ik echter een HEEL mooie koers (70 euro, als het een beetje meezit).
  7. Billy 31 januari 2022 22:04
    Ik ben waarschijnlijk verwend door die (te weinig) ING en KBC die ik had in mijn envelop dadelijk na de covid dip. Die gingen na een dik jaar naar gemiddeld +110%, repectievelijk +80%. Ik dacht hetzelfde scenario voor ABI te zien, met zelfs nog een extra booster: the roaring twenties zouden van ABI een uitgelezen feestaandeel moeten maken. En kijk nu eens wat een gesukkel. Op lange termijn komt het wel weer goed, maar de veerkracht van de toch in 1e lijn aan het oorlogsfront staande banken, heeft ABI heel zeker bij verre niet!
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 31 januari 2022 22:32
    Experts zien potentieel in AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) aandelen

    Dit is hoe experts vorige maand AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) aandelen beoordeelden.

    In de afgelopen maand hebben 12 experts hun analyse van het aandeel AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) ingediend .

    6 analisten bevelen het aandeel AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) aan als kopen, 4 analisten beoordelen de aandelen van AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) als vasthouden, 2 analisten beschouwen het aandeel als verkopen.

    De analisten stelden het gemiddelde koersdoel vast op 63,79 euro. Dit vertegenwoordigt een stijging van 8,04 EUR ten opzichte van de huidige AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) GVIE-prijs van 55,72 EUR.

    De 6-maands ratingtrend wijst op een koop.

    www.finanzen.net/nachricht/aktien/exp...

    Anheuser-Busch Inbev SA – consensus wijst op potentieel 15,6% opwaarts potentieel

    Anheuser-Busch Inbev SA Sponsor gevonden met behulp van ticker (BUD) heeft nu 7 analisten die de voorraad dekken. De analistenconsensus wijst op een rating van 'Koop'. De richtprijs varieert tussen 87 en 61 met een gemiddelde TP van 73,71. Met de aandelen die eerder op 63,79 sloten, geeft dit aan dat er een potentieel opwaarts potentieel van 15,6% is. Het voortschrijdend gemiddelde van dag 50 is 60,86 en het voortschrijdend gemiddelde van 200 gaat nu naar 64,55. De marktkapitalisatie voor het bedrijf is $ 110.181 miljoen. Meer informatie vindt u op: www.ab-inbev.com

    De potentiële marktkapitalisatie zou $ 127.316 miljoen zijn op basis van de marktconcensus.

    www.directorstalkinterviews.com/anheu...

  9. Billy 31 januari 2022 23:18
    Marktkapitalisatie van 127Miljard€ is te laag. SABMiller heeft al bijna 100Miljard€ gekost. Bovendien stijgen de prijzen van de ingrediënten van de Pritt lijm, en we zijn op 2 dagen al plots meer dan 4Miljard€ kwijt. Rare jongens die analysten. 75€ lijkt me een betere target voor 150Miljard€ beurskapitalisatie. bij verdere afbouw schulden en afschrijving excessive goodwill, gaat dit naar 100€ gaan.
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 1 februari 2022 09:28
    Denemarken zo goed als alle coronamaatregelen los.
    alle andere maatregelen zijn verleden tijd.
    Zo hoeven mensen geen mondkapjes meer op en hoef je ook nergens meer een coronatoegangsbewijs te laten zien.

    Ook de nachthoreca mag weer open.

    Volgens premier Mette Frederiksen is Denemarken "door de kritieke fase" heen en kan deze stap nu worden gezet.
    "We nemen afscheid van beperkingen en verwelkomen het leven zoals we dat vóór corona kenden", zei ze vorige week.
  11. forum rang 8 Lepre Chaun 1 februari 2022 11:22
    Duitsland: Bier export doet het beter .

    Dat meldde het Federaal Bureau voor de Statistiek dinsdag

    Plus voor de brouwerijen was de export, die steeg met 4 procent tot 1,6 miljard liter en wordt steeds belangrijker voor de bedrijven.
    Ook de gemengde bierdranken namen toe.
    Er was meer vraag naar Duits bier dan vorig jaar, vooral in landen buiten de EU.
    Hier steeg de omzet met 12,7 procent tot 817,3 miljoen liter.
  12. Parelzoekert 1 februari 2022 22:21
    Dit aandeel biedt mijn inziens goede kansen voor komend half jaar. De corona verdwijnt naar de achtergrond en deze brouwer floreert richting de zomermaanden. Er zit veel opwaarts potentieel in en een grote onderwaardering mits de cijfers goed zijn en we niet weer lockdowns krijgen. Ik heb ze aangeschaft en laat ze zowiezo tot de zomer op de plank liggen.
  13. forum rang 10 voda 2 februari 2022 11:00
    Wel of geen Bud Light (AB InBev) in stadions tijdens WK?

    De Qatarese overheid bekijkt of ze bier kan toelaten in stadions tijdens matchen van het WK voetbal. Alcohol is tijdens sportevenementen verboden in Qatar, maar zowel de FIFA als AB InBev ABI 1,31% dringt erop aan de supporters niet droog te leggen, meldt Bloomberg.

    Een mogelijkheid zou zijn om Bud Light (4,2°) of een ander alcoholarm product van Budweiser aan te bieden. Een officiële beslissing is er nog niet, maar de organisatoren van het WK merken meer bereidwilligheid van Qatar om in te gaan op de verlangens van supporters. Zo is al beloofd dat alcohol beschikbaar zal zijn in afgebakende supporterzones buiten de stadions en in de horeca.

    Het WK voetbal gaat steevast gepaard met een stevige bierverkoop, zowel in het land (of de landen) waar het sportevenement plaatsvindt als in (goed presterende) voetballanden. De 2022 FIFA World Cup vindt plaats van 21 november tot 18 december. Budweiser is een van de hoofdsponsors.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/al...
5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 179 180 181 182 183 ... 264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AB InBev krijgt tóch steun van Trump, maar heeft dat geholpen?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links